![]() |
Güzel bir çalışma. Arşivime aldım...
|
Ne kadar yaratıcısınız siz öyle harcanıyorsunuz buralarda :D:D:D
|
Alıntı:
|
ellerinize sağlık sevgili KIZILORDU,
izninizle tam metni mail olarak çevremdeki müslüman arkadaşlarıma yollayacağım. saygılarımla |
Güzelmiş.Kaynaklarda sağlam.Ama 6 günde yaratılma net değil diye biliyorum.Bazı yerlerde toplayınca 8 gün mü çıkıyordu.Onu da söylese çocuklar iyice kafayı yer herhalde.Sevgili Kızılordu eline sağlık..
|
Sevgili kızılordu yaratıcı yeteneklerini döktürmüşsün:)
eline sağlık:) |
Saygideger KIZILORDU;
Bu yazdigin skeci; biri universite talebesi, digeri 9. sinif talebesi iki ogluma okudum. Onlarin Allah veya Yaratici kavramina ihtiyac duymadan yasam ve iliski surduklerini dusunursen; tek sorulari "Baba, bunlar hakikaten bir yerde yaziyormu, peki kim niye bunlari oturup yazmis?" oldu. Yani tek sorulari, Kuranin neden ve kim tarafindan yazildigi oldu. Heralde, tum cevap verilmesi gereken soru da bu. Bu arada, dusuncene ve parmaklarina saglik. Saygilarimla; evrensel-insan |
Harika olmuş teşekkürler. :)
|
traji komik.. tebrikkler arkadaşım
|
sevgili evrensel haklılar kım nerde neden nasıl yazmış??
emin ol bunuda düşüneceğim fırsatım olursa bu konuyla ilgilide yazacağım... |
Bencede güzel bir çalışma olmuş.İnanan arkadaşlardan yorum gelmemesi ise düşündürücü...
|
1-Kaf 38-Araf 54-Furkan 59-Hadid 4
2-Bakara 29-Fussilet 12 3-Nahl15-Hicr 19-Lokman 10-Nuh 19 4-Lokman 10-Rad 2 5-Enam 97 6-Isra 44-Fussilet 12-Nebe 12-Nuh 15- 7-Nuh 16-Nebe 13 8-Nahl 79 9-Enam 6-Bakara 19 10-Hadid 25 11-Rad 15 12-Yunus 3-Hud 7 13-Hud 7-11 14-Zumer 75-Mumin 7 15-Fatır 1 16-Hakka 17 17-Mearic 4 18-Secde 5 19-Kaf 16 20-Tekvir 19 21-Bakara 30-Sad 71 22-Hicr 28 23-Hicr 29 24-Hicr 30-Bakara 34 25-Hicr 31-Bakara 34 26-Araf 14-17-Hicr 27-Nisa 1-Araf 189 28-Kaf 16-17-18 29-Araf 179-secde 13 30-Nebe 31-32-33-34 31-Nisa 124 32-Rahman 56-74 33-Hicr 27 34-Enfal 9-Al Imran 124-124 Devamı olan Ayetleri takip edin Sonradan KIZILORDU gibi tek bir ayet ile yorum yapmakla kalırsınız. Kuran-ı Kerimi Okuyan varsa aranızda bi baksın yukarıdaki yazıya ayet vermiş alt kısımda yorum..Ben kuranı kerime baktımda ayetleri diğer ayetlerle bağlantısı olduğunu görmek mümkündür. Ayet x0 Ayet x0 diğer ayet ile bağlantıdadır.. 2 Sayfalık yazıda 1 kelime almak kolay ya diğerlerini okumak zormu geldi. Saygılarımla MeTeE RD Evet Buz DEVRİ 1-2-3-Evrim son halkası 4 devam ediyor. Sizler animasyona inanmakla kalın.. Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur. |
Sevgili KIZILORDU,
Bence, bu yeteneğini buralarda harcama.Kitap yaz,parodi yaz,senaryo yaz,edebi olarak çalış ve kendini harcatma. Gerçekten, Edebi olarak çok başarılısın...Ama,Bilim Adamı olmak hevesinde isen (gerçeği söylemek gerekirse), bundan çok uzaksın.Çünkü, hiç bir bilim adamı(hele hele çocuk mantığını kullanarak) bundan bundan dolayı Allah yoktur mantığı ve tezi ile hareket etmez...Bilim Adamı (yanlış olmasın bu bir bayan da olabilir),deneylerin verdiği sonuç doğrultusunda görüşlerini açıklar.Ha,bu bilim adamları,Din'e inanır,inanmaz,bu onların sorunu. Sen şimdi kafana göre bir senaryo yazıyorsun,kafandaki soru (kendi mantığına göre) işaretlerini çocuklara cevaplandırıyorsun. Sendeki yanlış; O çocuklar, sen kendini onların yerine koyup,öyle cevaplar vermesi gerekirler mantığı ve inancı. Bunu okulda biz de yaşadık, 40 kişik sınıfta 6 kişi kaldık evrim teorisini savunan...Senin senaryoya göre, 34 kişi olmalıydık(En azından)...Hani nerede??? Hocam; senin mantığa ve kurgulama göre dünyanın %96 sı inançsız olurdu..Hani nerede???Bence, bunun niye olmadığını düşünmen gerek... Gerçek bir inanan olarak yazdım, inananlar niye yazmadıyor demiyesin diye..... |
Gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş. Ellerine sağlık.
Saygılarımla Umurcan Görür |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:47 . |