![]() |
Alıntı:
beni onayladığınız, ve anlayabildiğiniz için saolun.. saygılar.. |
Alıntı:
|
yani o zaman sence soya fasulyesi marketteki nerden geldi?
ve sen uzaylımısın,, ki toprak elementleri yok sende ? saygılar |
bence sen insan eğilsin, karbon, azot temellide değilsin, sanırsam sen şeytansın, ve değişik bir dalga boyutundasın,,
sebze, meyva, et tüketmiorsundurda. su dahii içmediğine bahse girerim, ölünce sen çürümeyecek ve senin elementlerin bir başka bitkiye geçmeyecekdir. ateşden yaratıldın sen dimi? tıpkı şeytan gibi... saygılar.. |
Eğer ben ölünce beni yakarsanız cenaze ritüeli olarak elbette çürümeyecek ve başka elementlere dönüşmeyecek sadece kül olacağım bunu tekrar en başa sardırarak nereye varacaksınız bunu merak ediyorum,dalga boyutuma gelince :) Bir ara izah ederim bunuda...
Fasulye markete nerden geldi?Topraktan toprağa nerden geldi tohumdan tohum nasıl gelişti fasulye oldu?Gübre ile gene sizin sığ mantığınızı iflas ettirecek şu cümle bakii kalıyor WC'ye girince ne yaparız?O zaman fasulye değilde ne yemiş oluruz? |
Ben axzele şunu sormak istiyorum.
Peki ademin yartılışında toprak elemetler falan mucizesi var dedin bizde yedik. Peki havva nın yaratılışındaki ademin kaburga kemiğinin kullanılması hangi bilimsel mucizeye işaret acaba? |
Alıntı:
|
pfff sayın axial,,
beni takip etmemişsin, üzülüorum bak :( http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/405440.asp kemik iliğinden yapılması, işde böyle kemiği alıp yarım saat orta hararette pişen bir suda kaynatıosun felan mı zannediosun o tanrı nın ben havvayı kaburga kemiinden yarattım mevzusunu... öyle sanıorsan ne diyeyim.. artık seni seninle baş başa bırakıp 21. yy a gelmeni beklicez.. belki yukardaki yazı bir nebze olsun bu olayların bilimsel içerikleri hakkında size fikir verir.. saygılarımla |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sanada helal olsun birader. Yani emperror şaka yapmıştı ama sen ciddisin ne diyim söylicek söz yok. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:49 . |