![]() |
Ben siteden ayriliyorum. Bence, siteyi yenilemende fayda var. Dinden kinden biktik artik. Insanlar daha yapici seylerle ugrassin. Hadi allasmarladik.
|
Sitenin isminin değiştirilmesi doğru değil. Turan Dursun sitesi üzerine düşen görevi yapmıştır ve tarihe geçmiştir. Bu isimle devam etmelidir, o bir markadır artık.
Sitede insanların eskisi kadar aktif tartışma yapmamasının sebebi, din tartışmalarından bıkıldığı için değil, sosyal medyada daha çabuk ve anlık tartışmaların öne geçmesinden dolayıdır. Dinler insanın hayatından çıkmadan din tartışmaları bitmez ve bitmemeli. ben bu siteden çok yararlandım, benim gibi bir çok insanın olduğundan eminim. Alvin dostumuzun bahsettiği konuları ele alan yeni siteler kurulabilir, ona bir engel yok, rağbet görürse devam eder. Aydınlanma konusunda bir değil bin site açılsa yeridir. Ben de eskisi kadar turan dursun sitesinde aktif değilim. Ama ara sıra ziyaret edip neler olduğuna bakıyorum. Hiç kimse yeni bir şey yazmasa bile bazen eskiden neler tartışılmış diye bakıyorum. Bugün sadece Türkiye'de değil dünyada bir çok ateist, deist agnostik vs düşünceye sahip kişi, Turan Dursun sayesinde aydınlanarak yeni düşüncesine sahip olmuştur. Özellikle Türkiye'de dinlerden özgürleşmenin yolunu açan Turan Dursun kitapları ve sitesidir. Herkese selam, sevgi ve saygılar. |
Ben yazdiklarimi goremiyorum
|
Bence, sitenin ana sayfasinda kucuk resimler ve altinda basliklar yer almali, her baslik altinda belki iki uc cumleyle konuya dair kisa bir ozet bulunmali. Bu sekilde, ziyaretciler sitede hangi konularin ele alindigini kolayca gorebilir. Ayrica, uyelerin yazdigi yazilar da bu sayfada guncellenmeli ve surekli olarak yenilenmeli.
Bunun gibi mesela. Sadece ornek: https://onculanalitikfelsefe.com/ |
Belki baska gerceklesmeyecek oneride bulunmak istiyorum: instagram videosu nasil paylasabiliriz burada? Bunu temin zor degilse, oneri olarak getirmek isterim.
|
Alıntı:
Kişi sitesine, instagram'daki "Sitene Göm" kodunu(HTML, javascript) kopyalayıp, yapıştırabilir, ama forumda bu riski almak, HTML ve script kodlarını herhangi bir kişinin yerleştirebileceği gibi aktif etmek mümkün değil... Instagram kendi belirlediği yol dışında paylaşıma izin vermiyor(iframe kullanımını da engelliyor)... Adres satırındaki linkl kopyalayıp yapırmanızı sağlayacak şekilde modul ve kod yazmam lazım ve buna izin verir veya bypass edebilirsem mümkün olacak... Tabi bu zaman alır... |
Gerek yok o zaman ya. Teşekkürler. Himmm yeni aldiim MACi ilk defa kullanıyorum; Türkçe karakter girdi otomatik. Ilginc.
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Siteye erişilemiyor. Fotoğrafın altındaki 'devam edin' uyarısını tıklayarak girebildim siteye.
Eklenti 334 |
SSL otomatik güncelleme hatasından kaynaklı sorun düzeltildi, SSL güncellendi.
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Eklenti 345
Site yine açılmadı, şu uyarıyı verdi. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:56 . |