![]() |
Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar, siteye yenice üye oldum. Daha önce sadece takip ediyordum ama artık paylaşacak bir şeylerim olduğu kanaatindeyim.
Şöyle bir yazıyla başlayalım. Müslümanlar herhangi bir konuda düşünmeden önce genel bir sonuç cümlesi çıkartır. Delilleri buna uydurmaya çalışırlar. Mesela; sonuç cümlesi: bu karpuz diliminde x tane çekirdek vardır. Eğer söyledikleri sayıda çıkmazsa kendilerince karekök marakök almaya kalkarlar. Ancak ateistler önce çekirdekleri sayar ondan sonra söylerler kaç tane olduğunu. Fark budur. |
Hoş geldiniz.
|
Saygideger guru gurultu;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
Hosgeldiniz,
Kalıcı katılımcı olmanızı dilerim. |
Dinlerden özgürlüğe hoş geldiniz guru gürültü..
|
Senin gürültü pek guru gibi durmuyor.. :D Hoşgeldin...
|
merhaba
merhaba herkese merhaba.
|
Teşekkürler arkadaşlar da ben yeni başlık açamıyorum başka bir yerde acaba belli bir süre beklemem mi gerekiyor? Çünkü çok acayip bir şey daha yazacağım da sabırsızlanıyorum.
|
Saygideger canip atay;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
Sayın guru gurultu
Aramıza hoş geldiniz. İyi katılımlar diliyorum. saygılarımla |
Alıntı:
|
yapmam yapmam :)
Ama 10 mesajlık kotanın dolması için biraz gürültü yapsam iyi olacak :) |
hoşgeldin guru gürültü,
evet görüşlerine katılıyorum. İnanç bir önkabuldür ki inananlar hayatı onun gözlüğü ile algılıyorlar... |
Şu 10 mesajlık kotaya bi ulaşsam, bak sen ben neler yazacağım... Yazacağım ilk konu "Allah kelimesinin deşifresi" olacak ve bu pek çok kişiye garip gelecek...Çünkü daha önce düşünülmemiş bir şeyler yazacağım sanırım...
|
Alıntı:
Heyecanla bekliyoruz. Saygılar |
saygılar benden dostum...Aranıza çabuk kattınız beni...Çok misafir perversiniz...
|
Alıntı:
Zaten oldum olası anlamamışımdır. Niye gerçekleri öğrenmek için sorular sorunca, soruları beğenmeyip "Allah yakar, böyle soru sorulmaz" deniliyor? Ne soracağımızı da siz söyleyin tabii.... Soracağımız şeyi söyleyin ki önceden hazırladığınız cevapları verebilesiniz. Yoksa yeni sorulara nasıl cevap vereceksiniz ki? |
Alıntı:
|
İlgilenmene sevindim dostum..Ama bana kalırsa önyargılı olanlar hemen "bu ne be yav, kendi kafana göre birşeyler uydurmuşsun" diyeceklerdir. Bakalım ben yazayım da ne tepkiler alacağıma bakayım...
|
Bu arada bazı arkadaşlar da "bu muydu be" diyerek sanki kendileri daha önce düşünmüşte söylememiş izlenimi vermek isteyebilirler.
|
Hoş geldin Guru Gürültü. Konundaki örnek güzeldi. Paylaşımlarını merakla bekliyoruz. Hadi 2 yorum daha yaz da başlık açma hakkını elde et artık (.
|
Bu sondan bir önceki mesajım :)
|
İşte artık başlık açabilirim...Bu 10. oldu. Sanırım :)
|
hoşdgeldiniz......
|
Artık yazdım. Ama pek beğenilmedi heralde...Hiç yorum yok..Beğenmeseniz de bunu söyleyin..Fikirleriniz çok önemli benim için..
|
aramiza hosgeldin guru gurultu, sitemizi takip ediyorsan guru gurultuye papuc birakmadigimizi da biliyorsundur:) Sen devam et, bizler her turlu goruse acigiz.
|
hoşgeldin aramıza...
|
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:26 . |