Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Politika (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=21)
-   -   The Illuminati (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=25073)

Özgürcan 02-07-2011 16:05

The Illuminati

ÖNCE ŞUNU OKUYUN
Komplo Teorilerini çok severim, farklı şekilde düşünmemi sağlarlar. Şimdi gelin bu gizli örgütün içine atılalım ama lütfen, eğer içinizde o korku duygusunu gerçekten hissetmek istiyorsanız paylaşacağım videoların tamamını izleyin!

http://2.bp.blogspot.com/_Vw04k0w5KN...illuminati.jpg
Evet, Mutlaka iİlluminat'iyi düşmüşsunuzdur. Şu anda Dünya'nın en büyük komplo teorisi olarak kabul ediliyor. Peki nedir bu İlluminati?
İlluminati gizli örgüt olarak 1776 yılında bir hukuk profesörü tarafından Baverya'da kurulur. Ancak bu örgüt herhangi bir şekilde amacını belirtmez, masonlardan farklı olarak tamamen gizlilerdir. Hakkında tek bilinen şey illuminati'nin "Adınlanmış kişiler" anlamına geldiğidir.
Ancak elbette amacı bilinmeyen bu topluluk hakkında çok fazla söylenti oluşmaya başladı, buna göre onlar satanist bir topluluktu ve şeytanın yönettiği bir topluluk oluşturacaklardı... Bu, Baverya'da o kadar çok konuşuldu ki bir grup İlluminati örgütü üyesi olduğu düşünülen kişi idam edildi. Bu olayların ardından söylentiye göre gruba Rockefeller vb. büyük insanların da dahil olmasıyla zamanla ABD ve diğer ülkelerin yönetimini ele geçirmeyi başladılar. Bu olaydan sonrası tamamen komplo teorisi, hadi biraz komplo yapalım :)

Ülkeleri ele geçirince onları ellerinde oynatmaya başladılar. Hatta Dünya Savaşlaarını başlattılar. Gittikçe zengin oldular ve grupları kontrol altına almaya başladılar. 2. Dünya Savaşı'nda Almanlara silah sattılar ve karışıklıklar yaratıp Orta Doğu'yu ele geçirmek için İsrail'i oluşturdular (Ben bu saçmalıklara inanmıyorum, iddia edilen bu...)
Amaçları da Dünya'da korkuyu egemen kılıp insanlara isteklerini yaptırmak ve tamamen insanlara söz hakı verilmeyen New World Order denilen Yeni bir Dünya Düzeni kurmak.
http://2.bp.blogspot.com/_kqNivpUEXL...o+Seclorum.png
Bunun için sembol kullandıklarını iddia edenler var.

Subliminal
1950lerde ABD'de bir psikoloji deneyi yapılıyor; Sinema içindeki filmin her 24 karesine "Coca Cola ve Patlamış Mısır al" yazılı bir afiş ekleniyor. Amaç beynin bu emri uygulayım uyguluyamayacağı... Elbette bu deney işe yaramıyor ama bazı söylentilere göre bu İlluminati, ,nsanlara semboller yolu ile istediklerini yaptırabilyorlarmış...
Onunla ilgili bir konu,
Illuminati Syembolism in Hollywood
http://www.youtube.com/watch?v=Gp-qsx1p4UM
http://www.youtube.com/watch?v=bCmJX1hRWW0
http://www.youtube.com/watch?v=1OyK57zbDKc

Uzaylı Konusu

Yine bir komplo... Buna göre İlluminati'yi kontrol eden bir uzaylı örgütü var ve bu örgüt 2012 yılında Dünya'yı sömürgesi yaparak insanları kölesi yapmayı hedefliyor (BULLSHIT)
Bununla ilgili komplo teoristleri kanıt olarak şu iki şeyi gösteriyor,
1)
Tom&Jerry çizgi filmindne bir kare,
http://www.youtube.com/watch?v=2CnUVa6L7Hc

2)
Assasin's Creed II isimli oyundaki Minerva sahnesi, oyunun son karesi,
http://www.youtube.com/watch?v=Qcr9pDWNnXI

Müzik Sektörü,

Komplonun devamında İlluminati müzik sektörünü ele geçirmiş ve şarkılara, arakadan veya çıkça bir şeyler söyletiyor...
Şu video'ya sanırım bir açıklamaya gerek yok
http://www.youtube.com/watch?v=Urxdkfa0HMM

İlluminati Kart Oyunu

1996 yılında İlluminati: New World Order adında bir kart oyunu yayınlanıyor.
http://www.sjgames.com/illuminati/img/cover_lg.jpg

Oyun basitçe Yu-Gi-Oh oyunları gibi bir kart oyunu, her kartın bir puanı var vb. ancak kartların üzerinde olanlar yine 11 Eylül Saldırısı'na ilişkin bir şeyler içeriyor ve ayrıca günümüz Arap devrimi ile ilgili bir durum teşkil ediyor... Özellikle Japon depremi ve Tsunami... Japon depremi için saat bile verilmiş...
http://www.youtube.com/watch?v=4EOua...layer_embedded

Sanırım İlluminati hakkında bahsedilen her şeyden söz ettim. Eleştiri kısmına girip çürütecek yer kalmadı. Çürüktmeler de sizden gelsin :)

KozmikSakaci 09-08-2011 01:22

Bu illuminati ne ?

Nedir bu illuminati ? şeytanla anlaşma yapmışlar, yok tek dünya devleti bilmem ne ? bilgisi olan var mı ?

Jolly Jocker 09-08-2011 02:32

İlluminati, geçmişte kurulmuş ve çok da etkili olamadan dağılıp tarihe karışmış bir örgüt. Düşünce kulübüne benzer bir içeriğin ötesine gidemediği biliniyor. Ama kendi amacı, masonluğa benzer bir gizlilik ve inisiyasyon içerisinde herkesin kendi kendinin kralı ve tanrısı olabileceğini öğreten bir öğretiyi yaymakmış. Tek dünya devletini savunuyorlarmış. Materyalist ve sosyalist çizgideymişler. Fakat bu görüşlerini sınıf mücadelesiyle değil de elit insanları üye yaparak, gizlice, komplolarla hayata geçirmeyi planlamışlar. Kısa süre sonra da dağılıp gitmişler. Ama kendine düşman arayan kilise ''Şeytan'la anlaşan İlluminati tehlikesi'' masallarını hep diri tutmuş. İnsanları Şeytan'la korkutup Tanrıya çekmeleri gibi, İlluminati hikayelerini pompalayıp kiliseye çekmeye çalışmışlar.

KozmikSakaci 09-08-2011 03:50

peki şuan çok fazla özellikle internet gündeminde olan lady gaga , rihanna gibi sanatçıların kliplerinde illuminati sembolleri kullanması , abd dolarındaki tek gözlü piramit , kennedy suikasti , sahte ofu saldırısı tezgahı , yeni dünya düzeni planları vs. bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Özgürcan 09-08-2011 13:18

Ben bir zamanlar illuminatiyle ilgilenmiştim. Illuminati işlevini yitirmiş bir örgüttür ama bir grup -benim eski halim gibi- paranoyak insanlar subliminal mesajlar ve sembolcülük ile komplo teorileri kurmuşlardır.
Bu komploları incelemiştim buyrunuz efendim;
http://www.turandursun.com/forumlar/...ght=illuminati

Dark_Prince 09-08-2011 14:29

Bu grup Tanrı Ra'ya hizmet ediyor ve yine Ra'nın hizmetkarı olan demonlarla birlik olarak dünyayı ele geçirecekler ve Ra insanlarla dünyayı kendi yönetimi altına alacak ve böylece Ra en güçlü Tanrı olacak.

Ve kıyamet kopar...

Russell 09-08-2011 15:11

Biri çürütse de içimize su serpse :)

KozmikSakaci 09-08-2011 18:07

Alıntı:

Dark_Prince´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403077)
Bu grup Tanrı Ra'ya hizmet ediyor ve yine Ra'nın hizmetkarı olan demonlarla birlik olarak dünyayı ele geçirecekler ve Ra insanlarla dünyayı kendi yönetimi altına alacak ve böylece Ra en güçlü Tanrı olacak.

Ve kıyamet kopar...

çok iyi bunun filmi yapılmalı :D :D

KozmikSakaci 09-08-2011 18:11

ee bunu kimse cürütmemiş :D yine soru işaretleriyle kaldık . özellikle şu kartlar insanı inandırıyor. bunlar seytanla konusuyosa şeytan varsa allahta var o zaman :D ne diyonuz ?

jadi 09-08-2011 18:23

Boyle bir orgut vardir evet ve isminin illuminati olma nedeni butun dunyaya yasattiklari iluzyon yuzundendir. Guclerini tamamen kontrol altinda tuttuklari finans, politika ve medyadan alirlar. Teoriye gore demokratik secimler, parlamentolar, baskanlar ...vs hepsi birer iluzyondur. Hicbir toplum ozgurce kendi yoneticilerini secemez, kaderine kendisi karar veremez. Bazi ulkelerin gelismis, bazilarinin geri kalmis olma nedeni toplumlarin kendisinden kaynaklanan bisey degildir. Bu orgut uyeleri kendi yerlesecekleri ve servetlerini bulunduracaklari ulkelerde insan haklari, demokrasi, esitlik, ozgurluk gibi kavramlari yerlestirir. Bunun sebebi kendilerini guvence altina almaktir. Bu ulkeler digerlerine gore oldukca iyi sartlara sahip olurlar. Ayni orgut uyeleri geri kalan ulkelerin ayni degerlere sahip olmasini ve ekonomik olarak gelismesini kesin bir bicimde imkansiz hale getirir. Dunyanin geri kalaninda yasam sartlari o kadar kotudur ki gelismis ulkelerin vatandaslari kendilerini cok sansli hisseder ve illuminati ile yuzlesmeyi asla istemez, mukemmel bir devlet sistemine sahip olduklarina yurekten inanirlar. Ayrica bilimsel arastirmalar da tamamen bunlarin kontrolundedir ve bugun sahip olduklari teknolojiyi yaklasik 20-30 yil sonra ticari amacla piyasaya surerler.

Bunlarin satanist oldugu, lucifere veya tanri ra'ya taptigi, abuk sabuk ayinler yaptigi falan buyuk ihtimalle mevzunun ciddiyetini maskelemek, inandiriciligini azaltmak icin orgutun kendisi tarafindan pompalanan palavralardir. Bunlarin para ve gucten baska taptigi hicbisey yoktur.

KozmikSakaci 09-08-2011 19:02

bilimsel arastırmalarda bunların kontrolündeyse!! bi blog da okumustum adam evrim teorisini illuminatinin darwine yazdırdıgını söylüyordu tanrıyı ve dinleri yok etmek ve seytanı basarıya ulaştırmak için ??

Astur 09-08-2011 19:06

Bu tarz şeylere çok gülüyorum. Dünya egemenliğini kafaya koymuş şeytani bir gizli örgüt olarak niye 'logo'larını reklamlara falan koysunlar? Hedeflerini reklamlarda, müzik kliplerinde falan açıklamaları sizlere de saçma gelmiyor mu arkadaşlar? :D

Çürütmeye falan hiç gerek yok, kanıt yükü iddia sahibinin omuzlarında neticede.

KozmikSakaci 09-08-2011 19:11

iddia ya göre o kadar güçlendiler ve deccalın gelmesi için açıkça ritüeller yapıyorlar kliplerde reklamlarda tv lerde . artık kendilerini gizlemeye gerekleri yokmuş

murted 09-08-2011 19:13

Bir adım daha ileri gidersek ''What is the Matrix?'' arkadaşlar? :)

Alıntı:

Astur´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403135)
Bu tarz şeylere çok gülüyorum. Dünya egemenliğini kafaya koymuş şeytani bir gizli örgüt olarak niye 'logo'larını reklamlara falan koysunlar? Hedeflerini reklamlarda, müzik kliplerinde falan açıklamaları sizlere de saçma gelmiyor mu arkadaşlar? :D

Ya bu da bir taktikse, ya senin gibi nispeten akıllıların böyle düşünüp mevzuyu kestirip atmalarını istiyorlarsa? :D

ereninthenature 09-08-2011 19:24

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...-E99W9xYFgweAQ

Once Matrixten cikmamiz lazim bencede.Sonra dusunuruz Illuminatiyi filan:D

jadi 09-08-2011 19:30

Alıntı:

Kendi sembollerini filmlere kliplere falan gizlice yerlestirmeleri konuyla hicbir alakasi olmayan sacmaliklar sadece. Konuyu sulandirmak icin kasitli olarak yapiliyor bunlar. Seytana tapma, uzayli olma vs. Bunlar konuyu civittirmak icin uydurulan seyler. Gecen gun bir video izledim golya aslinda ay diye bir uydu yokmus bu bir illuminati komplosuymus bize oyle gosteriliyormus falan. Yok Michael Jackson'u illuminati oldurmus, illuminati dunyaya ates topu yollayip nufusu azaltacakmis falan. Boyle binlerce sacmalik dolasiyor ortalikta ve ne amaca hizmet ettikleri cok acik aslinda

Boyle bir orgutun varligini inkar edenler aslinda tam olarak ergenekona inanmayan, kemalist rejimden ve asker diktasindan memnun olan chp'liler ile birebir ayni psikolojiye sahipler. Gecmiste devlet adamlarinin "simdilik savastan endise etmeye gerek yok cunku Rothchild su anda savas istemiyor" gibi yazismalar yaptigi tarihciler tarafindan soylenen biseydir. Avrupa'nin diktatorleri olarak adlandirilmislardir.

Astur 09-08-2011 23:58

Alıntı:

jadi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403140)
Kendi sembollerini filmlere kliplere falan gizlice yerlestirmeleri konuyla hicbir alakasi olmayan sacmaliklar sadece. Konuyu sulandirmak icin kasitli olarak yapiliyor bunlar. Seytana tapma, uzayli olma vs. Bunlar konuyu civittirmak icin uydurulan seyler. Gecen gun bir video izledim golya aslinda ay diye bir uydu yokmus bu bir illuminati komplosuymus bize oyle gosteriliyormus falan. Yok Michael Jackson'u illuminati oldurmus, illuminati dunyaya ates topu yollayip nufusu azaltacakmis falan. Boyle binlerce sacmalik dolasiyor ortalikta ve ne amaca hizmet ettikleri cok acik aslinda

Bence komplo teorisyenlerinin mantık yoksunu olduğunu gösteren güzel örnekler bunlar.

Alıntı:

Boyle bir orgutun varligini inkar edenler aslinda tam olarak ergenekona inanmayan, kemalist rejimden ve asker diktasindan memnun olan chp'liler ile birebir ayni psikolojiye sahipler. Gecmiste devlet adamlarinin "simdilik savastan endise etmeye gerek yok cunku Rothchild su anda savas istemiyor" gibi yazismalar yaptigi tarihciler tarafindan soylenen biseydir. Avrupa'nin diktatorleri olarak adlandirilmislardir.
Yahu jadi bırak, hangi saygın tarihçi bu tarz zırvalara itibar etmiş? Bunları yazan tarihçiler(!) Texe Marrs vb. kafayı sıyırmış adamlar. Zamanında bu tarz birkaç yayın geçmişti elime, ondan bu muhabbetlere aşinayım, dünyayı garip bir Hristiyan tarikatının liderinin gözlüğünden yorumlamanı tavsiye etmem. Bu Illuminati/NWO zırvasına itibar edenlerin önemli bir kısmını zaten Amerikan aşırı sağı ve İsa'nın canlanışını bekleyen bazı gruplar oluşturuyor.

Sen bence millete oturduğun yerden psikanaliz yapacağına otur başlangıç olarak şu videoyu izle, olaylara makul bir şüphecilikle bakmayı öğrenmeye bak; kısacası neden böyle saçma şeylere inandığını biraz sorgula.

TurkceRap 10-08-2011 00:27

Alıntı:

O kadar basit olmasa gerek dostum, Bazen bakıyorsun dünyadaki bazı olaylar o kadar sistematik ki, ister istemez gizli toplulukların var olabileceğini düşünüyorsun.

inanıp ya da inanmamak tabi seçim meselesi, ama yine de olabilirmi acaba diye düşünmekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

Ha şu bir gerçek ki bazı komplo teorileri oldukça sulandırılmış, bu da belki bilinçli, belki de komplo teorileri bir sektör halini aldığı için önüne gelen 1şeyler yazıyor.

Ama diğer taraftan da bu tarz şeylerin olabileceğine dair kanıtlar bulmak mümkün.

jadi 10-08-2011 00:28

Bu teorileri bu kadar basit bisey gibi gormenin tek nedeni ya anti kapitalizm ile ozdeslestirmek veya dindarlarin Yahudi karsitligi yapmasiyla ayni sey sanmak. Dindarlarin durumu gercekten vahim bunun bende farkindayim. Ayrica, ozellikle bizim ulkemizdeki fundemantalist sosyalistler de dindarlardan pek farkli degiller. Zaten dunyada Ekim devriminin falan bunlarin komplosu oldugunu kabul etmeyen solcu veya anti-siyonist dusunur kaldigini sanmiyorum. Ama bizde boyle bisey ima ettiginde bile adamlar fittiriyor

http://www.youtube.com/watch?v=nYgurJi_BYE

Hayir herseyi gectim, JFK'nin Yahudi lobisinin hukumetler uzerindeki gucunu engelleyecek bazi onlemler almak istemesinden kisa bir sonra herkesin onunde bir ekip operasyonu ile oldurulmesi ve sucluarin asla yakalanmamasi da mi komplo? Bir baskan boyle dalga gecersine oldurulur ve sonra hicbisey yapilmazsa gelecek olan baskalnlarin ozgurce gorevlerini yapmalari nasil beklenebilir? (JFK'nin diger aile uyeleri de ya suikastlerle ya da esrarengiz kazalarla hayatini kaybetmeye devam etmistir. Bu secilen baskanin nasil bir tehlikeyle karsi karsiya oldugunu anlamasi icin yapilir. Benzeri bir idda Mendersler icinde ileri surulmustur. )

11 Eylul'un ise gercekten el kaide isimli terorist orgutun isi olduguna inanlara soyleyecek soz bulamiyorum. Bir ucak carpiyor, bir saat sonra kule cokuyor. Hatta hicbisey carpmadigi ve yangin olmadigi halde 7. blokta cokuyor ve polis bunu dogru durust arastirmiyor bile. Pentagona ise ucak falan dusmedigi asikarken kimse bunu da sorusturmuyor. Dedigim gibi mevzu basit bir komunist-kapitalist cekismesi gibi alginanip kendini bir tarfta hissetmenin dogurdugu bir sonuc bu. Aslinda bugune kadar yasanmis olan butun katliamlarin, ornegin kizilderili katliami, kolonilerde yapilan diger yerli katliamlari, kole ticareti sirasinda yasanan vahset, anadoluda ki ve bolseviklerin yaptigi ortodoks katliamlari...vs hepsi ayni cetenin isidir. Ermeni soykirimcilarini elestiriken siyonist katillere laf soyletmiyorsun. Cunku onlari ozenilecek bisey gibi goruyorsun. Bunun baska hicbir cevabi yok

jadi 10-08-2011 00:50

JFK'nin derin devlet organizasyonlarin karsi yaptigi konusma. Bundan bir hafta sonra oldurulur

http://www.youtube.com/watch?v=s0Min7Uoqdc

Jolly Jocker 10-08-2011 01:01

Alıntı:

jadi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403191)
Zaten dunyada Ekim devriminin falan bunlarin komplosu oldugunu kabul etmeyen solcu veya anti-siyonist dusunur kaldigini sanmiyorum. Ama bizde boyle bisey ima ettiginde bile adamlar fittiriyor

Vay be, Ekim Devrimi de bunların işiymiş ha! Tüm ülkeyi ağ gibi saran, ikili iktidar durumu yaratan işçi, köylü ve asker sovyetleri, fabrika komiteleri yalanmış, herşeyi süper zengin Rotschild ve Rockefellar yapmış! Lenin, bolşevikler, anarşistler v.s. hikaye! Tabi zaten başka nasıl olabilir ki? Hiç toplumsal mücadelenin, sınıf hareketlerinin etkisi olur mu? Onlar kim ki? Herşey süper zenginlerin komplosuydu. Tarihi onlar yazar, kitleler de figüranlık eder. Değil mi Jadı?

Kafayı yemişsin sen. İnsanlık tarihini birilerinin komplosuna indirgedin neredeyse. Bu deli saçmasına karşı gelenlere de ''fundamentalist sosyalistler'' yakıştırması yapacak kadar zıvanadan çıkmış haldesin. Bence sendeki bu potansiyeli heba etmemek lazım, git Adnan Hocanın motorlarına katıl. Hem belki cebin biraz para da görür.

jadi 10-08-2011 01:08

Alıntı:

Freddie´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403217)
Vay be, Ekim Devrimi de bunların işiymiş ha! Tüm ülkeyi ağ gibi saran, ikili iktidar durumu yaratan işçi, köylü ve asker sovyetleri, fabrika komiteleri yalanmış, herşeyi süper zengin Rotschild ve Rockefellar yapmış! Lenin, bolşevikler, anarşistler v.s. hikaye! Tabi zaten başka nasıl olabilir ki? Hiç toplumsal mücadelenin, sınıf hareketlerinin etkisi olur mu? Onlar kim ki? Herşey süper zenginlerin komplosuydu. Tarihi onlar yazar, kitleler de figüranlık eder. Değil mi Jadı?

Kafayı yemişsin sen. İnsanlık tarihini birilerinin komplosuna indirgedin neredeyse. Bu deli saçmasına karşı gelenlere de ''fundamentalist sosyalistler'' yakıştırması yapacak kadar zıvanadan çıkmış haldesin. Bence sendeki bu potansiyeli heba etmemek lazım, git Adnan Hocanın motorlarına katıl. Hem belki cebin biraz para da görür.

O uygulamanin gercek komunizm(aslinda sosyalizm) olmadigini soyleyen sizsiniz, simdi bu ofkeyle aslinda kendi kendinle celismis olmuyor musun? Insanlara buyuk acilar yasatan, dunya capinda buyuk gerginliklere sebep olan bir rejim pekala komplo olabilir. Dunyayi kutuplastirdiklarinda hem daha cok kar elde ederler, hem de insanlari korkutarak daha kolay yonlendirirler. Ayrica ekim devrimi bir halk hareketi falan degildir, tepeden inme biseydir. Yok halk devrimi idiyse nden milyonlarca insan olduruldu? diye sorarlar adama

Astur 10-08-2011 02:01

Alıntı:

TurkceRap´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403189)
O kadar basit olmasa gerek dostum, Bazen bakıyorsun dünyadaki bazı olaylar o kadar sistematik ki, ister istemez gizli toplulukların var olabileceğini düşünüyorsun.

inanıp ya da inanmamak tabi seçim meselesi, ama yine de olabilirmi acaba diye düşünmekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

Ha şu bir gerçek ki bazı komplo teorileri oldukça sulandırılmış, bu da belki bilinçli, belki de komplo teorileri bir sektör halini aldığı için önüne gelen 1şeyler yazıyor.

Ama diğer taraftan da bu tarz şeylerin olabileceğine dair kanıtlar bulmak mümkün.

Gizli topluluklar olabilir olmasına dostum da tüm dünya tarihini gizli örgütlerin komploları ile açıklamak son derece uçuk bir yaklaşım. Olağanüstü iddialar olağanüstü kanıt gerektirir, o nedenle bu denli olağanüstü iddialar söz konusu olduğunda şüpheci yaklaşım aynı olağanüstülükte kanıtlar beklemek hakkımız.

Bu tarz komplo teorilerinin içeriklerinden bağımsız metodolojik sorunlarla dolu olduğunu da unutmamak lazım.

Elbette pek çok konuda her şeyi bilmemiz mümkün değil, ama bilmediğimiz, emin olmadığımız konularda bilmiyoruz demekten korkmamak lazım. Bu komplo teorileri biraz dinlere benziyor, evrenin kökeni hakkında kafamız mı karışık, hemen bir masal uyduralım, şu vardı yarattı vs. diye.. Dünya tarihinde bir suikast yapıldığında, mesela JFK, komplo teorileri de buradaki belirsizlikleri uydurdukları masallarla açıkladıklarını sanıyorlar. Bunun açıklayıcı anlamda hiç değeri yok, bazen entelektüel tembellik, bazen de düpedüz sahtekarlık örneği oluyor bunlar.

Son X-men filmini izledin mi bilmiyorum, orada 60'lardaki Küba krizini mutantların etkisiyle falan açıklayan eğlenceli bir senaryo yazmışlar, bu komplo teorileri de öyle, belli tarihsel gerçeklerin içine kafalarındaki kurgu örgütleri falan katıyorlar.

Alıntı:

jadi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403191)
11 Eylul'un ise gercekten el kaide isimli terorist orgutun isi olduguna inanlara soyleyecek soz bulamiyorum. Bir ucak carpiyor, bir saat sonra kule cokuyor. Hatta hicbisey carpmadigi ve yangin olmadigi halde 7. blokta cokuyor ve polis bunu dogru durust arastirmiyor bile. Pentagona ise ucak falan dusmedigi asikarken kimse bunu da sorusturmuyor. Dedigim gibi mevzu basit bir komunist-kapitalist cekismesi gibi alginanip kendini bir tarfta hissetmenin dogurdugu bir sonuc bu. Aslinda bugune kadar yasanmis olan butun katliamlarin, ornegin kizilderili katliami, kolonilerde yapilan diger yerli katliamlari, kole ticareti sirasinda yasanan vahset, anadoluda ki ve bolseviklerin yaptigi ortodoks katliamlari...vs hepsi ayni cetenin isidir. Ermeni soykirimcilarini elestiriken siyonist katillere laf soyletmiyorsun. Cunku onlari ozenilecek bisey gibi goruyorsun. Bunun baska hicbir cevabi yok

11 Eylül konusunda ciddi bilgi eksikliklerin var jadi. Bu konuda resmi soruşturmalar da yapıldı, bilim insanları da bu konuları araştırdı, etrafta dolanan komplo teorileri de defalarca detaylı bir şekilde çürütüldü. Meselenin komünist-kapitalist muhabbeti ile alakası yok. Sanıyorum ne sen ne de ben WTC gökdelenlerinin uçak çarpması nedeniyle çöküp çökmeyeceğini anlayacak mühendislik vs. bilgisine sahibiz. O açıdan bu işin doğrusu konunun uzmanı olan fizikçilerin, mühendislerin, yangın uzmanlarının vs. bu konudaki görüşlerine başvurmak, somut kanıtları ele almaktır. Sana tavsiyem senin de abuk subuk low-res youtube videoları yerine konuya böyle yaklaşıp doğru düzgün kaynaklara başvurmandır.

Söylemek istediğim başka bir şey de şu; dünya tarihi son derece karmaşık, sayısız neden sonuç ilişkisine bağlı olarak işleyen bir şeydir. Bunu böyle şeytani küresel bir çeteyle açıklaman ya da anlaman mümkün değil. Richard Dawkins'in çok sevdiğim bir sözü var, kendisine dinlerin tüm kötülüklerin kaynağı olduğunu düşünüp düşünmediğini sorduklarında "Nothing is the root of everything." diyor. Bu bence sırf o bağlamda anlamlı bir söz değil, pek çok alanda rehber alınabilecek önemli bir düşünsel ilke. Tembellik yapıp her şeyi tek bir nedenle açıklamak daha rahat olabilir, ama asla isabetli olmaz. Somut kanıtlara bakmak, neden sonuç ilişkilerini araştırmak lazım. Benim siyonist katillere özenme gibi bir durumum yok, eğer böyle bir çetenin varlığına inansaydım ve tüm bu saydıklarından sorumlu olduğunu düşünseydim ben de senin gibi hissederdim. Ancak bu işler senin düşündüğün kadar basit değil işte.

Dark_Prince 10-08-2011 02:11

Alıntı:

kozmiksakaci´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403116)
çok iyi bunun filmi yapılmalı :D :D

Evet güzel olurdu :D Bu işin içinde çok dolaplar var.Demonlar dünyada yaşayamazlar çünkü dünya pozitif enerjilerle yüklüdür,demonlar sadece negatif enerji ile varolabilirler-negatif enerjiden beslenirler.O yüzden dünyaya negatif enerji depoları kuruluyor.Bu depolarda negatif enerjiler biriktirilecek ve demonların yaşam kaynakları olacaklar.

Ve bu santrallerden en önemlisi ise ''Mescid-i Aksa''.Solomon(Süleyman) çok güçlü bir büyücüydü Mescid-i Aksa'yı bu sebeple inşa ettirdi.

Ve Ra İslam inancında Deccal olmuştur.Dikkat ederseniz İslam'a göre de Deccal tek gözlüdür direk olarak insanın aklına şu sembol geliyor;

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rgate).svg.png

Yani Ra Deccaldir ikisinin sembolü de aynıdır.Çok büyük olaylar dönüyor sonumuz hayrola.Ben bu savaşta İnanna gibi barışsever Tanrıçaların yanında yer alacağım.

ereninthenature 10-08-2011 02:59

Alıntı:

Dark_Prince´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403299)
Evet güzel olurdu :D Bu işin içinde çok dolaplar var.Demonlar dünyada yaşayamazlar çünkü dünya pozitif enerjilerle yüklüdür,demonlar sadece negatif enerji ile varolabilirler-negatif enerjiden beslenirler.O yüzden dünyaya negatif enerji depoları kuruluyor.Bu depolarda negatif enerjiler biriktirilecek ve demonların yaşam kaynakları olacaklar.

Ve bu santrallerden en önemlisi ise ''Mescid-i Aksa''.Solomon(Süleyman) çok güçlü bir büyücüydü Mescid-i Aksa'yı bu sebeple inşa ettirdi.

Ve Ra İslam inancında Deccal olmuştur.Dikkat ederseniz İslam'a göre de Deccal tek gözlüdür direk olarak insanın aklına şu sembol geliyor;

Yani Ra Deccaldir ikisinin sembolü de aynıdır.Çok büyük olaylar dönüyor sonumuz hayrola.Ben bu savaşta İnanna gibi barışsever Tanrıçaların yanında yer alacağım.

Fantastik kurgu tadinda yasiyorsunuz hayati.Tebrik ediyorum:D

Dark_Prince 10-08-2011 03:14

Alıntı:

darkmasturbater´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403310)
Fantastik kurgu tadinda yasiyorsunuz hayati.Tebrik ediyorum:D

Gel sende katıl bize :D

KozmikSakaci 10-08-2011 03:37

Kısaca ne iş bu illuminatçı abiler. teorideki gibi harbiden dünyayı deccal abinin gelişine mi hazırlıyorlar yoksa para ve güçlerini mistik öğrelerin ardına saklayıp dünyayı yönetmek mi istiyorlar ya da vesaire ?? :)

Dark_Prince 10-08-2011 03:51

Alıntı:

kozmiksakaci´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403320)
Kısaca ne iş bu illuminatçı abiler. teorideki gibi harbiden dünyayı deccal abinin gelişine mi hazırlıyorlar yoksa para ve güçlerini mistik öğrelerin ardına saklayıp dünyayı yönetmek mi istiyorlar ya da vesaire ?? :)

Burada yine inançlar ve yorumlar devreye girer kesin birşey söyleyemeyiz.Kesin söyleyebileceğimiz birşey varsa o da tehlikeli olduklarıdır korkmamız gerektiğidir.Eğer değilse neden böyle mistik takılsınlar değil mi?Bu da yorum oldu ama neyse :) Eğer dünyayı yoketmek gibi bir gayeleri varsa sonuna kadar desteklerim.

jadi 10-08-2011 03:57

Alıntı:

Astur´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403291)
Gizli topluluklar olabilir olmasına dostum da tüm dünya tarihini gizli örgütlerin komploları ile açıklamak son derece uçuk bir yaklaşım. Olağanüstü iddialar olağanüstü kanıt gerektirir, o nedenle bu denli olağanüstü iddialar söz konusu olduğunda şüpheci yaklaşım aynı olağanüstülükte kanıtlar beklemek hakkımız.

Bu tarz komplo teorilerinin içeriklerinden bağımsız metodolojik sorunlarla dolu olduğunu da unutmamak lazım.

Elbette pek çok konuda her şeyi bilmemiz mümkün değil, ama bilmediğimiz, emin olmadığımız konularda bilmiyoruz demekten korkmamak lazım. Bu komplo teorileri biraz dinlere benziyor, evrenin kökeni hakkında kafamız mı karışık, hemen bir masal uyduralım, şu vardı yarattı vs. diye.. Dünya tarihinde bir suikast yapıldığında, mesela JFK, komplo teorileri de buradaki belirsizlikleri uydurdukları masallarla açıkladıklarını sanıyorlar. Bunun açıklayıcı anlamda hiç değeri yok, bazen entelektüel tembellik, bazen de düpedüz sahtekarlık örneği oluyor bunlar.

Son X-men filmini izledin mi bilmiyorum, orada 60'lardaki Küba krizini mutantların etkisiyle falan açıklayan eğlenceli bir senaryo yazmışlar, bu komplo teorileri de öyle, belli tarihsel gerçeklerin içine kafalarındaki kurgu örgütleri falan katıyorlar.

11 Eylül konusunda ciddi bilgi eksikliklerin var jadi. Bu konuda resmi soruşturmalar da yapıldı, bilim insanları da bu konuları araştırdı, etrafta dolanan komplo teorileri de defalarca detaylı bir şekilde çürütüldü. Meselenin komünist-kapitalist muhabbeti ile alakası yok. Sanıyorum ne sen ne de ben WTC gökdelenlerinin uçak çarpması nedeniyle çöküp çökmeyeceğini anlayacak mühendislik vs. bilgisine sahibiz. O açıdan bu işin doğrusu konunun uzmanı olan fizikçilerin, mühendislerin, yangın uzmanlarının vs. bu konudaki görüşlerine başvurmak, somut kanıtları ele almaktır. Sana tavsiyem senin de abuk subuk low-res youtube videoları yerine konuya böyle yaklaşıp doğru düzgün kaynaklara başvurmandır.

Söylemek istediğim başka bir şey de şu; dünya tarihi son derece karmaşık, sayısız neden sonuç ilişkisine bağlı olarak işleyen bir şeydir. Bunu böyle şeytani küresel bir çeteyle açıklaman ya da anlaman mümkün değil. Richard Dawkins'in çok sevdiğim bir sözü var, kendisine dinlerin tüm kötülüklerin kaynağı olduğunu düşünüp düşünmediğini sorduklarında "Nothing is the root of everything." diyor. Bu bence sırf o bağlamda anlamlı bir söz değil, pek çok alanda rehber alınabilecek önemli bir düşünsel ilke. Tembellik yapıp her şeyi tek bir nedenle açıklamak daha rahat olabilir, ama asla isabetli olmaz. Somut kanıtlara bakmak, neden sonuç ilişkilerini araştırmak lazım. Benim siyonist katillere özenme gibi bir durumum yok, eğer böyle bir çetenin varlığına inansaydım ve tüm bu saydıklarından sorumlu olduğunu düşünseydim ben de senin gibi hissederdim. Ancak bu işler senin düşündüğün kadar basit değil işte.

JFK suikastinin Yahudi lobisi yani Abd derin devleti tarafindan islendigi kesin biseydir. O zamanlar insanlar bunu sscb yaptirdi diye keklenmisler ama artik bu yemiyor tabi. Zaten Amerikan tarihinde lobinin destegini almaksizin secilebilmis yegane baskanlardan biridir. Daha sonralarda onlardan gelen destek ve isbirligi tekliflerini geri cevirmekle kalmamis, bu tip destekleri yasaklayacak kanun cikarmak istemistir. 11 Eylul'u bilmiyorsun diye atip tutacagina o suikast nasil islenmis, sonra devlet yakalamak adina ne tip komediler sergilemis asil bunlari sen ogren. Sadece cinayetin islendigi sahne bile orada en az 20-30 kilisik bir ekip organizasyonu oldugunu acikca gosteriyor. Ama devlet birkac gun sonra bir tane tetikciyi katil diye yakaliyor. Adam cinayeti tek basima karar verip isledim diyor, sonra birkac gun sonra hapisanede olduruluyor. Zaten yakalanan adamin ates ettigi yer arkada kalan binanin ust kati, ama JFk'yi olduren son kursun yan taraftan, asagidan yukariya egimli olarak ve cok hizli gelir, muhtemelen su adamlarin oturdugu kaldirimin altindan yarisi gorunen mazgalda saklanan biri yapmistir bu isi(http://www.jfk-assassination.de/images/umbrella.gif ~) . Bu son kursunun nereden geldigi hala sirdir tabiki devlet bunlari asla arastirmadi, savusturmak icin elinden gelen herseyi yapti. Insanlari bilgisizlikle suclamadan once kendine biraz ceki duzen ver. Sirf dinciler destekliyor diye ergenekonu inkar eden ulusalcilardan uc gram daha akilli oldugunu sanmiyorum. Yerli ceteyi kucumsuyor ama Amerikali olanlara sahip cikiyorsun. Hicbir binanin tek bir ucak carpmasiyla yilkilmayacigini bilmek icin muhendis olmaya gerek yoktur. Ortalama zekaya sahip her insan bunu gorebilir. Kaldi ki orada hicbir carpma olmadigi halde yikilan bir bina daha var. Zaten el kaide diye bir orgut gercekten varsa bile bu eylemle tam olarak ne elde etmeyi amacliyordu, bu yaptigi ile kimlerin cikarlarina hizmet etti, bu hatayi nasil olduda onceden goremedi sorusu en onemli kanit benim icin daha fazlasina gerek bile yok ama yinede cok fazla falso var ortada

Gunumuzde hala cozulmemis bir diger diger cinayet kurbani Olof Palme'dir. Bu cinayetle baglantili siyonist iddalar ise asagida. Yani bu cinayetler bu sekilde cozumsuz birakildikca hicbir secilmis baskan bu ceteye karsi hicbirsey yapmaya cesaret edemeyecektir. O yuzden ezbere konusmayin, sanki kendiniz cok akilliymis gibi bu cok ciidi iddalari safsataymis gibi sunmaya ise hic calismayin. Bunun ulkemizdeki adi sark kurnazligi oluyor sanirim. Kaldiki o faili mechul cinayetleri isletenler ayni esnada senin ulkende darbe yaptiriyor, basbakan falan astiriyordu. Yani bizim dikkafali basbakanlarimizi suikastle ortadan kaldirmakla bile ugrasmadilar, sanirim halk olarak bizi tamamen okuz olarak goruyorlardi

http://www.dissident-net.info/olof-palme/

Jolly Jocker 10-08-2011 04:01

Alıntı:

jadi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403225)
O uygulamanin gercek komunizm(aslinda sosyalizm) olmadigini soyleyen sizsiniz, simdi bu ofkeyle aslinda kendi kendinle celismis olmuyor musun? Insanlara buyuk acilar yasatan, dunya capinda buyuk gerginliklere sebep olan bir rejim pekala komplo olabilir. Dunyayi kutuplastirdiklarinda hem daha cok kar elde ederler, hem de insanlari korkutarak daha kolay yonlendirirler. Ayrica ekim devrimi bir halk hareketi falan degildir, tepeden inme biseydir. Yok halk devrimi idiyse nden milyonlarca insan olduruldu? diye sorarlar adama

Ben SSCB'yi savunuyor değilim, toplumsal mücadelelerin değerini sıfırlayıp herşeyi süper zenginlerin komplolarına bağlayan zihniyetine tepki gösteriyorum. Öte yandan, SSCB'nin olumsuz yanları olduğu gibi sahip çıkılacak olumlu yanları da vardır. Olumsuz yanlarının mevcudiyeti, onun bir komplo sonucu doğduğunu göstermez. Bu tür komplo iddialarına kolayca inanabilmeniz Sovyet tarihini bilmemenizden kaynaklanıyor. Biraz tarih okusanız, olumsuzlukların ortaya çıkışının toplumsal-politik kökenlerini de görürsünüz zaten.

Süper zenginlerin sosyalizmi finanse etmeleri zaten mantığa da aykırı. Adamın malına mülküne el koyalım diye bizi mi destekleyecek? Salak mı bunlar?

Jolly Jocker 10-08-2011 04:07

Şu Ra inancı neyin nesidir ya? İlluminati diye bir örgüt varsa bile kendine bula bula Ra'nın dinini mi bulmuş yani? E ne yapacaklar bu dinle? İnananı yok ki.

Ra sandığınız sakın Horus'un gözü olmasın?

Ama deseniz ki; ''İlluminati'yi bilmem ama bu Masonlar Hermetizmden de kök alan okült bir öğretiyi yaşatıyorlar. En azından başlangıçları böyleydi. Horus'un gözünün anlamı da bu. Tümüyle semboliktir. İsis-Osiris gizemlerine dayanır. Gnostik temelli bir gizem inanışıdır'', belki hak verirdim. Ama belki...

jadi 10-08-2011 04:13

Alıntı:

Freddie´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403326)
Ben SSCB'yi savunuyor değilim, toplumsal mücadelelerin değerini sıfırlayıp herşeyi süper zenginlerin komplolarına bağlayan zihniyetine tepki gösteriyorum. Öte yandan, SSCB'nin olumsuz yanları olduğu gibi sahip çıkılacak olumlu yanları da vardır. Olumsuz yanlarının mevcudiyeti, onun bir komplo sonucu doğduğunu göstermez. Bu tür komplo iddialarına kolayca inanabilmeniz Sovyet tarihini bilmemenizden kaynaklanıyor. Biraz tarih okusanız, olumsuzlukların ortaya çıkışının toplumsal-politik kökenlerini de görürsünüz zaten.

Süper zenginlerin sosyalizmi finanse etmeleri zaten mantığa da aykırı. Adamın malına mülküne el koyalım diye bizi mi destekleyecek? Salak mı bunlar?

Sovyet devrimi denen sey o halklara yoksulluk ve zulumden baska bisey yasatmadigi gibi dunyanin geri kalan kisminda gerginliklere, silahlanmaya ve ic savaslar yasanmasindan baska hicbir ise yaramis degildir. Her tarafindan buram buram komplo kokan bir rezalettir. Zaten bence insanlar somuruye karsi cikmak ya da estlik gibi seylerin faydasiz oldugunu dusunsunler diye kasitli olarak hatali teorize edildi o ideoloji. Marks ve Lenin sistem elestirisi yaparlarken bu ailelerin varligindan ve dunya zenginliginin neredeyse tamamini ellerinde tuttugundan, hukumetler uzerine kurduklari baskilardan falan hic bahsetmis degiller bildigim kadariyla. Bunlardan habersiz olmalari imkansiz bence. Yok bilmiyorlarsa o zaman yaptiklari elestirinin bir anlami yok zaten

jadi 10-08-2011 04:49

Bir diger siyonizm karsiti disisleri bakaninin saibeli cinayeti daha. Isvec'te bizim gibi darbe yaptirmiyorlar ama islerini bu sekilde gormeye devam ediyorlar. Golya cok demokratik, cok duyarli Isvec halki ayni bizim gibi mal mal seyrediyor sadece. Yani bazi ulkelerin demokratik bazilarinin baskici olmasinin o toplumlarla hicbir alakasi yok. Her toplum hakettigi bicimde yonetilir lafi soylenmis en kuyruklu yalanlardan biri

http://www.dissident-net.info/anna-l...omment-page-1/

Jolly Jocker 10-08-2011 05:02

Biraz araştırdığında ne kadar saçmaladığının kendin de farkına varacaksın. Lenin zaten emperyalizmin teorisini yazan adam, bilmeyecek mi süper zengin aileleri? Sovyetlerin kusurları olması, yaşadığı bürokratik yozlaşma sebebiyledir, süper zenginlerin komploları v.s. yüzünden değil. Daha fazla saçmalama istersen. Bir kere sovyet sistemi, o kusurlu haliyle bile, kapitalist sınıfın zenginlerinin etki edebileceği bir yapıda da değildi. Herşey devletleştirilmişti ve sadece sovyet bürokrasisi egemendi. SSCB ve Doğu Bloku, senin komplocu aklına konu olan süper zenginlerin bir numaralı düşmanı olabilir ancak. Çünkü onların pazarlarını daraltıyor, egemen oldukları ülkelerde de devrim tehlikesi doğuruyor ve onların dünyanın üçte birindeki yatırımlarını kamulaştırıyordu.

jadi 10-08-2011 05:10

Alıntı:

Freddie´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403334)
Biraz araştırdığında ne kadar saçmaladığının kendin de farkına varacaksın. Lenin zaten emperyalizmin teorisini yazan adam, bilmeyecek mi süper zengin aileleri? Sovyetlerin kusurları olması, yaşadığı bürokratik yozlaşma sebebiyledir, süper zenginlerin komploları v.s. yüzünden değil. Daha fazla saçmalama istersen. Bir kere sovyet sistemi, o kusurlu haliyle bile, kapitalist sınıfın zenginlerinin etki edebileceği bir yapıda da değildi. Herşey devletleştirilmişti ve sadece sovyet bürokrasisi egemendi. SSCB ve Doğu Bloku, senin komplocu aklına konu olan süper zenginlerin bir numaralı düşmanı olabilir ancak. Çünkü onların pazarlarını daraltıyor, egemen oldukları ülkelerde de devrim tehlikesi doğuruyor ve onların dünyanın üçte birindeki yatırımlarını kamulaştırıyordu.

Hicte oyle olmadigina dair cok ciddi iddalar var. Sovyetlerde devlet insanlarin emegini gaspediyordu ama karsilik olarak yoksulluk ve baskidan baska bisey vermiyordu. O insanlara verilmeyen uterim mutlaka bir yerlere gidiyordu oyle degil mi buharlasip ucacak degil herhalde. Kaldiki diger tarafta katledilen onmilyonlarca insan var. Butun bunlar insanlarin mecvut sisteme daha cok baglanmasindan baska bir sonuc vermedi. Souk savas yuzunden olusan rant ise cabasi

Astur 10-08-2011 05:10

Alıntı:

jadi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403325)
JFK suikastinin Yahudi lobisi yani Abd derin devleti tarafindan islendigi kesin biseydir.

Böyle bir şey yok. JFK suikastini kimin yaptırdığı hâlâ muammadır. CIA, SSCB, mafya vs. yaptırdı diye elli çeşit teori yıllardır dolaşımdadır ama bu teorilerin hiçbirini senin iddia ettiğin gibi "kesin" statüsüne getirecek kanıtlar mevcut değil.

Konu hakkında ABD'de 2 tane resmi soruşturma yapılmış, bunlardan biri Oswald'ın bu işten tek başına sorumlu olduğu yönünde sonuçlansa da HSCA adlı komite büyük ihtimalle suikastin komplo ürünü olduğu kanısına varmış. Küba ya da SSCB'nin de bu işle ilgisi olmadığını düşünmüşler hatta.

Şu linke bir göz at derim:

http://en.wikipedia.org/wiki/United_...Assassinations

Benim de anladığım kadarıyla ortada bir komplo olması son derece muhtemel, ama elde kanıt olmadan bu suikasti kimin neden gerçekleştirdiğini bilmek mümkün değil.

İnsanlar bilmedikleri şeylere bilmiyorum demekten neden bu kadar korkarlar? Her şeyi kesin bileceğiz diye bir kaide yok. Bilmediğimiz şeyleri açıkladığımız yanılsamasını yaratmak için masal uydurmamızın da kimseye yararı yok.

Alıntı:

11 Eylul'u bilmiyorsun diye atip tutacagina o suikast nasil islenmis, sonra devlet yakalamak adina ne tip komediler sergilemis asil bunlari sen ogren.
jadi bu yazdığın senin her şeyden önce mantık konusunda büyük bir eksikliğin olduğunu gösteriyor. Diyelim JFK suikastini dediğin gibi gerçekten de Yahudi lobisi gerçekleştirdi, ve bunu kesin olarak biliyoruz; bundan onlarca sene sonra yaşanan 11 Eylül saldırıları hakkında sonuçlara nasıl varıyoruz?! Öncülünle vardığın sonuç daha alakasız olamazdı.

Alıntı:

Hicbir binanin tek bir ucak carpmasiyla yilkilmayacigini bilmek icin muhendis olmaya gerek yoktur. Ortalama zekaya sahip her insan bunu gorebilir.
Bu tarz şeylere de çok gülüyorum. Yaratılışçılar da senin kafanda insanlar işte, evrenin ve canlılığın sadece ilahi tasarım sonucu oluşabileceği düşüncesi de onlar için "ortalama zekaya sahip her insanın görebileceği bir şey". Böylece kanıt yükü vb. şeylerden kaçtıklarını sanıyorlar, sen de aynısını yapıyorsun.

Birkaç sene önce memleketteki kene terörü başladığı sıralarda minibüste bir dayı keneleri uçakla İsrail atıyor diye anlatıyordu, şimdi senin düşünsel seviye bakımından o dayıdan ne farkın var merak ediyorum.

Alıntı:

Kaldi ki orada hicbir carpma olmadigi halde yikilan bir bina daha var. Zaten el kaide diye bir orgut gercekten varsa bile bu eylemle tam olarak ne elde etmeyi amacliyordu, bu yaptigi ile kimlerin cikarlarina hizmet etti, bu hatayi nasil olduda onceden goremedi sorusu en onemli kanit benim icin daha fazlasina gerek bile yok ama yinede cok fazla falso var ortada
Diyelim dediğin gibi gerçekten de binaların yıkılışını uçakların çarpması ile açıklamak mümkün değil, "resmi" hikayede çok sayıda falso var. Peki bu komployu kimin neden, nasıl yaptığı hakkında kesin bilgilere nereden ulaşıyorsun? Senin benimsediğin bu komplo teorilerindeki falsoları hiç sorguluyor musun?

Alıntı:

O yuzden ezbere konusmayin, sanki kendiniz cok akilliymis gibi bu cok ciidi iddalari safsataymis gibi sunmaya ise hic calismayin.
Bence sen inandığın bu saçma salak komplo teorilerine neden sadece marjinal aşırı sağ gruplar vs. itibar ediyor diye bir düşün. Senin "ciddi" iddiaları savunanlar kafalarında alüminyum folyo ile gezen tipler :D

http://blogs.e-rockford.com/applesau...conspiracy.jpg

Neyse, bu minvalde devam edeceksen seninle tartışmaya devam edesim pek yok, ben diyeceğimi dedim sayılır, umarım ileride bir düşünsel değişim daha yaşar bu safsatalardan da kendini arındırırsın. Bir hastalıktan kurtulup diğerine yakalananlara üzülüyorum.

jadi 10-08-2011 05:17

Eh yerli mali ergenekonculari yerden yere vurabilirken Amerakalilar icin ortada hicbir delil yok diyerek savsakladigini sanmak nasil aciklanabilir? Turkiye'de cuntacilar, ittihatcilar, ulkuculer ne kadar magandaysa Amerikali katiller, fasistler, siyonistler, zorbalar da o kadar magandadir. Ama senin bati hayranligindan yalakaya donmus beynin butun bu gercekleri bir ulusalci kemalist seviyesinde argumanlar esliginde curutuverir. Liberalizm global olabildiginde anlam kazanir, yoksa hemen kemalistler ile ayni seviyeye indirir adamj

Astur 10-08-2011 05:22

jadı'nın link verdiği siteye şimdi göz atıyorum da, inanılmaz bombalar var.

Michael Jackson'ın suikasti hakkındaki şu inanılmaz makale beni benden aldı mesela. Bunca yıldır MJ hayranıyım ama bunlardan hiç haberim yoktu :D

http://www.dissident-net.info/michael-jackson/

Bu saçma iddiaları savunan tiplerin kehanetlerle vs. ile iş gören uçuk Hristiyanlar olduklarına ilişkin hoş iki makale de şu linklerde:

http://www.dissident-net.info/letter-from-armenia/

http://www.dissident-net.info/tribut...o-researchers/

Bence sen bu arkadaşlarla beraber İsa'nın dönüşünü beklemeye de başla jadı! :D

jadi 10-08-2011 05:26

Alıntı:

Astur´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403340)
jadı'nın link verdiği siteye şimdi göz atıyorum da, inanılmaz bombalar var.

Michael Jackson'ın suikasti hakkındaki şu inanılmaz makale beni benden aldı mesela. Bunca yıldır MJ hayranıyım ama bunlardan hiç haberim yoktu :D

http://www.dissident-net.info/michael-jackson/

Bu saçma iddiaları savunan tiplerin kehanetlerle vs. ile iş gören uçuk Hristiyanlar olduklarına ilişkin hoş iki makale de şu linklerde:

http://www.dissident-net.info/letter-from-armenia/

http://www.dissident-net.info/tribut...o-researchers/

Bence sen bu arkadaşlarla beraber İsa'nın dönüşünü beklemeye de başla jadı! :D

Tabi sadece o linkte soylenen bisey degil bu. Sitede baska neler var diye aratacagina oldurulen dis isleri bakanini biraz arastirirdin amacin uzum yemek olsaydi, O bakanin anti siyonist oldugunu inkar edebiliyor musun? Onemli olan bu

http://www.erichufschmid.net/TFC/by_...ndh-murder.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Anna_Lindh#Murder

Astur 10-08-2011 05:28

Alıntı:

jadi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 403339)
Eh yerli mali ergenekonculari yerden yere vurabilirken Amerakalilar icin ortada hicbir delil yok diyerek savsakladigini sanmak nasil aciklanabilir? Turkiye'de cuntacilar, ittihatcilar, ulkuculer ne kadar magandaysa Amerikali katiller, fasistler, siyonistler, zorbalar da o kadar magandadir. Ama senin bati hayranligindan yalakaya donmus beynin butun bu gercekleri bir ulusalci kemalist seviyesinde argumanlar esliginde curutuverir. Liberalizm global olabildiginde anlam kazanir, yoksa hemen kemalistler ile ayni seviyeye indirir adamj

Anti-semitist Amerikan aşırı sağının tezlerine sarılmayan herkesin beyni "batı hayranlığından yalakaya dönmüş"tür herhalde... Bir de liberalizm falan diyorsun, vay anasını yav! Meğer asıl liberaller Hristiyan köktencilermiş... :)

Neyse jadı, sen her şeyden önce biraz mantık öğren, dünyayı sonra kurtarırsın.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:15 .