![]() |
Hadi Sizde Buyurun Arkadaşlar
Arkadaşlar Sizlere Değer veriyorum. Ama Benim şöyle bir teorim var.
Bence Ateistler Geçmişte yada hayatının bir bölümünde yaşamış oldukları bir Travma sonucu oluşudur. Bakın İnsan kendini İslama ve değerlerine adadığı zaman her şeye karşı zafer elde eder. ama Görülen oki ;Okumamışsızlığınız yada hayatı sadece Ölümden ibaret bilmeniz sizi bu yola iletmiştir. Arkadaşlar Bakın Bende bir zamanlar Alkol alıyordum. Hertürlü pisliğe bulaşmıştım. Ağzım son derece küfürlüydü. Sonra Bir gün Kuran dinledim. Nur Suresi (ışık) Bende bir ışık belirdi. Okudum meallerini saatlerce. Ve aradığım yüzlerce soruya samimi cevaplar aradım. İslamı dahası namaz kılmayı kendime çok zor görürdüm. Üşenirdim Cumaya gitmeyi Ama sonra İslam ışığı doğdu yüreğime. Dağılma noktasına gelen yuvam İslam ışığıyla yeniden dirildi. Ve hatta Eskisine nazaran dahada kuvvetlendi. Şimdi Mutluyum. Huzurluyum. Cenneti İstemeyi bırakın bi tarafa kafam o kadar rahatki sanki her ibadetin sonunda yeniden dünyaya geliyorum. Beni İçkiye ve her türlü pisliklere atan şey ise sevdiğimden ayrılmamdı. Tıpku sizin gibi bi travma geçirmiştim. Ama sonradan yaşanılan olaylar iyiykide O kızla evlenmemişim diyorum. Çünkü durum başkaymış. Allah Mümün kullarının üzülmesini istemez. Üzülseler bile Sabr edenler her zaman galip gelenlerdir. Anlattıklarım samimidir. Ben size bi hakaret etmedim Küfür olmamalıdır. Çünkü inanmasanız dahi yinede sizde bir kulsunuz ve küfürü haketmiyorsunuz. İslam bana bunu öğretti. Samimiyletle Sizinde Hidayeti Bulmanızı Temenni Ediyorum |
Sevgili mevladostu,
Ne diyeyim, bilmem ki... :doh: Hoşgeldin.. |
yazıyı okuyunca bir an bende ne diyeyim bilemedim...neyse,hoşgeldiniz diyelim....:drama:
|
Saygideger mevladostu;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Bende; mevladostu yerine, ileride insandostu olabilmeni dilerim. Saygilarimla; evrensel-insan |
Hoşbulduk :)
|
Sn. mevladostu görünen o ki siz de bir travma sonucu inanır olmuşsunuz.
hoşgeldiniz. |
şimdi travma geçirmesem bir daha geçirmem sayın mevladostu:)))
Hoşgeldiniz.. parmis Güneşin_Kızı |
Sayın mevladostu
Ben hala alkol alıyorum, hiç bir pislige bulaşmadıgım gibi son derece de keyif alıyorum. Özellikle Mevlut ile rakı içmek büyük keyfimdir. Çünkü eski gazelleri şimdi ancak mevlitte bıulmak mümkün. Gökten indi melekler sa saf bölümü koptugu andır. Genellikle dublemi kaldırır ve Allah diye bagırırım. Ayrıca Merhaba faslı da kadeh arttıran bölümlerdendir. İyi bir hafızın Kuran okuyuşu da dinlenir. Bak alkol de Allah a yöneltiyormuş. İslam size ne ögretti bilmiyorum ama Hüseyin Üzmez'e bir şeyler ögrettigi muhakkak. O yüzden şükrediyorum ki İslamı ögrenmedim ve ufak çocuklarla pedofili ilişkiyi aklımdan bile geçirmedim. Biraz yaşlandım, şimdilerde. Onun için fazla alkol alamıyorum, bunu da eksiklik olarak düşünüyorum. Eskiden ayakkabım eskidigi zaman Cuma'ya giderdim. Neyse şimdi biraz durumu düzelttik de Cuma ibadetinden ve hırsızlıktan da kurtulduk. Dini bırakmamın bana bu yönde çok faydası oldu. Artık din bahanesi ile kimsenin malına el uzatmıyorum. Dinsiz oldugum için korkunç bir huzur içindeyim. Hiç bir şeyi doga üstüne baglamıyorum ve çözebiliyorum. Sömürüyü net olarak görebiliyorum. Anlattıklarım samimidir. Dine inanıp da boş ve anlamsız laf edenlere istihza ediyorum ama sonunda dogru yolu bulacaklarına inanıyorum. Düşünceme göre inananlar bir sürekli travma içerisindedirler. Onlara yardım etmek için de buradayım. 20 seneyi aşkındır evliyim, çok Müslümanın boşandıgını, ikinci üçüncü kadını farz diye aldıklarını gördüm, şahit oldum. Müslüman olmadıgım için de böyle bir igrençlige tevessül etmedim. Hayatımdan son derece memnunum. Diger yarışmacılara başarılar dilerim. saygılarımla |
Ben bir insan dostuyum. Eğer insan dostu olmasaydım klasik bir davranış olan edepsiliği küfürü kullanırdım. Küfür etsem dahi (ki olamaz) Ne sizin lafınız ne benim lafım size ulaşa bilir. Ama size saygı çerçevesi içinde kendimi anlattım. İster inannın ister inanmayın size karşı bi kinim yok.
Kinim içimizdeki okumamışlığa. Herşeye baş kaldırşa. Siz bana Hertürlü küfrü etseniz dahi ben gene size saygılı olurum. Eminimki sizinle konuşan hiç bir kimse size hidayeti temenni etmemiştir. Ama ben ettim. Sizn acı çekmenizi istemem çünkü. Bir Ateş perest, bi yahudi, bi putperest dahi olsa benim için insandır. Dini kendisi içindir. Ama İnsanlara doğruyu göstermek de iyidir. Saygılarımla........... |
Alıntı:
Aksamdan aksama 2 kadeh içerim pisliğe ! ? bulasmıslığım yoktur. Kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim.. |
Dilaver Arkadaşım Biz İslami düşünenler İkinci üçüncü kadın istemeyiz. İstiyenler istisna. Bende tasvip etmiyorum. Ayırca hayatım boyunca Hısızlığa el uzatmadım kimsenin malına tenazzul etmedim. Kimseyi hayatım boyunca kırmadım. Bana küfreden bir insana tevazu ile sizden özür diliyorum sizi sinirlendirdim dedim.
Ayrıca Sen Rakı içiyorsun ben bira içtiğimde ne halt yediğimi bile bilmiyordum. Kafam Allak bullaktı sonra. Ayıldıktan sonra gene herşey eski tas eski hamam. Evliliğine saygı duyuyorum umarım mutlu bir hayat geçirirsin. Eşinede sanada hürmet ediyorum. Huzuru huzuru buluyorum diyorsun. Senin öleceğin dakikaları merak ediyorum.( Yanlış anlama herkes ölecek bende :) ) Ama ikimiz ayrı öledceğiz bu kesin. Ama en azından islama hakaret etme. lütfen..... Ben senin dinine bişiy demedim sendende bekliyorum... |
Saygideger mevladostu;
Insandostu olanin ayrimi olmamasi gerekir. Ne dini, ne milli, ne cinsi, ne irki, ne ahlaki, ne idraki, ne de farki; her insan her insani; hem herturlu farkiyla kabullenip; hem de herturlu farki insanca birlestirmeli ve bunu en genis mekan duzeyinde, yani evren; yapmali. Ben insanim diyen; baska bir isim veya sifat kullanmamali. Kullandigimiz icin; bugun bu kadar boluk, borcuguz. Saygilarimla; evrensel-insan |
Yahu bizim Alanya'da bir gözlükçümüz vardı bir zamanlar.. Adı neydi? :D
|
Alıntı:
Ateizm jenerik batının jenerik düşüncesidir.Siz bakmayın ortalarda bi dolu ben ataistim diyene çoğu farklı dinden geldiği için islama saldırarak kendi dinlerini kutsarlar.Ateist olanlarsa son dönemlerinde ki, özellikle kendine komünist diyen grubu birde bakmışsınız en sert tarikatlarda boy kösterir. Tanrılar sizinle olsun. |
Özellikle Evrensel-insan ve Akhenaton Sizn düşüncelerinizi benimsiyorum. Ama Evrensel insan yüreğinin temizliği kendisini belirtiyor.
Dileğim seninledir. TEŞEKKÜR EDİYORUM HER İKİNİZEDE |
Ama en azından islama hakaret etme. lütfen..... Ben senin dinine bişiy demedim sendende bekliyorum...
sayın mevladostu Size ve dininize hakaret eden tek bir satırım yoktur. Tam tersi siz biz alkoliklere hakaret ettiniz ve küçümseyip aşagıladınız. Buna ragmen ben size tek bir amiyane laf etmedim. Belli ki içki içmeyi bilmiyorsunuz.Siz beni İslama ben sizi rakıya davet ediyorum. Her şeyin bir başlangıcı olmalı degil mi. Rakı benden, lüferler sizden olsun. Bir de deniz kenarı bulduk mu. Yanına da kırmızı sogan ile rokayı ve taze maydanozu bol limonu olarak dogradık mı, bak bakalım namaz mı tatlı o mu. Neyse o sizin tercihiniz tabi. İster rakıya gelin, ister zemzeme. Ama bu kadar doga üstü ile ilgilenmeye ve şartlanmaya alışırsanız elbette bir bira ile kafayı bulursunuz. Ha bu arada ölüme az kalmadı. 70-80 sene bir anlaşmam vardı, zarda kazanmıştım ama bakalım sözünü tutacak mı. Ölecegim dakikaları ben de merak ediyorum. İlginç bir deneyim olacaktır mutlaka. Haa bir anlaşmam daha vardı . Ben kömürcülük yaptım, cehennemin kömürünü verme ihalesini de kazandım. Anca ılık ılık otururuz. Şeytanlar ugraşsın benim veridigim kömürü yakmaya. Onların sorunu. Izgara yapacak kadar yandı mı yeter bize. Ne yapalım orada da şaraba talim edecegiz. Sahi rakı var mı oralarda. Sahtesi olmasın ama. saygılarımla |
Sevgili dost, Çok okumuş bir insan olarak şunlara da bir göz atıver, iyi olur...
Nahl 67: "Hurma ve üzüm gibi meyvelerden hem içki hem de güzel gıdalar edinirsiniz. İşte bunlarda da aklını kullanan kimseler için büyük bir ibret vardır." Nisa 3: "Eğer (kendileriyle evlendiğiniz takdirde) yetimlerin haklarına riayet edememekten korkarsanız beğendiğiniz (veya size helâl olan) kadınlardan ikişer, üçer, dörder alın. Haksızlık yapmaktan korkarsanız bir tane alın; yahut da sahip olduğunuz (cariyeler) ile yetinin. Bu, adaletten ayrılmamanız için en uygun olanıdır." vs, vs.... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Kafanız güzelkenmi yazıyorsunuz bunları sayın dilaver gerçekten çok merak ettim doğrusu :D
Rakı balık,cemiyet sofraları,gırgır şamatalar,eğlenceli ve güzeldir ama sizin kendi benliğinizden değil maddenin etkisiyle güzel olur,hiç bir madde kullanmadan mutluluğu bulan insan gerçek mutluluğu görür ve yaşar.O hep aynı mutlulukta gider,ama siz sadece içdiğiniz vakitlerde sondan madde etkisi gidince aynı tas aynı hamam... Saygılarımla... Bu arada hoşgeldniz Sayın mevladostu... Sevgi ve saygılarımla... |
Alıntı:
ateistler öönüne gelenle beraber olan insanlar değiller. kimsede nerde akşam orda sabah tarzında yaşamıyor,kimseyi de kapının önüne koymuyor. esas iranda kapının önüne konulanlar var tek gecelik nikahlardan sonra. |
Alıntı:
Tamamda müslümanların hepside 4 kadın almıyor. 4 kadın nasıl genelleniyorsa , Ateislerinde genellenmesi lazım. Kurandada gidin illa 4 kadın alın demiyorki.:music: |
akhe, ayetleri diyanetten aldım..
Sen ne zamandan beri alkolsüz içeceklere "içki" diyorsun? O kadar çok yalpaya rotlar yıpranır, haberin olsun.. Gerçekler herkese lazım... |
''Dağılma noktasına gelen yuvam İslam ışığıyla yeniden dirildi. Ve hatta Eskisine nazaran dahada kuvvetlendi.
Şimdi Mutluyum. Huzurluyum. '' ''Beni İçkiye ve her türlü pisliklere atan şey ise sevdiğimden ayrılmamdı. Tıpku sizin gibi bi travma geçirmiştim. Ama sonradan yaşanılan olaylar iyiykide O kızla evlenmemişim diyorum.'' Hangisi doğru? Sevdiğiniz kızdan ayrılıp içkiye başlamışsınız,iyiki de o kızla evlenmedim demişsiniz. Sonrada dağılma noktasına gelen bir yuvadan bahsetmişsiniz. Yuvayı sarhoşken mi kurdunuz? Yoksa hikayeyi mi yanlış kurguladınız? Hoşgeldin yinede |
O hep aynı mutlulukta gider,ama siz sadece içdiğiniz vakitlerde sondan madde etkisi gidince aynı tas aynı hamam...
Sayın nogada Beni tanıyan dostlarım içkiliyken de içkisizken de aynı tarzı tutturdugumu bilirler. Ama ukalalıga gelemiyorum. Tebligatçılıga da gelemiyorum. Bir takım kendini bilmezler İslam geçinerek senin dinin sana, benimki bana aytinin hükümlerini çigneyip aklı sıra demagoji yapıyorlar. Neymiş tarvma geçiriyormuşuz. Ve ben hep mutluyum nogada. Çünkü bir tanrı olmadıgını biliyorum ve insanlıgı seviyorum. Kul degilim ve özgür bir bireyim Dostlarım ve düşmanlarım ise imzamda mevcut. Sahi kandile kaç gün kaldı. saygılarımla |
hiç te travma geçirmedik
ama müslüman kalsaydık geçirebilirdik çünkü akıl almaz şeyler var müslümanlıkta.islamda.... |
Sayın dilaver dilerimki hep de mutlu kalasınız.
İçki konusuna gelince bir alkolik değilim ama cemiye ortamlarında arkadaşlarımla içki zaman zaman içerim.Fakat içkinin vrdiği ahenkle insan kendini daha bir eğlenceli hale getirebiliyor demek istedim.Siz tabiki alkol kullanmadığınızdada gayet aynı hali yansıtabilirsiniz.Espri ile yaklaştığımı bildirmek isterim sözüm sizin yanlışınızı yakalamak değil. Burda arkadaşımızda kendi düşücnemle saf düşüncelerini dile getirmiş,size zarar verecek veya rencide edecek bir şey dememiş.Kendi düşüncesine göre yanlış yolsasınız,e bizde sizin düşüncenize göre yanlış yolsa değilmiyiz ve bunu bize zaman zaman tebligat halinde sunmuyormusunuz. Bu durumda bizim de sizemi kızmamız gerek,yoksa birbirimizi kırmadan anlaşma yolları aramakmı gerek? Saygılarımla... |
Sayın nogada
Bu iletiler klasik şablonlardır ve inanın biz bu tarz iletilerle her dakika yüz yüze geliyoruz. Onun için gına geldi. Bu yüzden de ben haklı bir tepki gösterdim. Çöplük forumunun sayfalarını arayın ve aynı tarzdaki iletileri bulun. Ayrıca ben kimseyi aşagılamadım ama bir alkolik olarak hakarete ugradım. Haksızmıyım. Bana iftira edildi. Ben ise sadece mizah yaptım. Buna ragmen arkadaşıma tavsiyem, kendi düşüncesi ile burada var olmasıdır. Siz kendi düşüncenizle buradasınız, söyleyin bana kim sizinle alay etti bugüne kadar. Kimden saygısızlık gördünüz. Rüzgar eken fırtına biçer nagoda. İnanın bu iletiler standarttır ve hep aynı tarzdadır. Ama elbette ufak beyinlerin ürünüdür. saygılarımla |
Anlıyorm sayın dilaver hakısınız o zaman ne diyebilirki.
Alay eden olmadı ama yazdıklarımı inatla anlamayanlar oldu,bu anlamayışları karşısındada kimi zaman göndermeleryapıldı.İşte şöyle bakmıyaksın,yahu biranlamadın falan gibi. Neyse bunlar önemli değil karşımdaki cahil,inatçı ve seviyesiz olmadığı sürece herkez benim için aynıdır.Ateist yada müslüman yada herhangi bir düşünce yada görüş farketmez... Saygılarımla... |
sevgili mevla dostu yazdıklarından riya akıyor. halbuki riya yapmayı, islam lanetlemiştir.
sen tezatlar sayesinde ''tebliğ'' görevini ifa etmeye çalışıyorsun. ama maalesefr bu riya hiçbir işe yaramaz bizim düsturumuz şiirdeki gibidir MESCİDDE RİYA-PİŞELER KO ETSİN RİYAYI MEYHANEYE GEL KİM NE RİYA VAR NE MÜRAİ... |
Bu tur hikayeler genellikle misyonerlerin yazdigi seylerdir ,, klasik ,,
son zamanlarda tarikatlarda da bir tur propaganda araci olarakda kullanilmaktadir , adapte edilerek. Icki bir kulturdur , kultur derken yanlis anlasilmasin, entellektuel zekasi cok yuksek biri de alkolik olabilir , bu bir hastaliktir , benim soylemeye calistidigim , icebilmek , ickiyi tasiyabilmek , haddini sinirini bilerek icebilmek , kaliteli icebilmek bir kulturdur.. Aksi bir sav gibi olacak ama icki kulturunu yasayabilen , tasiyabilen bir kisinin hayat tarzi yukselir , kaliteli olur , kelimelerle anlatmak hele benim gibi lisan katili birisi icin zor ama , sanirim zaten bu kulture sahip biri ne demek istedigimi anliyacaktir. travma olayina gelirsen , inanin bilmiyorum , neden ateist oldum , ve hatta nasil oldum !) bu bir surec icersinde yavas yavas zamanla oldu galiba , ben bile ateist oldugumu cok sonralari farkettim .. Bir sabah uyanipda ,aaa ben ateist oldum gibi bir durum yok yani ,, yada , gozlerimi kapayip allah varsa carpsin lenn diyerek , aynada egri bugru olmus bir suratla karsilasmayinca , valla yokmus yahuu diye de bir tripede girmedim ... yavas zaman icersinde bir de bakmisim ki artik tanriya ihtiyac duymuyorum... yoksa bir travma gecirdimde hala farkinda degilmiyim ,, |
tüm dostlara selamlar
bende mevladostu gibi doğruyu ve yanlışı iyiyi ve kötüyü geçte olsa anladım.söylediğine de bir noktada katılıyorum.o kuranı hiç bilmediği bir dilde dinleyerek huzura kavuşmuş.ben türkçe mealini okuyarak.bugüne kadar kuranı neden okuyup araştırmadığıma yanıyorum.kaybettiğim yıllara yanıyorum,evet mevla dostu tavsiyem herkesin ama herkesin kuranı okuyup araştırması,dinin zırvalığını öğrenmek için en güzel yöntemdir kuranı okuyup araştırmak. |
Hoşgeldin arkadaş..
|
Mevladostu arkadaşımız bizede dostluk etmeye gelmiş ;dostluğa ve dosta herzaman kapımız açıktır.
parmis Güneşin_kızı |
Arkadaşlar bakın evli değilim. Dağılma noktasında olan yuvam anne babalı yuvamdır. Bu sizce bi yuva değilmidir. Yuva sadece evliliktemi olur. Sevdiğim kız vardı. Olmadı ayrıldım trvma geçirdim. Bunun neresinde Riyakarlık. Size tam anlatamadım herhalde.
Ayrıca Değerli Arkadaşlarım Kuranın neredeyse Tüm meallerini okudum. İslami sitelerde hem adminlik hemde moderatörlük yapıyorum ve hewrkesede mealler hakkında elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Siz kendinizi o kadar uzaklaştırmışsınızki kapleriniz kilitlenmiş. İçinizde çarpıtmaktan yada itiraz etmekten başka bir duygu yok. Hele hele öyle bi kibire dalmışsınızki burnunuzun ucunu bile göremez olmuşsunuz. Muhammed (24) Onlar Kur'an'ı düşünmüyorlar mı? Yoksa kalplerin üzerinde kilitleri mi var? Ayrıca arkadaşlarımım dediği gibi sadece bir kaç saatliğine dünyadan kopuyorsun içki içerek ya diğer zamanlar? Ayrıca İslamın hangi tarafı yanlış. Fakiri ezmeyin lafımı (tabi siz o kadar kendinizi düşünüyorsunuzki) çevrenizdeki açları bile fark etmiyorsunuz. Kimseyi Hakir görmeyin, her zaman temiz gezin, zina yapmayın, aç doyurun Allah aşkına bunların hangisi yanlış. Dünyada bi araştırma yapmışlar Komünistler hep işçi ve kendi aklıyla ezilen insanlarmış. Çünkü komünist bir adam ben yatiyim övleye kadar siz çalışın ama herşey ortak. İşte sizinde aynı bu düşüncede olduğunuzu düşünyorum. Neyse Allah Hidayet Versin |
Kalbi kilitlenmis olan biri varsa , seni goruyorum ,,, bende okuyorum kurani neresinden hidayete erdin anlamis degilim
korkutmalar lanet okumalar boburlenmeler ,tevratin masallari , muhammedin cinsel hayati , cennet ve cehennem kisaca bu su "Fakiri ezmeyin lafımı " uzerine birazdan bir baslik acacagim , bakalim fakiri ezmeyin derken fakirin iki uc kurusuna nasil goz diktigini gordugunde hala hidayetde olacakmisin |
Bizim gözlükçünün adı neydi yahu; hatırlayan yok mu? :D
|
mevladostu,
Bir insanın alkole, kumara veya başka kötü yollara sapmış olmasının onun inançsızlığıyla ne alakası var, Hüseyin Üzmez gibi bir örnek dururken. Bu bence daha çok insan iradesine bağlı bir şey, alkolü kullanmadıktan sonra sana ne yapabilir ki, kaldı ki alkolü kararında alan inançlı insanlar da var. Sorunları olan insanlar aşırı alkol alır, yoksa keyif için içilen birkaç kadehin insana zararı olmaz, sizin inancınız almanızı rededdiyor o ayrı tabii. |
Merak Ediyorum Acaba Darwinistler Darwinin Kendi Not defterinden çıkan bu yazı için aacaba ne masal uyduracaklar
Kuzeni Emma'dan hoşlanmaya başladığını farkeden Darwin, günlüğüne yazdığı notlarda evliliğin yararları ve zararlarını karşılaştırıyor, yarar hanesine "yaşlılıkta arkadaş olur ... köpekten iyidir" gibi notlar düşerken, zarar hanesinde "kitaplar için daha az para" ve "korkunç bir zaman kaybı" gibi sakıncaları sayıyordu. Sonuçta evlenmeye karar veren Darwin, babasına da danıştıktan sonra Temmuz 1838'de evlilik teklif etmek için Emma'ya gitti, ama teklifi yapmaya cesaret edemedi.. Sizin sözde peygamberiniz Darwin Kadına bu şekilde Değer veriyor. Ya İslam...... Kadını sadece köpekten iyidir ve yaşlılıkta arkadaş olur gibi saçma düşüncelerini nasıl değerlendirecekler. Merak Ediyorum Düşüncelerinizi.:loco::loco: |
saniyormusun ki bu konu senden once burda hic tartisilmadi , akillinin birisi bunlari onumuze koymadi ,,, yahuu daha yeni geldin , biraz sitede dolas , bir bak ..
su linkden konu hakkinda ki tartismayi okuyabilirsin http://www.turandursun.com/forumlar/...t=9818&page=18 ayrica darwinin kisisel fikirleri ahlak yapisindan bana ne !! ben darwina tapiyormuyum kutsalliyormuyum ,,, en azindan 9 yasindaki kizlarla gerdege girmemis adam ,, hem evrim teorisi darwini asali cok uzun yillar oldu ,, suani evrim teorileri darwini yalanlar , yanlis anlama EVRIMI degil .. |
niveru siz hem insanlıktan bahsedersiniz ama buraya gelince beni alçaltmaya çalışırsınız.
İşte ateizm bu...... Ama Biz Renk, Din, Dil Irk Ayrımı yapmadan herkese eşit davranırız. İslam bize bunu öğretiyor. Niyemi Bi zahmet Kuranı açın "DİKKATLİ" okuyun. Hem sen hangi dilden konuşuyorsun ben anlamadı :) 9 Yaşında değil bi defa 14 yaşında. Kulaktan dolma bilgiler adamı yarı yolda bırakır böyle işte sevgili niveru. Sen hem diyorsun evrim teorileri Darwini yalanlar ama bir yandan diyorsun Evrimi değil. Senden showmen olur çünkü showmen ler ancak bu kadar komik konuşur. İnan Cem Yılmazdan Daha iyisin :D:D:D:D Evrim Teorisini Darwin çıkardı ortaya ve batının saçmalığı yaptı. eeee tabi bizdede batıya müthiş bir taklitçilik ve ilgi olduğuna göre Evrim teoriside, eteş perestlikte hatta vampiristler bile çıkar ortaya. İnanın size acıyorum........ Yazık...... Hayatınızı Bomboş hayllerle bitiriyorsunuz....... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:49 . |