![]() |
deccalbaba..
Yazıyı sildim.
|
Kadınların dinleri ve akılları...
Bu yazımı da silerek, bu forumla bağlarımı koparttım.
|
Re: deccalbaba..
Bu, çirkin şeyi kabul etmiyorum. Benim üyeliğimi de silin, diğer yazımı da nereye yerleştirdiniz ya da sildinizse, onu da yok edin.
Hem kalkıp Allah'a başkaldır, hem de kurallardan dem vur. Komik olmayın. Biz, Allaha ferman okumuş, tüm tabularımıza başkaldırmış insanlar olarak, sizin kurallarınıza harfiyen uymak zorunda mıyız? İki yazımı da silerek, forumla ilişkilerimi başlamadan noktaladım. Bir edebiyatçının ya dafikir emekçisinin çalışması, böyle oradan alınıp bir başka yere, başlıksız, dolayısıyla değişikliğe uğratılarak yayınlanmaz. Her işin raconu vardır. Haaa, kardeşim, bir yanlışlık yapmışsın, lütfen tanışma bölümüne de uğrar mısın? deseydiniz, kendimizi orada da tanıtırdık, ancak bu çok çirkin bir şey, hem Turan Dursun gibi en sevip saydığım birinin sitesinde olması daha üzücü oldu. Görüşmemek üzere... |
Deccalbaba mekana destursuz girilmez,adaba uymak gerekir
Bu sizin fordçuluktan gelme bir alışkanlık herhalde Bu kırma dökme işlerini bıraksanız iyi olur derviş dervişin arkasına sırayla geçermiş ,otobüse binmeyin binersenizde arkayı sağlama alın selam ve dua ile |
sevgili deccal baba , hoşgeldin.
din, en iyi *''fabrikadır'' *işletme giderleri sıfırdır. kar oranı ,yüksek bir müessedir. hammaddesi ,bir kaç hadis, bir kaç ayettir. bu yüzden ''sevilmeyi'' seven müslümanlar, bu müesseslerde gönüllü olarak çalışır, ayriyeten birde aylık alacağına, aylık verirler. bu *''seçilmiş'' sevilenler din ''fabrikatörlerinin iştahını kabartır ve kendilerine ''yatırım '' yapmalarını zorlarlar. onlarda gerekli ''yatırımı'' fazlasıyla yaparlar. ''yatırımcılar'' mercedes'te gezerken , bunlar ,soğanın cücüğünü yiyecekleri (cennet) zamanı beklerler. |
sevgili deccal baba *''afedersiniz *tüzüğü okumamışım'' *demen gerekirken.
çok basit bir kuralı *''çirkin şey'' olarak nitelemeni ,nasıl bir tanımla *ifade edeceğimi şaşırdım. sevgili deccal bu kadar ''alınganlık'' göstermen, bir durum olmamasına rağmen ,bu alınganlık neden? hamamda ,elbiseyle dolaşılmaz ,destursuz bağa girilmez. mezarlıklar kendilerini ''vazgeçilmez'' sananlarla doludur. eğer o satırları yazacak birikimin varsa ''meramdan '' anlayan biri olmalısın. eğer bunları anlayamyacaksan , yapacak hiç bir şey yok. |
deccal baba güle güle, o zaman yazını asacak ,başka bir çamaşır ipi bul.
|
Senin "çirkin şey" dediğin uygulama için ben 45 dakika uğraştım. Bodoslama girdiğin bu site diğerlerinden farklı özellikler taşır. Kurallarımız var ve bunlara ayırım gözetmeksizin hepimiz uyuyoruz. Ayrıca yaptığım şeyi saygınca sana bildirdim. Buna rağmen çirkin bulduysan bu senin değerlerinle ilgilidir.
Yazılarını sildiğine üzüldüm. Kullandığın üslup ve dil estetiğine bakılırsa sitemize sıklıkla uğrayan yazılı basın köşe yazarlarından biri olmalısın. Fikrini değiştirdiğinde biz burada olacağız çünkü senin uzun bir sanal gezintiden buraya gelene kadar dem alamadığını ve burada fikrinin değiştiğini düşünüyorum. Bir de ayrıntı; yazılarını tavan arasına kaldırma özgürlüğüm de vardı... Sevgiler... |
Alıntı:
|
Turan Dursun'u seviyor, sayıyor ve Aziz Nesin ile ikisinin Türkiye halklarının gelişimine en fazla katkı sağlayan kişiler olduklarını düşünüyorum.
Serbest forumda yayınladığım halde benden izin almadan, başlıkları dahi atılmadan bu foruma kopyalanan çalışmalarımı, eminim bu site katılımcılarının hepsi beğeneceklerdi. Bir yazının, içeriğinde, başlığında v.s yazarından izin alınmadan en küçük bir değişiklik yapılamaz. Bu, edebiyat dünyasında çok çirkin kabul edilen davranıştır. Sizin yapmanız, çirkin olduğu gerçeğini değiştirmez. Bunu hiçbir yazar kabul etmez. Bana, yazılarını buraya göndermişsin, iyi hoş, ilgin ve katkın için teşekkür ederiz, ancak forumumuzun kuralları icabı, bir zahmet tanışma bölümüne de uğrar mısınız, diyebilirdiniz. Kaldı ki yazılan yanıtlar, Turan Dursun gibi birine sözümona sahiplenen, onun tanıtımını yapanlara hiç de layık değil. Özümüzle sözümüz bir olmasaydı, dogmaları akıl, fen, bilim ve mantıkla yenecek güçte olmasaydım, belki sözümden döner, dediğiniz gibi buralara yeniden uğrardım. Ne var ki, kişilik meselesiyle ayakkabı köselesi farklı şeyler.... Evet, dediğim gibi görüşmemek üzere... |
deccal baba gereksiz yere alınganlık gösteriyorsun. senin gibi eğitimli *biri bazı şeyleri daha iyi anlaması gerekir.
yazıların biryere kaybolmaz. tüzüğümüze göre 10 mesajı doldurmayan üye başlık açamaz, ''tanışalım'' formuna kendini tanıtıcı başlık açabilir. 10 mesajı doldurduğunda ise istediğin yere başlık açabilirsin. yazın ''sandık odası'ndadır. 10 mesajı doldurduğunda bu yazında forumlara taşınacaktır. |
Bilmukabele deccal bilmukabele...
|
Alıntı:
Yazılarını kendisi sildi. Ben sadece 2. yazıda hakaret ve küfür gördüğüm yerleri temizledim. Asıl halini de sandığa koydum. Dolayısıyla 1. mesaj şu an bizde bulunmuyor. |
kendilerini herkezden üstün gören , her türlü kural ve gelenegin kendisine tabii olması gerektigini düşünen hiç bir katılımcının sitemize kalıcı bir fayda saglayabilecegine inanmıyorum.
* * *insana deger vermeyen, ideoloji ve düşüncelerle küfür ve belden aşşagı seviyede mücadele edebilecegini sanan *bir zihniyetin birikiminin ise zahiri oldugunu ve dinle aynı özü paylaştıgını zannediyorum. * * * bana ne sizin kurallarınızdan diyebilen bir bencil anlayışın gitmesinin ise gerçek kazanım oldugunu hissedebiliyorum. * * * Kendini tatmin etmek için siteye ugrayanların küsmesinin bir kayıp olmadıgını, üretmek ve paylaşmak isteyen her bireye ise kapımızın sonsuza kadar açık oldugunu vurgulamak istiyorum. * * * Arkadaşımız misketlerini geri istemiş, bize ona saygı duymak yakışır. * * * saygılarımla |
saayın teccalbubam..hoşgeldin..gülügülü gittin...yazzık oldu senin gimi bi kapatanaderyaya... :D Bu sitedeki yönetimböle işte abim..adamgimi küfrettirmesler adam..cail vedeme terbiyesi noskan bunnarın.. 8O .. *Bunnarı öSkür amcamın imzası çookgüsel annatıyo...+1 de benden gaptanım saayın.Ayrıcadana gitcem ben diyon.. *yok sandııa kaldırdık..mandııa yolladık..sana ayak atıyolar saayın amiralim.tezgaagelme tamammı*?Bunnar sene daa çok oymak içüm yaparlar bunumaralara.. :? ..
Bak abim bunnar öskürlük huriyet falaca derler -sitte kuralı falacafilece uydururlar*-hep kendi silmelerine *mahana yaratmak içüm...sakkın kanma..aman aldanma abim gaptanım... bak şindik mesela misal bu sitede şohuriyetler yok..(utanmaslar..hemtUranDurSun derler hemi yasak korlar.*) **Ben dine inanların camına koyayım- mendilimi... **lan davar dindar..ben diyom çanakale boğazı-sen annıyon çokyaktı midema acı.* *Kovalar.KOVALAR dindar kovalar..*(sinekkovalar dindarlar.. :roll: ) yanı bu laflara aız dadıynan yazamıcaksak demi gaptanım deryaamm.neye geliyoski bu siteye...Yanı hela kapısına yazdıımıs yazıya borda yazamıcaksak... * ***buna yazan tossun dindar gardeşiynen yanyana otursun* tarzında ebediyazılarda koyamıcaksak... demi gaptanımderyam.. hadibe yaw deymes abim.. barakallaşkına gaptanım.. sepeti koluna.. gül koydum aaç oyuna herkeş yoluna.. nOT:1* gaptanım deryamı ösKürmacam açıklasın. * * * iKİ:şöleceme raat raat yazcemis bi yer biliyosan benede habaret .hemenegeliyom.gaptanım..OT-üç3*dAtlım gıymatlım gaptanım.hankı gastede veyana dergide bele edbiyat parçalıyon.bildir*onada abone bulcem abim.. |
İlk yazı
Tarih: 2007-12-02, 09:10:32 Son yazı Tarih: 2007-12-02, 10:22:53 Üyelik süresisi 1 saat, 12 dakika, 21 saniye Guinness lik bir vukuat gibi geldi. Hatalarımı, cehaletime bağışlayın |
arkadaşı kaçırmışsınız yazık oldu ...
bu konuda ulema ne demiştir...ayrıca hadis ve gerekli kaynaklardan bilgi alınmışmıdır....yaw adamı niye kaçırdınız.... hebe aşkına... |
Serbest forumda yayınladığım halde benden izin almadan, başlıkları dahi atılmadan bu foruma kopyalanan çalışmalarımı, eminim bu site katılımcılarının hepsi beğeneceklerdi. -deccal
Yazar olduğunuzdan emin misiniz? *Bu cümle karşısında deccal bile el insaf tevazüüüüü biraz yav derdi, *ben de bundan eminim. Sanal kişilikler ile ilgili bir başlık vardı forumda. Gitmezden okursanız, en azından bundan sonra katılacağınız başka forumlardaki kişilere böyle cümleler kurmamanız gerektiğini öğrenir ve Turan Dursun'dan kapasiteniz kadar alarak yolunuza devam edebilirsiniz. Bir yazının, içeriğinde, başlığında v.s yazarından izin alınmadan en küçük bir değişiklik yapılamaz. Bu, edebiyat dünyasında çok çirkin kabul edilen davranıştır. -deccal Aman tanrım bu bu bu yoksa , olamaz hayır değildir , aaaa,, bu kişi sakın İntihal kelimesini bilmiyor olmasın sakın. Nayırrrrrrrrrrr... Bir yazar intihali eğer iki cümlede kuruyorsa bu yazar olamazzz. . Sizin yapmanız, çirkin olduğu gerçeğini değiştirmez. Bunu hiçbir yazar kabul etmez. -deccal Evet, dikkat buyurun beyler, işte asıl zurna deliği burada. "Sizin yapmanız, çirkin olduğu gerçeğini değiştirmez."; Haydi, bunu açalım. Siz kimsiniz ve nasıl algılanıyorsunuz, onlar için nasıl olmalısınız ki böyle ilim irfan deryası büyük dantel yazarlarımız sizlerin sitesine uğrasınlar. Siz kimsiniz, onlar kim? Biz nasılsa çayır ahalisi; ama siz kim onlar kim? Yönetimin bu konuda bence desteğe ihtiyacı var. Hep eleştirecek değiliz ya, yeri geldiğinde destek de olmalıyız. Tebliğcilere karşı ilk önce Allah’a inanırlar duruş sergilemeli. *Onlara söylediklerine gerçekten inanıp inanmadıkları konusunda sorular yöneltmeliyiz. *Kendileri ile yüzleşmelerini sağlamalı ve inançlarının ne kadarının kendilerine ne kadarının da cehaletlerine ait olduğunu açık yüreklikle onlara söylemeliyiz. Bu görev ateistimizin değil inanırımızın görevi olsun bundan böyle. Çünkü bu sitede sadece biz var olmalı; siz onlar ben sen olmamalı diyorum. Bu siteye giren kim olursa olsun, ister şahsımıza ait fikirlerimizi desteklesin isterse karşı çıksın, ama tüzüğü esas alalım, ona göre fikrine bakmaksızın davranalım. Son bir haftadır yönetim bu konuda umulmadık hızda olumlu yönde yol aldı bence. Bu site tercihlerini bilinçli olarak yapmış, kendisi ile yüzleşme cesareti olan herkesin ortak malıdır. İşte slogan bu olmalı. Nasıl fikir ama Şansal ? *:idea: Biraz yalakalık gibi anlaşılabilecek olsa da, söylem olarak güzel. Hem bunu gerçekten istediğini bir bilseler tam süper olacak erman hocam. Heheee, zamanla şansalım zamanla, bak biz insanlar koklaşa koklaşa buluşur, Yaza yaza tanışırız:) İyi de Oki sen bir eşşeksiiinnn. Olsun ne varmış bunda. *Biz ne insanlar gördük, merkebi sırtında mal diye severek taşıyan; Şansalım, gel biz şimdi bu foruma güzel bir slogan bulalım. *Prime time de reklam vereceğim tüm kanallara :) Yav git işine Oki, ayranın yok içmeye, tahteravanla gidiyorsun…. O da doğru ya 8O *:!: Selamlar. |
Deccalbaba İletişim Masası'na mesajım neden silindi diye bir sorun yöneltmiş. Baktım ki thunderpoint o mesajı sandık odasına kaldırmış. Bir okuyayım dedim felaket. Bizim siteye uymaz. Belden aşağı vurmuş durmuş. Thunderpoint'ın kararını yerinde buldum. Ardından buradaki mesajlarını da deccalbaba kendi kaldırmış.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:38 . |