![]() |
Bebeğin yüzünde "Allah ve Muhammed" yazıyor
Adıyaman'da 2 ay önce dünyaya gelen bebeğin elmacık kemiğinde Arapça 'Allah', göz kapağında 'Muhammed' şeklindeki ben görenleri hayrete düşürüyor.
Adıyaman'da yaşayan Baba ailesinin ilk çocuğu olan ve iki ay önce dünyaya gelen Muhammed'in yüzündeki ben, iki ay içerisinde Arapça 'Allah' ve 'Muhammed' yazısı şeklini aldı. Bebeğin ilk doğduğunda elmacık kemiğinde mercimek büyüklüğünde olan ben gittikçe büyüyerek şekillendi. Doğumdan 15 gün sonra bebeğe ismini veren imam tarafından fark edilen yazılar, bebek büyüdükçe belirginleşmeye başladı. İlk olarak elmacık kemiğinde bulunan 'Allah' yazısı belirginleşen benin göz kapaklarına uzanan kısmında 'Muhammed' yazısı ortaya çıktı. 'Nazar değmesin' diye bebeklerini kimseye göstermeyen Baba ailesi, çocuklarının ismini Muhammed koydu. Muhammed'in yüzündeki yazıyı görenler hayretlere düşüyor. Baba ailesinin yakınları Muhammed'i kucaklarından indirmiyor. Baba Cengiz Baba, bebeğin 15 günlük iken 'Allah' yazısının ortaya çıktığını ifade ederek, "15 günlük iken, imam ismini kulağına okurken yazının farkına vardı. O zaman 'Allah' yazısı vardı. Diğeri tam belirgin değildi. Biraz daha büyüdükten sonra hocaya gösterdik; 'Allah' ve 'Muhammed' yazısının olduğunu söyledi. Çocuktaki yazıyı görenler şaşırıyor. Hoca nazar değmemesi için kimseye göstermememizi söyledi" dedi.Anne Nurgül Baba ise, bebeğindeki benin mercimek büyüklüğünde olduğunu ve daha sonradan şekil aldığını dile getirdi. Hala Emine Baba, bebek doğduğunda bebeği ilk kucağa alanın kendisi olduğunu ve benin çok küçük olduğunu belirtti.Amcası Orhan Baba'da bu yazının ibret alınması gerektiğini ve bunun işaret olduğunun altını çizerek, "Ne mutlu ki; Allah bunu bize nasip etti. Başta İslam Alemi olmak üzere herkes bunu ibret almalıdır. İbret olması için herkesin bu yazıyı görmesini istiyorum" şeklinde konuştu. vidyoyu izlemek için: Yüzü lekeli bebek Çilek renkli doğum lekeli bebek http://www.caytv.com.tr/rize.cay.tv/...003-3354_M.jpg |
Re: BEBEĞİN YÜZÜNDE ALLAH VE MUHAMMED YAZIYOR
İslam aleminin çoook önemli işleri var anlaşılan.
Çocuğun yarası nedir, gözüne zarar verir mi? diye endişelenerek doktora göstereceklerine... Konu hakkında bilgi vereceklerine... Sinekden yağ çıkarınlara yuh olsun. Reklam amacı için çocuğun sağlığıyla oynayanların hiç mi vicdanı yok be. Yuh yani. Yüzlerine tüküresim geldi. VAKİT GEÇMEDEN ŞU ÇOCUĞU DOKTORA GÖTÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNN. |
"Bir sebze ya da tahta parçasının ya da bir ineğin üzerindeki şekillerin bir şeylere benzemesi
mümkündür. Richard M.Nixon'a çok benzeyen, ülke çapında ün kazanmış bir patlıcan vardı.Bu gerçekten ne sonuca varabiliriz ? Tanrısal ya da dünya dışı müdahale mi ? Patlıcan genetiğinde Cumhuriyetçi parmağı mı var yoksa ?" C.Sagan Karanlık Dünyada Bilimin MUm Işığı... Görülüyor ki sadece bizim inançlılarımızı değil tüm insanlığın bu benzetme ,bazı şekillerden ilahi sonuçlar çıkarma hastalığı var. Doğadaki ilginç benzerliklere ilgi duyan ingiliz araştırmacı John Michell bir kitap bile yazmış :Natural Likeness.(Doğal benzerlik) Neler yok ki. İsanın yüzüne benzeyen tortilla,Güneşin bir fotoğrafında Efendinin yüzü v.b Demek ki *bizde Allah yazısı onlarda İsa ve Meryem Ana figürleri revaçta. Herkesin gönlüne göre... |
Peki sanlitürk
varsaylim bu cocugun yüzündeki "görüntü" bir korkulacak hastalik degil ve zaman icinde büyüdükce kayip oluyor, iyilesiyor , yok oluyor o zaman ne olacak Allah yok mu olacak ?! :) hani diyorum peygamberin sirtina kendi ismini- ki onun ismi bile yok - o kendinden "ben benim" diyendir niye yazdirmadi ?! veya simdi birileri cikip bu cocuga secde edilmesi gerek cünkü bu cocuk allah'dan bize mesaj getiren diyenler cikarsa ne yapacagiz ? gec dostum gec bunlari |
Hocaya bak :)
Hoca *nazar *değmemesi *için *kimseye *göstermememizi *söyledi... :) :) Yazık bu Allah'a yazık vallah. Acıyorum bazen. Sırf var olduğunu ispatlamak için ne durumlara düşüyor. *:) :) Gerçi var olmadığını ispatlamak için de yapmış olabilir böyle bir şeyi :) :) |
İnşallah sizin kalbiniz mühürlenmemiştir.Allah'ın mühürlediği kalpleri kim açabilir ki?
|
Canım bebeğim,
Yazık ki; cahil bir toplumda dünyaya gelmişsin. Yazık ki; hurafelere inanan bir ailen var, yazık... Çocuğun gözündeki oluşum, muhtemelen dermatolojik bir hastalık. Götürülmesi gereken yer hastane ve gösterilmesi gereken kişi doktorlar. Hem de, dermatoloji, göz ve çocuk uzmanları. Bu topluma yazık. İnandığınız ALLAH; büyüklüğünü, bir bebeğin göz kapağına damga basarak mı sağlıyor??? İNSAF İNSAF YA HUUUUUUU... Kimin kalbi mühürlü bilmem ama, bu habere konu olan, yayınlayan, inanan ve savunanların; hem gözleri, hem beyinleri ve hemde kalplerinin kör düğümle mühürlü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hatalarımı, cehaletime bağışlayın |
Ben de değerli kardeşim mhmmd'nin bu yazısının altına gözü kapalı imzamı atarım. |
Yahu bizim allahın işi gücü kalmamış oraya buraya adını yazıyor he
* E tabi naapsın bi müddet sonra yanlızlık koyuyor adama de mi? * Kendini oyalıyor garibim * mhmmd abim yaw töbe de * allah üstünde allah yazan bişeye kötü bişey olmasına izin verir mi * haşa * Yanlız görenin kim olduğuda ilginç bişey * kim olacak ?? imam tabi * ne diyim ben sana imam abim *allahın, benli doğacak bebeleri senden korusun... |
Yazık size yazık!
Allah siz gibilerin kendisine inanıp kurtuluşa ermeleri için bebeğin yüzüne ismini yazmış. Bu olayı küçümseyecek kadar küçülmüşsünüz. Bebeğin yüzünde sadece Allah yazsa ttesadüf eseri olduğunu belki söyleyebiliriz.Ama hem Allah hem Muhammed(s.a.v.) yazıyor. Bunca mucizeye rağmen nasıl inkar ediyorsunuz? Sizin açınızdan bakacak olursak: "Ya Allah varsa." ahirette hesabınmı nasıl verirsiniz? |
Bir de derler ki: "Rabbinden üzerine bir ayet (mucize) indirilse ya!.." De ki: "Gayb yalnızca Allah'ındır, siz bekleyedurun; ben de sizlerle birlikte bekleyenlerdenim." * (YUNUS SURESİ / 20)
Olanca yeminleriyle, eğer kendilerine bir ayet gelse, kesin olarak ona inanacaklarına dair Allah'a yemin ettiler. De ki: "Ayetler, ancak Allah katındadır; onlara (mucizeler) gelse de kuşkusuz inanmayacaklarının şuurunda değil misiniz? * (EN'AM SURESİ / 109) Bilgisizler, dediler ki: "Allah bizimle konuşmalı veya bize de bir ayet gelmeli değil miydi?" Onlardan öncekiler de onların bu söylediklerinin benzerini söylemişlerdi. Kalbleri birbirine benzedi. Biz, kesin bilgiyle inanan bir topluluğa ayetleri apaçık gösterdik. * (BAKARA SURESİ / 118) * * * yahu burada işimiz çok zor. Kardeşim İslamiyete göre Kuran en büyük mucizedir, başka da mucizeye gerek yoktur. * * * *Bu insanlara önce İslamiyeti ögretecegiz ondan sonra ancak tartışabiliriz. * * * *Bir medrese forumu açmak gerekiyor. *:lol: * * * *Bak kardeşim İslamiyete göre ( Sünni ) dünya bir sınav yeridir. Allah gerekeni bildirmiştir ve itaat bekler. Senin iradene karışmaz. Bu sınavdan başarı ile çıkıp Allah'a kavuşmak ya da ölümden sonra cehennem azabına katlanmak kulun işidir. Onun için de İslam inanışına göre müminler mucize beklemezler. Yaratılış ve Kuran zaten yeterli mucizedir, başkasına da gerek yoktur. Her şey ahret içindir. Sen hangi dine mensupsun acaba. * * * * saygılarımla not : medrese forumu için spartacusa başvurmanızı önemle hatırlatırım. |
Sevgili SanliTurk
cidden senin haline üzülüyorum.... sen bir müslüman olarak gayet iyi bilmen lazim ki "mucizeler" sadece Allah'in Peygamberlere verdigi bir lütfdur.... sende benim gibi bilmelisin ve kabul etmelisinki Allah'in son elcisi Hz Muhammed di.... peki simdi bu mucize ise o zaman bu cocuk Peygamber mi ? Peki Peygamber ise Hz Muhammedin son Peygamberligi ne olacak ? Eger sen bunu bir mucize diye kabul ediyorsan mantiken bu cocugu Allah tarafindan secilmis , ayricalikli bir insan olarak kabul etmelisin ona gerekirse peygamber vari saygi göstermelisin..... senin aklin mantigin aliyor mu bunu ? Benden sana dostca bir tavsiye, eger imanini böyle ipe sapa gelmez seyler ile ayakta tutarsan Allahin ne olup olmadigini ve Kurani Kerimin asil mesajini ne yazik ki hic anlayamayacaksin..... Not : * * Bak kardeşim İslamiyete göre ( Sünni ) dünya bir sınav yeridir. Allah gerekeni bildirmiştir ve itaat bekler. Senin iradene karışmaz. Bu sınavdan başarı ile çıkıp Allah'a kavuşmak ya da ölümden sonra cehennem azabına katlanmak kulun işidir. Onun için de İslam inanışına göre müminler mucize beklemezler. Yaratılış ve Kuran zaten yeterli mucizedir, başkasına da gerek yoktur. Her şey ahret içindir. Sen hangi dine mensupsun acaba. vallaha bravo dilaver abim....senden iyi bir müslüman olurmus ya ;))))) |
Mercekle bakinca,Erbakan,Tayyip,Kombassan,Jetpa,Yimpas,Feto ,Ali Dibo,Deniz Feneri ve hatta Saidi Nursi ve bilimum bütün Molla takiminin ismi var.
|
Şanlı türk (şanlı olmayan türklerin sonu kötü galiba) hamaset edebiyatı yapmak, başka ülkeleri bilmem ama şark toplumlarında iyi pirim yapıyor. Seçtiğin nick bile seninde bu kabil insanlardan olduğunu gösteriyor.
*''şanlı'' insanlar topluluğu, eğer iyi bir ekomomileri yoksa, sosyal bir devlet olamamışlarsa ,dünyadaki siyasal ağırlığı davulcu yellenmesinden öteye geçemiyorsa, sizin şanlı veya şan'sız olmanızın hiç bir kıymeti- harbiyesi yoktur. Sadece kendi aşağılık kompleksinizin altında ezilmenizin dışında. Sevgili şanlı türk tahmin ediyorum yaşın 20 *civarlarında, biraz daha fikri olarak olgunlaştığında şanlı türk olmak, çekirdeksiz karpuz olmak kadar önem arzettiğini anlayacaksın. Gelelim REMZ'lere , bu tür varyasyonlardan, islam adına ümitvar olmanız acıdır. Eğer kuranın söylediği veya tarif ettiği, bir ALLAH varsa ,böyle basit, islami literatürde bile yeri olmayan *mavallarla kendinin *VAR olduğunu ispata çalışmaz. İslama faydası olduğunu zannettiiğin bu tür zırvalar veya remzlerden ümidinizi kesin ve kendinize güldürmeyin. Bu tip işaretler , argo tabiriyle laga lugalar *mızraklı ilmihalden başka kitap okumamış ham sofular üzerinde etkili olabilir. Ama bu sitede, insanın fikri sığlığını göstermekten başka işe yaramaz. |
Alıntı:
arkadaşımızın sanırım psikolojik sorunları var. :) tam bir beyni yıkanmış insan tarafından söylenen sözlere imza atmıştır kendisi..allah sizin gibilerin kurtuluşa ermeleri için bebeğin yüzüne ismini yazmış..Şimdi soruyorum sana neden Allah insanlara zulüm eden kişilerin hak yolu bulması için mucizeler göstermiyor da bizim gibi eleştirici kendi halinde vatandaşlara mucize gönderiyor? ayrıca ben de senin açından söyleyeyim Ya Allah yoksa diye soruyorum sana.Sen,ya varsa ya yoksa gibi sözlerin arasında kalmışsın..Sana göre evet tanrı vardır çünkü onu yaratan o kavramı kendi içinde inandıran kişi sensin.Herşeyi mucize olarak görürsek ohoo bizim yapacak çok işimiz var..Her önüne gelen böyle derse evin yolunu zor buluruz :D |
Bunlar pigment lekeleri, Allah felan yazdigi yok. Hadi gozun bittigi yerde Allah yaziyor, peki gozkapaginin uzerindeki kocaman anlamsiz leke nedir?
Burada videosu var; http://www.youtube.com/watch?v=Hu0C8MHsBLc Adam diyorki, "Hoca kimseye gostermeyin, nazar deger dedi" bizde ilk size gosteriyoruz. Ilk gosteriyoruz dedigide koca tv kanali. Zavalli insanlar, sunlara bi bakin. Ne kadar bos ve anlamsiz bir hayat, ne kadar bos ve anlamsiz kafalar. |
Alıntı:
* Seninde aklın alıormu şanlı türk * koskoca allah * mucize bulamamış * bebeğin yüzüne ismini yazıyor. * İşi gücü kalmamış, * peygamberinin cariyeleriyle uğraşıyor. * Yafri hakaten yazık, * * böyle körü körüne bağlanıp o çocuğu doktora götürmeyenlere.... |
onlara soylesenden soylemesende farketmez onlar inanmazlar
(ve sevaun aleyhim e enzertehum em lem tunzirhum la yu'minun) |
Troyya yapmışsın yapacağını he
*Bak valla cidden soruyorum. *Sen gidipte BUNA mı inanıyorsun??? *Aldostunun bir yazısı vardı kendi tanrsı hakkında okumanı tavsiye ederim sana... |
Şanlıtürk gibilerinin yaşamasının böyle masum yavrulara ne kadar zararı dokunuyor görüyor musunuz?! izledim filmi yemin ederim senden ve senin gibilerden iğreniyorum şanlıtürk varsa eğer al-lah'ın laneti senin gibilerinin üzerine olsun.. bu bir mucize olur ki muhammed'e küfretmiş oluyorsun sen farkında mısın? hiç alakası yok ya benim de elimde israil'in işareti var siyon yıldızı buna ne demeli? ben bundan önceki hayatımda yahudi miydim yoksa? *:D yoksa musa'nın son jenerasyonu ben miyim?? yavrucak gözlerini bile açılmıyor sana ne diyim bilmiyorum ki? eğer mümkünse bu ülkede kalma zaten ülke beter durumda senin gibi hurafecilerin vereceği zarara daha fazla katlanamayacağız!!
|
yazık yavruya, hastalığı neymiş bilen var mı?
|
Sevgili enkidu ; Yazını okuyunca kendimden utandım *:( "yazık yavruya, hastalığı neymiş bilen var mı?" Sağduyu dedikleri bu olsa gerek. |
eski insanlar gibisi yok. bi büyüğüme sordum. bu sadece bir benmiş, çocuğa bi zarar vermiyormuş. umarım haklıdır. bende tv'den anımsıyorum şimdi. feriştah adlı bir hanfendininde suratında da vardı. *:lol: *:lol: *:lol:
|
onlar kördürler görmezler onlar sagırdırlar isitmezler.
ama siz acele istemeyin.onlar yakında her seyi bilecekler. |
Yahu 1400 sene birinden,2000 sene birinden,3500 sene de birinden geçti.Bekleye bekleye belleri kırıldı ne gelmez trenmiş bu *:lol: |
valla bizim icin daha erken...size gore gelmeyen tren...zaman izafidir hocam...biliyorsun...
|
Evet aynı şeyi söyleyen çok var haklısın da zaman bir size mi izafi ? :lol: *:lol: *:lol:
|
sana gore uzun bize gore kısa...sana gore kısa olan bize gore uzun....bu boyle yani...bize gore size gore yok....ben kısalttırmadan aynı yola cıkarım..sen ise uzattırmadan aynı yola cıkarsın...bana gore zaman kısadır ...sana gore uzundur..ama cıkılan yol aynı...
|
5.Buda'yı bekleyen mi ararsın ? Şah Behram'ı bekleyen mi ararsın ? Ordular Rabbı İlya'yı bekleyen mi ararsın ? İsa Mesih'in 2.Dönüşünü bekleyen mi ararsın ? Mehdi ve İsa'nın geri dönüşünü bekleyen mi ? Ne izafi zamanmış Ya Huuu * :lol: *:lol: *:lol: |
valla bize gore kısa...diyorum ya....
|
Tabi doğru ya troyya dedi ise öyledir.Bekle güzel kardeşim bekle.Hiç bir beis yok bekle *:) |
ölüme kadar surem var sonra benim kıyametim kopacak zaten..seninde diğerlerininde..
sizde eglenmenize devam edin....eglenmede cunku izafidir.... |
Vay be yeni trend bu ha.Troyya ölünce kıyamet kopacak.Eeee 1400 yıldır ölen ölene görmedik kıyameti *:roll: Troyya gittiğin yerde "Ya Hu millet eğlendi biz niye buradayız" deme sakın *:) Gerçi o da izafidir *:wink: |
bir yanıldıgın nokta var...kıyamet kopacak demedim...benim kıyametim kopacak dedim...
carptırma olayı. |
İspatını göstert bakayım senin kıyametinin kopacağının "Somut ve gerçek" milletten ispat isteyen bay...... :lol: |
Bu arada bir ricada bulunmuştum.Bak kalbimi kırdın. Spartan-troy daki spartan ne anlama geliyor ? *:wink: |
Dünyada 6.yy dan kalma 4 adet Kur'an vardı ve görmüştün.Sonra "babam gördü" olmuştu.Bu da onun gibi olmasın sakın troyya ne dersin ? |
Yav bu dincilerde dogru dürüst bir adam cikmiyor.Ki... söyle biraz bizi zorlasin ,düsündürsün.Eline Mizrakli namaz ilmihalini alan kendini okumus hissesiyor, TD sitesine geliyor.Kimi Sanli türk,kimi virüs ismi gibi Spartan -troy vs.Neden arapca isimler koymuyorsunuz kendinize arkadaslar.........
|
ben ölünce iş bitmiş oluyor demektir kardesım...spartan cesaret demek ingilizce de....troy ise truva sevdigim filmin adı ..savascı sembolundedir...
ziggurat hani namaz kılcaktın sen....insanları aldatman cok dogrucu bir adam mı oldugunu var sayıyor..ben hepinize yeterim be...hepinizin icine kurt dusuruyorum....gulun gulunsiz... hadi iyi aksamlar... |
ha bu arada psiko goster demissin....bu kadar ahmakca bir cumleyi senden duymak cok uzucu...ölememi mi istiyorsun yani...kendini öldür ve göster diyorsun...hem ölsemde sen göremezsin ki....td yi gören var mı aranızda.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:07 . |