![]() |
Alka'ya Teşekkür ve Başarı Ödülü
Sevgili dostumuz Alka uzunca bir süredir neredeyse kişisel bir kavga sürdürür gibi Evrim teorisi.org sitemizi ayakta tutup güncellemektedir.
Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Çabalarının boşa gitmediğini, evrim teorisi üzerine en zengin türkçe kaynağı yaşattığını bilmek muhtemelen onun için yeterli bir ödüldür. Yine de "çam sakızı" ödülümüzü ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsın Alka. |
Tebrikler Alka, çok önemli bir şey yapıyorsun.
Bu arada ödülü bir ara ödünç verirsen resim çektirip tekrar veririz sana. :) |
Tebrik ederim.. :)
|
Tebrik ederim alka ... :)
|
Tebrik ederim. Çabaların için de ayrıca teşekkür ederim.
|
Teşekkürler ve tebrikler sn.Alka,
|
Ben de tebrik ediyorum.
|
Insanlik icin verdigin cabanin bos olmadigini biliyor, hem odulun, hem de ayirdigin zaman icin seni "kalpten":) tebrik ediyorum
|
çelişkiler, kurandan seçme ayetler, matematik hataları vb şeyler , müslümanlar tarafından evrim teorisi kadar önemsenmiyor. evrim teorisi sadece müsloşları deil bütün dinleri korkutuyor. kayda deger ve dinlerin çöküşü açışından işe yarar bir çaba oldugu kesin.
o yüzden bu ugurda büyük çaba sarfetmek yobaz tetikçiler tarafından büyük dikkat çekiyor. böyle bir çaba ödüle layık. tebrikler |
Tebrikler sevgili ALKA!
|
Bu konuda sadece alkayi tebrik edemem ,gericilikle savasda (isimler vermek istemiyorum cünkü cok isim var)cok insanin birbirinden cok emeyi var,ben hepsine tesekkür ediyorum,bu insanlar özel hayatlarini hice sayip bütün hayatini gericiliye karsi mücadeleye adamis,sadece bir veya iki kisiye minnettar kalmak diyer arkadaslara haksizlik olur.
|
Takdir-i şayanlarınıza nazil olduğum için ben sizlere teşekkür ederim...Beraberce daha güzel ve daha iyi bir site olma yolunda hepimize başarılar dilerim...
|
Tebrikler dostum sana da verilmiş ödül görmedim kusura bakma geç gördüm :)
|
Tebrikler ALKA. Gercekten hakediyorsun odulu, emeklerin icin tesekkurler.
|
Tebrikler ALKA , çok emek verdin katkıların için teşekkürü borç bilir çalışmalarının sürekliliğini dilerim..
Sevgiler |
Tebrikler sevgili ALKA...
|
tebrikler , :)
|
Sevgili ALKA'yı tebrik ediyorum.
Nitelikli çalışmalarının devamını umuyorum. |
Alka;
Emeklerin için teşekkürler. Az iş değil bu! Daha önce hz. googla evrimi sorunca HY gösteriyodu direkt. Şimdi kabesini şaşırdı bak arayınca http://www.evrimteorisi.org/ diyor. Mühiş :first: |
Firsat buldukca okuyacagim, cok degerli bilgiler harika,
Ellerine saglik sayin Alka. |
Tebrikler Alka,
başarılarının devamını dilerim (((. .D |
Aydınlanma kavgasında verdiğin emek için candan teşekkürler...
|
Harikasın Alka. Karanlığa vurduğun darbeler paha biçilmez değerde.
|
Özel değilim ve enerjimi sizlerden alıyorum. Ben de sizlere teşekkür ederim.
|
Semavi dinlerin ve dincilerin korkulu rüyasi insan gibi insan, adam gibi adam ALKA nin basarilarinin devamini temenni ederim.
Yolun her daim acik olsun. Sevgi ve saygilarimla... |
Sevgili ALKA,
Bilginiz, araştırmacılığınız, enerjiniz, iyi niyetiniz, üslubunuz, terbiyeniz ile gerçekten örnek bir insansınız. Bilgi dağarcığıma yapmış olduğunuz değerli katkılar için ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi ki varsınız. :) Kucak dolusu sevgiler. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:15 . |