![]() |
Fas'ta iki turist dağcı kadın kafaları kesilerek öldürüldü
Alıntı:
not: hadiseyle ilgili videoyu içeriği sebebiyle eklemedim ama isteyen internette bulabilir. |
Batı bunları hoşgörmeye devam ettiği müddetçe,bu haberler hiç bitmeyecek..Sorun islamda değil,sorun batıda..
Demokrasi,insan hakları gibi şeylerle kendilerini kandırmaya devam etsinler.. ''Hadisler ortada'' diyoruz ''ama bize kuran yeter'' diyorlar..Kuran'da ''öldür/doğra/kes yazıyor'' diyoruz ''sen anlamazsın'' diyorlar.. Bu IQ sorunu olanlar,bu habere dair videoyu bulup bir izlesin.. |
Bir tanıdığım bayan her fırsatta yurt dışına çıkıyor. Maddi durumu iyi gezip duruyor. Fas, Hindistan ve Mısır gibi ülkeleri gezdi. Bu bayan bir gün bize (Sanırım Fas için) "Sarışın olmak büyük tehlike, yalnız başına gezmememiz tembihlenmişti" diye bir şey söylemişti.
Konuyu okuyunca aklıma düştü hemen. Birde kaybedilmek istenen kadınların böyle ülkelerde katledildiğini duymuştum. Mesela adam karısından kurtulmak istiyor ancak serveti bölüşemiyor. İşte biraz saçmalık gibi geliyor ama yaşanmış olay bunlar. |
- Terör değil / tecavüz de olamaz.
60'larda Türkiye'ye de o kadar hippi filan gelirdi. Hiçbirine tecavüz de edilmezdi. Polisin eksikliği var bence. Bir ülkenin polisi böyle şeyleri yapan kişileri bulamıyorsa ne işe yarıyor bilmiyorum. |
Alıntı:
|
Buna benzer bir olay Türkiye de yakın bir zamanda ak döneminde oldu.
Terör halka korku salarak şiddet ugulamaktır. Adamlar din adına yaptıkları bu eylemi video çekip insanlara gösteriyor ve buradan korku yayıyorsa buna bal gibi TERÖR denir. Bu tip teröristler genelde islam ve özellikle araplardan türüyor. Karşı fikirde olduğunu düşündüğü insana tecavuz edip boynunu kesip videosunu yayınlayan bu islamcı teröristleri orada islami hukukun polisi savcısı hakimi korur ve kollar. Buralarda birileride aklamaya uğraşır. Farkları yok diyebiliriz. |
Haberin videosunu bulamadım. İzleyen varsa link atabilir.
|
Geçenlerde arabın birisi arabın birisini konsoloslukta dogramıştı.
Fransada bir arapta insanları taramıştı. Bu araplarda net bir problem var . Çözülmesi şart . Dünyaya terör yayıyorlar. Onlara bakan başka milletlerde aynı yola başvuruyor. |
Alıntı:
Yıl 2018..Yer Türkiye..%99'u Müslüman bir ülke..Buyrun; Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.gazetevatan.com/baris-gel...172605-gundem/ Alıntı:
|
- Buradaki bazı içerikler fazlasıyla Ateist Forum kokmaya başladı yalnız.
Yabancı bir ülkedeki suç teşkil eden bir olaydan yola çıktık ve yine "Araplar zaten kötü" sonucuna vardık. Her gün dünyanın he yerini yalnız gezen, bisiklet yapan, dağcılık yapan kadınlı erkekli, grup halinde ya da yalnız gezen bir sürü insan var. bende bir sürü yeri tek başıma gezdim. Kaçırılırsam ve öldürülürsem bu suçtur. O ülkenin emniyet güçlerinin zayıflığına işaret eder. (Liseli aklıyla ırkçı laflar eden olursa cevap vereceğim, şimdiden belirteyim :) ) |
Alıntı:
|
Bizde de benzer olaylar olmadı mı? Ha Fas çok daha karmaşık ve uçta kalmış bi yer bi de Atatürk gibi bir şansları yokmuş. Onun harici oraya hayvan gibi turist gidiyor. Yurdumun pasaportsuzları takır takır sallamaya hazır. Hele bunu bi de islamcılar yapınca onları boğmamak mümkün değil. İşidçiler fas,türkiye gibi yerlere kaçacaklar bunların etkin temizlenmesi gerekli.Ayrıca İşidçilerin yarısı arap. Bunun milletle alakası yok bu bir zihniyet.
|
Alıntı:
Bir de gerçekten %99 müslüman :D . Ama ne müslüman.. |
Alıntı:
Bu olay alelade insanların yaptığı bir iş değil. Çok prof bir şekilde kafa kesiliyor. |
Fas kumsalında üstsüz güneşlenilen bi yer yani bunu da ekleyeyim bi ton turist alan bi yer. Demek ki bu kaçkınlar Suriyeden dönüp, kendilerini standby konuma dağlarda almışlar. Biz de de böyle şeyler olabilir güvenlik güçlerinin proaktif olması lazım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Peki nasıl bir önlem alabiliriz? Türkiye'de ihbar kültürü de yok.
|
Turdur;Türkiye'de geçmişte ve günümüzde çok kötü olaylar oldu/oluyor/olacak..Bunu islam dininden bağımsız ele alamazsınız..Siz komplo teorileri filan diyorsunuz da,bu tarz olaylar sürekli oluyor..Gizli servisler,her Müslüman ülkede,arap kılığına girip kafa mı kesiyorlar?!
Muhakkak bazı yerlerde bunu yapmışlardır ama sürekli oluyor,sürekli.. Bir de şöyle bir şey var..Turizm o kadar da kötü etkilenmiyor..Bir müddet insanlar uzaklaşıyorlar ama sonra turizm tekrar canlanıyor.. Bu tarz olaylar neden oluyor acaba?İslam dininin bu olaylarla uzaktan yakından alakası yok..Hristiyanların yaşadığı ülkelerde de,bu tarz olaylar oluyor..Gizli servislerin parmağı var..Dış güçler..Falan filan..Yapmayın..Okuyun..Sosyolog olmanıza gerek yok.. TEVBE 5 Böylece haram aylar çıktığı zaman artık müşrikleri bulduğunuz yerde öldürün ve onları yakalayın ve onları muhasara edin (kuşatın). MAİDE 33 Allah ve O'nun Resûl'ü ile harp edenlerin ve yeryüzünde fesat ve bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası, ancak öldürülmeleri veya asılmaları ya da ellerinin ve ayaklarının çapraz kesilmesi veya bulundukları yerden sürülmeleridir. BAKARA 191 Onları (size savaş açanları), bulduğunuz (yakaladığınız) yerde öldürün. MUHAMMED 4 Artık kâfirlerle karşılaştığınız zaman onları güçsüz (zayıf) bırakıncaya kadar boyunlarını vurun. ENFAL 12 Artık boyunlarının üzerine vurun. Ve onların bütün parmaklarına vurun.” |
Leonardo;şu ateist forumdan bahsetmenize gerek yok..
Kimse arapların kötü olduğunu filan söylemedi..Arapları merak ediyorsanız,şu yazıma bakabilirsiniz; https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=39267 Konuya emniyeti niye dahil ediyorsunuz?Emniyet filan ne yapabilir?Emniyet dediğiniz şey,bir mevzu olursa,olay yerine gelir..Mevzu yoksa,emniyette yoktur..Burada vahşi bir cinayet işlenmiş ama siz tutup suçu polise atıyorsunuz..Bu ne ya?! Polis nedir,kültür nedir,siyasetçi nedir,suç nedir,tüm bunları tek tek masaya mı yatıracağız? Daha polisin ne işe yaradığını,toplumdaki konumunu bile bilmiyorsunuz siz.. |
Alıntı:
Bunu İslam dininden bağımsız ele almadım, tam aksine bu olay direk Deaş ile bağlantılı ancak ortada öyle bir örgüt yok. Yapay bir örgüt. Bu kişiler cinayet işleyip Deaş'a yüklediler, hal bu ki böyle bir örgüt yok. Bu örgüte atfedilen bir şey varsa ortada, demek ki Müslüman bir yer hedef olacak demektir. Fas için bir şeyler olacak diyebiliriz. Şayet benim dediğim gibi bir arka planı varsa bize ezberletilmek istenene kanmış oluruz. Bilinçlice işlenmiş ve videoya alınıp propaganda amaçlı kamu oyuna sunulmuş bir video var ortada. Bana kimse PKK, DEAŞ, BOKO-HARAM ve benzeri örgütler için arkasında dış güçler yok, gizli servisler hayal felan demesin. 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısını ayet okuyan Müslümanlar yaptı demesin kimse. Sonra Irak Devletinin elinde kimyasal silah olduğuna ikna ediliyoruz. |
Turdur;terör örgütlerinin emperyalizmin oyuncağı haline gelmiş olmaları gerçeği,bu örgüttekilerin kafa yapılarını ayetlere/hadislere göre şekillendirmiş olmaları gerçeğini örtmez..
Türkiye'deki cinayetler/tecavüzler,direk islam diniyle alakalı değil tabi ama Türkiye'deki insanların kafa yapısını dizayn eden en önemli şeyin kültür (islam) olduğunu da aklınızdan çıkarmayın.. Kaptırma konusu..Ben kaptırmadım,siz gözden kaçırıyorsunuz,konuyu saptırıyorsunuz.. Mesela ''Çok prof bir şekilde kafa kesiliyor.'' filan..Profesyonelce kafa kesmek nasıl oluyormuş?! Hemen konuyu dış güçlere filan niye getiriyorsunuz?! Fas'ta it gibi gezen bir kaç Müslüman,iki kadına rastlıyorlar ve kadınları öldürüyorlar..Hepsi bu.. |
Alıntı:
Türkiye değil bütün dünyada inançlar kültürün bel kemiğidir. Eğer ayetlerde böyle yazıldığı için bu cinayet işlendi dersek o zaman neden Fas'ta daha çok turist öldürülmedi sorusu gelecek aklımıza. Bildiğim kadarıyla Fas komple Müslüman bir ülke ve bayağı turistik bir yer. Büyük ihtimal buna cevap bulmanız çok zor olacaktır. Alıntı:
Prof kafa kesme olayına geleyim. Bilmem hatırlar mısınız yıllar yıllar önce Yugoslavya iç savaşı sırasında çok profesyonel işkencelere ve katliamlara tanıklık etmiştik. Bu sistematik işkence ve tecavüzleri işleyen bazı askerler vicdan azabı duyarak kendi kendilerini ihbar etmişlerdi. İdam edilmek için teslim olmuşlardı. Psikolojileri o kadar bozulmuş ki uyku uyuyamadıkları için delirme noktasına gelmiş katiller. Bunların anlattıklarını duymuştum, bastıkları köylerde ki küçük baş hayvanları ve kendi çiftliklerinde ki domuzları işkence ediyorlar ve en sonunda kafalarını kesiyorlar. Bunları askerlere bilerek yaptırıyorlar ki acıma hislerinin önüne geçebilsinler. Teslim olan genç askerin demesine göre kafa kesmek kolay değil, bayılanlar ya da işi yarım bırakan askerlerde oluyor. Eğitim tamamlandığı zaman çekirdek çıtlatır gibi kadınları sırayla kesmişler. Yüzlerce kafa kesme videosu izledim, yapılan 3 hamle vardır. Bu videoda bu 3 adım uygulanıyor. İzlediğim yüzlerce videoda yarım bırakanları da gördüm. İsterseniz bu olayın videosunu izleyin. Belki fikriniz değişir. |
Alelade 2 kişi gidip dağcı kafası kesip video çekmez. Bunun dini motivasyonu da olmaz.
1) Akıl hastasıdırlar 2) Teröristtirler Tecavüz edersin, döversin, laf atarsın, öldürürsün ama gidip kafa kesip video çekmezsin buna hiç bi dini motivasyon sebep gösterilemez. Bu apaçık terördür ve maksatlıdır. Video yaymak çook zor iştir, ses getirmek medyaya posta edip dikkat çekmek çok zor bişeydir. Bunu başardıklarına göre bunun altında gizli hesaplar olduğu bellidir. |
Turdur;Çarpıtıyorsunuz..Özellikle örgüte odaklanıyorsunuz..
Bunlar Müslüman değil mi?Panteist mi bunlar?Kim bunlar?Ajan mı?Emperyalistlerin kuklaları mı? Olay bir Müslüman ülkede oluyor..Kafalar kesiliyor..Haliyle aklımıza bu katillerin Müslüman olduğu geliyor..Niye sizin aklınıza hemen emperyalizm geliyor?Çok kaptırmayın kendinizi:) Niye sürekli Müslüman bir ülkede,turistler öldürülmüyor diye soruyorsunuz..Cevap vermeye bile gerek yok aslında ama vereyim..Fas'ta veya İran'da..Bir Müslüman,bir turisti öldürürse;muhtemelen öldürülür..Yani bu toplumlarda islamın her alana sirayet etmesi demek,buralarda yaşayan Müslümanların,islamın her emrini yerine getirebileceği manasını doğurmaz.. Buna rağmen,müslüman toplumlarda,turistlere tecavüzün veya turistlerin öldürülmesinin önüne geçilemiyor..Geçilemez..Çünkü dediğim gibi bir GÂVUR takıntısı,bu toplumlarda hep var.. İyi kafa kesiyorlar..Çünkü bir örgüte mensuplar..Alakası yok..Ateş etmek belki böyle değerlendirilebilir ama kesmenin ustalığı filan olmaz.. Kurban bayramında Türkiye'de milyonlarca insan kafa kesiyor..Hem de kasap gibi kesiyorlar..İstisnalar hariç.. Yani iyi kafa kestikleri için,bu Müslümanları ışid filan ilan edemeyiz.. |
Alıntı:
https://tr.sputniknews.com/asya/2018...-isid-suphesi/ Deaş'a odaklayan ben değilim. |
Alıntı:
Bunlar Müslüman değil mi? Müslüman.. Banane emperyalizmden,ışidden,dış güçlerden,bilmem neden.. Müslüman mı?Müslüman..! Ayetlerde/hadislerde ÖLDÜR emri var mı?Var.. Gerisi boş laf.. |
Alıntı:
Ben ise bu örgütlerin Müslümanlık için değil patronları için iş yaptıklarını savundum. Aynı PKK örgütü gibi. |
Alıntı:
bi de biz olayın altını kurcalıyoruz müslim oldukları belli zati. |
Alıntı:
Yahu,ben Müslümanların gündelik yaptığı bir şey mi dedim.. Bunlar Müslüman değil mi?Müslüman işte..Bu gerçeği ''basit'' bir şekilde kabul etmek çok mu zor? Somali'de,Cezayir'de,Fas'ta,Ürdün'de veya Suriye'de..Tüm bu ülkelerdeki Müslümanlar,emperyalistler adına cinayet işliyor olabilirler ama bu insanların böyle rahatça hareket edebilmelerinin asıl nedeni,kendilerine empoze edilen toplumsal yapıdır..Bu basit gerçeği es geçip,''em-per-ya-lizm'' söylemi,tipik AHABER söylemidir.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Olaya düz mantık yaklaştım, ama Ahlaksız İran'da turist öldürülünce bunu yapan kişinin de öldürüleceğini söyledi. Ancak İran'da Şeriat var. Müslümanların Allah'ın ayetini uygularken ya da cihat ederken kanunları pek takacaklarını sanmıyorum. Emperyalizmin kirli elleri verdikleri algılarda çok başarılı oluyor. Boko-Haram örgütünün olduğu bölgede maden ya da enerji havzası tespit ediliyor ve birden bire bir örgüt çıkıp kız çocuklarını kaçırıyor. Çok ilginç bir şekilde, sanki Amerikan medyası Müslüman dostuymuş gibi Amerika'da kamuoyu oluşturup kız çocukları üzerinden duygu sömürüyor. Mynamar bölgesinde emperyalistler Çin ile bir anlaşmaya varıyorlar, sanırım yeni bir ticaret hattı kurulacak. Birden bire Myanmar'da katliamlar başlıyor. Sebep?, Müslümanların bir karakolu basıp insanları öldürmesi. Karakol nerede, basanlar nerede ben göremedim kaç yıldır. Myanmar'a eğilmeyen Batı vicdanı Nijerya'da ki kız çocukları için çok duygusal. Bilmem anlatabiliyor muyum. Anlatmaya çalıştığım buydu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Turdur;konuya siyasi/ideolojik yaklaşıyorsunuz..Konunun bu tarafı da önemli ama asıl önemli olan,konunun dini/kültürel/toplumsal yönüdür..Önce bu tarafı bir anlayalım,sonra siyasete gireriz..
Sizin tutumunuz,tipik akp seçmeni tutumu..Hiç kusura bakmayın.. Bu emperyalistler ateistleri/agnostikleri silahlandırıp,bir örgüt kurabilirler mi?Mesele bu..Bu kadar yalın bir gerçeğin üzerini siyasi söylemlerle kapatmaya çalışmamak lazım.. Ben insan denilen şeyden bahsediyorum..Bir insan bir insanın kafasını,sadece siyasi manipülasyon sonucu kesemez.. Bu kafa kesen Müslümanlar,bu eylemler sonucunda zevk alıyorlar,zevk..Niye?Konunun dini yanını bilen insan,anlar bunu.. İran'da veya Suudi Arabistan'da şeriat olması,buralarda insan öldürmenin meşru olduğu sonucunu doğurmaz..Şeriatte olsa,tüm Dünya'nın kabul ettiği,yasaları güvenlik güçleri olan resmi bir devlet var karşımızda.. Fas'taki bu manyaklar,muhakkak yakalanıp hapse atılacaklardır veya öldürüleceklerdir..Niye?Dünya'da baskın olan tek şey ekonomi de ondan..Ekonomi uğruna,insanlar dinlerini/inançlarını bir kenara bırakırlar..Kafir öldürmek bir Müslüman için Allah'ın bir emri olsa bile,ekonomik anlamda Müslümanlara bu hareket zarar vereceği için,tüm Müslümanlar bu eylemden uzak dururlar..Tüm bunlara rağmen,sürekli Müslümanların yaşadığı yerlerde kafirler öldürülüyor,kafirlere tecavüz ediliyor..vb Siz sanki öyle bir anlatıyorsunuz ki,ışid veya boko haram öncesinde Müslümanlar süper insanlardı..1000 sene önce Abd'mi vardı?Yoktu ama Müslümanlar kafirleri öldürüyorlardı,kafirlere tecavüz ediyorlardı..500 sene önce de,300 sene önce de..Bu bakımdan siyasete takılmayın..Siyaset gelip geçici bir şey..Toplumlar sürekli siyasi manevralar yaparlar ama din/kültür denilen şey,olduğu gibi karşımızda nerdeyse hiç değişmeden duruyor.. Karşınızda ayetler/hadisler dururken,Trump'u/CIA'i filan konuşmanın bir anlamı yok.. |
Alıntı:
elalem dicek ki aha bunlar müslim yapar falan filan. ama müslimliği yelleyen kim |
Alıntı:
- Afrika'da tatil yaparken bir anda olayların arasında kalabilirsin. Her şey de olabilir diye biliyorum. Müslüman ülkelerde, Tunusta filan DAEŞ / İŞİD filan var. Ama başka riskler de var. İyice geyik muhabetti olacak, Ama Mısırda bir kaçırma girişimi yaşadım (Adam galiba bağımlı filandı, beni de gerizekalı sanıyordu) Demokrasi olmayan ülkelerde gizli servislere de dikkat edeceksin. Kore de alıp da vermedikleri Amerikalı turistler var örneğin. Ben kendi ülkemiz için konuşuyorum. 90'lardan beri bayan turistler erkeklerin bu psikopatlığından çok şikayetçi. Gidip elliyorlar veya "you - me seks" diyorlar. Bunun cinsel taciz olduğunu, suç teşkil ettiğini bile bilmiyorlar. /Da biz cinayetten söz ediyoruz. Sosyopat bir insan Alp dağlarında filan da kaçırma girişiminde bulunabilir. Bunları yakalamazsan bir daha yaparlar. Türkiye gibi ülkeleri ben o yandan zayıf görüyorum. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:48 . |