![]() |
Pante'nin dogum gunu
Sevgili dostumuz Pante'nin Subat ayinin herhangi bir gununu dogum gunu saydigini ogrendim.
* Bu vesileyle butun subat ayi boyunca Pante'nin dogum gununu tebrik edebiliriz, ben bu gunden basliyorum. * *Sitemizin emektar kaplani, sevgili dostumuz Pante. *Sana nice mutlu ve huzur dolu dogum gunleri dileklerimi sunar, degerli bilgi birikimlerinle bize ve bizleri okuyanlari yuz subat daha aydinlatmaya devam edecegini umarim. *senin de gecmisinden pismanlik duymadigini, kendini genc hissetigini, vazifesini yapmis olmanin huzuru icinde bulundugunu ogrenmek, beni daha da cok sevindirdi. Dogum gununu bilmemene gelince, deliye hergun bayram misali her gununu yeniden dogmus gibi kutlama firsatini veriyor sana, *bana kalirsa bunun tadini cikarip butun ay boyunca hergun kutlamalisin. Sana ve ailene tekrar mutlu yillar dileklerimle.... |
Re: Pante'nin dogum gunu
pante, doğum günün hangisiyse tebrik ederim. sevdiklerinle ,geri kalan ömrünü ,mutlu ve sağlıklı geçirmen temennesiyle.
not: acaba, baban bu kısa ayı neden seçmiş? |
Pante Şubatın 29'unda doğmuştur zannımca :)
Doğum günün kutlu olsu dostum, yaşlanıyorsun bak ufak ufak :) |
Sevgili pante;
İnsanlığa katkı yapmış,yapıyor ve yapacak olan değerli dostumuz; Anne karnında ölüp bu dünyaya merhaba dediğin gün olan ve bizim doğum günü diye nitelediğimiz şubat ayının herhangi bir gününü en içten duygularımla kutlar,önce sıhhat sonra huzur ve mutluluğu arzu ettiğin şekilde sevdiklerin ile dolu dolu yaşamasını dilerim. Not:Ben de sevgili ağabeyim ve senin gibi şubat doğumluyum ( 1 şubat ) |
İnsanların yüzlerini göremiyorum.
Boğazım,düğüm,düğüm çözemiyorum. istesemde yanına gelemiyorum. Tutsam şu karanlığı,tutsamda yırtsam. Ah! elim tutuşmasa ,elini öpsem. Doğum günüm bu gün,doğum günüm diyorsun. Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce. Sana boncuktan kuş yaptım,konacak pencerene. Karakollar bizi alır,sorgular gecelerce. Hiç bekleme belki gelmem,gelemem senelerce. Pante abi, Nice yıllara diyorum.Doğum günün kutlu olsun. |
İyiki doğdun sevgili Pante ve iyiki Turan Dursun sitesindesin nice yıllara
|
Sevgili *dostumuz *Pante'nin *Subat *ayinin *herhangi *bir *gununu *dogum *gunu *saydigini *ogrendim. *
* * *Bu *vesileyle *butun *subat *ayi *boyunca *Pante'nin *dogum *gununu *tebrik *edebiliriz, *ben *bu *gunden *basliyorum. Abi iyiki hediye almıoyruz yoksa şubat ayı boyunca hediye alacaz ve hergün pastlar falan ... Doğum günün kutlu olsun sevgili Pante , |
pante dostumuza mutlu ve hayırlı bir ömür dileyerek,kutlarım doğum gününü.
bize ,aldostu ile beraber bu mutlu doğum haftasını kazandırdıkları için de teşekkür ediyorum.bunun şerefine cemalin dükkandan bu hafta boyunca köfte piyaz site ahalisine ikramımdır,afiyet olsun. |
Nice yıllara pante. Doğum günü pastası da benden:
http://www.celiknet.com/kart/cards/dogumgunu14_thb.jpg |
Sevgili Vartor, gösterdiğin bu incelik karşısında nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.
Soro kardeşimiz, Cemal'in dükkanında köfte partisi veriyor. Sen çok uzaklardasın. O nedenle Kanada'da ne istersen ye, iç. Hesabı Köfteci cemal üzerinden Soro'ya havale edersin. :) Sevgili Özgür_Beyin, babamızın öyle ay seçme vs. hesabı olsaydı, doğum günümüzü bir kenara not ederdi. :) Sodomo dostum, biz ruhen genciz ama 50'mize merdiven dayadık. Sonra burç hesapları çok eskide kaldı artık. O zamanlar, burçlara inanmam ama Kova burcundayım yükselenim de Arslan diye takılırdık. Yani doğum günümüz bilinmese de, burçlarımız kayıp değil. Şubat ortaları olduğuna göre Kova burcundayım. Akşam, hava karardığında doğduğum söylendiğine göre Şubat ayında bu 17-19 saatleri arasına tekabül ediyor. Dolayısıyla yükselenimiz de Aslan oluyor. :) Sevgili Psiko; Senin doğum gününü atlamışız. Üzerinden fazla geçmemiş. Sana da nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar diliyorum. Madem öyle bu başlık şubat ayında doğanların tümü için olsun. Benim, Aldostu'nun, Psiko'nun ve diğerlerinin. Şubat'ta doğanlar lütfen bildirsin. Bu vesileyle belki de doğum günlerini toplu kutlayacak şekilde bir düzenleme yapabiliriz. Her ay için bir kutlama sayfası açıp o ayda doğanlara dileklerimizi sunabiliriz. Kutlama nezaketinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sağolsunlar. |
Alıntı:
:) Sevgili Tewderi, tam tersine ya! Doğum günümüz belli olmadığı için kimseye "Bugün benim doğum günüm" diyemediğimden hediyeleri de kaçırıyoruz. *:( Bu arada Kuvvacı'ya ve Cem'e de teşekkürler. Pasta için ayrı teşekkür. Tüm şubat ayında doğanlarla birlikte mumlarına üflüyoruz. :) |
Pante dün kızlarıma atık yıl hesabı nedeniyle 4 yılda bir şubat ayının 29 çekmesini anlatana
kadar akla karayı seçtim. Her şey anlaşıldı mı diye sorduğumda beni dumura uğratan karşı soruyu aldım: -Peki baba 29 şubatta doğanlar doğum günlerini 4 yılda bir kez mi kutluyorlar ? Senin doğum tarihi büyük ihtimalle(yaptığım bilimsel araştırmalara göre), *29 şubattır,(yaşıyorsa uzun ömürler dilerim ) ebeveynlerin bu karışıklıktan çıkamamışlardır. Aslında 4 yılda bir yaş atlamak fena iş değil :) Nice 29 şubatlar görmen dileğimle.. |
*Sevgili *Tewderi, *tam *tersine *ya! *Doğum *günümüz *belli *olmadığı *için *kimseye *
"Bugün *benim *doğum *günüm" *diyemediğimden *hediyeleri *de *kaçırıyoruz. * * Abim ben alayım her şubatın 29 da hediyeleri .Pastalarıda alırım adresi ver "mereş" dondurmasıda gönderirim.. Abimizin bir doğum günü olmuş ve hediyemi almayacağız.. Soro abim köfte ısmarladı frado da baklava söyler pisikoda şekerleri getirir bell dostums sende balıkları getir .. liop hocamda rakıları getirsin özgür abimde açılış duasını yapsın Mepte bukadar şeyi taşıması için kendi eşeğini getirsin .. |
Bu gün biraz muzurluğum üzerimde. Beni mazur görün.
http://www.gulum.net/kartlari-resiml...gunu-kart8.jpg |
KC naptın ?? Vallahi panterlere yem olursun ..Biz de vah vah genç bir kardeşimizdi(!) diye
ağıtlar düzeriz.:) |
kc senin doğum günlerinden pek haberimiz olmadı,söylesen de bari 29. yaşgününü biz dekutlasak.
|
Bu arada dün de Darwin'in doğum günü idi: 12 şubat. İyi ki doğrdun Daaarwiiiin...:)
|
Bütün büyük insanlar bu gunde doğmuş Kutlu doğum haftası ilan edelim..
Aldostu ,Pante ,Darwin ..... |
Sevgili Frodo, dert etmiyorum. Bırakın doğum günü, doğum yılı bilinmeyen ya da kuşkulu olan nice büyüklerimiz var. Benim ki 12 şubat olmuş, 29 şubat olmuş hiç problem değil.
Sevgili Tewderi, bizimkisi büyüklük değil ama bu noktada şu söylenebilir. Bazı burçlara yakıştırma yapılır. Dehaların, büyük adamların burcu diye. Hiç ilgisi yok. Her tarihten, her burçtan çıkmıştır bilim adamı, devlet adamı vs. http://www.astroloji.org/burcunlu.asp Her ayda, her burçta her cinsten büyük ve ünlü mevcut. Frodo, K.C.'nin karikatürünü üstüme alınmadım. Dedeme benzettim biraz. :) |
Doğum günün kutlu olsun Pante. Benden de küçük bir hediye:
http://dogumgunu.balca.net/dogumgunu10021.aspx |
PANTE abimmm.. abilerin en akıllısı.gönnü güzeli..
SEninde Aldostu amcamla aynı gün doman ne güzel abim.. DOĞUM GÜNÜN KTLU OLSUN abim.. defteri kardeşim güzel yazmış*: "Bütün *büyük *insanlar *bu *gunde *doğmuş *Kutlu *doğum *haftası *ilan *edelim.. Aldostu *,Pante *,Darwin *....." iyiki dodunPante abim.ALLAH çoluunna çocuunna sanada hayırlı yaşlar vesin. Yengemin ellerinden*kardeşlerimin gözlerinden öperim. Doum gününü kutlayan abilerim için * (hadi bu arada dArvim amcamda karıştı aramıza.. :) :)) en iyisinden *KÖFTE *-*PİYAS *ceMaLden hesaplar Soro abimden.. *:) krdşn cml. |
cemal abiii banada köfte ayırın bende geldim
pante abi doğum günün kütlu olsun iyiki varsın |
Sn pante,
Doğum ayınız kutlu olsun. Burç açısından 2 şansınız var, ya kova ya da balık. Şubat ortaları ise kovadır ama 3.haftayı geçmişse balığa girersiniz ki bence siz balık burcuna daha uygunsunuz. |
Doğum günün kutlu olsun,yazılarından tanıdığım platonik dostum,nice yılları dostlarınla ve sevdiklerinle dolu dolu geçirmeni dilerim....Mutlu ol....
* Sevgin sermayen olsun... |
Sevgili sargon çok güzeldi. Teşekkürler. Bu linki doğum günü mesajları için arkadaşlara
tavsiye edebiliriz. Çok hoş kartlar var. Cemal'im sağol. Sevgili Cevat'ın köftesini unutma. Çift porsiyon. Nasıl olsa Soro'dan! Sirius kardeşime de güzel dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bilmukabele. Sevgili Yfln kuşku düşürdün içime. Kontrol ettim. Yok ben balık almayayım. Kova daha uygun. Nüfusum 2 Mayıs. 2,5-3 ay önce doğmuşum. Dolayısıyla Kova çok kuvvetli ihtimal. Her iki burcun özelliklerine bakarsak eğer: (Maviler bana uyar. Maviden uzaklaşıp kırmızılaştıkça bana ters.) Balık Burcu Erkeği Genel Özellikleri Balık burcu erkeği nazik, uyumlu, iyimser ve hayalperest yapısıyla dikkati çeker. Umursamaz tavırları olaylardan fazla etkilenmemesine neden olur. Düzenden ve sorumluluk almaktan hoşlanmaz. Başına buyruk yaşamaktan keyif alır. Balık burcu erkeği iş konusunda pratikliği sayesinde başarılı olur. Art niyetli değildir. İnsanlara kolayca güvenir. Balık burcu erkeği hayranlık duyduğu kadınlara aşık olur. Duygusal ve anlayışlı bir yapısı vardır. Sevdiği kadını mutlu etmek için türlü romantizm oyunlarına baş vuracaktır. Sanatçı ruhludur ve güzelliğe çok önem verir. Aşk onun için çok önemlidir. Aradığı kişiyi bulduğuna inanırsa sadık bir eş olur, yoksa çeşitli maceralar peşinde koşmaya devam edecektir. Balık burcu erkeği kişiliğini ve derin duygularını anlayan biriyle evlenip ömrünün sonuna kadar mutlu olur. Eşine ve çocuklarına düşkün, sadık ve düşünceli olacaktır. Kova Burcu Erkeği Genel Özellikleri Kova burcu erkeği nazik, iyimser, özgürlüğüne düşkün ve çok yönlü yapısıyla dikkati çeker. Çok yönlü oluşu zor anlaşılan bir kişilik sergilemesine neden olur. Duygularını kolay kolay belli etmez. Hoş ve neşeli kişiliği toplum içinde sevilen bir insan olmasını sağlar. Kova burcu erkeği pratik ve çalışkandır. Kendi işini yapmaktan çok keyif alır. Değişiklikten ve farklılıktan keyif alır. Hareketli yaşantısı onu mutlu ve enerjik kılar. Her anlamda mükemmeliyetçidir ve azla yetinmeyi sevmez. Yeni insanlarla tanışmak ve onlarla fikir alışverişinde bulunmaktan keyif alır. Hal ve tavırlarıyla beğenilen bir insandır. Kova burcu erkeği dürüstlüğü ve güvenilirliği ile çevresinde hayranlık uyandırır. Sürekli aynı şeyle uğraşmaktan sıkılır ve kolayca yön değiştirebilir. Kova burcu erkeği ikili ilişkilerinde iyi bir arkadaş ve tutkulu bir aşıktır. Akıllı ve kişilikli kadınlardan hoşlanır. Duygusal ve düşünsel yoğunluğunu paylaşabilecek birini ister. Sevdiği zaman düşünceli ve eğlenceli bir partner olur. Evliliğe yatkındır ve onun gösterdiği farklılığa ayak uydurabilecek biriyle mutlu bir evliliği olur. Kova burcu erkeği hisli ve karşısındakini iyi algılayabilen bir yapıya sahiptir. Eşini mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. Sadık bir eş ve arkadaş ruhlu bir baba olacaktır. Bağımsızlığına düşkün olduğu için çocuklarını da bu duyguyla yetiştirecektir. Görülüyor ki maviler kovada, kırmızılar balıkta fazla. Demek ki kovayım. :) Burçlarda anlatılmayan özelliklerim: 1- Asabi oluşum. Sabrın sonunda öfkeme mani olamayışım. (Çabuk geçer) 2- İnatçılığım. ( İlke ve doğrularımdan kolay taviz vermem) 3- Açık sözlü oluşum. (İç hesap yapamam) 4- Kin tutmayışım. ( Dargın olduğum hiç kimse yoktur.) 5- Orta kararda kıskançlık, hırs, *( Bu orta kararlılık da genel özelliklerimdendir) 6- Çok bilgili değilimdir. Kolay unuturum. (Bilgiyi gerektiği zamanda en doğru şekilde elde etmesini ve kullanmasını bilirim) 7- Otoriter oluşum, düzene-disipline önem verişim. (faşizan tarafım) 8- İyi bir dinleyici oluşum. Empati yapışım. 9- *Ortama uyum sağlama, çabuk adapte olma. 10- Etkili ve güzel konuşma. (Gerektiğinde politik davranmakta ustayımdır) 11- Duyarlı, tepkili, atik oluşum. ( başımı çok ağrıtmışımdır bu özelliğim nedeniyle) 12- İlk bakışta sert mizaçlı ve kibirli algılanırım. Sodomo'nun okumamasını umarım bunları. Gırgır için malzeme vermiş olurum eline. :) Ama teraziye koyarsak olumlu taraflarım ağır basıyor yine de. Buna da şükür.. |
Pante,
doğum gününü kutlar, mutlu, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir ömür dilerim. Vartor Dostumuza da bize bu imkanı yarattığı için teşekkür borçluyuz. Duygulu ve nazik insanlar her hali ile kendini belli ediyor, sağolsun. Bundan sonra doğum günü pastasına 4. mumu da senin için koyacağım her sene.. Benim son parti olan ikizler biraz erken doğumla 6.5 aylık dünyaya geldiler, 21 aralıkta.. Yıl sonu doğumlar, 3-5 gün için bazı sorunlar yarattığından ve ileride biz arada unutulup kaybolmayalım diye( :) ) ben çocukların nüfusunu 21 Aralık yerine, 12 Şubat olarak çıkarttım.. Dolayısı ile biz 12 Şubatta 3 kişinin doğum gününü kutluyoruz. Artık 4. mumu da ekleyebiliriz senin gibi kıymetli bir dostumuz için. Burç meselesine gelince ; hiç iltifat etmediğim bir konu. İlk fırsatta senin bu konudaki yazılarını okuyacağım. Fakat 3-5 sene önce okuduğum bir kitabında Ahmet Hulusi, ciddi ciddi bu konuyu savunuyordu. Bir çok yorumu bana ilginç ve kayda değer gelir,ama bu burç konusunda, ilgilenmediğim için mi nedir; oda ikna edememişti beni. Konu geçmişken, hatırladığım kadarı ile Ahmet Hulusi senin de ilgi alanında olan bir şahsiyetti. Bence onun bakış açıları da, senin yorumunla sitede irdelense ilginç olur. İnanca farklı yorumlar getiren bir insan. Sevgilerimle.. |
Teşekkürler Aldostu.
Ahmet Hulusi'nin sanırım " İnsan ve Sırları" adlı kitabında idi burç konusu. O sıralar okuduğumda ben de etkilenmiştim. Ahmet Hulusi, önceleri gözümde aydın müslüman imajı taşıyordu. Gerici- yobaz takımını ayrı onu ayrı görüyordum. Şimdi ise ilginç görüşleri, farklı bakış açıları olsa da, daha ziyade İslam'ın ve Kur'an'ın çelişkilerini çok iyi kamufle etmeyi becerebilen İslamcılardan biri olarak görüyorum onu. Arada sitesini gözden geçiriyorum ama son yazıları ile gözümden iyice düştü. Allah'a Tanrı denemezcilerin arasına katıldı o da. İnanmayanlar için belki önemli değil Allah denmiş, Tanrı denmiş ama, bu tavrı Arapçılığa teslimiyettir bana göre. Milyonlarca Türk müslümana "kendi dilini bırak, Tanrı deme Allah de" diyeceksin, Arapça İlahı kabul edeceksin, Türkçe tanrıyı reddedeceksin. Zamanında ana dilde ibadeti savunan bir insandan böyle bir düşünce nasıl çıkar hayret? Kadınların başı açık ibadeti ile ilgili meseleden sonra, tehditler nedeniyle bir taraflara mesaj mı gönderiyor, şirin görünmeye mi çalışıyor? Anlayabilmiş değilim.. İlginç konularını foruma taşıyıp tartışmaya sunabiliriz tabi.. |
Aldostuna bir dogum günü mesajı çekeyim derken adsl in hışmına ugradım. Tekrar girdigimde şuna ikna oldum ki şubat hayırlı gündür *:D
* * *Sevgili pante'ye ve bu arada sevgili aldostu'na nice yıllar bizlerle birlikte olmalarını temenni ederim. * * *Ben bir izleyici olarak onların yaşamlarını dolu dolu geçirdiklerini düşünüyorum. Kalıcı olmak, hatırlanmak, ürün verebilmek, üretebilmek gerçek ölümsüzlüktür. Bazan buna tanrılar *bile ulaşamıyorlar. * * *İyiki dogdunuz dostlar, iyi ki varsınız dostlar. * * *sevgilerimle |
Teşekkürler Sevgili Dilaver. Güzel söz ve temennilerin için bilmukabele.
Tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. ----------- :D *:D *:D *:D ----------- Bundan sonraki kutlama mesajlarını özelden alabilirim arkadaşlar. Forumu fazla işgal etmeyelim. *:wink: |
değerli pante.doğum gunun kutlu olsun.nice yıllara
|
Pante sen ne yaptın öle ya ? Burcunun ilmini yaptın iki arada bi derede :)
Kardeşim kaptırma kendini bu konuya sonuçta Kovasın işte :) Kova ne işe yarar ? İçine su doldurusun o kadar :) Bu arada *"Şubat'ın ortalarında doğmuşum" falan diyerek sevgililer gününe getirmeye çalışıyorsun doğum gününü gözümden kaçmadı bak :) Seni romantik erkek :) Demek zeki, çevik ve atılgansın ve romantiksin ha ? Kova *burcu *erkeği *ikili *ilişkilerinde *iyi *bir *arkadaş *ve *tutkulu *bir *aşıktır. *Akıllı *ve *kişilikli *kadınlardan *hoşlanır. *Duygusal *ve *düşünsel *yoğunluğunu *paylaşabilecek *birini *ister. *Sevdiği *zaman *düşünceli *ve *eğlenceli *bir *partner *olur. *Evliliğe *yatkındır *ve *onun *gösterdiği *farklılığa *ayak *uydurabilecek *biriyle *mutlu *bir *evliliği *olur. Eşini *mutlu *etmek *için *elinden *geleni *yapacaktır. *Sadık *bir *eş *ve * arkadaş *ruhlu *bir *baba *olacaktır. *Bağımsızlığına *düşkün *olduğu *için *çocuklarını *da *bu * duyguyla *yetiştirecektir. demek evlenmek istiyorsun :) Merak ettim şimdi Kova burcunun erkeği ile hangi burcun kadını daha iyi anlaşır, diye. Sana kız bakalım mı, bak yaşın da geçti gidiyor sonra evde kalma :) |
Sodomo sen de mi bu burç saçmalığına inanıyorsun? :D
Tamam yaşın derin sularda.. Ama hiç olmazsa burcunu açık et de, Pante de seni biraz silkelesin.. *:lol: Sevgilerimle, Aldostu |
ben pek anlamam burçlardan.ama fal ile ilgiliyse red edıyorum oyle burcu.
|
Sevgili Pante,olası doğum gününü tebrik eder,Allah'tan senin için iyi geçirilmiş bir ömür dilerim.
|
amin inşallah musluman olur *:D
|
Aldostum benim burcum Başak. Ben toprağın oğluyum :)
|
Fatmanur ve Hiramusta kardeşlerime de teşekkür.
Alıntı:
Agnostik müslüman.. :) + Diyalektik Tasavvufçu.. Muhammedi, İsevi, Musevi vs. değilim o kadar.. Bu nasıl oluyor derseniz, daha önce açıklamıştım. Okumayanlar için: http://pante.blogcu.com/518064/ Hımm. Sodomo başakmış. Bir inceleyelim bakalım.. :twisted: |
ozur dilerim pante.panteist le kavramlastırdım galiba biraz senı.ozur dilerim.
|
Sn. Pante,
İyiki doğmuşum ve siz gibi değerleri tanımışım. İyiki doğmuşum ve dünyanın güzelliklerini yaşamışım. Laflar eksik, diyordu İlahi Komedya'da Dante İYİ Kİ DOĞMUŞSUNUZ DİYORUM SEVGİLİ PANTE Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın |
Alıntı:
Tasavvufun vahdet-i vücudu sayesinde kardeşliğimiz daha da pekişiyor. Nickim nedeniyle ilk karıştıran sen değilsin. Bu nicki "panente" yapsam mı acaba diyorum ama  bu defa da kaplanım bozulur beni çağrıştırmıyor diye. :) Sevgili Mhmmd; Ben de sizin gibi aydın müslümanlarla tanışmak ve yazışmaktan mutluyum. İyi ki siz de varsınız. Teşekkür ediyorum. Dante'ye selam, ihtiyarlamadan yaşlanmaya devam. :) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:40 . |