![]() |
Alıntı:
emperrordiablo ; +1 axzel ; sınıfta kaldın kusura bakma. |
Alıntı:
|
yanma ve çürüme aynı değildir...
aynı olduğunu iddaa ediorsan,,, saçmalıorsun... yanmak görülebilir bir alev ile olan yanmadır,, çürüme ise farklıdır... ... . bunu açıklamama bile gerek yokdu, ama neden sevindin, x = y y de z ye eşit ise x=z dir, buradan .... 2*2=5 (2*2)(5-5)=5(5-5) 5(2*2)-5(2*2)=25-25 25+5(2*2)=25+5(2*2) 45=45 şeklinde bir mantık bu seninkisi... ne diyeyim saygılar.. |
Alıntı:
|
pff kısaca şu : özet ve çok kısa özet: cümlenin dışına çıkmadan düşününüz:
1. çürürsen toprak olursun (yanarsan demedim) 2. bi yerin kesilirde kanarsa, gidip yemek yersen orası yediğin yemekden onarılır. yemekde toprakdan elde edilir genelde, yani buğday yada onu yiyen inek gibi.. ( yoksa havadan değil, bi yerden protein vesayre alman lazım, soruyorum sence marketteki soya fasulyesi nerden geldi? sen o nu yeyince o vücudun olmuormu? ) saygılar.. |
Alıntı:
Şimdilik saygımla gittim... |
Çürürsen toprak olursun eyvallah buna bişi dediğimiz yok da bende buna karşın dedimki yanarsan da kül olursun her madde gibi?Sizde buna karşın bir mantık kurgusunda yanmanın müdahele sonucu bir reaksiyon olduğunu çürümenin ise doğal olduğunu dediniz ben de karşılık olarak yanmak gibi çürümenin de bir reaksiyon olduğunu sonuç olarak ölünce dönüştüğümüz maddenin yaratılışımızda ki madde olmayacağını belirttim aksine diamat arkadaşımız daha da ilginç bir örneklem ile tüm maddelerin özünün enerji olduğunu ve ateşin salt enerjinin plasma hali olduğunu hatırlatarak öyle ise tüm hepimizin özü ateştir varsayımında bulundu ve bu son iddaa da bir hayli inatçıyım çünkü bunu gerçekten bilimle özellikle fizik ilmi ile refere edebilirim.Mantık kurgunuz yerle bir olunca neden dimağınız bu kadar dumura uğruyor onu anlamadım siz elinizde ki kısıtlı kaynağın size verdiği kadar düşünüyorsunuz biz ise özgür düşünüyoruz ...
Ne bekliyordunuz ki?_ |
Peki şimdi şeytanda öldüğü zaman ateşe mi dönüşecek?
|
yok şeytan suya dönüşecek. :)
|
Sn.Axial :D müminler gibi sizle uğraşmak da yorucu olabiliyor takdir edersiniz ki :D şakanızı gülerek karşılamama rağmen onun tanrıya denk olduğu ve denge unsuru olduğunu hatırlatmak isterim,gene de farkında olmadan güzel bir konuya değinmişsiniz,bir eşitliği sıfıra eşitlemenin tek yolu sadeleştirme yapmaktır,eğer tanrı ölürse o da ölecektir...Kavramsallık yön değiştirecek ve bir başka yazımda adlandırdığım gibi bu defa insan güç istencine belki de tanrı demeye başlayacaktır...StarWars örneklenmesini yaptığım yazı...
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:08 . |