![]() |
Elveda bütün dostlara
Arkadaşlar artık ayrılıyorum. Sizleri özleyeceğim.
Yolu sevgiden geçen herkes ile birgün bir yerde buluşacağız.. Hoşçakalın. |
Re: Elveda bütün dostlara
biz gitsek neyse senin gitmen pekte iyi olmadı üstad....
sık olmasada arada gelir bir şeyler karalarsın bizler için temennimiz budur! kal sağlıcakla... |
sebebin nedir ozel degilse soylermisin.
ayrica kalmani tercih ederim. |
daha yol uzun yorulmak olmaz...
|
Sevgili sodomo--
kararına saygı duyuyorum, yine de bunun bir elveda değil, bir tatil için "hoşçakalın" mesajı olmasını dilerim. Sağlıcakla kal. neutrino. |
Sevgili sodomo,
yolumuz tekrar burda buluşsun. Bizi uzun süre yalnız bırakma. Sevgiler sargon |
Benim gibi;
git ve gel geri Sodomo.. Kafanı dinlendir. Seni kaybetmek beni üzer, gönlü geniş , kocaman yürekli güzel dostum.. Gönülden yazacaksın sen ve ben onları sezip hemen cevaplayacağım.. Kuru kuru bilimsel kavramlarla olmuyor herzaman.. Arada gönül adamları da özlüyor insan. Hani yazmıştım ya sana.. Yemeği sadece kalori hesabına göre yemiyelim, diye.. Hani işin zevki..estetiği..lezzeti.. Sadece kuru sandwiç'e bırakma bizi ustam.. Sen burada,lezzetli yemeği bize öğreten adamlardansın Sodomo Ben buradayım, sende burada olacaksın.. Bir Dostun olarak bunu söyleme hakkım var! Aldostu.. :cry: |
Sevgili Sodomo,
Sana mesaj çekmiştim.Zanedersem ulaşmadı.Dostum dur hele öyle bırakıp kaçmak yok.Daha yolun başındayız.Biraz dinlen tekrar seni aramızda görelim.Biraz sen biraz biz yönümüzü birbirimize çevirip birbirimizi idare edeceğiz.Sen bu sitenin bir gülüsün sodomo baba. |
Nereye boyle sevgili Sodomo?
Tam alismaya baslamistim, birakip gidiyorsun. Olmaz ki, boyle de yapilmaz ki. *Senin gibilerine ihtiyaci var insanligin. *Musadenle , bir zen hikayesi uydurmak istiyorum, bak bakalim birseyler ogrenebilmis miyim. * * * *Bir gun ,ihtiyar rahip, bir sopa uzatmis suya bekleyip duruyormus, bir ogrenci yaklasmis ve rahibe,"Balik mi avliyorsun"? diye sormus.Rahip ,"sen ne dusunuyorsun "demis. Ogrenci; oyle gorunuyor fakat sopanin *ucunda birsey yok bunlan birsey yakalayamazsin demis. Rahip sopasini cikarip tekrar suya daldirmis ve balik avlamaya devam etmis. Ogrenci kizarmis,bozarmis ,"ogrendim hocam" demis ,saygiyla yanindan ayrilmis. |
ETME
Duydum ki bizi bırakmaya azmediyormuşsun, etme Başka bir yar, başka bir dosta meylediyorsan etme. Sen yadeller dünyasında yapamazsın bizsiz ey dost Gönülleri yıkıp, ayrılık hasretine terkedip de gitme. Çalma bizi bizden, ya da al götür bizi de gittiğin yere * Aşk biçilene, anızlara kızıp da ayrılık tohumları ekme. * * Bak da gör forum harab olmuş, alt üst olmuş senin için Bizi öyle harab, öyle alt üst ediyorsun etme. Ey makamı var ve yokun üzerinde olan kişi Sen varlık sahasını öyle terkediyorsun etme. Sen yüz çevirecek olsan ay kapkara olur gamdan Ayında evini yıkmayı kastediyorsan etme. Bizim dudağımız kurur sen kuruyacak olsan Gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun etme. Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun, etme. Şekerliğinin içindeki zehir zarar vermez bize Sen o şekeri hepten zehir ediyorsun, etme. Bize belli etmiyorsun , huzurumuz kaçar diye Huzurumuzu kaçırıp bizi mahvediyorsun, etme. İsyan et arkadaşım, söz söyleyecek an değil Aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun etme. (Rumi'nin affına sığınarak) |
yeni farkettim.ne diyim .alınmadım değil.sayın sodomo tekrar buluşmak dileği ile.
|
Gitme!
Sular çekilir yastan, pınarlar kurur Islanmaz kirpiklerimiz yağmurdan bir rüzgar hıçkırır, bir dal kırılır boynunu büker kuşlar, kelebekler üzülür. Gitme! Bir yıldız küsmemeli göğüne, şaşırmamalı yönünü rüzgarlar bütün denizlerin suyu çekilir solar çiçekleri kalplerin gidersen. Gitme! İçimizdeki bütün vagonlar devrilir bir kar yağar istasyonlara, üşürüz. Gitme! Kal! menekşeler açsın dağlarda sevince dönüşsün solan yüzler Işığından, ısından mahrum etme * yokluğuna alışamayız, sakın gitme! |
her zaman beklendigini bil. kal saglıcakla.....
|
Sn. Sodomo,
Beni dost görmesen de yazmam lazım Son mesajım boş kalsa da yazmam lazım Git, git artık demem için yazmam lazım Yazmam lazım, yazmam lazım. Git Sodomo git artık bırak bu siteyi Bırak ki başlıkların tek tek unutulsun Bırak ki yazıların birer birer silinsin Bırak ki bilginin bir kanadı kırık kalsın Git Sodomo git artık bırak bu siteyi Bırak ki düşmanların bir bir sevinsin Bırak ki dostların boynu bükük hüzünlensin Bırak ki ektiğin çimleri haylazlar ezsin Git Sodomo git artık bırak bu siteyi Git ki site mite de kalmasın yarına Dostların kalsın bir başına Git, git artık, Allah aşkına... Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın |
Not: Sodomo yazmıyor, gelmiyor, ama gelseydi ne düşüneceğini düşünmeye çalıştım ve aklıma bu şiir geldi. Güzel insan Sodomo'ya..
TEL CAMBAZLARININ TEL ÜSTÜNDEKİ DURUMU Sizin alınız al inandım Morunuz mor inandım Tanrınız büyük amenna Şiiriniz adamakıllı şiir Dumanı da caba Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Bütün ağaçlarla uyuşmuşum Kalabalık ha olmuş ha olmamış Sokaklarda yitirmiş cebimde bulmuşum Ama ağaçlar şöyleymiş Ama sokaklar böyleymiş Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız Aşkım da değişebilir gerçeklerim de Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı Yan gelmişim diz boyu sulara Hepinize iyi niyetle gülümsüyorum Hiçbirinizle dövüşemem Siz ne derseniz deyiniz Benim bir gizli bildiğim var Sizin alınız al inandım Sizin morunuz mor inandım Ben tam dünyaya göre Ben tam kendime göre Ama sizin adınız ne Benim dengemi bozmayınız. TURGUT UYAR |
Arkadaşlar Sodomo Hacca gitti, Kurbanını orda kesecek, bayramdan sonra aramızda. Gittiği yerde İnternet imkanları kısıtlı olduğu için ara vermek zorunda kaldı. Merak etmeyin.
*Sodomo kardeş bana Ebu zemzem suyu ve Hurma getirmeyi unutma, parası neyse veririm. *Ha birde Şeytan Taşlamaya gittiğinde dikkatli ol ezilme. *Walla Kardeşin. |
sevgili sodomo, bu bir işse tamam, ama kırgınlıksa bir kaç şey söylemek zorundayım.
* * * *aydın insana kaçmak yakışmaz,onlar bir çok şeyi beyinlerinde halletmeleri gerekir. * * * *yani gavura kızıp oruç bozulmaz. * * * * umarım sen böyle bir şey yapmamışındır. * * * *senin yazdıklarını tekrar umarımki okurum. * * * *hoşça kal ,seni görmesemde de dostum gördüğüm SODOMO hoşça kal |
Sodomo nerelerdesin?
Aldostu. |
Ben seni özleyeceğim sodomo dost.
En kısa zamanda tekrar aramızda olacağını ümit ediyorum. Hadi kır inadınıda gel özletme kendini. Arı kovanları seni bekliyor çomaklamak için :o *hadi hadi çabuk ol. |
yahu arkadaşlar SODOMO niye ayrıldı
* * bilen varsa lütfen açıklasın. |
Yönetim kurulundan bir açıklama bekliyorum
Sevgiler |
"Yönetim kurulundan bir açıklama bekliyorum
Sevgiler" Tarih: Pts Arl 25, 2006 12:15 pm Vallahi sabirli bi arkadasmis, bayadir bekliyor. |
sodomo'yu blogcudan bilirim.
niye gitti ki? ya da gönderildi mi? |
Alıntı:
:roll: |
Kızgınlıklarını, kırgınlıklarını bırakmış,
filozof Sodomo'yu *özlemle bekliyorum... |
Alıntı:
"Cezire" nickiyle girmesine engel olunduktan sonra bu defa "Bakara" nickiyle girmişti. Sodomo'nun değil de "Bakara" nın akıbeti ne oldu acaba? *:roll: |
Bakara şu anda sitemizin üyesidir.
* * * *saygılarımla |
Bakara (İnek) Sodomo'ysan çık ortaya!
Değilsen, burada eşekler, develer yeterince var zaten; Bir de ineklerle uğraşmayalım. *:) |
Bakara (İnek) Sodomo'ysan çık ortaya!
Değilsen, burada eşekler, develer yeterince var zaten; Bir de ineklerle uğraşmayalım. * PANTE Sevgili pante Bukalemun'ları unutmuşsun. |
Yahu Bakara (Öküz) demek değil miydi? *:D
|
Bu iş artık ruh çağırma seansına benzemiş :D
sodomo isen üç defa kapıya vur :) |
kurumuş bir yaprak döküldü. sağlam ağaç bir yaprak.
|
sodomo siteden atılmasına *üzülmüştüm meğer geri dönmüş
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:37 . |