Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   yıllardır islamla içiçeyim. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=3260)

cevher. 12-12-2006 12:21

yıllardır islamla içiçeyim.

Ama *hiç bir zaman, hiçbir ayette ,hiçbir hadiste,kısacası hiç bir konuda bilime ,ilerlemeye,güçlenmeye ,özgürlüğe,insan haklarına ,ters düştüğü bir kaynak göremedim.
aksine çağdaş,ilimi teşvik eden,kadınlara karşı saygılıve hoşgörülü,özgür ve demokratik bir din
olduğunu, yapılan tüm ibadetlerin aslında insanın sağlıklı ve mutlu olmasını temenni eden *
disiplin isteyen ve barışçıl bir din olduğunu herzaman okumaktayım.kaynaklarımda her zaman
kuran ve sünnet *ışığında bu yolda yaşayan ve yaşamayada devam eden ALLAH dostları olmuştur.önemli olan doğru kaynaklardır.terslik yok çünkü
tabiki zaman zaman kafama takılan sorularda olmuştur. bu .sorularıda islami kaynakları araştırarak bulmuşumdur.yani kişi metodu doğru kaynaklardan öğrenirse islamın mükenmelliğini anlar.ama ön yargı ile *yaklaşık islamı kötülemek isterse bunun içinde değişik kaynaklar bulabilir.unutmayın tarihte büyük başarılara imza atan her kişiye *mutlaka iftira atılmıştır.
bana iftira atılmayan bir lider den bahsedin.tabiki yok.konu islam olunca elbette bu büyük ve tek din içinde *büyük iftiralar atılmıştır.ama hiç bir zaman gücünü kaybetmemiştir.
islam her zaman bilimi destekler,aya çıkmamızı,okumamızı,tıpta illerlememizi ister. ama kişinin
baş örtüsü ,sakalı *bilimde ilerlememizi engellemez.ama kişi bilimi bırakıp ,baş örtüsü ile uğraşırsa tabiki ilerleyemeyiz. hadisi şerif:ilim çinde bile olsa gidip alınız.buhari.müslüm
dinimiz bizim *insanca yaşamamız *içindir.saygılar.

cevher. 12-12-2006 12:30

Re: yıllardır islamla içiçeyim.

islamı öğrenmek çok kolay ve çok basit. tek kaynak islam ilmihali
ömer nasuhi bilmem.fiyatı 5 ytl.herşey orada var.

ozgur_beyin 12-12-2006 12:39

sevgili cevher belki sen islamla iç içesindir ama ben de yıllardır koyun koyunayım.
* * * * senin gördüklerinin çoğunuda ben göremedim. bu sitede bu konuda yeterince döküman var .biraz bak lütfen.
* * * * sevgili cevheryazına bakarak son derece terbiyeli bir insan olduğun anlaşılıyor.aman sakın bu tavrını bozma ne yazarsan ne söylersen dinler ve tartışırız.
* * * islam EDEB dinidir,buraya öyle müslim arkadaşlar geliyorki *bir iki yazıdan sonra kılıçlarından kan damlamaya başlıyor.
* * * bir daha rica ediyorum bu tavrını hiç bozma,edebli bir müslüman olarak kal. sevgiler

commandante 12-12-2006 12:50

islamla koyun koyuna olmadım koyun koyuna olmak zorunda bırakıldım ve ben müslümanlardan hiçbir zaman hoşgörü görmedim.Cevher islam kadın haklarına önem veriyorsa islam ülkeleri neden kadın haklarından yoksun ve eğer islam bilim dini ise neden islam ülkeleri her alanda geride ve yine sormak istiyorum islam bunca güzelliklere sahip müslümanlar tarih boyunca neden hep zelil olmuşlardır.Ve yine bir soru daha islam yenilikten yanaysa değişimden gelişimden yanaysa neden hep cumhuriyet ve mustafa kemal karşıtıdır?

cevher. 12-12-2006 12:58

islam *sevgi dinidir.ayrıca dinimizi çok seviyoruz.ALLAH için yaşamaktayız.
atılan iftiralar tabiki bazı kardeşlerimi kızdırabilir.
bende ve tüm müslümanlarda gördüğün güzellik islamdandır.bende ve diğer müslümanlarda gördüğün *çirkin huylarda nefsimizdendir.
sana bir sorum var özgür beyin bu güne kadar *islamla ilgili hangi kitapları okudun.örnek islam ilmihali okudunmu

ozgur_beyin 12-12-2006 12:59

cevher hemen baside düştün burda herkes ömer nasuhi bilmen'i
tanır ama ömer nasuhi BİLMEM' tanımaz
* * * *ikinci yazında *hemen klasik islam formasyonuna döndün. cevherin bol olsun cevher

ozgur_beyin 12-12-2006 13:05

cevher ben ilahiyat mezunuyum.
* * *
* *sen daha ilmihal nedir ondan bi habersin.
* *ilmihal çok basit olarak en rafine olarak islamı tanıtır. en azından islami bilgisi az ama ,senin gibi kendini büyük alim sananlar içindir.

Arthur 12-12-2006 13:11

Kurani eline titremeden alip okumaya basla ,ondan sonra sevgi dinini görürsün.Onun bunun fikrini bosver,kendine güven ve 21. yüzyil insani oldugunu düsün.O zaman kuranin nasil bir düzeyde oldugunu anlarsin.

12-12-2006 13:11

cevherim akıl küpüm al sana islam

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/55...rid=3428&oid=2

cevher. 12-12-2006 13:23

sorularınıza tek tek cevap vericem .
gandalf bende ozaman içki içeni,sapıklık yapıp tecavüz edeni,uyuşturucu içeni, *ateizme mal edeyim.olurmu.hiç sence bunlar ateist ALLAHSIZ dır deyim.kabul edermisin.ayrıca * yazdığın konu sadece iddiadır.
ayrıca gerçekse bunu islamı emrediyor.hayır.madem peki niye islam a
taş atmaya çalışıyorsun.
oskayda fenerbahçeye iddia attı.şikeci diye *şimdi bjkli *taraftarlar
bana şikecisiniz diyor.bende onlara gülüyorum.

tewderi 12-12-2006 13:25

Doğu zaten böyle şeyhler yüzünden Treni kaçırmadımı Gandalf ?

dersimmm 12-12-2006 13:29

islamı öğrenmek çok kolay ve çok basit. tek kaynak islam ilmihali
ömer nasuhi bilmem.fiyatı 5 ytl.herşey orada var.

sevgili cevher yazılıya kitaptan çalışırsan 5 alırsın. yardımcı kitaplar yazılıda işine yaramaz

cevher. 12-12-2006 13:47

ben kuranı okumam kuranla yaşarım.KURANI KERİMDEN korkmam
ALLAHTAN korkarım.korkmamda sevgiye ve ümide dayalı bir korkudur.
arthur.

özgür beyin
ben alim olduğumu idda etmedim.evet ilmihal islamı tanıtır.o yüzden tavsiye ediyorum.istersen prof ,istersen dekan ol farketmez.ilahiyatçı *
larda ateist olamaz diye bir kavramda yok zaten.sen ateist oldun diyede
ateist olamayız zaten.

Arthur 12-12-2006 14:16

Ne sevgisiymis bu?Salt korku desene suna.Eger ateist olmasaydim,bu dünyada cekilen acilar yüzünden,allaha sevgi degil kin beslerdim.Herseye gücü yeten bir varlik böyle ucuz isler yapmaz.

cevher. 12-12-2006 14:37

arthur ALLAH istese *hiç kimse ölmez.savaşlar olmazdı.ama o zaman ahiretinde bir amacı olmazdı.anlamı kalmazdı.bizde bazı karaktersiz sahışlar tarafından acı çekmekdeyiz.ama ALLAH *şüphesiz onlardan alacakgım hakkımı vericektir. ahiret hayatında

tewderi 12-12-2006 14:40

Ahiretin amacının olması ölüme mi bağlı ?
Hep söylerler kötülük olmasa iyilik olmazmış,
Ölüm olmasa hayatın anlamı olmazmış

Birde şefkatan bahsederler

Önce döv sonra sev olayı :!:

cevher. 12-12-2006 14:50

Cevher islam kadın haklarına önem veriyorsa islam ülkeleri neden kadın haklarından yoksun ve eğer islam bilim dini ise neden islam ülkeleri her alanda geride ve yine sormak istiyorum islam bunca güzelliklere sahip müslümanlar tarih boyunca neden hep zelil olmuşlardır.Ve yine bir soru daha islam yenilikten yanaysa değişimden gelişimden yanaysa neden hep cumhuriyet ve mustafa kemal karşıtıdır?
commandante *en sondan başlıyorum cevaplamaya.
atatürk diyanet işleri başkanlığını kurmuştur. neden düşman olalımki.atamıza karşı.ve ölmüş insanın arkasından konuşulmaz.
ayrıca atatürk ilerde padişahlarının hesabını savunacak partilerde kurulacaktır.demiştir.gelişim her zaman islamiyette vardır.ama ibadetlerde
değişimve gelişim olmaz. yoksa aya çık.islam karışmaz destekler.bizi katoliklerle karıştırma.islam hükmü ile hüküm süren abbasi,selçukluve osmanlı 1200yıl hüküm sürdü.yetmezmi.ALLAH adaleti sever kim çalışırsa kazanır.kadın hakları dünyada cahil hep araplara bakma.avrupa kadını ticari araç olarak kullanıyor.

tewderi 12-12-2006 14:56

Cahil araplardamı sadece var padişahın kaç tane cariyesi vardı bugun müridinin *eşine aşık olan kaçtane şeyh var her birin kaçtane cariyesi var.

cevher. 12-12-2006 14:59

kişi eğer islamı seçerse ve buna göre yaşarsa,
en önemlisi esir olmaktan kurtulur.kimseye tema etmez.kimseden korkmaz.sadece ALLAHTAN *KORKAR.kimsenin hatırına iş yapmaz.sadece ALLAHrızası için çalışır.devletinin gelirini korur.vergisini verir.çalışkan olur.
boş boş gezmez,dizilerle vakit harcamaz.
dinsizlik esirliktir.kişiyi karanlığa iter. insanlardan medet umar.
bir *işe giremesse hemen üzülür.amabiz *kısmet değilmiş *deriz

dilaver 12-12-2006 15:00

arthur ALLAH istese *hiç kimse ölmez.savaşlar olmazdı.ama o zaman ahiretinde bir amacı olmazdı.anlamı kalmazdı.bizde bazı karaktersiz sahışlar tarafından acı çekmekdeyiz.ama ALLAH *şüphesiz onlardan alacakgım hakkımı vericektir. ahiret hayatında

----------

* * Bu cümleden çıkabilecek sonuçlar :

* * 1- Allah insanların ölmesini istiyor, gerekli görüyor.

* * 2- Allah savaşları istiyor gerekli görüyor.

* * 3- Bu zulmü sırf ahiretin amacına binaen yapıyor. Ahiret amacı olmasaydı savaş ve ölüm olmazdı.

* * 4- İnsanları istese öldürmeyecek Allah bazı karaktersiz şahısları engellemiyor ya da engelleyemiyor. Daha dogrusu ahret amacına uygun olarak karaktersiz şahısları yaratıyor, varsayıyor.

* * 5- Ahiret hayatında hesaplaşabilmek için ve mutlu olabilmek için bu dünyada acı çekiyoruz.

* * 6- Allah'ın esas yarattıgı şey kötülük ve acıdır. *İsteseydi her şey iyi olabilirdi.

* * *Epey düşündüm ancak tüm iyi yorumlamalarıma ragmen Cevherin yukarıdaki cümlelerinden bundan başka sonuç çıkaramadım. O zaman şeytan ne iş yapmıştır diye sordum kendi kendime. Zaten kötülügü ve acıyı yaratan Allah demek ki şeytanla iş birligi içinde.

* * * Sayın Cevher anlattıklarından senin tanrının çok kötü bir varlık oldugu, sadist oldugu, narsisit oldugu sonucu çıkıyor. Sırf ahiret için bu zulmü reva görüyor.

* * * *Peki ahiret şartmıydı insanlıga. İnsanlar mutlulugu bu dünyada bulsalardı da ahirete gerek kalmasaydı olmazmıydı. Ya da şöyle düşünelim. Bu argümanlar kimin aleyhine kimin zararınadır. Acı çeken, ezilen ,sömürülen insanları isyandan vazgeçirip sindirebilmek için bir zalim yukarıda yazdıklarından başka ne tür bir yola başvurursa başarılı olur.

* * * *Sömürü var,zulüm var,açlık var ,savaş ve ölüm var. Bunun eziyet gören tarafında yer alan insanlar neden, dedikleri zaman verilecek cevap şu. Kardeşim bu dünya bir sınav yeri, gerisi boş: sen çalış çabala ,isyan etme ,esas mükafat ölümden sonradır. İşte bu kötü tanrının açıklaması. Her şey mülkiyet egemenliginin direklerini saglamlaştırmak için. Hedef saptırmak için.

* * * *Esas mükafatın ahirette olduguna inanan bir insan da bu dünyadaki haksızlıkların bir sınav, bir kader oldugunu düşününce : gerçek yaşamı öbür tarafta arayınca pasifize olur. Buyrun size dikensiz gül bahçesi. Ama ne yazık ki bu bahçenin sırf dikenden oluştugunu haykırabilen bizim gibi insanlar da çıkıyor.

* * * *Sonuç mu : Turan Dursunûn akibeti. Ama bu dinleri ilaç niyetine ,şifa için insanlara yutturmaya çalışanlar şunun farkında degiller. Ölüm ve dogum içiçedir. Egilim ölmekten degil dogmaktan yanadır, üremekten yanadır. Bu yüzden bir Turan Dursun, bin Turan Dursun olarak yaşam bulmuştur.

* * * saygılarımla

12-12-2006 15:01

al sana bitane daha cevherim zeka küpüm, sence bu cinayetin sorumlusu kim

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...rih=2006-12-11

cevher. 12-12-2006 15:11

Cahil araplardamı sadece var padişahın kaç tane cariyesi vardı bugun müridinin *eşine aşık olan kaçtane şeyh var her birin kaçtane cariyesi var.
bir gece binbir gece masalları paraların havalarda uçtuğu şu günlerde
bunu yayınlayan kanal d *sence millete ne öğretiyor.bu kuruluş önce kendi
örnek dizelerine baksın sonra sahte şeyhlerin haberlerini yapsın.
ben şeyhlere tapmıyorum.ALLAHA tapıyorum
.

cevher. 12-12-2006 15:19

Liseli kızdan binbaşıya kışlada tecavüz suçlaması

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...spx?id=5582310

bende sanamı aynısını yapayım. olurmu hiç bana yakışmaz.nefsin
kanunu *yoktur.

cevher. 12-12-2006 15:35

insanlığın en büyük ayıbı ve savaşların tek sebebi evrim teorisidir.
size afrikada durban dan bir kesit sunmak isterim.
durban da ingilizler her yere hakim. ingilizler ülkedeki altınve cevher gibi rezerveleri alarak *zencileri köleleştirip, çöpçü,temizlikçi,hammal gibi işlerde kullanmaktalar.ama bankalar,postaneler,esnaf, *ve güzel alanları hep kendi ırklarına vermiş durumdalar.zencileri bir kandırmışlarki *kendilerini *maymun zannediyorlar.hep sömürmüşler oraları.
adamlar kendi ülkelerinde esir.oraları görmenizi isterdim.içler acısı bir durum.ve durban istanbuldan bile güzel bir yerleşim şehri.ingilizler için tabi.avrupa globelleşme uğruna,diğer ülkeleri sömürerek bu hale gelmiştir. ırkçılık ateizmin eseridir. sizde demiyor musunuz,zenciler
tam evrimleşememiş diye.artık zincirlerinizi kırın.

cevher. 12-12-2006 15:41

http://www.harunyahya.org/evrim/yara...atlasi_06.html
*evrim teorisini savunmak gericiliktir.

Arthur 12-12-2006 15:48

Sevgili cevher
Iste bu acziyet sizlerin inancini pekistiriyor.Allah öbür tarafta adaleti yerine getirecek ümidiyle yasamayi tercih etmek sizleri rahatlatiyor.
Allah dileseydi öyle olmazdi yada ahiretin bir anlami kalmazdi gibi argümanlarin icleri hep bostur.Allah dileseydide ahiret olmasaydi ne olurdu?Yok sinavmis,yok sonradan gelecek olan adaletmis!!!Gecikmis adalet ,adalet degildir.Ayrica o karaktersiz dedigin kisileride, hayran oldugun allah yaratmamismi?Onlar karakterini yetistigi ortamla edinmemislerse,allahtan gelmis demektir.Her iki durumdada o kisilerin suclari yaratanlarindan daha azdir.
Zaten bunlari gec kardesim.Kurana bak ve bir kisinin uckuru icin inmis onlarca ayet ve kadini asagilayan,köleligi mesrulastiran ayetlerin bir tanri sözü oldugunu zannetmek,yaratani asagilamaktan öte gitmez.

tewderi 12-12-2006 16:04

Kötülüğü dileyen Allah ,
İyiliği dileyen Allah

Başınıza gelecek bütün kötülükler Allahtandır .

Merhametli ise neden kötülüğü dilesin?

cevher. 12-12-2006 16:13

1450yıldır anılan ve sevilin,hiç bir insana nasip *olmayan bu aşktan * *kaç tane var.bir tane var.odaH.ZMUHAMED S.A.V *efendimizdir.ona canlar feda olsun.ve bu mübarek insana zaten yaşarken iftiralar vardı.öldükten sonrada olması *normal birşeydir. ama ona bunu yapanlar çok pişman olacaktır.

deli_cevat 12-12-2006 16:35

cevher sana bi sorum olacak sen daha önceden bu sitede cevherim ismiyle kaydolan ve Turan Durusunun kafasına sıkarım diyen ve dahası bunu Ateist olduğu için hakettiğini söyleyen adammısın ?

ikincisi kadın haklarında islamın son derece cömert olduğunu düşünüyosun ancak kuran senin gibi düşünmüyo sanırım

Nisâ(*) Sûresinin 34 . Ayetinde *
Erkekler, kadınların koruyup kollayıcılarıdırlar.12 Çünkü Allah insanların kimini kiminden üstün kılmıştır. Bir de erkekler kendi mallarından harcamakta (ve ailenin geçimini sağlamakta)dırlar. İyi kadınlar, itaatkârdırlar. Allah’ın (kendilerini) koruması sayesinde onlar da “gayb”ı13 korurlar. (Evlilik yükümlülüklerini reddederek) başkaldırdıklarını gördüğünüz kadınlara öğüt verin, onları yataklarında yalnız bırakın. (Bunlar fayda vermez de mecbur kalırsanız) onları (hafifçe) dövün.14
Eğer itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın. Şüphesiz Allah çok yücedir, çok büyüktür. *

ondan sora islam madem bu kadar bilime açık neden Evrim gibi kabak gibi bi konu bile birsürü şarlatan tarafından anti-propagandaya uğruyo??
neden kuran gavur icadı yaklaşmayın diyo acabaa ??

tutup buraya harun yahyadan link koymuşsun sen Utanmıyomusun bu şarlatandan alıntılar yapmaya islamın bu kadar alçaldığını bilmiyodum
müridlerine anal ve oral seks yapmalarını telkin eden bir şeyh,eroinman,zengin veledlerine din dersi diye uyuşturucu ve seks partileri düzenleten bi din adamı bide bunların sütüne deli raporu yaw ayıp ayıp şu forumda bile alenen kaç tane iddiası güme gitti

Arthur 12-12-2006 16:35

Biz sana kuran oku ve gercegi gör diyoruz sen hala iftiradan bahsediyorsun.Baska kitaplara bakma,yalnizca kuran oku ve muhammedinin kalitesini gör.
Yok eger,sen bir kadinin yarim erkek kadar oldugunu,köleligin normal oldugunu,evrenselligin mekke ve civari oldugu,hurmaninda herkesi ilgilendirdigini,bir tanrinin küfür,yemin ve kiskanclik gösterebileceginin normal oldugunu söyleyebiliyorsan,zaten seninle tartisilmaz.Kurani okumadigin belli.Git ahzap,nisa,nebe gibi sureleri okuda,biraz gözlerin acilsin.Iftirayi atan bizler degil,kuranin kendisidir.

tewderi 12-12-2006 16:45

Cevher,

Budamı dinsizlikten meydana geldi..

Evliya Çelebi, *“Müslümanların, uzun saçlı ve köpeğe tapan kafir yezidilere” karşı giriştikleri haklı bir savaşı anlatıyor ..

“Bir çok yezidi,eşlerini ve yakınlarının esir olduğunu görünce kendi kendilerinin gözlerini çıkardılar.Ve bir çoğu da hançerle kendi kendini vururdu.ve bir çoğu kılıcın üzerine düşüp öldü.

Ve binlercesi hasmına karşı gelip ,dalkılıç olup ya vurup ya vuruldu. Ve nicesi kayalardan evlatlarıyla kayalardan atlayıp pare pare(parça parça) oldu.......Bu savaşta 9000 kelle ve 13.600 esiralınmıştı.Altın ,gümüş, ve öteki ganimetlerin haddi hesabı yoktu.Bütün askerler ancak 10 gun ve 10 gecede taşıdığı halde bitmemişti.Talandan yüklü bir pay Melik Ahmet Paşa tarafından alınmıştı.”( Evliya çelebi seyahatnamesi, Iv.s.68-71)

12-12-2006 16:47

İslamiyetin kadın verdiği değeri daha bir anlamak için günümüzde kadına verilen değeri ve bakış acısını birde islamdan nasibini almamış toplumların kadına bakışını bir gözden geçirmeli
Yahudilerin her sabah ettikleri dua şudur: "Ezeli İlahımız, kainatın kralı, beni kadın yaratmadığın için sana hamd olsun."
Son günlerin konusu: "İslamiyetin kadına değer vermediği..."
Bu hükme dört elle sarılan kışkırtıcılara tavsiye... mert insanlar iseler "Böyle bir dua yoktur" desinler,

Batı medeniyeti, Eski Yunan telakkileri üzerinde yeşermiştir. Avrupalı, her alanda Yunan düşüncesini temel alır.
Yunanlı, kadına köle muamelesi yapardı. Kocaların, kadınları istediği zaman dövme hakkı vardı. Bu kadarla kalsa iyi. Karısını başka birine hediye etme hakkı da vardı. kadına miras yasaktı.
Belki merak edip incelerler diye hatırlatayım diyorum

Gene Eski Yunanda, yani Batı hayranlarınca medeniyet beşiği zannedilen Yunan'da en büyük küfür, birisine "kadın" diye hitap etmekti. kadın, bütün rezilliklerin anası sayılıyordu. Hesiodos şöyle der: "Zeus, kadınları erkeklere baş belası olarak yarattı. O kadınlar ki işleri güçleri kötülüktür."Yunanlı kadının kötü olduğuna o derece inanmıştı ki, erkek erkeğe beraberlik ve homoseksüellik alıp yürüdü. Profesör Dr. Salih Akdemir bu konuda şunları yazıyor: "Günümüz sapıklarının el kitabı durumunda olan "Ziyafet" adlı eser ünlü filozof Eflatun'a aittir."

Hristiyanlıkta da kadın; kötülüğü, şeytana uymayı, ayartıcılığı temsil etmekte... Karı koca beraberliği bile günahların en büyüğü. Aziz Augustin'e göre, bir adamın karısı ile bir fahişe arasında fark yok...
Meşhur İlahiyatçı İskenderiyeli Climent bu mevzuda edilecek lafların en berbatını söylemiş, şöyle diyor: "kadın, kadın olmaktan ötürü utanmalıdır
Avrupai hanımlar, nerdesiniz?

Bugün Katolik kiliselerindeki evlenme merasimlerinde papazın okuduğu dua şöyledir: "Günahla düşmüşüm annemin karnına, günah işlemiş annem bana gebe kalırken..."
Fir'avunlar döneminde kadına hiç itibar yoktu. kadın demek köle demekti.
Acaba kimi dinlesem, kime, hangi görüşe ve "izm"e hayran olsam diye çırpınan şu bizim enteller kendilerine gelmeli.
İslam'ı tam bilmeden İslam aleyhine yazıp çizmek evvela bilgi ve görgü eksikliği, sonra da hainliktir.

"Batı dünyasında kadın... Hristiyanlıkta, Musevilikte kadın..."
Bunlar incelenmeden, Avrupa medeniyetinin lokomotifi Eski Yunan'ı tanımadan İslam’ın kadına verdiği değeri anlamak güçtür.
Pek sayın ilericiler patavatsızlığı "araştırma" sanıyorlar.
Diğer kültürler ve dinler incelenmeden, kıyasa gidilmeden varılacak hükümler değersizdir, komiktir.
...
Avrupa uzun süre "kadının ruhu var mı, yok mu?" diye tartıştı.
Şimdi lütfen bir de şu ayetlere dikkat:
"Erkek, kadın, inanmış olarak kim iyi iş işlerse ona hoş bir hayat yaşatacağız"... (En Nahl suresi 97. ayet.)
"Ben sizden erkek ya da kadın olsun çalışan hiç kimsenin amelini zayi etmeyeceğim. Hep birbirinizdensiniz."... (Al-i İmran suresi 95. ayet.)

Avrupalılar, "büyücüdür" diye 2 milyon civarında kadın öldürdü.
Beğenmedikleri kadınların el ve ayaklarını bağlayıp suya atıyorlardı. Batar ise, bu onun büyücü olduğunu gösteriyordu. Batmaz ise gene büyücüdür. Çünkü su onu reddetmektedir...
Bir Avrupalı hakim, 20 bin (evet, yirmi bin) kadını ölüme mahkum ettiği için senelerce övünmüştür...

Bay ve bayan ilericiler, karalayıcılar, laisizmi bilmeyenler. Lütfen gerçekleri öğrenin ve haddinizi bilin. Ayıplı duruma düşüyorsunuz.

cevher. 12-12-2006 16:55

evet açtığım konular felaket *olmuş, *şahıslar cevap veremediği için
durmadan *konuyu çarpıtmaya çalışıyorlar.ara fosil nerde siz önce bana bir cevap verin.bilimsel konuşalım.GÖZLE GÖRÜLEN nesneleri konuşalım.
bilimsel konuşalım.

cevher. 12-12-2006 16:58

evet *tolga verilen değere bak sen bir gece 150bin dolar.filme bak ,sanata bak sen,kadınları ticari kazanç yapan kim.önce soruma cevap ver.ara fosil resmi yokmu

vartor 12-12-2006 17:21

Kadinin gecmisteki yeri herkesce malum, esas gelecekteki durumuna bir goz atmanizda fayda var. Gecmisi geri donduremezsiniz, gelecegi biz yaratabiliriz.
* * * * * *Batida kadin erkekle arayi hizla kapatirken, seriatla idare edilen ulkelerdeki hali, su anda icler acisi. Size bunu gostermege calisanlara, tarihte hristiyanlar boyleydi, muslumanlar soyleydi diye gecmis zaman laf ebeligi yapmanin, ne sizlere ne de kadinlarimiza bir faydasi yok.
* * * * * *Gozlerinizi acip iyice bakin gerceklere. Kimin nereye gittigini belki gorebilirsiniz.(hic umidim yok ya, belki)

cevher. 12-12-2006 17:26

bana bir tane sizek kanadı yarat hadi.yada saç dökülmesine çözüm bul.daha saç kıranın tedavisi yok be. *bulsak köşeyi dönücez.ama yok.sen *de *ateist olamassın

12-12-2006 17:30

cevher sohbet odasına gelirmisin, forumları kirletme lütfen, gel sana anlatayım

cevher. 12-12-2006 17:41

gandalf ben çalşkan bir müslümanım *şuanda bilimsel bir konuda görüşmek için toplantım var.ardından malüm akşam namazı var.

daha sonraki dakikalarda bilimsel olarak görüşe biliriz.ama bana cevap verecek bir tane *şahıs yok bu dünyada

vartor 12-12-2006 17:54

Kendi kalin kafaliligini ortaliga ilan etmene luzum yok. Senin ne cevher oldugun meydanda, daha da ispata calismana gerek yok. Daha bastan ilan etmissin sana cevap verecek kimse olmadigini, daha ne cevap bekliyorsun. Git cisini yap namazini kil, devam et kendini hurilere hazirlamaga.

cevher. 12-12-2006 18:02

bu sorularımı kimse cevaplıyamıyor .ali de sorsa aynı avelide sorsa aynı birde kendinize sorun.ara fosil nerede *,cansız bir madde nasıl canlanır.
cevaplar çok basit aslında ama cevap yok

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:13 .