![]() |
İlginç Videolar
|
Re: İlginç Videolar
Sonunda Buffalolar isyan etti. Artık aslanların işi zor.
http://www.youtube-izlesene.org/bufa...-saldirir.html |
http://www.eglendir.com/modules.php?...le=read&id=251
Bu hoca efendiyi daha öncede izlemişsinizdir sanırım yine hatırlayıp gülmekte fayda var. :D *:D Bu iletiyi gülme arasına asmıştım sn pante ancak açılmadığı için müsadenizle buraya koymak istedim umarım sizi rahatsız etmez. |
aslanlarınkarizma yerle bir *:D
|
En sonunda iki bufalo düştü aslanın peşine. Tenhada sıkıştıracaklar herhalde. :)
|
|
|
|
ya abi ben burhan altıntop tiplemesine bayılıyorum !!
hehh.. ya adam öldürüyo beni ya öldürüyo... iki kısa videoyu paylaşmak istiyorum lütfen bi bakın şuna.. fransızca konuşması : http://www.youtube.com/watch?v=q1pzS2IBwSQ ingilizce saçmalaması : http://www.youtube.com/watch?v=3d3b650ya1o hadi kısa bunlar bi bakın he,, |
|
burhanın aksanı çok ii ama :D *:D
what are you talkıng about? :D |
hehehehhh:D :D
SÜPERRRR.... |
kısa bir *müzik ziyafeti
3'lü mızıka... |
|
Ikiside cok saglam. Bir muzik videosu da ben asayim, "respendial da bir muzik videosu asmadi" demesinler.
http://www.youtube.com/watch?v=kwxvOKuLUQ0 |
mutlaka izlenmeli.. nerdeyse paco de lucia kadar iyi *:)
|
Değerli arkadaşlar.
Bana düşmez ama, konu başlığı ile pek alakalı videolar olmadığı düşüncesindeyim. Sn. habilis'in videosundan sonraki videolar ilginç değil, müthiş güzel! müzik videoları. Bizim müzik ile alakalı bir başlığımız daha vardı zannımca. Bunlar oraya daha çok yakışır kanısındayım. Hatırlatmak istedim sadece... Hatalarımı, cehaletime bağışlayın |
Değerli arkadaşlar.
Bana düşmez ama, konu başlığı ile pek alakalı videolar olmadığı düşüncesindeyim. Sn. habilis'in videosundan sonraki videolar ilginç değil, müthiş güzel! müzik videoları. Bizim müzik ile alakalı bir başlığımız daha vardı zannımca. Bunlar oraya daha çok yakışır kanısındayım. Hatırlatmak istedim sadece... Bu yazı benim arkadaşlar. Yanlışlıkla Mhmmd nickinden çıktı. *:) İlginç video bekliyoruz İLGİNÇ! |
Bu yazı benim arkadaşlar.
Yanlışlıkla Mhmmd nickinden çıktı. * - Pante Nasıl yaniii? yav kafayı yiyecem , daha ben sodomo kim onu öğrenemedim. gandalf maximusmuş, yanii pante de mhmmd mi oluyor. biri bana yardım etsin tırlatacammmm, olmayan beynimle :) |
Alıntı:
|
|
|
Lütfen çocuklara izletmeyelim.
http://www.youtube.com/watch?v=BGkfdQSyKKQ http://www.youtube.com/watch?v=v66GbfH-HzI http://www.youtube.com/watch?v=cMV_gvBwL1g |
Video değil ama ilginç olduğuna eminim..
http://www.milliyet.com.tr/content/g...50#galeriStart |
bir şey asmanıza gerek kalmadı. (çamaşır hariç) youtube 'yi türkiyden erişim mahkeme kararıyla yasaklandı.
artık piknik tüple idare edeceksiniz :lol: |
İzlenmesi gereken bir Film önerebilirim sizlere arkadaşlar
filmin ismi:Assembly konusu:Şölen”in arkasındaki isim, Çinli yönetmen Xiaogang Feng, beklenen filmi “Bölüğün Onuru”nda dehşet verici bir savaş, onur ve bellek öyküsü anlatıyor. 1949’da, Çin İç Savaşı’ndaki Huaihai çatışmaları sırasında, Dokuzuncu Piyade Bölüğü’nün lideri olan Yüzbaşı Guzidi, geri çekilme emri ona ulaşana kadar savaşmakla görevlendirilmiştir. Çatışmanın en ölümcül dakikalarında, bölük büyük kayıplar vermiş ve cephanesini neredeyse tüketmişken Yüzbaşı’nın en sadık adamı, yaşamını teslim etmeden önce bir geri çekilme emri geldiğini duyurur. Yüzbaşı Gu, arkadaşına inanmaz ve ne pahasına olursa olsun savaşmaya devam etmelerinde ısrarcı olur. Çok geçmeden, destek birliklerinin savaş alanından çekilmiş olduğunu ve emrindekilerin, onun ısrarcılığı yüzünden, belki de bir hiç için canlarını verdiklerini anlar. Çıldıran Gu, tek başına düşman siperlerine saldırır fakat hayatta kalır ve rütbeleri sökülmüş olarak bir hastanede uyanır. Burada, emrindeki bölüğün, kaderlerine şahit olan tek bir kişi olmadığı için sadece ‘kayıp’ olarak kayda geçtiğini duyan Gu, emrindeki kırk altı adamın fedakarlıklarını ve onurlarını kanıtlamaya ant içer ve cepheye gelen emrin arkasındaki gizemi çözmek için uzun bir yolculuğa çıkar Son yıllarda izlediğim en iyi sinema yapıtı diyebilirim |
Bu ilginç bir video. İlginç bir bilgi aktarımı
Mısır bitkisinin koçanındaki mantarın Meksika da yemek olarak tüketildiğini dün öğrendim. Bu bilgi dün karşıma bir organik tarım facebook grubunda kahverengi kokarca böceği üzerine bir şeyler ararken çıktı. Bu şeyin Meksika da 88 dolar ettiğini ve Mısır'ın 40 katı fiyata satıldığını öğrendim. Buna siyah altın, tanrıların yemeği diyorlarmış ve ona "Meksika Trüfü" deniyormuş. Bunu herkesle paylaşacağım ancak eminim insanlar onu yine de atacak ve bunu ciddiye almayacak ve bunu Meksikalıların tuhaflığı olarak görme eğilimindeyiz.. Biz insanlar böyleyiz.. ¿Por qué es tan caro el huitlacoche o carbón del maíz? | Qué caro |
2-300 bin ton zeytin. Bir kaç nesil sonra muhtemelen hasadı bile yapılamazdı
Bu zeytin op-organik dağ zeytini. Gabağu de goydi oreya (Kabağıda oraya koydu. Teleferiğe ve dile/lisana bir gönderme için yazıldı) |
28: 27 FOTURAFCI
Bir fotografçı tabelası. Böyle yazıyor. Böyle şeyler bulunca görünce seviniyorum. Sonra sokaklar, evler tarihten/geçmişten fırlamış gibi ve fazla yerel, dokusu hiç bozulmamış gibi. İnsanlar durgun, sakin ve ağır zamanlı. Bu ağır zamanlı olmayı bilen bilir. Bunları hem ilginç buluyor hem de seviniyorum. Sadece şunu izlediğim sevinç duyuyorum. Bir tür şükran hali. Sonra kendime bakıyorum. Başkası olmayı dilemezdim. Yaşamımdaki tüm herşeye rağmen, beni başkası yapacaksa başak koşulları da dilemezdim diyorum Diğerlerinin pek çoğu bu amca kadar doğal değiller. İnsan bunu ne zaman farkedecek? Kentler kirlenmedir, asimilasyondur, bu ilerlemek değildi. Kentlerin kirletmedikleri |
Çocuksun, kusup duruyorsun, hasta oldu deyip geçiyorlar...
Video da şöyle bir detay bulduk... 18:40 Gezgin, çocukken izlediği bir videoyu anlatır. Çin'li çocuklar büyütüp uzasın diye onlara süt verilir, laktozu (ya da kazeini) tolere edemez, sindiremezler ve kusarlar. Ne yazık ki; gerçekten de süt yetişkin insan/canlı besini değildir ve başka bir canlının sütü diğer türün yetişkininin uygun besini olmayabilirdi. Kazein ve laktik asit sindirilemeyip birikebilir ve bu inflamasyonlar, hastalıklar ve ödem demekti.. Tüm süt yavrunun, işte bütün mesele bu Kral çıplak |
twitter da melodili yol diye bir video gördüm.
Neredeyse piyano gibiydi ve oldukça da hoştu Bunu araştırdım ve 40 yıl önce bir Japon'un, bir yolda bir buldozerin çentik açması sonrası, üzerinden geçen araçların çıkardığı sesleri duyup, bundan müzik yapılabileceğini keşfettiğini/hayal ettiğini öğrendim.. Ek Not: Bir kaç yıl önce muhalif basın ve muhalefete operasyonlar yapılırken, iktidarın muhalefete şöyle bir serzenişi olmuştu. "Sanki ülke de hiç iyi güzel şeyler olmuyormuş gibi" Vallahi bu benim o gün bugündür duyduğum gördüğüm tek iyi güzel şey olabilir.. Ben o zaman düşündüm taşındım aradım bulamadım (yani zorlama bir askeri sanayiyi sayabilirsin gibiydi, tek) |
Alıntı:
Kural olmaması, kurala bağlı olmama, içinden geleni yapma -canının isteyeceği gibi yapma- -canını istediğini yapma ve içinden gelmeyen hiç bir şeyi yapmama Kural ya da yönerge yok Talimat(lar) yok Öğretmen yok Ancak bir kural var. Beden işler/işlevsel olmalı ve tutulmalı, amaç bu. Tüm eklemlerin tüm hareket yeteneği her zaman açık tutulmalı ve tüm dokular kaygan akışkan vb olmalı. Vücut ve hareket farkındalığı, kaslar, bağlar eklemler tendonlar tüm her şeyin ve hareket gücü ve yeteneğinin tam kavrayışı. Tek odak bu Bedeni bir kez optimize ettiğinde, bunu bir kez kavradığında ise artık bunlar ve kurallar yok ve tüm bunlar yerine odun taşı ya da başka bir iş yürüt, asla boşa kürek çekme.. Bir salonda aptal aptal hareketler yapma Omurga araç aksı çalışıyor. Bunu gözlemleyin Tıpkı motordan gücü alıp tekere atan aks gibi Omurga gerilimi, motoru çalıştırmak gibi. Omurgada gerilim tutma (kasım/kasma) marşa basmak gibi ve çok fazla harekete gerek var mı?, iyi bakın?? Gerilim aynı zamanda hareket, durağanken bile. Kasılma olarak, (kelemlerin kendi içinde) bunu gözlemleyin, gördüm, görüyorum Kolunu kastığını sanıyorsun, bu gerilimin merkezi omurga Bacak çalıştığını sanıyorsun, hayır omurga Oturduğunuz yerden bunları yapmadan yapabilirsiniz. Deadlift vb denen gibi kilitli kasılı omurga ve kasımı sürdürme, kasılı statik duruş.. Esasen pozisyon önemli değil kasım/kasma/kasılılık önemli. Gergin omurga önemli, omurga kilidi denen önemli |
Giriş gelişme
Sonuç Bir gün yapay zeka yalan makinasına (ve daha veriyle daha fazla şeye) dönüşecek. Politikacılara ve bilimum celebe duyrulur. Belki de dönüştü bile. Çin'in ve diğerlerinin süper bilgisayarları |
Bu videoya az önce çeşitli aramalarla eriştim.
Bu içerik üreticisi tanrıya inanıyor olmalı. Öyle olmasaydı tam aynı şeyi görüyor olabilirdik. Alıntı:
|
Hiç, bir filmde bir sanat eserini yorumlayan insanlar gördünüz mü?
Sıradan insanlara göre, kendi arlarında hiç kimsenin anlamadığı tuhaf yapmacık bir dili konuşurlar. TRT de ben çocukken her pazar Pazar Konseri adında klasik müzik yayınlanırdı? Bunu kimsenin dinlediğini sanmıyorum. Yani ülke 50 milyon olsaydı kaç kişiye hitap ederdi? Bilim tıpkı bunlara benzer bir şekilde teknik bir dildir, sınıf dili jargonudur Hiç bir zaman halk müziği gibi olmadı, |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:59 . |