![]() |
Dilaver'i kaybettik
Site emekçilerinden Dilaver'i kaybettik arkadaşlar.
Başımız sağolsun. |
Varlığı ve aydınlanma yolunda verdiği yoğun emek için teşekkür ederim.
Uğurlar olsun. |
Toprağı bol olsun. 60 küsür yaşında olmalı çünkü 10 sene önce onunla tartışıyorduk o zaman 50 küsür yaşındaydı. Hatırladığım kadarıyla Öcalan'ın barış güvercini olduğuna inananlardandı maalesef.
|
UĞURLAR OLSUN DOST...SEVENLERİNE SABIRLAR...
|
O iyi bir dost yılmaz bir aydınlanma neferiydi.
Uyumlu bir ekip arkadaşı ve itiraf edeyim inatçı bir polemikçiydi. İyi ki tanıdım. İyi ki birlikte çalıştım. Özleyeceğim seni dostum. Frodo. “İnsani olan her şey kabulüm.” |
Toprağı bol olsun..
Siteye çok katkısı olmuş birisi..Ben o zamanlar yoktum,ödüller filan almış,yönetimde görev almış.. |
|
sevenlerinin başı sağ olsun. ruhunun gittiği yol aydın olsun.
|
Foruma oldukça yararları olmuş diye duymuştum.
Başımız sağolsun. |
Yeni oldugum icin tanimiyordum ama forum kulturune cok faydasi oldugunu duydum. Ateist derginin ilk sayilarinda da emegi gecmis. Aramizdan ayrilmis olabilir ama mucadelesinin hatirasini sonsuza kadar yasatmasini diliyorum.
|
Dilaver , ne sen beni tanıyordun , nede ben seni
Şimdi , ne sen beni duyabiliyorsun ,nede ben seni. Kurtuldun . Girdiğin toprağın keyfini çıkartmanı umuyorum dostum. |
Tanımıyorum ama, dostlarının başı sağ olsun.
|
Üzgünüm
İyi bir dostu güzel bir insanı kaybettik. 78 lilerden Ali Gürdal (Dilaver Koman) :mad: Hiç bakmadın kendine,sağlığına Çalıştın mücadele ettin daha iyi daha aydınlık bir dünya için ama olmadı be dostum erken gittin Belkide dayanamadın dünyanın sana inat gidişatına ve yeter dedin Hurafelerden sömürüden uzak güzel bir dünyada yaşanılabilmesi için verdiğin mücadeleyi saygıyla selamlıyorum. Güle güle güzel insan :clap2::clap2: |
Hem sitenin, hem ailesinin ve dostlarının başı sağolsun.
Yine buradan tanıdığım eski bir dostla daha 3 gün önce kendisini ve diğer eski dostlarımızı andık. Bugün de bu üzücü haberi aldık. 12 sene olmuş bazen ciddi,bazen komik,bazen gergin ama ne olursa olsun güzel anıları hep aklımızda. Huzur içinde uyusun. |
Iyi bir insandi, sitede cok fazla emegi vardi, ailesine sabir dilerim.
|
TD Forum meyve veren bi ağaçsa
bu ağacın köklerinden birini kaybetdik güle güle Usta |
Çok ama çok üzüldüm hepimizin başı sağolsun
|
Işığı sonsuz olsun.
|
Dilaver'in anısına...
Nathalie Cardone - Comandante Che Guevara Hasta Siempre |
Dilaver'in anısına
Grup Yorum - Gündoğdu marşı |
Dilaver'in anısına...
Erdal Eren Evrensel.net Alıntı:
|
Dilaver'in anısına...
Grup Yorum - Uçurtmayı Vurmasınlar |
Ulan ne kadar çok kişi ölmüş, vay anasını.
İlkel kabilelerin komün yaşamları hakkında Sargon'la tartışmaları dün gibi aklımdadır. |
Dilaver'in anısına...
Metin & Kemal Kahraman - Dewrano |
Dilaver'in anısına...
Grup Yorum - Büyü (Erdal Eren Anısına) Alıntı:
|
Bu devlet ne canlar aldı çocuk demedi kadın demedi aldı Erdal Eren de bir çocuktu ama devlet canını aldı yaşlanmasına bile fırsat vermedi
Toprağı bol olsun Dilaverin. |
Ölenlerin listesi var mı, benim tartıştığım kişileri de pek göremedim.
|
Dilaver'in anısına...
Nazım Hikmet: Mesaj Hastalar, kardeşlerim, iyileşeceksiniz. |
Dilaver'in anısına...
Atilla İlhan - Ahmet Kaya - O Mahur Beste Ahmet Kaya - Adi Bahtiyar |
Benim güzel dostum, ağabeyim, yoldaşım...
Ne diyebilirim ki? "........" |
Dilaver'in anısına...
Fuat Saka - Derule |
Dilaver'in anısına
Pink Floyd - The trial |
Dilaver'in anısına
Grup Yorum - Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman |
Alla ramET etsin abime.
|
Dilaver'in anısına
Şebnem Ferah - Sigara |
Bu başlıktan haberdardım ama ancak şimdi yazabiliyorum, görünce çok üzüldüm. Öm yoluyla bana çok yardımı dokunmuştu, sorularımı hep cevaplama çalıştı. Büyük bir komünistti. Saygıyla anıyorum kendisini, ışıklar içinde uyu Dilaver abi. :(
"Ölenler dövüşerek öldüler; güneşe gömüldüler. Vaktimiz yok onların matemini tutmaya! Akın var güneşe akın! Güneşi zaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!" Nazım Hikmet Ran "bıraksalardı, ah bir bıraksalardı bizi kör kayanın gözüne gül dikerdik bir dizi." Ömer Öneren |
Dilaver'in anısına...
Yaşar Kemal'in Teşvikiye Camii'nden kalkan cenazesine yüzbinlerce kişi katılmış ve ona veda etmek için Zincirlikuyu Mezarlığı'na kadar eşlik etmişlerdi. ‘Koca Yaşar'ın cenazesi defnedilirken Haydar Ertem, Adnan Yücel'e ait "Yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!" şiirini okumuştu. İşte Yunan sanatçı Eleni Karaindrou'nin ‘Theme of the Uprooting' isimli eseriyle harmanlanan ve Yaşar Kemal'e veda ile bütünleşen o şiir… |
Dilaver Dost,
Senidemi Kaybettik. Gule Gule Guzel Insan, Gule Gule. |
Dilaver'in anısına...
Sabahattin Ali - İsmail Hakkı Varlı - Göklerde kartal gibiydim |
Dilaver'in anısına...
Ali Kızıltuğ - Cem Adrian - Sen Gel Diyorsun (Öf Öf) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:05 . |