![]() |
aksini ispat eden varsa ispatlasın. benim ispatım burada
http://www.harunyahya.org/evrim/yara...atlasi_06.html
bav vakfı *bu gerçeği gözler önüne seriyor.işte fosiller ama nedense evrimciler cevap veremiyor. hani sizin arafosiller *nerede.iştebilim ispat ediyor.sizin *kiler nerede. |
Re: aksini ispat eden varsa ispatlasın. benim ispatım burada
hemen .................. falan diye yazmayın.bilim araştırmaktan geçer.bu fosilleri adnan hoca *dino kuş masalı gibi *yapıştırmadı.kaynakta orada gözde orada,akılda orada artık gericiliği bırakın
|
Cevher bir çok topicde açıklamışlar istersen onlara bir bak
|
bizde çoksitede açıkladık ama cevap gelmedi.
varsa ispatın hadi göster.hodri meydan |
cevher kardeş ;
* * * Evrim teorisine başlangıç için aslında şu linkten bir şeyler alabilirsin diye düşünüyorum. http://www.yenisafak.com.tr/diziler/nasa/nasa04.html * * * Bu nasa uzmanının diğer yazılarına da bir göz at bence.. |
benim dehşete kapıldığım tek nokta sizlerin bütün delillere rağmen binlerce yıldır materyalimi unutmamanızdır.artık bu gericiliği bırakın.1400yıldır uğraşıyoruz.ama ebu cehiller daha inanmıyor.
|
yazıyı okudun mu cevher kardeş ? Yoksa başlık seni rahatsız ettiği
için okumaktan vaz mı geçtin ? |
biliyormusun bizde yüzleryıldır uğraşıyoruz ama birtürlü sizi ikna edemiyorz ve bizimde kanıtlarımız var ve arkadaşlar söylüyorlar kaynakalrı sende anlamak istemiyorsun
sizin tek taktığınız evrenin nasıl oluştuğu dininizden başka aksayan yer yokmu herşey sağlam mı kuran ilk yazıldığı günkü gibi mi |
sen bana bir örnek versene ara fosil nerede
yazıyı okudum.bak nediyor d.r * Bilim adamlarının yapmaya çalıştığı şey ise yalnızca bunların adlarını koymaktır. Gördükleri mucizeler karşısında düşünüp iman etmeyenler var ise bu onların kişisel felaketidir. Bulduğum her yeni şey, bir Müslüman olarak benim imanımı güçlendiriyor. |
evet bir kişi çıkmadı saatlerdir.arafosil nerede işte sana bir örnek bir resim bir link veren.diyen.yok tabi * nereden bulacaksınız.
|
commandante sen çarpıtmayı bırakta bilimsel olarak,açıkla ve ispatla ara fosil nerede bir resim yokmu
|
cevher ara fosil *harun yahyanın iman dolu kalbinde
*apış arasındada olabilir |
cevher sen iyimisin
taksonomi bilimi araştırsana kaç tane fosil istiyosan görürsün orda |
Mucahit cevher ! islamin kilici *ateistlerin *korkulu ruyasi !!)))))))))
* sana burada sayfa sayfa evrimi anlatacak degilim ki bende detayli bilmem ! , * Seni biraz olsun aratirmaya yoneltmek icin bir anahtar kelime verecegim bunu arastir . *harun yahya dan oku ,, *"Neandertaller" *Oldukca ilginctir , bunlar insan irkina ait olmayan ama bizimle bircok benzer ozellikleri tasiyan irktirlar , 38 000 yil once insanlar tarafindan yeryuzunden silinmislerdir, *eger insanlari allah yarattiysa *o zaman Neandertalleri kim yaratmistir ! *hadi islamin yigit savascisi , oku biraz ,arastir sonra gel konusualim ! |
ben ispat ettim. sıra sizde *hani ne oldu.yoksa *sözde bilimciler *fotograf mı çekmeyi unuttu.HANİ NERDE.bende *sizi ateist sanmıştım. siz ateist dahi olamas sınız. hiçdeğilse ateistlerden bazıları *bilim den anlıyor.ama
bir saattir cevap yok.tekrar soruyorum.1 * * * * * * * * * * * * * * 1ara fosil nerede * * * * * * * * * * * * * * 2 cansız bir madde nasıl canlanır |
"Neandertaller onların fosili varmı ara fosili nerede,sen nette chat yaparken
biz bilim denizinde yüzüyorduk. evrim kül oldu siz daha ne yapmaya çalışıyorsunuz. yapmayın artık evriminizi tamamlayın |
sadece ve sadece gerçekleri anlatıyorum.bilim bende ben ALLAHA OLAN İNANCIMLA *dünyada mutlu huzurlu maddi ve manevi *güçlü bir kulum.bunları rabbime borçluyum.adam gibi yaşıyorum.sadece dinimi yaşıyorum.birde haca gidersem tam olucak inşallah.
ama eskiden sizin gibi yaşarken sıkıntı ve stres başımdan eksik olmazdı sizde kırın zincirlerinizi |
Cevher, hiç bir gerçek filan anlattığın yok. Sadece zırvalıyorsun.. Gösterdiğin sayfada da, yalandan başka bir şey yok..
Bir heyecan, bir hırs, dalmışsın.. Dur bir nefes al.. Bak sana iki örnek göstereyim: http://www.harunyahya.org/evrim/yara...si/res/505.jpg H.Y. efendi diyor ki: 210 milyon yıl önce yaşayan kertenkelelerle, günümüzde yaşayan kertenkeleler arasında hiçbir fark yoktur. Şimdi sen bu resme bir iyice bak bakalım. Boynunun uzunluğunu, kafasının bpyu cinsinden bir ölç. Sonra şu alttaki kerttenkele için yap bakalım, hangi sonucu bulacaksın.. Ha, bu arada, bu iskeletin kenarına istersen, modern bir timsah iskeleti koy, arada fark görecek misin? Arada tonla fark var aslında, ama sen göremeyeceksin.. İlk fark ne biliyor musun? O kertenkelenin çenesi. Yaşıyor canlı dediğin kertenkele, tipik kertenkele. Ama o fosildeki, yılanlar gibi çenesini çıkarabilen bir kertenkele. Bu özelliğe sahip tek sürüngen (kertenkele değil) nil monitörüdür. O nunda bacakları filan buna asla uymaz.. Bak orada bir kuş fosili var. Bu kuş, günümüz kuşları gibi uçamaz. Bunu biliyor musun? Neden acaba bir söyleyebilir misin? BU yaşarken neye benziyordu, merak ediyorsan, tahminen şöyle bir şeydi: http://www.dinosaur-world.com/feathe...teryx_zoui.gif http://www.dinosaur-world.com/feathe...teryx_zoui.htm Ha, mor olmayabilir, belki sarıdır, belki kızıl. İbiğide belki gri olabilir. Detaylara takılma derim. ama kabaca duruşu böyleydi. Kemikleri bunu söylüyor.. Sence bu uçmayı bilen, mükemmel bir kuş mu? Orada, elle tutulur hiç bir şey yok, dorsal finden tek grup yüzgeçli balığa levrek diyen şaşkın bir site ile karşımızdasın.. Her neyse, bak, çook basit şekilde sana o ...................... seni kandırdığını söylüyorum. Al işte iki tane örnek sana o sayfadan.. Ama gireriz, her örnekten birer yanlışını da çıkarırız. Senin bahtsızlığın, oradaki fosillerin bir çoğu elinden geçip sınıflamasını yapmış bir biyologla aynı forumda olman.. Ama aynı zamanda şansın, henüz beni kızdıracak kadar savurmamış olman.. Eğer, ....... aklımla neyime benim fosil diyerek, susmyacaksan, bundan sonra yazacağın her şey senin sözün olarak görünecek ve ona göre cevaplar alacaksın.. [/img] |
Coktandir aramiza senin gibi bir cevher girmemisti. Yaz kardesim yaz, her yazinla ne cevher oldugunu dinli dinsiz hepimize ispat et.
|
cevher yaşın kaç bilmiyorum. belki rabbine kul olmayı becermişin ama ne yazıkki ,insan olmayı becerememişin
|
klasik müslüman mantığı sadece sürekli taarruzda ama bilgi ile değil cahil cesaret ile özgür'e katılıyorum harun yahya konusunda omanken müritlerine anlatsın bunları :P *:P *:P *:D
|
bak arkadaşım orhan pamuktan sonra sende nobeli hak ediyorsun.yani
ama çarpıtma ödülü olabilir sana. ve verdiğin linke . ben sana yüzlerce fosil örneği *veriyorum.sen için den bir tanesini alıp bu o değil falan filan diyorsun.git bir önce gözünle fosili gör istersen.bizde kanıt var hemde gerçek.ama seninki çizim *bende çizerim onu.bravo yani bana gerçeğini göster tabiki yokki.olsa avaz avaz her yerde sergilenirdi ama yok malesef.bulunamazda. .......................... ara fosiller nerde bir tanemi yok hepsi çizim.bizim müzemiz var.kitabımız var.ama sizde * sadece materyalist zihniyet var. |
İçinden istediğin herhangi birini al. Ahada bak şurada evrim teorisi var:
http://www.literature.org/authors/da...s-6th-edition/ Aldığın örnek, neyi nasıl çürütür, hadi bir gösterde görelim.. Bir canlının 350 Milyon yıldır aynen kalmış olması, evrimin olmadığını göstermez. Bilmem anladın mı? Ama iyi bak bakalım.. Neden kambriyenden kalan fosillerin içinde dinozor fosilleri yoktur? Neden 100 Milyon yıllık bir kurt fosili yoktur? Ben rasgele iki tane aldım. Dilediğin herhangi birini de sen al.. Buyur, hadi.. Al sana bir tane daha alayım, rasgele, aha ilk sıradaki: http://www.harunyahya.org/evrim/yara...si/res/492.jpg Bu fosil mayıs sineği imiş, aynen uçuyormuş.. Kanatları gibi zor detayları geç. O upuzun kuyruğu ile, fosilin küt karın sonu hiç uyuyor mu? ....................... http://www.harunyahya.org/evrim/yara...si/res/511.jpg Evet, bu fosilimizde, şu iddiayla geliyor sahneye: Resimdeki 100 milyon yıllık timsahla, günümüzdekiler arasında bir fark olmaması, bu gerçeği bir kez daha vurgulamaktadır. Sence aralarında hiç bir fark yok mu? Kuyruğu bir yerine mi kaçtı senin? Bu arada bir hatırlatma yapayım. Fosildeki timsah, o yaşayan timsah türünden türemiş bir timsah. Yani evrimle değişen canlı değil. O tür timsah, Avustralya tuzlu su timsahı 200 Milyon yıldan beri aynı hemen hemen. Pangea'nın parçalanmasından sonra, avustralyada kalan bir tür. Evrimsel gelişimi çokaz olmuştur. Diğer timsahların mı tatlı suya, bunların mı tuzlu suya adapte olduğu bilinmemektedir. Ama bilinen bir şey, o yaşayan timsahların, o fosilin atası olduğudur.. Daha, buyur, getir. Resimlerin çoğu, uydurmaca ile dolu.. Öyle olmasa bile, zaten bu fosiller, bir takım canlıların değişmemiş olması, evrim teorisini hiç bir şekilde zorlamaz, bilakis, dahada güçlendirir.. ............................. Ara fosil nedir? İşte evrim teorisi yukarıdaki linkte. Aç oku bakalım, ara fosil olmalıdır, şöyle olmalıdır vs. yazıyor mu? Ara tür dediğin şey, evrime göre var olmaması gereken şeydir. Ama illada isterim diyorsan, tiktaalik neymiş bir öğren.. Yada daha kolay olur senin için, insanın 3.5 Milyon yıl önceki atası Selam, yani. A.Aferensis fosillerini bir incele, gör bakalım.. |
Alıntı:
Bu resimlerde eksik. Sanırım buluntuların %3'ü bile değildir bunlar.. 1999'ta kazılardan sonra, 2002'ye kadar uğraşmıştım bunlarla.. |
Cevher kardeş,
Gerçekten müthişsin. Senin varlığın evrim teorisinin külliyen yalan olduğunun kesin kanıtıdır :D Liopleurodon, sabrınıza hayran olduğumu belirtmek isterim. |
harun yahya hee
çok komixin be cevher :lol: *:lol: *:lol: |
ya bu evrim ne menem birşey hem ara fosildiye birşey yok "birkaç uydurma çizim dışında" + Bu evrim ne oldu yoruldumu da son bin yıllardır hiçbir b.. olmuyor. insanlar eskiye göre çok farklı teknolojiler kullanıyor ama hala uçamıyoruz,2 kolumuz var,aynı bacaklar V.s..... :
roll: *:roll: *:roll: *:roll: |
intizar efendi..
Resimleri getiren, koyan, .................... Bizim elimizde çizim filan yok, aynen buradaki fosiller var.. Bak bakalım, bu resimdeki "mersin balığı" fosili ile gerçek bir mersin balığı ne kadar birbirine uyuyor? http://www.harunyahya.org/evrim/yara...si/res/509.jpg Al, sana doğru dürüst mersin balığı resimleri: http://filaman.ifm-geomar.de/identif...e=32&areacode= O fosil belki bir ihtimal mersin balığının atası. Ama mersin balığı değil.. Mersin balıkları, Acipenserea familyasını oluştururlar. Bu tür ise, S.Kutskull türlerine daha çok benzemektedir.. |
Sence aralarında hiç bir fark yok mu? Kuyruğu bir yerine mi kaçtı senin?
liopleurodon, terbiyesizlik yapma ispatın varsa yaz.yoksa sus. işte gerçek yüzünüz bu. |
Daha ne ispatı diyon ki sen? İspat diye bir sürü yalanı link veriyorsun, ondan sonra da, ahanda diye zırlıyorsun..
Kulağını aç iyi dinle.. Buradan sonra yazacaklarım 33 kere okuman lazım. yoksa anlamazsın.. Çin'den, o bölgeden bulunmuş küçük bir fosili var elimde. Bölgeye ait en eski buluntulardan.. Masamda duruyor, dekorasyon olsun diye.. 156 Milyon yıllık.. Şimdi, bu balığın aynısını hafta sonu Galata köprüsünden tuttuğumuz düşünelim. Yani, herhangi bir fosil.. ama bu fosilin ait olduğu canlı hala geziyor ortalıkta. Mesela atnalı yengeçleri. 350 Milyon yıldır yaşıyorlar.. Bu bende ne anlama gelir: "Amaniiin, olamaz, ahada battı valla evrim.. Tüüh" mü? Neymiş, senin ispat diye ortaya koyduğun şeylerin aktardığı bilgi bizce malummuş. Ve hatta,senin bildiğinden fazlasını biliyor muşuz. Ben sana böyle çarpıtma olmayan, yalan dolan olmayan tonla canlı söyleyeyim.. Git, en yakın mutfağa bir hamamböceği tut elinde mesela.. Ama bu senin iddian olan "ahanda evrimi çürüttüm" iddiasına zerre kadar destek olmaz. Çünkü, evrim teorisinin buna ters düşen bir izahı olması lazım gelir. Evet, o sayfadaki yalanları boş ver. Bunlar sana yaramaz.. Ben sana at nalı yengeci diyorum. Daha dinozorlar ve kardeşlerim pleseisourlar yokken dünyada, onlar aynen vardılar.. Bugün de varlar.. Tahminen, insan nesli dünyadan silinince gene varolacaklar.. Evet, bir canlının 350 Milyon yıldan beri değişmeden klaması, evrim teorisini hangi ilkesiyle çelişir? Bak sana evrim teorisinin linkini de verdik. Hadi buyur, buna bir cevap ver... Unutma, bu soru anlamak için 33 kere okuman lazım. Ben aynı şeyi üç kere yazdığım için 99 kere okumuş olacaksın ki anlamış olasın.. |
Cevher ,islamin biricik kilici !
*Adam sana daha ne yazsin , sen onun yazdiklarini okuyormusun , ispat ispat diye tutturdun gidiyon heyecanli cocuk seni !_)))) |
liopleurodon
önce terbiyeli olmayı öğren. bana peki evrimi neye dayandırarak ispatlayacaksın.ara fosil yok.onuda bırakalım.evrim kaç milyonyıl önce değişime uğradı ve şimdi yoruldumu .değişim sürecinde günümüz maymunlarını unuttumu. *ya bu evrim sadece güzel bir sinema filimi bilim kurgu.ayrıca * evrim batalı yıllar oluyor. sen son *asırsın |
evrim kaç milyonyıl önce değişime uğradı ve şimdi yoruldumu
* * * *Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az diye bir atasözü vardır. Önce ne denilmek istenildigini bir anlamaya çalışşanız. Şu soruyu formüle etmek için ne kadar çaba harcandıgını tahmin etmeye çalıştım ama başaramadım. * * * * Eski forumlara bakıyorum fırsat buldukça. O zaman çok *kaliteli tartışmacılar varmış. Alüminyum diye birinin yazılarına rastgeldim. Hepsi aynı seviyede mi bilemem ama hoşuma gitti. Hiç olmazsa ne dediginin farkında imiş. * * * *Yahu ne oldu bu adamlar hepsini mi *bezdirdiniz. Soro ,Muhammed, Hiram bu sınıflamanın dışında tabii ki. * * * * *saygılarımla |
........................................
Ara fosil diye bir laf uydurup, birde böyle nerde ha, nerde dersen sana şunu sorarız: .................. Adamı zıvanadan çıkarmakta birebirsinizdir işte böyle.. Nedir arafosil? Aha orda evrim teorisi, nerde arafosil diyor? ....................................... DArwin öncesinde, evrim tezlerine karşılık araform denen, iki türün birden ortak özelliklerini göstermesi gereken canlılar olması gerektiği öne sürülür. Bunla lamarck gibi biyologlar tarafından cevaplanamaz. Darwin ise kendi teorisinde, gradient değişim ve varyasyondan doğal seçilim yoluyla, bu araform denen canlıların olmaması gerektiğini gösterir. Yani, evrim teorisi araform dediğiniz, senin bilir bilmez, ara fosil diye sayıkladığınız türlerin oluşamayacağını özellikle vurgular. Sen çıkmış, araform nerde, nerde diye hala .................. Eğer araform arıyorsan önce aynaya bak. Sen bir araformsun. Eğer bunu göremiyorsan, doğadaki canlılara bak. Canlıların hiç biri aynı evrim sürecini yaşamadığı için, muhakkak bir takım özellikleri aynı kalacaktır, ortak atalarından kalan şekliyle. Bunları gör öğren.. Yaşayan her tür aslen bir araform ise, bulunan her fosilde bir araform olur otomatik olarak.. Ama sen kim bunu anlamak kim.. Git bir ornitorenk bul. Memelilerle sürüngenler arası geçişin ortasında iken, izole olan bu canlılardan daha kolay arafrom bulamazsın.. ................................. Şansa bakın ki, tam benim üzerien tez yazdığım fosil seti üzerine birde.. Ben o fosillerden de faydalanıp bir sürü canlının tür ağacını çıkarmışım, DNA ile sağlamasını yapmışım.. Sen gitmiş bana ne anlatıyorsun? Evet, ne dedik sana? Ama aynı zamanda şansın, henüz beni kızdıracak kadar savurmamış olman.. Eğer, ........ aklımla neyime benim fosil diyerek, susmyacaksan, bundan sonra yazacağın her şey senin sözün olarak görünecek ve ona göre cevaplar alacaksın.. ............................................ ............................................. 33 Kere daha düşün, ondan sonra.. Böyle sağdan soldan gaz alıp gelip, ortaya atlarsan, ...................., ama daha kötüsü düştüğün yerde böyle ornitorenk olur, protoavis olur, aferensis vs. olur.. ...................... Evet, atlıyacan mı bir daha öyle bilmediğin yere? Önce bunu söyle? ...................................... Bir bak kendine.. Ben ne anlarım paleontolojiden, biyolojiden fialn demeden böyle atlarsan ortaya, her şey gelir başına.. |
liopleurodon
............................haddini aşma.ALLAH zulüme izin verir ama unutmaz.cevap veremeyince hemen saldırı. dilaver sen önce *benim soruma cevap ver konuyu çarpıtma,açıkla cansız bir madde nasıl canlanır. |
Cansız bir madde diye bir şey yoktur.. .............. Canlı dediğin herhangi bir formun, yani moleküler dizilimin aynısını yaparsan, o da canlı bir madde olur..
Önce bir kendine bak.. Cevap verememişiz de.. ................................... Sana verdiğim ilk cevaba bak bakalım. Ne cevap vermişiz? Senden gelen bir karşılık filan var mı? Sadece "Yok, ben bilirim siz yalancısınız" tribi.. ............................. 5 Mesaj önce ispatın güya evrim geçirmeden kalan hayvanlar iken, şimdi canlılığın ortaya çıkışı oldu.. Bak gene uyarayım.. Bilmediğin konuda, ................................... .................................... Bu benden sana apaçık bir uyarıdır. .............................. .................................... 1. Hiç değişmemiş dediğin (o sayfanın H.Y. sitesi vs. olması beni ilgilendirmez. Sana açıkca, bir iki örnek gösterip, hepsi yalan diye uyarmadım mı? Devam edersen buna, seni bunun muhatabı sayarım, liopleurodon dişlerini ölçersin demedim mi?) o fosillerin, bahsedilen canlılarla alakası yok.. Hepsi değişmiş, az veya çok.. Hangi fosil, yaşayan canlıyı nasıl karşılıyor? 2. Herhangi bir canlının belli bir zamandan beri değişmemiş olması, evrim teorisini nasıl zora sokar? Evrimin hangi hususunu zorlar? Teroinin hangi kriterine uymaz? 3. Ara fosil nedir? Senin her kafandan salladığın şeyin gerçek olması gibi bir ihtimal var mıdır? Senin uydurduğun kavramın mevcut olmaması herhangi bir teoriyi zora sokar mı? Desenki, big banga göre dünyanın merkezinde bir karadelik olmalıdır, bu karadelik yoktur.. Bu big bang teorisini çökertmiş mi olur? İşte cevap beklediklerimiz bunlar.. Adam gibi davranılmasını istiyorsan, önce adam gibi davranırsın. Hala yalan söylüyorsun.. Hala bize laf sokmaya çıkıyorsun.. Sana adam gibi "bak budur bu mevzu.." diyoruz. Senin ettiğin laflara bak: Alıntı:
Alıntı:
|
Simdi bu cevher, Liop'un dediklerini sip diye anlamistir. Bosa cenei yoruyorsun, bunlar bozuk plak gibi bir noktada takilir, her donuste ayni seyi tekrarlar. Dusunme kabiliyeti olsa, sonucunu ongormeden boyle bir tartismaya, sagdan soldan duydugu, ne dendigini bile anlayamadan sozlerle ortaya cikmazdi.Keske bir faydasi olsa, bir tek sey anlayabilse yazdiklarindan, cabalar bosa gitmemis olurdu.
|
liopleurodon ,sen sadece kendini dev aynasında görmektesin.unutma sadece afrikaya giden sen değilsin.ben gezdiğim ülkeleri sayarsam bu form almaz.senin karşında evine kapanmış biriside yok.ayrıca bilim adına benim hangi çalışmalar yaptığımıda sen bilmiyorsun.diyorsunki ben bilim adamıyım.neler yaptın ,hangi teoriyi gerçeğe döktün.bana bir açıklasana
tarihte her şeyin bir ip ucu vardır.ve her şeye ip uçlarından gidilir.ve evrim teoriside hiç bir zaman canlıların ilk haline ilişkin bir ip ucu sergiliyememiştir.örnek *dinokuş masallarıgibi çarpıtmaları getirmiştir. ...., biz bilim adamı değilmiyiz? ..............*....bilim adamı değilsin. neye dayanarak ve *neye güvenerek ,neyi ispat ederek evrim var diyorsun.fosil yok,değişen bir nesne yok.cansız bir madde nasıl canlanır diyorum. canlanır işte moleküller,falan diyorsun.neyi canlandırdın. nasıl deney yaptın bir yaz bakalım.gitmişin bana çizilmiş resmi koyuyorsun.birde bilim adamıyım diyorsun.ispat yok ,deney yok,sadece laf kalabalığı var ,hayali çizim var. bana delil getir.insan fosili göster.kuş fosili getir.bir şey getir.ama laf olmasın.güya dinazorlar ağaçtan atlayarak *kuş olmuşlar.sen önce rüyadan uyan.BANA İSPAT ET NEYE DAYANARAK EVRİMİ SAVUNUYORSUN |
Cevher;
Bana ne senin gezdiğin ülkelerden.. Bu forumun mevzusu, kimin daha çok ülke gezdiği mi? Sana ne benim hangi teoriyi gerçeğe döktüğümden? Ben vereceğim hesabı, ilgili akademik cemaate vermişim.. Sen gibi üç otuz adama mı vereceğim birde.. Sana burada "otoriteye yaslanma" safsatası yapmaya çalışmıyorum. Ama sen beni illa buna zorlama, altında çok kötü kalırsın. Çünkü onları, malum belgeleri filan böyle forumda değil, *Taksimde milletin önünde, canlı yayın arçaları huzurunda ................. bilirim, hiiç merak etme.. Burada sana hiç, "Yok ben bilirim, ben diyorum, öyleyse böyledir" dedik mi ..............? Hala ..................... konuşuyorsun. Hala yalancı diyorsun bize.. Göüzün açta bir iyi bak bakalım. Kendin vermedin mi, fosilleri gösteren linki.. Orada X tane fosil güzelce duruyor mu? Hepsinde, bir zrıvalık yorum olarak yapılıp, gözünüzün önündeki şey sokuşturulmuyor mu ..........? Sana tiktaalik dedik, nedir, bir fikrin var mı? Sen diniozrolar ağaçtan atlıyorla filan diye boyuna batıyorsun.. .............. ilk emaresi işte bu tam olarak.. Senden ve senin gibilerdne başkasını böyle bir şey dediği yok avare.. Kuşların evrimini öğrenmek istiyorsan: Taking Wings, Pat Shipman.. Bir eleştiri, bu kitap hakkında: http://dannyreviews.com/h/Taking_Wing.html Alır bu kitabı okursun.. Senin Lamarck zamanında ortaya atılmış bu varsayımları bizzat çürüten evrim teorisini böyle aklınca ahanda çürüttüm demen.. Komik ötesi oluyor sadece.. Kuşlar dinozorlardan filan gelmedi budala.. Kuşlar reptillerden geldi. Evrimde öyle hopluyor, zıplıyorla olmaz. Sana demedik mi, git evrim teorisi şurda, alda oku önce diyerek? İnsan fosili getirelim. Hay hay.. ........................., bizden okey: http://www.ntvmsnbc.com/news/246782.jpg http://www.ntvmsnbc.com/news/385650.asp Sabret.. Ön çalışmaları süren daha bir sürüsü var masalarımızda.. Yarın bir gün, taksonomisi, yaşlandırması, ayıklaması filan yapılır, onlarda ortaya çıkar birer birer.. ............................... Cansız madde nassı canlanır? Dur, acele etme.. Bu işte zevkini çıkarmak lazım.. ......................, ondan sonra ona da bakarız, hiç üzme tatlı canını.. Unutma malum son seni bekliyor, zevk almaya bak... |
hop önce bir sakin ol.efendi ol.
ondan sonra bilimsel bir şekilde,tartışalım.................. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:56 . |