![]() |
Zeynep Zeyd'in Karısı mı, Anası mı?
Alıntı:
Alıntı:
Ahzab 4 de Yattığın kadın ANAN olamaz diyip. Ahzap 6 da zeydin eski karısı ,zeydin ANASIDIR diyor. Peygamberin karısı Zeynep , zeydin karısımı? Anasımı? Bu ne yaman çelişki. |
Alıntı:
Bana göre gerçek şudur: Zeyneb Zeyd'den bosanmadan önce Zeyd'in karisidir bosandiktan sonra karisi marisi degildir. Zeyneb'in Zeyd'e kariligi bitti gitti. Zeyneb özgürdür artik. * Ayetlerden anlasilan, müsrikler bunu kabul etmiyordu. Çünkü onlara göre evlatlikla onu evlatlik alanin arasinda kan bagi olusur. Dolayisiyla bi adamin esiyle o adami evlatlik alanin arasinda kan bagi olusur. Bilindigi üzere kan bagi asla bitmez gitmez. * Simdi... dürüst insanlar olarak kendimize önce sunu soralim: Sirf bi adam bi kadinla evlendi diye o adami evlatlik alanla o kadin arasinda kan bagi OLUSUR mu? O devirde müsrikler OLUSUR diyormus. * Peki bu devirde siz ne diyorsunuz, sirf bi adam bi kadinla evlendi diye kan bagi olusur mu... o adami evlatlik alanla o kadin arasinda? Yani Zeyd'i evlatlik almis olan Muhammed'le Zeyneb arasinda sirf Zeyd Zeyneb'le evlendi diye kan bagi olusur mu? Lütfen bu soruyu cevaplayin önce. |
Alıntı:
Mhmd öldükden sonra eşleri evlilik bağıda düşüyor doğrumu? Eşlerin tamami özgür yani Zeyd ve digerleri nikahları düşmüş olan mhmd 'in eşlerini dilerse alabilir dogrumu? Filimin koptuğu an bu an işde Ahzab 53 ayetini yazıyor mhmd Alıntı:
Kan bağı olmayan zeynep zeyd ile nikahlıyken sıkıntı yok( anası deil ,kan bağı yok) Kan bagı olmayan zeynep mhmd ile evliyken sıkıntı var. ( anası oldu kan bağı ilahi yolla oluşdu) Kan bağı olmayan zeynep mhmd ölünce nikah düşmüş sıkıntı halen devam ediyor.( halen Anası ,kan bağı devam ediyor) Sayın Akçay buradaki sihirli kelime ANA kelimesidir. Evlatlığı, kan bağı olan oğul olmakdan saymayan allah Neden ANALIĞI kan bağı olmayan Ana dan sayıp ,millete ve mhmdin eşlerine dayatıyorki? Kainatı yarattığı ilan edilen bir Tanrı bu duruma niye düşerki? Düşünsenize Zeynep adindaki bir kadın , aynı yatakda yattığı bir adama ANA olarak dayatilıyor. Kadının mhmd ile nikahı düşüyor , kadın hala eskiden yattığı adama hala ANA pozisyonunda. EBEDİYEN diyor birde. Aklı olan bilirki ebediyen demek sonsuza dek demek oluyor. Zeyd yaşasa yüz yaşına kadar yaşar Zeynep yaşasa yüz yaşina kadar yaşar Ölür toprak olurlar... Mhmd 'deki bu kıskançlık durumu nedir? Ahirettedemi bu duruma çare üretmiş kendince. Zeyd ahirette bile zeynebe tekrar niyetlenemezmi diyor. Lehvi mahvuzda yazilı bu yaşamlar diyen allah , mhmd'e karı yapacagı kadını , sonradan anası olacak adamla yatırtmayacakdı. Kan bağı çözümünüz ,bu olaydaki yaman çeliskiyi kurtarmaz.Bu durumun sizde farkındasınız. |
Alıntı:
Dincilerin ve müslümanların büyük çoğunluğu dinleri gereği yanlışın, çelişkinin farkına varıp da kabul etmesi imkansızdır, çünkü kabul ettiği takdirde o dini bırakması gerekir, bunu da çıkarları gereği yapamazlar... Bakın forumda o kadar rezil olmuşlar ama rezilliği dahi kurânın hükmüne dayandırıp onu şereflendiriyorlar... |
Alıntı:
Şimdi tabi, izah ediyim Biliyor musunuz? Zeyd Ehli beyttendir :) E Tabikine biz müminler için Ezvac-ı tahirat Annelerimizdir Fakat bu bize göredir. Ehli beyten olanlara göre değildir :) yaa ;) Bizi Tüm müminlere göre ezvac-ı tahirat Annelerimiz olduğu gibi, Hazret-i Zeyd'de tüm müslüman cümle aleminin Amcası olur :););););) yani sizin çelişiki dediğiniz şey çok saçmadır yani alakası bile yok :D:D Kendi konuşma tarzıma gülüyorum, konuşma tarzımı değiştirip, size bunları yazdım da :) |
Alıntı:
Ya siz? Evlatligi siz kan bagi olan ogul olmaktan sayiyor musunuz, saymiyor musunuz? Yani Zeyd'i evlatlik almis olan Muhammed'le Zeyneb arasinda sirf Zeyd Zeyneb'le evlendi diye kan bagi olusur mu, olusmaz mi? Sorum bu idi kardesim, lütfen cevap verin. Siz cevap verin ki ben de cevap vereyim, bütün sorulariniza ve bütün itirazlariniza. Cevap verme sorumlulugu bakimindan esit olalim ki aramizda inatlasma degil iLETiSiM olsun. |
Bu din işte böyle 7 karısı olan bir adamın üstüne bir de evlatlığının karısını almasını bile savundurtur. Bir insanı bu kadar alçaltan başka bir hayat görüşü var mıdır acaba?
Bu dinciler bir adamın 7 karısı olmasının, üstüne bir de evlatlığının karısını almanın yanlış olduğunu bilmiyorlar mı? Bal gibi biliyorlar. Peki neden bu durumu savunuyorlar, işte kendilerine sormaları gereken soru bu. |
Alıntı:
Alttaki ayetleri yazarken Zeyd'in çat kapı evine geleceğini ( ahzab53)hesap etmemiş. Alıntı:
Alıntı:
Oğulluk zeyd ...............anatomik evlat deil Analık zeynep...............anatomik analık deil. Mhmd'in dayattığı konu ANANIZDIR. Ahzab 53 deki mhmd'in evine gelenlerden biriside ZEYDİN ta kendisi. Ahzab 4 ve 6 yı yazarken , zeydin kendi evine geleceğini hesap edememiş. Durumun farkında olmanız ,bu tip bir vehameti desteklememeniz anlamına gelmez tabikide. |
Buradan çıkacak sonuç
Zeynep mhmd'e Alicengiz oyunu ile verilmeden önce KARISIYDI. Zeynep mhmd'e Alicengiz oyunu ile verildikden sonra ANASI Zeynep mhmd'in haremine , çat kapı gelen ZEYD den sonra AHİRETE DEK ANASI oldu. Bir kadın bir insanın karısı oldukdan sonra anası olamaz. Dunyada bir tek islam dininde geçerli olan bir durum. |
Muhammed kurnaz adammış. Başka konularda kuranda helal haram diye belirterek geçiriyor konuyu ama evlatlığın karısını almanın sorun olmadığını göstermek için kadını direk koynunda alarak uygulamalı gösteriyor:)
|
Alıntı:
Peygamber tarafından Zeyd ile evlendirilmiş biridir. ;) Dolayısıyla Atesitlerin uydurduğu Aşk meşk hikayesi, hikayedir. Nazarı itibara alınmaz ;);););) |
Alıntı:
Çok azdığı ve pişman olduğu bir döneme denk gelmişki, Zeynep için ayet indirmiş:) Evlatlıklarınız, sizin öz evladınız değildir şeklindeki bir ayet yeterli iken, neden kızı koynunda alarak göstermek istedi acaba:) Seks tatlı geldi tabi. |
Alıntı:
çok azdığı dönem ve 35 yaş kadına ilgi duymak Çok enteresan ;) medeninin kızları emrine amade iken. ;) Hadi beş parasız olursun mecburen olur. fakat Bütün bir Medeni emrinde Alıntı:
Çünkü Adamlar Evlatlıkların boşadığı Eş ile evlenmeyi kabul etmiyorlar, kabul ettiremiyorsun. Naapsan kabul ettiremiyorsun. peygamberimiz Evlendi yine kabul etmiyorlar. Ama seks gelince evlatlıkların eşlerini boşamamışken bile ayartıp yapıyorlar ama. ;);););) senin aklın nerde konudan çok kopuksun Alıntı:
konuyla çok kopuksun :D |
3 + 1 = sonuç 4
1 + 3 = sonuç 4 Sonuç deişmiyor. Mhmd Zeyneb'i koynuna aldı Zeynep mhmd'in koynuna girdi Sonuç deişmiyor. Sokağa çıkalım ve büyuk bir meydanda insanların kalabalık olduğu yerde soralım. ( x) kişisi Evlatlığının karısını boşatıp , kendine nikahlayip yatağa atmış Ve o kadını evlatlığının ANASI ilan etmiş. Ne düşünüyorsunuz. - Aralarında kan bağı yok , gayet iyi yapmışlarmı derler. - Söverlermi - Bu adamı linçmi ederler. Mhmd yapmış bu olayı diyip selevatmı getirtirsiniz. Buyurun sorun milllete....... Siz bu olayı kan bağı ile deil ,etik olarak yorumlayın. Siz bana sordunuz bende size soruyorum. Oğulluğunuzun karısına yürürmüsünüz.? |
Alıntı:
Soru şu (X, Y, Z, T, K,...) kişileri Evlatlıklarının Eşlerini evliyken (bile) yatağa atıyorlar. Fakat boşanmışken ise Onunla Evlenmeyi asla kabul etmiyorlar. Ne düşünüyorsunuz? İkinci Yanlış."Evlatlığının Anası" ilan etmiyor. Çünkü Zeyd Diğer Müminlerden ayrıcalıklı olarak Ehli beytten biridir, yani Bütün müslümanların Amcasıdır. Ezvac-ı tahirat müminlerin anası olursa Ehl-i beytte Müminlerin amcaları dayıları abileri olur :) ;);););) |
Bu soru peygamber olmayan insanlar için sorulabilir.
Alıntı:
Bu soru PEYGAMBERLİK İDDİASINDAKİ MHMD için sorulabilir. Alıntı:
Öyleki seninde anan oluyor. Sende mümin deilmisin? Seninde..........ne desem bilemedimki? |
Aklıma takıldı:
Evlat edinmiş müslümanlar için, evlatlıklarının karıları ile evlenmek sünnet midir? |
Alıntı:
Muhtemelen klavye başında 8-9 yaşlarında bir çocuksun. Yoksa yetişkin birisi, bu kadar saçmalamaz. Ne demek ne yapsan kabul ettiremiyorsun.Kuran inmesin o zaman. Adamlar kuranda ki emri kabul etmiyorsa, o onların sorunu.Böyle saçma cevap olur mu yav. ..Adamlar müslüman ama uygulama yoksa kabul ettiremiyorsun:)İlla zeynepi koynuna alacakki inandırsın:) Bu adamlar kuranda ki efsaneleri, masallar bile gözü kapalı inacaklar ama evlatlığın eşini almak konusunda Muhammed'in uygulama yapmasımlazım. Kuranda yazsa bile ikna olmayacaksa, Muhammed yaparsa o ayrı. Lan bunlar Muhammedperest o zaman.:caked: Dersinize iyi çalışın müslümanlar.Her yorumda sınıfta kalıyorsunuz. |
Bir yaş aralığım var
Alıntı:
İkonları seri halde vermekte. Mantık silsilesi sorunlu. Sonra mesajlarını yazma hızına da baktım. Bazı mesajları derinliğine okumadan yazmaya başladığı hissindeyim. Cümlebaşı büyük harf kuralını bilinçli ihlal edip etmediğini bilemiyorum. Yazılanları ve yazdıklarını pek ciddiye almıyor görünümünde. İçerik ve yazım şekli buna işaret ediyor. Arasıra irili ufaklı küfür eklemekte. Bu küfürleri de bilerek yanlış imla ile yazdığını, ciddiye almadığını vurgulamak için yaptığını düşünüyorum. Yaş aralığını çıkarmak üzereyim hissindeyim. Klasik islam eğitimi almış, muhtemelen bıyıklı bir dostumuz. Aldığı eğitimi sorgulamamış. Ayaklarında çorap olduğuna da bahse girerim. Az daha mesaj yazarsa, size saç rengini bile söyleyebilirim. |
Alıntı:
Muhammed nebi evlatligi biyolojik evlat sayan hurafeyi uygulamali olarak yikmak görevi dolaysiyla Zeyneb'le evlendirilmistir yani tipki vahiy almak gibi bir nübüvvet görevidir. Yalnizca nebi yapar nübüvvet görevini, vahiy almak nasil sünnet degilse evlatligin eski esiyle evlenmek te sünnet degildir. * "Bu yuzden de size; Muhammed'in yaptigi isin Zeyd'i psikolojik olarak nasil etkilemis olabilecegini de sordum. Siz bunu da yanitlamamayi sectiniz." (Pyrrhon) Yanitlamamayi seçmedim kardesim, yanitlamayi erteledim çünkü iletimi pehlivan tefrikasi gibi uzatmak istemedim. * Her sorulana aklim erdigince cevap vermek isterim ama ben yaşli biriyim, uygun degil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şeyh, müritlerinin karısı ile yatıyordu hatta bazı müritler kendi elleriyle karılarını sunmuş şeyhe. Sonuçta, manevi beklentileri var :) Şeyhe bile millet karısını sunabiliyorken, peygambere hayli hayli sunarlar. |
Alıntı:
Sorun yatağa atma değildi, sorun evlenmeydi Erkeklerin bu duruma verdi pis tepkilerdi "Evlatlığın sen yokken icabında tekrar onu yatağa atabilir. Nasıl olsa atmıştı" vesaire tarzı sözlerin sokak ağzı pis argo şekilde söylenmesi yüzünden, evlenme niyetinde olanlar bile evlenemezlerdi. Fakat Evlenenler "Bana ettiğin ayıpla doğrudan doğruya Hazreti Muhammedin şahsını gidiyor. bu söylediği pis sözler dolayısıyla sen kafiribillahsın tevbe etmezsen, öldüğündecenaze namazın kılınmaz müslüman değilsin, yıkıl karşımdan kafir oğlu kafir" diyerek hatta ben yumuşattım bir güzel anasına bacısına küfür etme hakkını nasıl elde edebilmişlerdir. Hazreti Muhammedin Zeynep ile evlenmesi sayesinden elde etmişlerdir. ;) |
Konuyu çarpıtan müslümanlara rağmen
Zeyd ile aynı yatakda 1 sene yatan , zeynep adındaki kadının ,mhmd tarafından ,yattığı adama ANA yapılması durumunu unutturamassınız. Mhmd zeyd'i nasıl öz evlat kabul etmiyorsa. Zeyd'de yatakda oynaşdığı kadına ANA diyemez. Demediginede eminim. Ahzap 53 ayetide zeyd'in mhmd'in evine gittiği için mhmd tarafından UYARI olarak yazılmışdır. Anasının evine giden, anasının eski kocası ZEYD |
Aslında bu konuda ensest olayı da var.
Mhmd aile içi cinsel ilişki yolunuda seçiyor. Bu olay ile alakalı ahlaki bir sorumluluğu olmadığı için , arzularının önüne geçemeyince halasının kızına, oğulluğunun karısı olan zeyneb'e yürüyor. Mhmd'de Ensest öyle bir hal alıyorki , aynı yatakta yatan kari kocayı ,ana oğul ilan ediyor. Mhmd de cinsel arzularını dizginleyemeyen bir insan profili var. |
Alıntı:
Ahzab 50 kepazeligi ortada zaten :crazy: Ey Peygamber! Biz sana mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah’ın sana ganimet olarak verdiklerinden elinin altında bulunan kadınları; seninle beraber hicret eden, amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını ve teyzelerinin kızlarını sana helâl kıldık. Ayrıca, diğer mü’minlere değil de, sana has olmak üzere, mehirsiz olarak kendini Peygamber’e bağışlayan, Peygamber’in de kendisini nikâhlamak istediği herhangi bir mü’min kadını da (sana helâl kıldık.) Mü’minlere eşleri ve sahip oldukları cariyeleri hakkında farz kıldığımız şeyleri elbette bilmekteyiz. Bütün bunlar, sana herhangi bir zorluk olmaması içindir. Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir. |
35 yaşındaki bir kadını zeyd ile nikahlarken kadının RIZASINI soran yok.
35 yaşindaki bir kadını zeyd,den boşarken kadının RIZASINI soran yok. 35 yaşındaki kadını mhmd kendisine alırken kadının RIZASINI soran yok. 35 yaşındaki kadının peygamber kocası öldükden sonra tüm erkeklere ANA ilan edilmiş, RIZASINI soran yok. Varsa kadının rızasına dair bir ayet . Buyurun atin buraya. Bu nasıl din lan. Özgür olduğunu iddia ettiginiz kadını KÖLE yapmışınız. |
Alıntı:
Ahzab 50: Ey Peygamber! Biz sana mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah'ın sana ganimet olarak verdiklerinden elinin altında bulunan bir tek Cariyeyi; seninle beraber Din için İslam için, Ana vatanında kovulup eziyetlere katlanan hicret eden, amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını ve teyzelerinin kızlarını sana helâl kıldık. Ayrıca, diğer mü'minlere değil de, sana has olmak üzere, mümine bir kadın kendini peygambere mihir istemeksizin bağışlar hibe ederse Peygamber de ona nikah etmek istediği takdirde Onuda sana mahsus olmak üzere şanına helal kıldık Mü'minlere eşleri ve sahip oldukları cariyeleri hakkında farz kıldığımız şeyleri elbette bilmekteyiz. Bunlar, hiç bir darlık bir sıkıntı olması diye sana mahsus kıldık Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir. |
Alıntı:
bıyık yok, bıyığım kısa sakalım baya uzun. peştamal giyiyorum öbür türlü apişaram terliyor :D çok saygılı bilgili kültürlüyüm mardin doğumluyum :D eğer profilimi beğendiysem tanışabiliiz. ben eski usul tanışmayı severim bizim orada bir muallebeci var eldiven takmıyor ama çok güzel muallebileri var :d Bir görsen adamın elleri terli ama alın teriyle kazanıyor :D çok güzel muallebeleri var yemin ediyorum bacım. ben çok kibar biriyim kadınlar bende hoşlanıyor koltuk altın orman gibi ama parfüm sıkınca çiçek bahcesi gibi kokuyor :D yani dobra bir adam yani kendimi çok iyi biriyim kendim olduğum için demiyorum :D öyle işte bacım hürmetler :D |
İşin en acı tarafı
Mhmd zeynebi aklından geçirirken ZEYD BİN MHMD olarak anılan ve bilinen zeyd mhmd'in öz oğlu. (Aksi bir ayet falan yok. ) Ahzab lar üfüruldükden sonra zeyd ARA FORMSUZ evrim geçiriyor ve ZEYD bin harise oluyor. Nasıl bir din ulan bu. Köleye böyle davranılırmı. Yeşilçam filmi gibi." Oglum senin baban mhmd deillll Harise." Zeyd'in çaktirmadan kendini alkole vurduğundan eminim. Zeynep 35 yaşında ,rızası olmadan tabiri caizsse kucakdan kucağa olmazki be. Bu nasıl din uleynnnnn |
İnsan gülmekten yerlere yatıyor. Ateistlerin caresizce uyduruğu iftiraları yalanları okuyunca
Ne kadar zorlasalar ıkınsalar şu gerçeği örtemiyorlar hahah : Zeynep çocukluğundan beri Peygamberin Kucağında büyümüş bir kızdır Kuzenidir ve Peygamber tarafından bizzat Zeyde verilip evlendirilmiş biridir. dolayısyla Zeynebe aşık oldu falan fişman hikayesi, tam manasıyla su katılmamış iftiralar Atesitlerin caresiz çırpınışlarıdır :) :D Allah'ın açıklayacağı hükmü içinde gizlemesi: Dinsiz imansız Allahsız kitapsız İnsanların iftiralarıyla Ümmetine yeni dine girmiş yetmelerin Münafıkların tesiriyle dinden çıkmalarıydı. Ümmetine duyduğu şefkatten dolayı Allahtan azar işiteceğini bildiği halde söylemedi ayet inince söylemek zorunda kaldı Atesitler bunları bildikleri halde caresilikten iftira at çamur at cahiller aptalları galeyana getir taktiği uyguluyorlar bizleride güldürüyorlar |
Alıntı:
Lütfen bana kırılmayınız, üzerinizde az daha çalışacağım. Sürekli stil değiştirirseniz sizi nasıl analiz edebilirim ama ? Bu arada cümle sonlarında yazılı gülme yerine ikon kullanabilirsiniz, benden söylemesi. :) Bu arada yenge nereli ? |
Alıntı:
Tahrim 1- Ey Peygamber! Eşlerinin (ezvacike) rızasını arayarak Allah'ın sana helâl kıldığı şeyi niçin sen kendine haram ediyorsun? Allah çok bağışlayan çok esirgeyendir. Bu nasıl bir din uleyn |
Ilgisiz postlar forum kirlerine alindi arkadaslar, http://www.gtrp.de/forums/images/smilies/btt.gif
|
Düzelti:
"Babalarinin adlarin verin onlara" diyet ayet Ahzâb 5'tir. * Yani bu ilahi ve o denli onemli bir kanunun, "Allah tarafindan" dile getirilisinin, Muhammed'in Zeynep'e iliskin girisimlerine bagli olmadigini gosteren bir ayet/soylem/ifade var mi. Ahzâb 6 biyolojik akraba olmayan inanirlar hakkindadir, Muhammed ve Zeyneb hakkinda degil: BiYOLOJiK akrabalar Allah'in kitabinda birbirlerine inanirlardan önce gelir ulûl ERHÂMi ba'duhum evlâ bi ba'din fî kitâbillâhi minel mu'minîn Ahzâb 4 ve Mücadele 2 Muhammed ve Zeyneb hakkinda degil anne ilan edilen esler hakkindadir: eslerinizden anne ilan ettiklerinizi anneleriniz yapivermez Allah mâ ceale ezvâcekumullâî tuzâhırûne min hunne ummehâtikum |
İnsanları aldatmayalım. Dürüst olalım
Alıntı:
Alıntı:
Sonuç: zeyd bir mümin ise , mhmd'in TÜM karıları( zeynep) dahil , zeyd'in ANASIDIR. ( Zeyd'in anası eskiden Zeyd'le aynı yatakta yatardı çünki eski KARISIYDI) Bu durumu açıklayamayınca ,insanlari aldatmak için konuyu çorba yapmaniz gerçeği ( kafir)örtmeniz,perdelemeniz bir şey ifade etmiyor P.ç mevzuna gelir isek . Mhmd kendisine inanalar için o insanlara kardeşim diyebilir. Kendi aralarinda yani. Kendilernin dışındaki tüm insanlara p.ç demekden de ümmeti çekinmiyor. Milleti aldatmayalım. |
Sonuç deişmiyor. İstediğiniz kadar çarpıtin.
Alıntı:
Zeyd mümin deil diyorsanız. Mhmd'in yazdığı bu söz doğru deildir diyorsanız , yapacak bir sey yok |
Alıntı:
Yemekten sonra hak çıkmış, bazı kimseler evde kalmış sohbet ediyordu. Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm da çıktı, peşinden ben de çıktım. Hanımlarının hücrelerine birer birer uğrayıp selâm vermeye başladı. Onlar: "Ey Allah'ın Resûlü (yeni) hanımını nasıl buldun?" diyorlardı. Hz. Enes radıyallahu anh der ki: "Bilemiyorum, "Halk çıktı!" diye ben mi haber verdim, başkası mı haber verdi. Aleyhissalâtu vesselâm gelip evine girdi. Ben de beraber girmek istedim. Benimle kendi arasına perde çekti. Örtünme ayeti nâzil oldu. Halk, kendilerine verilen öğütten derslerini aldı: "Ey iman edenler! Yemek için dâvet olunmadan Peygamber'in evine girip de orada yemek vaktini beklemeyin. Davet edildiğinizde ise girin, fakat yemeğinizi yedikten sonra sohbete dalmadan dağılın. Bu hareketiniz Peygamber'e eziyet verir. O da size bunu açıklamaktan sıkılır. Allah ise hakkı açıklamaktan çekinmez" (Ahzâb 53). Müslim, Nikah 87, (1428); Nesai, Nikâh 26, (6, 79). |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eğer sen de biraz dürüstlük olsaydı benim verdiğim hadise masal dediğin gibi Kuran'a da masal derdin ama çünkü Kuran'ın da, hadislerin de kaynağı aynı araplardır. Hem bu araplara tapıp hem de bu arapların naklettiği bazı şeyleri kabul edip bazılarını inkar etmek geri zekalılıktır. Madem araplara tapacaksın bari bunu doğru dürüst yap, ne bu çıktığın kabuğu beğenmeme tripleri. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:35 . |