![]() |
Cennet'te sıkılmaz mıydınız?
Bu konuda aklıma takılan bir noktayı paylaşmak istedim.
Benim düşünceme göre Tanrı'nın ödül olarak verdiği cennet mekanı yine Tanrı'nın yasak olarak belirlediği kıstaslara ters düşüyor.(Kutsal kitaplara göre) Kutsal kitaplarda Tanrı zinadan, dengesizlikten, sapkınlıktan, tembellikten uzak durmamızı söylüyor. Bu kurallara uyarsak bizi göndereceği yerin cennet olduğunu söylüyor. Cennette dilediğiniz gibi zina yapabileceğiniz huriler olacak(Kadılar için ne olacak bilemiyorum). Dilediğinizİ yiyip içeceksiniz. Akşama kadar çalışmayıp miskin miskin yatacasınız. Yanİ cennette bir hayvan gibi yaşAmanız vaadediliyor. Acaba burada bir felsefe mi yatıyor? aslında din insanın öze dönüşünü mü dile getiriyor? Ben açıkçası akşama kadar yatıp sadece yiyip için zevk alarak vakit geçirmekten sıkılırım. Üretmem gerekir, çalışmam gerekir. Siz olsanız cennette sıkılmaz mıydınız? |
Re: CENNETTE SIKILMAZ MIYDINIZ?
cennette sıkılma hissi olmazmış,biz böyle öğrendik yani işin gerçeğinin bilemem tabi hiç nasip olmadı gitmek şayet varsa bu saatten sonra da olmaz heralde * :)
|
Ne anlamam gerekiyor onu düşünüyorum *:roll:
|
Yaşamanın sadece; yeyip, içip, yatmak olan armutlar için yazılmış bir kitap değil mi? Onlar için üretmek hak getire, burada bile kitabın ne kadar saçma olduğu, dünyanın cennetten kat ve kat güzel olduğu ortada. Bilinmeyen var. Sen hep bilinmeyeni arıyorsun. Araştırıyorsun... Ne kadar mükemmel.
Hiç koyunların canı sıkıldığını gören oldu mu? Çoban onları istediği yere götürür. Yerler, içerler, sevişirler, uyurlar. Ömürleri boyunca böyle yaşasalar hiç sıkılmazlar. Çünkü, Tanrı bizleri koyun yaparsa o zaman sıkılmayız. Demek ki, Cennet'te koyun olacağız.. |
Çöl sıcaklarının *kasıp kavurduğu MEKKE ve MEDİNE *havalisinin ,tembelliğine uygun bir ortam.
* Ekmek elden su gölden , *bostan gibi yat uyu, kalk büyü. * Eyy *kadılar kadılar *Seni yesin dadılar *İlerde çok şey bulurum diye Gençliğimi *çaldılar |
Müslümanlar Cennte'de ruhlarinn hic bir siginti görmeden ebedi yasayacagina inanir.
Cehennemde ise ölümsüz olan ruhlarinin ebedi bir "aci" ile var olacaklarina inanirlar... Liberty sordugun soru ve kendince yapitgin yorum ise cidden civikliktan öte gitmiyor, kendi dar görüslü parametlerin ile bu konulari degerlendirirsen olacagi budur. |
Sevgili İnvitatio;
Lütfen uydurmayalım. Kendi kendinize illa doğru olduğunu inandırıp, kendinizini de kandırarak kılıf uydurcağanıza kanıtlarla konuşalım. Sizde biliyorsunuz işinize gelmiyor. Alın Size Kanıt; "Kafirler için pranga bağlanan demir halkalar (bukağı) vardır, cehennem vardır, boğazdan zor geçen yiyecekler vardır ve elem dolu azap vardır." (Mümezzil Suresi) "Cehennemin ne olacağını sen ne bileceksin. *Geride birşey koymaz, bırakmaz. DERİLERİ KAVURUR." :oops: *(Mümezzil Suresi) " O bir alevli ateşe girecektir. *Boynunda bükülmüş hurma liflerinden bir ip olduğu halde, sırtında odun taşıyarak karısı da o ateşe girecektir." *(Tebbet Suresi) "İman Edip salih ameller işleyenlere gelince; onlara İÇİNDEN IRMAKLAR AKAN, Cennetler vardır." (Büruç Suresi) "Allah'a karşı gelmekten sakınanlar, GÖLGELER İÇİNDE, PINAR BAŞINDADIRLAR. CANLARININ ÇEKTİĞİ MEYVELER İÇERİSİNDEDİRLER. YAPMAKTA OLDUĞUNUZ ŞEYLERE KARŞILIK AFİYETLE YEYİN İÇİNİZ. :P "(Mürselat Suresi) "Allah'a karşı gelmekten sakınanlar için elbette güzel bir dönüş yeri, kapıları kendilerine açılmış olarak Adn Cennetleri vardır. Onlar, orada koltuklara yaslanmış olarak pek çok meyveler ve sebzeler isterler. Yanlarında, gözlerini kendilerinden ayırmayan yaşıt eşler vardır."(Sad Suresi) "Onlar, Adn cennetlerine girerler. Orada altın bilezikler ve incilerle süslenirler. Oradaki elbiseler de ipektir."(Fatır Suresi) Sakın bunun Ruhla bağlantılı olduğunu söyleme. Birkeresinde Ruh denilen şey (benim inanmadığım); acı ve benzeri duygular yoktur. O bedenle ilgili birşey. Ruh denilen şeyde ölüm ya da dirilmede yoktur. Peki bu dirilme neyin nesi..... |
Alıntı:
Benden önce cevap verilmiş zaten. Ama şu da var: Ermiş dediğimiz pek çok insan nefislerinden arınıp tek aşka kavuşmak için hareket ederler. Bu adamlara vaadedilen ne? yine nefisleridir.. Burda da bir çelişki göremiyorsanız o sizin dar görüşlülüğünüz. |
Liberty_
Cennette *dilediğiniz *gibi *zina *yapabileceğiniz *huriler *olacak(Kadılar *için *ne *olacak *bilemiyorum) şüphesiz allah adaleti verendir.şimdi cennette erkeklere huri varsa kadınlarada nuri vardır.arkadaşlar cennet varsa bence yok zaten ben oraya gidemem onun için cennet hakkında yorum yapmak istemem.ama cehennem varsa ki yok kesin ben ordayım olsun bence daha eğlencelidir. *orada hareket,aksiyon var. |
Alemin abim
*Pşt bana bak *Öyle kafana göre gitmek yok *gidersek beraber gidecez.. * Valizini şimdiden hazırla * Alabildiğin kadar faktörlü güneş kremi almanı tavsiye ederim :) * Belki işe yarar dimi. * Hakkaten yahu ne bronzlaşırız orda. * En iyisi cehenem cennet neymiş pff |
Bır hocanın ağzından köpükler akıtarak cenneti anlatmasının bir kısmı hala aklımda.
Orada ibadet yok *orada geceleri soğuk suda abdest almak, oruç tutmak yok, hep sefa ve keyif var demişti. Çok garip |
Sizce Cennet mi Güzel? Cehennem mi?
CENNETTE KALACAK İNSANLAR Hz. Muhammed, Hz. Ebubekir, Hz. Ali, Hz. Ömer, Hz. Osman, Yaşar Nuri ÖZTÜRK, Abdullah GÜL, Recep Tayyip ERDOĞAN, Recai KUTAN, Malcom X, Eliyah MUHAMMED, Mevlana, Yunus Emre, İSA, MUSA, YAKUP, İBRAHİM, Necmettin ERBAKAN, Haydar ALİEV, Saddam HÜSEYİN, Haydar BAŞ, Muhsin YAZICIOĞLU, İbni SİNA, Fatih Sultan MEHMET, Kanuni Sultan SÜLEYMAN, Adnan MENDERES, Muhammed Ali CLAY, Cemil ÇİÇEK CEHENNEMDE KALACAK İNSANLAR Albert EİNSTEİN, Stephen HAWKİNG, NEWTON, Karl MARX, Fiedel CASTRO, Che, Deniz GEZMİŞ, Sigmund FREUD, Jack NİCHALSON, Juile ROBERTS, Edison, Keane REVERS, Buruce LEE, Madonna, Tolstoy, Dostoyevski, Maksim Gorki, Balzac, Hermann Hesse, Mina URGAN, Aziz NESİN, Hrant DİNK, Jack LONDON, Charles DİKENS, Antonie QUEEN, QUEEN Grubu, Metallica Grubu, Bill Clinton, Gorbaçov, Jeorge BUSH, Jeorge Junier BUSH, Michael JACKSON, Janet JACKSON, Doğu PERİNÇEK, Turan DURSUN, Tefik FİKRET, Hacı Bektaşi VELİ, Mustafa Kemal ATATÜRK, Yaşar KEMAL, Graham BELL, Kral RİCHARD, Büyük İSKENDER, HİTLER, STALİN, MARADONA, PELE, Alfred NOBEL, Orhan PAMUK Daha Aklıma gelmedi.... SEÇİM SİZİN |
bayraktaro abım *ölünü öpiimm SPİCE GİRLSde *gelsın cehenneme ya *BRİTNEY SPEARS *haa *bı de *STING gelsın *dezırt rozu *okur *ayrıca BALZACI sallada *TURGENYEV gelsın *nolurrrrrrrrr *wayy *cehennemde *METALICA da warmışş * konser *werirlerse *bılete de *gerek *yok *o sıcak ta *bılet *yanar yanacak bılete *para wermenın anlamı yok demı yaa???? *pele mı *wowooww yenı tranfer LINCLONde *gelsın *alayına *ısyan *ölüme *aslan *demı yaa *way bee *cehennem *baya *çekici *bı yermiş *baksana *butun unluler *orda
|
REDD KARDEŞİM;
Hiç; Spice Girls grubu ve Britney Spears olmadan olur mu? Sting tabiki gelecek, Ama Balzac'ı atamayız. Çünkü onun zamanında İslamiyet vardı. Turgenyev'de gelecek. Linclon'da gelecek, Ama Hakan ŞÜKÜR'Ü maalesef CENNET'E transfer etmek zorunda kaldık. Angelino Golie, Brad PİTT, Antoni HOPKİNS, Clint ESWOOD, Michael J. FOKS, bütün Holliywood ekibi de orada olacağından, Film çevirmede problem olmayacaktır. Orada da bir prodüksiyon işi yaparlar herhalde, cehennemde.... Bol bol CD seyrederiz artık orada..... Yazık GANDİ'de gitti. O kadar Hindistan için uğraştı ama, müslüman olmadığı için kesin cehennemlik. Kaptan CUSTO'nun ne olacağı meçhul. Çünkü bazı rivayetlere göre, müslüman olduğu söyleniyor. Bir de AYA Çıkan elemanlar var, Onlar da Ayda Ezan Sesi duyup Müslüman olduklarına dair Rivayetler olduğundan, Onlarda Cennet'e gidebilirler. Ama MFÖ'yü kaybettik. Ona çok üzülüyorum. Çünkü, bu grup dini bütün bir grup. Moğollar, Cem KARACA, Barış MANÇO onlar cennetle müjdelenenler. |
bayraktaro abim
*Güneş kremlerinin arasına 2 3 tane mfö cdsi sıkıştıracam senin için söz *Yahu hakkaten cehenneme gitmek lazım. *Ama napalım abim artık türkçe şarkı dinleyemiyecez galiba :( *Neyse belki biraz günahları vardır cehennemden cennete geçmeden bir iki konser ayarlarız. *Aha bak şimdi aklıma geldi. *Yahu yelpaze koymadım çantaya. *yaw bayraktaro abim klima koysam sınırdan geçirebilirmiyim ne dersin ? *deniyelim dicemde güneş kremlerini kaybetmekten korkuyorum yahu |
D.E. Kardeş;
Sen kendini tatile gidiyorsun zannediyorsun herhalde. Yoksa Mısır'daki Firavunlarla karıştırdın galiba. Cehenneme gidiyoruz. Ne klimasından bahsediyorsun. TABİİ TABİİ bari Markası da ALARKO olsun. Güneş kremini sokacağına dua et. Bana gibi kapıda Zebaniler var. Kesin, içeri girerken elektronik aygıtlardan da geçirirler. Orada sadece; odun ve ateş olacak...... Bu arada aklıma gelmişken, iyiki çocukluğumdan beri kendimi alıştırmışım. Pek Türk Müziklerine ısınamamıştım. Belli zaten, benim cehenneme gideceğim. Beni, müslümanlara ibret olsun diye yarattı. Müslümanlar benim için diyor ki "Aaa, bak sonsuz cehennemlik arkadaş, Allah seni ıslah etsin. Seni, kıyamette görmek isterdik. Bak o olmasaydı, biz dinimizin değerini nasıl bilebilirdik. İYİ ve kötü" hele şunu demiyorlar mı "Biz, çok şanslı bir milletmişiz. Son din olan müslümanlık dini bize gelmiş. O yüzden kıymetini iyi bilmemiz gerekirmiş." Sen hele onu bırak; BEATLES grubu da orada hemde en dipte konser verecekler. Çünkü grup sözcüsü "Bizim, İsa'dan daha çok müridimiz var." demişti. Elvis Presley de olacak. Ama, Cat STEVENS (YUSUF İSLAM) amcam maalesef, CENNETTE..... Çok severim o elemanı.... Ulan Nasıl inkar edersiniz Bu Kur'anı bakın ayetler nasıl ortaya çıkıyor. Bir sürü Cehennemlik var. Öyle yazıyor ya ayette. Mr. BİG, Radiohead, Eric CLAPTON, Sex Pistols, Eminem, Marlin MORİOE, Samanto FOX, TATU, ACE OF BACE, Apocalaptica, Mozart, Bethoveen, Brayn ADAMS, bob DYLAN, Cranberries, Enigma, George Michael, Gibsy KİNGS, Modern TOLKİNG, Pink FLOYD, Ret Hot, Robbie Williams, Scorpions, Shakira, Elton John, Anastasia, Bob MARLEY, Titiyo, LED ZEPLİN, Rolling STONES bunların hepsi CEHENNEMDE yaşadık. Paso CANLI KONSER VAR. NE KASETİ KARDEŞİM. "Another Break İn The Wall" (Pink FLOYD) |
Cennetten söz edilir de Nebe Süresinden söz edilmez mi askolsun!
Şüphesiz takva sahipleri için de başarı ödülü vardır. Tefsir Nebe 32 * Bahçeler,bağlar, Nebe 33 * Göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, Tefsir Nebe 34 * Ve içki dolu kase(ler) . Nebe 35 * Onlar orada ne boş bir lakırdı ne de yalan işitirler. Tefsir Nebe 36 * Bunlar Rabbinin yeterli bir bağışı, mükafatıdır. |
"Allah'a karşı gelmekten sakınanlar için elbette güzel bir dönüş yeri, kapıları kendilerine açılmış olarak Adn Cennetleri vardır.
Onlar, orada koltuklara yaslanmış olarak pek çok meyveler ve sebzeler isterler. Yanlarında, gözlerini kendilerinden ayırmayan yaşıt eşler vardır."(Sad Suresi) Soru 1 Allah diye birisini tanımıyorum(tanık olmak anlamında) Ne söylemişde sakınmalıyım? Soru 2 Allah aciz mi? Soru 3 Bana hiç bir şey söylemedi, söylediğini iddia eden var ise Doktor yolları kapalı mı? Soru 4 binlerce yıl öncenin İnsanı sürüler halinde gütme silahından hala vazgeçmeyecekmisiniz? Bıkmadınız mı 3-5 tane uyanığın elinde ki bu tesirli ilaçtan?! Allah insan toplulukları içerisinde insanın sosyal ve toplumsal gücünü kavramış, toplumsal yaşamın ve üretimin o eşsiz getirilerini çözmüş, toplum içinde aslında elit ama egemen olan ve dolayısıyla gücüde elinde tutan *kesimi temsil eden uyanık takımının sigortasıdır, YAPTIRIM gücüdür, politik unsurudur.... Cennet yada Cehennem ise bu elitin istekleri doğrultusunda çalışmak, üretmek, yerine göre bedenen(savaşlarda ölmekde dahil, cariyelik, seks köleleliği, üretici kölelik, hizmet köleleliği) yerine görede dünya görüşü, fikren(!) olan bağlılık ve bağımlılığın oluşturulmasında vazgeçilemez öneme sahip 2 YAPTIRIMCI unsurdur. Çizgiden dışarı çıktı iseniz Cehennem kapıları sonuna kadar açıktır, Çizgi dahilinde iseniz Cennet kapıları sonuna kadar açıktır. Peki bu çizgiyi kim yada kimler belirliyor, Bu çağda hala İNSANLARIN MANTIK, İHTİYAÇ, ANALİZ, DÜŞÜNCE, ORTAK VE GÖNÜLLÜ İRADELERİNDEN BAĞIMSIZ BELİRLİ BİR ELİTİN ÇIKARI TEMELİNDE OLUŞTURULAN BÖYLESİNE MASALSI(Ahmakça) ÇİZGİLERDE olma telaşı helede çizgi içi Cennet, Çizgi Dışı Cehennemdir Hurafeleri anlamlı olabilir mi?! İşte cevaplanması gereken *asıl soru burasıdır... Yüce Manitu Bizi korusun!.. Cennet insanların krallar gibi yaşadığı bir mekandır, çünkü Tanrısal(of ve pofsal, büyü, metafizik, mantıkötesi, hikaye ve masal) gücünü eline alan, KRALLAR gibi yaşayan elitin geriye kalan Köle çoğunluğun çizgi dahilinde kalmalarının mükafatından başka bir şey değildir. Yazık ki temel kıstas krallar gibi yaşayıp Tanrıları kendi menfaatleri doğrultusunda konuşturan mutlu azınlığın Cenneti aynen bu dünyada ki yaşamlarının abartılmış bir tasviri olmasıdır? Olsun kardeş olsun, sen iyi bir kul ol, sende Öbür dünyada alırsın 1/3 ini! Kimden mi? Sorduğun da soru mu? Hebelehübü verecek! Yeter ki Biat ve İtaat de kusur etme. Cennet; Öyle bir yer yok lakin şöyle bir şey var, Korku ve Fantazi dalında *MasalKurgu. |
Bayraktaro abim yaw valla haklısın. O ilkel cehenneme allah elektrik hattı bile döşememiştir. Klima yattı yaw.
*Yahu güneş kremi kolay. Gümrükten biriyle anlaştım sorun çıkarmıcam diodu. *Yaw Cat abimide ayarlasak kırmasa bizi yahu arada bi uğrasın müslüman olmadığı günlerinin hatrına. *Neyse bayraktaro abim hiçbişe tutmazsa cennetten kaçak huri falan sokarız içeri -pek gerek kalırmı bilmem ama :)- *Abim olmadı dava açarız orada allahın dokunulmazlığını kaldırtırız. Yahu olmaz ki koskoca Gandhi yi cehenneme atıyor. Ayıp |
Hiç bir aklı başında kadının cennet'e gitmek için çaba sarfetmemesi gerekir. Cehennem daha iyi olduğundan değil ama, cennette cinnet geçirme ihtimali yüksek olduğundan.
Kadınlar sürekli birşeylerle uğraşmayı, üretmeyi severler... YOK... Can sıkıntısı.. Ev gezmelerini, sohbetleri, beş çaylarını, yemek tarifi alıp vermeyi severler... YOK... herşey 5 yıldızlı otel gibi hazır olunca , bir süre sonra sıkıntıdan kurdeşen dökmeye başlayabilirler. Kadınlar güzel görünmeyi, süslenmeyi, beğenilmeyi severler. (bunu en çok hemcinsleri için yaparlar o ayrı) Cennetteki 12 yaş civarı, şeffaf tenli, inci gibi olan ve daha bir sürü üstün fiziksel özelliği olan hurilerle bu açıdan rekabet etmenin Aşağılık kompleksine düçar olmamanın imkanı yok. * En önemlisi ise dünyadaki eşlerini orada düzinelerce huriyle ve genç oğlanla paylaşacak olmaları. İşte kıskançlık krizleri, bilumum psikosomatik hastalık ve nihayetinde cinnet... Yoksa cennet değil de cinnet midir o? :) |
Sevgili D. E.
Dünyanın en zeki dahileri bizimle beraber olacaklar. Düşünsene, sadece ateş ve odunun olduğu bir ortamda; "Bu ateş nasıl yanıyor? Odun nereden kaynaklanıyor? Cehennem nasıl yaratıldı? Allah nasıl var oldu?" gibi temel sorulardan ilerleyecekleri için biz bir şekilde çözeriz gibi geliyor. Bu arada Huri'lere ne gerek var ? Julia ROBERTS, Shakira, Boyzone v.b. hatunlar varken..... |
Sevgili K.C
*Hakikaten merak ettiğim bir noktaya parmak bastınız *Kuranda kadınlara dair hiçbirşey olmamasına rağmen. *Yinede inanmayı sürdüren bayan arkadaşlarıma... * * Yani hani aynı ortaya çıktığı arap dönemini yansıtan. *Tamamiyle erkek merkezli. Hatta kadın yok zaten cennetteki huri ablalarımız hariç. * * Merak ettiğim kısım şu; * Bir bayan nasıl olurda kendini bu kadar ezdirebilir? * Bayraktaro abim * yahu allah bişe dememişki kadınlar hakkında * kadınları 2sinede atmayacak galiba * veya hepsini cehenneme :) * 2sinde gerek olmayabilir ama * ilkinde mecbur cennetten kaçıracaz 1 2 huri yahu |
zen budizminden,
Cennet, amaca bağlı insanların bir hayalidir. Böyle insanlar eğer ölümün ötesinde bir amaç varsa dindar olabilirler. Eğer bir amaç varsa, herşeyi feda etmeye hazırdırlar. Kısacası onlar gerçek dindar olmazlar -din, onların anlayışı, neşesi, varoluş yolu değil, arzularıdır. Din, onların derin düzeyde tekrarlanan ego oyunudur. |
Sevgili D. E. Kardeşim;
Sana Cennetle ilgili süper ayetler düşün taşın. Benim bile bazen içim gidiyor. Bende inanmayamı başladım Nedir? "Onlar, karşılıklı yaslanmış vaziyette mücevheratla işlenmiş tahtlar üzerindedirler. Ebediyyen genç kalan kuşaklar, onların etrafında; içmekle başlarının dönmeyeceği ve sarhoş olmayacakları, cennet pınarından doldurulmuş sürahileri, ibrikleri ve kadehleri, beğendikleri meyveleri ve arzu ettikleri kuş etlerini dolaştırırlar. Onlar için saklı inciler gibi, iri Gözlü Huri'ler de vadır. (Bütün Bunlar) işledikleri amellere karşılık mükafat olarak (verilir) Orada ne boş söz, ne de günaha sokan bir şey işitirler. Sadece "Selam" "Selam" sözünü işitirler. Ahirette mutluluğa erenler ne mutlu kimselerdir. (Onlar) dikensiz sidir ağaçları ve meyveleri küme küme dizilmiş muz ağaçları altında, yayılmış sürekli bir gölgede, çağlayan bir su başında, tükenmeyen ve yasaklanmayan çok çeşitli meyveler içerisinde ve yüksek döşekler üzerindedirler. BİZ ONLARI (HURİLERİ) YEPYENİ BİR YARADILIŞLA YARATTIK. Onları ahiret mutluluğuna erenler için, hep bir yaşta eşlerini çok seven GÖSTERİŞLİ BAKİRELER yaptık." (VAKI'A SURESİ) D.E. iyi düşün arkadaşım, bu gece yatak da bir düşün ÖMER'in dediği gibi, YA VARSA... Müslüman mı olsam ne ? Yepyeni HURİLER VAR..... TAŞ GİBİ DESENE BİRDE BİZE SUNULANA BAK "Onlara, iliklere işleyen bir ateş ve bir kaynar su içindedirler. Ne serin ne de yararlı olan zifiri bir gölge içinde Mutlaka (cehennemde) bir ağaçtan, zakkumdan yiyeceksiniz. Karınlarınızı onunla dolduracaksınız. Üstüne de o kaynar sudan içeceksiniz. Kanmak bilmez susamış develerin suya saldırışı gibi içeceksiniz." (VAKI'A SURESİ) D.E. Kardeşim, biz gidelim bu akşam iyice düşünelim. Cehennemde sadece ateş ve odun olmayacak, kaynar su, zakkum olacakmış. Ben hiç zakkum yemedim ki? Nasıl bir şeyki acaba. Onu bunu boşver de gel biz gittiğimiz yoldan geri dönelim. ŞU Yeni Yaratılmış Hurileri merak ettim. Yoksa SHAKİRA'dan falan güzel olabilirmi ki? Bütün hepsi acaba Camiran DİAZ gibi Klonlama mı yaptı ki? Şimdi kafama takıldı da ben uyuyamam da. NOT: Bayanlara ben de çok üzülüyorum. Ama onları biz böyle yaptık. Okuttuk mu? Hayır. Garibim ne verdiysek onları aldılar. Cennette, hatunlara yemek ve uyumaktan başka hiçbişey yok... |
Alıntı:
|
beelzbb Kardeşim;
Ben saçmalamıyorum, inandığın kitap öyle diyor. Eğer Müslüman olmazsan cehenneme gideceksin. Yukarıda saydığım insanların hepsi (Cehennemlik olanlar), müslümanlığı reddeden insanlar. Ben şu an hem dilimle hemde kalbimle inkar ediyorum. Allah'da inanmıyorum, peygambere de inanmıyorum. Kardeşim benim gideceğim yer neresi ? Sonsuz Cehennem değil mi? İşte bu kadar. Senin gideceğin yer neresi CENNET, bol bol hurilerle oturup meyve yiyecen. Sende sınır yok. Ben ne yapacağım? Komikliğe bak, ben Allah ve Peygambere inanmadım diye; Sanki Allah'ın başka işi yokmuş gibi; Kaynar su, ateş, odun, bir de zakkum verecek. Valla bu kadar komik olmayın kardeşim ya. Ne olur, Evreni bu kadar insan merkezli yapmayın. Sanki başka işi gücü yok da insanlarla uğraşıyor. Sen ne zannediyon, Evreni senin yüzün suyun hürmetine mi yarattı. Hele komik olan; "Usame Bin Ladin'in adamları Allah Yolunda İkiz Kuleleri Vurdular ve binlerce masum insanlar öldü. AMA ONLAR NEREYE GİDECEKLER. CENNETE... Çünkü Allah yolunda cihad edip, şehitlik mertebesine ulaştılar. Ben ne yaptım? Hiç bir zaman kimseyi öldürmedim. Faiz yemedim. Dürüst olmaya çalıştım. Torpille hiçbir yere gelmedim. Günümün en az on saati çalışmakla geçiyor. Yalan söylememeye ve doğruları söylemeye çalışıyorum. Anneme - Babama kötü davranmadım. Eşimi aldatmadım. Hiç kimseye haksızlık yapmamaya çalıştım. İnandığım doğruların peşinde koştum. Ama sadece Allah'a ve Peygamber'e inanmadım. Benim yerim direk cehennemlik, hem de sonsuza dek çıkmamak şartıyla. O NE YAPTI? Allah ve Peygamber'e inandı. İbadetini yaptı. Allah yolunda bir sürü insan öldürdü. Ama o CENNETE Gidecek. İşTE Sİzin Adaletiniz BU kadar?... |
Dostlar!
Hadi cenneti biliyoruz. Kovulmadan önceki yerimiz ama bu cehennem hangi çağda yaratıldı. Yada yaratılmadımı daha.... yani talep meselesi mi? Yada cenneten kovulur kovulmaz Allah tarafından işte şu kadar kulum buraya gelecek diye hazırlandımı? Benim korkumda ya arada kalırsam ne o tarafa ne bu tarafa ne cindyler ne peygamberler debelen dur arada şu insan aklı nelere kadir:) |
bu cennet masalı abaza avuntusu, mamy başka nasıl kandırabilirdiki bunları, kendisine
inanan saf salaklar taş altında ezilirken mamy güçlü ailesinin arkasına saklanıp bu salakları cenneet vaad etmese bunlar arkasından nasıl gideceklerdi. * * * * * * * * * * * * *şöyle zamanda bir yolculuk yapalım ,, yıl 620 mamy- ey mekkeliler ben benim yarattığım tanrıya !!! pardon pardon ! bizi yaratan tanrıya itaad ederseniz size cillop gibi bir haberim varr!! mekkeli el salaki- acaba nedir nedir ? mekkeli el hizipi- yalancı deyince akla !! hemen onun adı gelir!! mamy mamy mamy !! mekkeli el salaki- öyle deme ben ona inanıyorum, bırak konuşsun mamy - ey mekkeliler!! *tanrıma itaad ederseniz !! Emirates Towers ayarında bir mekanda *her şey dahil konaklama!! *yerli yabancı tüm içkiler ücretsiz !! A la Carte Restoranlar , Beach-Snack Restaurant. Lobby-bar, Snack-bar, Piano-bar, Pool-bar, Disco-bar,üstelik sayısız rus kızları da cabası. mekkeli el hizipi- ya bırak mamy yeme bizi ! nerde bu mekan , kim görmüş, buldun saf garibanları atıyorsunda atıyorsun mamy- ulan denyo onların derdi senimi gerdi ! tanrıma itaat etsinler mekan hazır el hizipi- nerde baba bu mekan, nasıl gidecekler mamy - öldükten sonra ,, benim tanrıma itaat ettikten sonra puanları tutarsa girecekler mekana el hizipi - ooo demek öldükten sonra !! peki bu mekanı görüpte geri gelen varmı mamy mamy -salak ölen nasıl geri gelsin el hizipi- ee peki baba geri gelen yoksa biz mekanın var olup olmadığını nasıl anlıcaz mamy - ben sölüyorum ya olum , hem tanri bilendir işitendir ,, ooo dur len hemen kitabıma not edeyim güzel uydu, yazıyorum '' tanrı bilendir, işi teeen *diiiirr '' tamam, nerde kalmıştık el hizipi- mekan diyorum mekan ' bana biraz sıkıyorsun gibi geldi el salaki - ne sıkması ulen ben ona inanıyorum , ona hakaret etmeyin, beni çiğnemeden ona hakaret edemezsiniz el hizipi - tamam bizde çiğneriz, arkadaşlar ordan irice bir kaya getirin, bi bakalım bizim salaki ne yemiş öğlende el salakinin üzerine koca bir kaya konur, el salaki nerde dahi olduğunu bilmediği bir mekan için ölmek üzeredir, *son nefesini vermeden önce mamy yanına yaklaşır. mamy - korkma koçum bu kafirler için ateşten bir azap vardır,, off off bak yine ilham geldi dur şunuda bi yaziyim kitabima '' kafirleeeer iç iiiin ateeeşşşttenn bii r a aa zap vardır '' tamam yazdım, ha bak salaki mekan hazır sen direk giriyorsun, çok şanslısın valla ilk şehit sen oalcaksın el salaki - şehit neeee diiirr *sevgili mamy mamy - şehit vizesiz direk giriyor , yaani bürokrasi ile uğraşmadan vip salonundan direk geçeceksin mekana el salaki- baba eminsin dimi ne şehit ne gazi ... gitti niyazi ayağına gitmeyelim, boş yere ölmeyelim yani mamy- bunları şeytan söyletiyor sana kardeşim, ama senin imanın güçlü,, ha az önce güzel bi kafiye uydurdun, bi daha tekrarlada kitabıma yazyayım el salaki- ne şehit ne gazi .... yoluna gitti niyazi mamy - yazayım yazayım güzel kafiye osman- ya bırak mamy kafiye uydu diye yazılırmı o kitaba çik çik çik . el salaki son nefesini verir, kalabalık dağılır, mamy osman başka bir yöne doğru giderken ilginç bir sohbet geçer aralarında osman - ya mamy ne güzel anlatın hakkaten varmı böle bi mekan mamy- yav osman bende seni akıllı sanırdım osman - yani yokmu mamy - yav sen hakkaten safmışsın, ya olum nasıl olsun, hiç olurmu öyle şey osman - yani şimdi el salaki boşunamı öldü, bi mekan falan yokmu mamy - ya niye boşuna ölsün, el salaki sayesinde köşeyi dönücez, düşünsene şimdi tüm mekke bizi konuşacak, akın akın gelecekler, mekana birini göndermişler bile diyecekler, iyi oldu iyi oldu salakinin öyle atlaması proje ye hız kazandırdı. osman - abi hedef kitlemiz kim mamy- kim olacak , saf insanlar, kadın yüzü görmemiş abazalar, darı dan başka yemek bilmeyen aç insanlar. zenginlerin zaten herşeyi var onlar peşimizden gelmez, adamın asla gerçekleştireme yeceği hayallerini gerçekleştircez osman- yani şakacıktan mamy - tabi len tabi len ! tabi şakacıktan osman- peki abi bizm karımız ne olacak bu işten mamy duraksayıp kaşlarını kaldırır mamy- bizim diye bişey yok osmancım ! proje bana ait, sanada bişeyler bakarız, tamammı. güç osmancım güç ! bunlar sayesinde güç bizim elimizde olacak, tüm mekke bize itaad edecek o deyyüs amcam dahil, krallar gibi yaşayacağim günler çok yakın osman - abi cin gibisin mamy- öyleyim ,, düşünsene hiçbirşey vermeden, sadece hayal kurmalarına yardımcı olup köşeyi dönücez osman- abi helal, yemin ediyorum sende kahserili kafası var mamy- kayseri ne lan osman - bilme allh söyletti heralde * hep birlikte gülüşürler mamy- demek allah söyletti ,, güzel espiri ,tuttum bunu ,, hadi işmize bakalım. ************************************************** ********** |
sapla saman ancak bu kadar birbirine karıştırılabilinirdi, başarmışsınız, tebrikler.
Yahu kardeşim bir dini ya da bir dinin herhangi bir söylemini eleştirirken kendi ilkelerinizle çelişmeyin bari. Akıldan mantıktan dem vurup da sonra mantığın en önemli ilkesi olan "Özdeşlik" ilkesini görmezden gelerek neden bir fikir beyan etmeye kalkışıyorsunuz? Ben burdan şunu anlarım; bu adamların derdi akıl-mantık filan değil, heva ve heveslerine kılıf uydurmak. başka bi numaranız yok. |
Alıntı:
Benim ya da yukarıda saydığın şahsiyetlerin cennete gideceğini inanmadığın Allah c.c den mi öğrendin? Cehennem içinde aynı şeyler geçerli.artık şu Allah kavramını maddeleştirmekten ve o sığ maddi kalıptan çıkın... Ben ne cennet ne de huri istiyorum sadece inanıyorum ve umut ediyorum.Allah elçiside böyle yapmıştır.Ayrıca nereye gideceğim konusunda da fikrim yok... SAYGILAR |
Alıntı:
DEMEZLER MİYDİ?? TEKRAR DÜŞÜNELİM |
Sevgili Beelzbb;
Bir kere bütün peygamberler cennete gidecekler. Bir de yaşarken cennetle müjdelenenler var. Allah yolunda savaşıp da ölenler sorgu sualsiz Cennete gitmiyorlar mı kardeşim? Hadi bunlar da yalan de. Hele hele SABAH TRT - İNT'de Cuma sohbetini dinliyordum. İstanbul Müftüsü olan ve Prf. Dr. Ünvanlı zat diyor ki "Bundan 700 - 800 yıl önce yaşamış bir islam düşünürü demiş ki - "Allah yeryüznde iki elçi kılmıştır. Birincisi akıl, ikincisi de gönderdiği Peygamberlermiş" Yine o zat diyor ki; Neden birincisi akıl diyormuş. Çünkü, ancak aklını kullanan, aklı olan gönderilen peygamberlere uyabilirmiş. Aklı olmayana 100 tane de peygamber göndersen hiç bir işe yaramazmış. Yaa yapmayalım kardeşim. Birbirimize aptal v.b. yakıştırmalarla, de getlerle bu işler yürümez. Tartışmalar öyle bir noktaya geliyor ki, sen ben kavgası, küfürler v.b. Geçen, arkadaşımdan birine inancımdan bahsettim. Bana söylediği laf "Sen de mi onlardansın?" Bu ne demek? Ben onlardan falan değilim. Benimle senin aranda, bir ayrım yok. Ortada bir kitap var. Sen inanıyorsun, ben inanmıyorum. aramızdaki fark bu! Ama, senin kitabın beni kafir, ötekiler, cehennemlikler, dost edinmeyin deyip ayrımı yapmış zaten. Cennet kavramını herhalde ben kafamdan uydurmadım. Mevlanalaşmayalım lütfen. Sen "Allah'tan korkarsan, ibadetini yaparsan ve iyi işler yaparsan, Allah yolunda (Savaş, size sevmeseniz bile, farz kılınmıştır) savaşırsan. Allah sana ne verecek? Tabiki Cennet ve ebedi hayat verecek. Ne demek ben Cennet istemiyorum. O zaman, sen öldükten sonra nereye gideceksin? Neden inanıyor ve ibadet ediyorsun ki? |
BEELmekanın cennet olsun. Enseyi karartma, cennet umudu olmayanlardan olma :lol:
|
Yahu beel
* biliyosun o zamanlar teknolojiden, bilimden eser yok * ki bahsettiğimiz arap yarım adası olduğuna göre zaten yok * İnsancıklar inanmış işte. * Zaten ilk başlarda inanan pek çıkmamış hani ilk inananlar derler ya * Gerisi şeyh uçmaz mürid uçurur hesabı gelişmiştir. * Yahu bugun türkiyede bile bilim o zamana kadar ne kadar ilerlediği halde * şeyh olan gününü gün etmiyormu beel * o kadarda zor değil demek ki. * şeyh uçmaz mürid uçururla 1 az tayfa topladıktan sonrada * olan savaşlarda kimin kılıcı keskinse onun tanrısı savaşı kazandı *anlatabildim mi? |
bayraktar kardes....kendine tanrı rolu ustlenmissin bakıyorumda.
kimin cennete kimin cehenneme gidecegine hemen karar vermissin.gaipten sesler felan mı geldi yoksa sende mi sahte peygambersin...nedir bu fırıldak... |
Sevgili SPARTAN;
Özlettin kendini, gözüm yollarda kaldı. Sensiz bu hayat geçmiyor. Biz olacağız ki, sizde dininizin kıymetini bilin. Neyse, Tanrı rolüne falan soyunduğum yok. Tanrı olursam da arkadaşlara ayıp olur. içinizden bir de peygamber seçmek zorunda kalırım. Herhalde buna en yakın sensin gibi gözüküyor. Şaka bir tarafa, bunu ben uydurmadım. BANA CİDDİ CİDDİ SÖYLE. Peygamberlerin hepsi Cennete gitmeyecek mi? Bir de şu cennetle müjdelenen elemanlar var. Şehitlik mertebesinde direk gidilmiyoru mu? Ben bunları kafamdan uydurmuyorum. İnkar edenler de cehenneme gidecekler. Başta da Müslüman olmayanlar. Ben de Müslümanlığı inkar ettiğime göre (Kalben ve dil ilen) nereye gideceğim. Tabiki Cehenneme. Kur'an neredeyse baştan sona kadar Cehennem ayetleri ile dolu. 114 Sure boyunca Cehennemden bahsetmek sıkmadı galiba Tanrı'yı. Bu arada ben hiç bir zaman peygamber olduğumu iddia etmdim. Haşa..... Zaten dünyada yeterince peygamber gelmiş. Başka bir meslek seçmek lazım. |
eğer zenginseniz tabiki *cennette gidersiniz tanrıyı *bile *satın alabiliyorsunuz yani hem bu dünyada hemde *öbür dünyada keyfiniz *keyf ama fakirseniz *işiniz *zor. kurban alacan ,zekat *verecen ,hacca *gidecen ,oruç *tutacan *(fakir * zaten * ömür *boyunca *oruç oldugu *için *orocu tutacak *takati kalmamıştır) zaman *bulacanda 5 vakit *namaz *kılacan (fakir *burada da *kaybetti *sayıyı *tutturamadı eksik *kaldı ) çünkü *çalışmaktan zamanı yok . zengin *ise tanrıyı *konuşturmadan al der parayı sok *beni cennete . ama onlarında *işi * zor adamlar *bu *dünyada *sıkılmıştır *karıdan *kızdan *şaraptan *onlar *için *pek *önemi * olmasa *gerek . ama *benim *umudum *var *fakir * olmama * rağmen *bi girersem *oraya *yaşamadığım *şeyleri *yaşarım mademki *tanrı *istemiş. içki *içmem *ama *orada *başka *oluyormuş içermişim , çok *kadınla *ilişkiyi *sevmem *ama *orada *doyumsuz *olunuyormuş ,tatlıyı *hiç *sevmem *ama orada bal *nehirleri * varmış *,ama tek *bi şeyini *sevdim *orada *yeşillik ve ağaçlık *çokmuş *.
acaba eş cinsel *olduğumu söylesem *ne *olur inanırlarmı bence *bu *nokta önemli *yeni *gelecek *peygambere yeni bir politika daha önce kutsal *kitaplarda bu nokta yok *yeni bir vaat olabilir . bence kestirip atmayın *pazarlık *yapın ya tutarsa ... |
Evrim teorilerini çürüten! ateizmin yalanlarını !!yerden yere vuran , teizmin , *idmansız pehlivanı ,troyya. Bayraktar adlı arkadaşımız, bu sitenin
cennet ve cehennemden sorumlu ,devlet bakanıdır. O, kimi nereye isterse gönderir, istersen senin içinde tavassut ederim,CENNETTE BİR KONTENJAN İÇİN. * *TROYYA *, Bayraktarın yazısında sana veya seninkişiliğine yönelik bir ibare yok. *Alay etmeye çalışman içinde bir neden yok. EDEBLİ OLMANI ÖNERİYORUM. Yoksa ateizmin yalanlarında kurguladığın Troyya kanunlarının! hepsini sana uygularım. Orda herkesin ağzına bant çekipte ,burda yalancı pehlivanlık yapmanın bir anlamı yok. Çifte standartlık senin gibi *göğsü imanla dolu bir müslümana yakışırmı?EĞER *ÖYLEYSEN???? |
Sevgili beqesim;
Sen baştan kaybettin. Hiç Kur'anı okumadın mı? Eş cinsel topluma yaptıklarını görmedin mi? Hayvanlarda eş cinselliği seviyor, ancak insanlarda asla. Bir kerem Bülent ERSOY'da garibim bol bol dua ediyor, ama sözde sapık yol olduğundan sen zinhar cehennemliksin. Hiç CENNETE bakıp durma. |
Teşekkür ederim ozgur_beyın;
Verdiğin rütbene sadık kalacağım. Ben Baştan beri SPARTANI affettim. O olmazsa bu site ne kadar cılız ve sade olurdu. O zaten, Cennete yeri hazırlanmış durumda. Ona, 13 tane nikahlı (Yeni yaratılmış) kendi yaşıtında Huri, Zevce olarak da 13 tane de Shakira Tipi klonlanmış hatun vermesi için Tanrı'ya dua edeceğim. Bol bol şarap, gölgeliklerde, tahta oturtacak *ona bol bol kitap sağdan verilecek. Ona orada hiç bir günah olmayacak. Bol bol herkes ona "SELAM" "SELAM" diyecek. Biz ise, Cehennemden ona "SU" "SU" diyeceğiz. Ama o bize "Ben Turandursun sitesinde size bol bol yazmıştım. Ama inanmadınız. Alın şimdi, hadi orada da site kursanıza" ben size bol bol ya varsa dedim. Sizden çıt çıkmadı Diyecek..... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:59 . |