Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tor Olayı (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5802)

Averroes 22-03-2008 02:30

Frodo, Imhotep ve Cem'e önemle duyurulur

Sayın site yöneticileri,

Konuştuğum kişiler arasında dilaver, metalheart, thunderpoint’in bulunduğu çet odasından salt iddialarıma cevap veremediklerinden dolayı yasaklandım. Bu sitenin demokratik teamülleriyle bağdaşır bir durum mudur? turandursun.com da karşı sese hayat hakkı yok mudur? Cevap verilemeyen iddialar yasaklamak suretiyle mi susturulmaya çalışılır? O halde yolunda gittiğinizi söylediğiniz Turan Dursun’un öldürülmesini ne şekilde kınamayı düşünüyorsunuz? Onun fikirleri de tıpkı benim çet odasında olduğu gibi susturulmuştur.

Çet odasında bulunan site yöneticileri diyebilirler ki, ben evrimci biyologların birkaç ifadesini kopyala-yapıştır yapmaktaydım. Ancak “çet odasında kopyala/yapıştır’ın suç olduğuna dair” tüzük maddesini bana gösterebilir misiniz? Eğer bu yöntem yasaksa, siz Kur’an meallerini ne şekilde ekrana yansıtıyorsunuz? O halde Kur’an meallerini kopyala/yapıştır yapmakta yasak nedeni olmalıdır. O halde diyeceğim ki, ben inançlı olduğum aleyhime ayrımcılık yapılmıştır. Bilmek istediğim,

1- O esnada beni kim yasaklamıştır?
2- Hangi tüzük maddesi uyarınca yasaklamıştır?
3- Hukuksuz bir şekilde beni yasaklayan kişi hakkındaki yaptırımınız nedir?

Bugün içerisinde bu sorularıma (en azından ikincisine) cevap alamazsam, üzülerek söylüyorum, siteyle ilişiğimi kesmek durumunda kalacağım. Karşı tarafta olmanız beni üzmez aksine bu ülkede hala demokratik bir biçimde tartışacağım insanlar olduğu için sevindirir ama haksızlığa ve adaletsizliğe de gelemem. Adil olduklarına inandıklarım başta Frodo, İmhotep ve Cem’in bu konu hakkında kaygılarımı giderecek (özür, tüzük maddesi, yanlışlık, dalgınlık) bir açıklamalarını bekliyorum.

Saygılarımla

frodo 22-03-2008 02:57

Re: Sitemizin Gelişimi İçin Öneriler

Schopenhauer sizin de ifade ettiğiniz gibi sürekli ve peşpeşe chat odasında c/p yaparak odanın *amacından epeyce uzaklaşmışsınız. Sohbet odaları işlevi yoğun tartışmaları sürdürmek değildir. Kaldı ki bahsettiğiniz alıntıları forumlarada asmış ve değişik cevaplar almıştınız.

Sohbet odalarında adminler diğer katılımcıları rahatsız ettiğinizi görerek sizi odadan uzaklaştırmışlar. Bu işlem adminlerin doğal yetkilerindedir. İnancınız düşünceniz ne olursa olsun
sohbet ortamını bozacak her tavır aynı şekilde karşılanır.

Averroes 22-03-2008 13:22

Frodo'ya son not...

Frodo: Schopenhauer sizin de ifade ettiğiniz gibi sürekli ve peşpeşe chat odasında c/p yaparak odanın *amacından epeyce uzaklaşmışsınız.

Schopenh: Evet, şimdi Frodo'dan "Odanın Amacı" adlı şarkıyı dinleyeceğiz. Kıymeti kendinden menkul gibi görünüyor, ne dersin Frodo?

Frodo: Sohbet odaları işlevi yoğun tartışmaları sürdürmek değildir.
Schopenh: Nedir? Geyik muhabbeti yapmak mıdır? O halde oraya bundan sonra "geyik odası" densin. Benim gib inanırlar olmazsa, kendi kendinize küfredersiniz orada.

Frodo: Kaldı ki bahsettiğiniz alıntıları forumlarada asmış ve değişik cevaplar almıştınız.
Schopenh: Eeeee? Aynı konu tekrar gündeme gelemez mi yani? Bir tartışılan konunun tekrar tartışılması olanaksız mı? İddia gelirse, "Kusura bakma dostum ben bunları forumda yazdığım için kural gereği bir de burada yazamayacağım" mı demeliyiz?

Frodo: "Sohbet odalarında adminler diğer katılımcıları rahatsız ettiğinizi görerek uzaklaştırmışlar"

Schopenh: Böyle kuyruklu bir yalan olamaz. Diğer kullanıcıları mı rahatsız ettim yoksa turandursun.com'un adminlerini mi "Cevaplayamadıkları iddialarla" mı rahatsız ettim. O anda sitede admin olmayan kullanıcılardan faithless (inançsız) beni alkışlıyordu alkışlama ikonuyla, sakın bundan rahatsız olmasınlar. Gamze adındaki kullanıcı da hiç rahatsız olmuş görünmüyordu. Sana bu yalanı kim söylediyse, yakışmamış. Nasıl olsa hesap vereceğin bir merci yok! Üstelik uzaklaştıran bir kişi: İşi sürekli müzik dinlemek ve bu arada da ayıp olmasın diye birkaç slogan atmak olan Metal'mi, o an genç bir kızı (Gamze) inançsız yapmak için insanüstü ve hatta maymunların daktiloyla insanlık tarihini yazmalarından daha büyük bir eforla kıza maymunların insanlık tarihini daktiloyla yazdıklarını ikna etmeye çalışan Dilaver mi, yoksa ruh sağlığının pek yerinde olmadığını düşündüğüm ve hemen sinirlenen ve tartışma kültürü bulunmayan Thunder mi?

Frodo: Bu işlem adminlerin doğal yetkilerindedir. İnancınız düşünceniz ne olursa olsun
sohbet ortamını bozacak her tavır aynı şekilde karşılanır.

Schopenh: Sen de biliyorsunki her tavır aynı karşılanmaz. Sadece Müslümanlardan gelecek bu tavırlar aynı şekilde karşılanır. Aynı hareketi Vartor yapsa, hiçbiriniz uyarma gereği bile duymazsınız. Nitekim Dilaver bunu itiraf etmişti. Dilavere, Vartorun yararına benim aleyhime, yaptığı bir çifte standartı hatırlatınca, "Evet olmaması gerekiyor ama O benim büyüğüm" mealinde laflar etmişti. Ben Vartor, Peker ve aydoe (ki bunlar senin sitende Torculuk adında gizemli bir harekete öncülük ediyorlar, beni ilgilnedirmez ama "dinlerden özgürlük" siten demek sadece müslümanlara yasaklıymış) de dindar oldukları halde kimse onları eleştiremiyor. niye onlar arkadaşınız. Bunları Dilaver'in yüzüne söyleyince ve hatta biraz da sıkıştırınca dayanamadı ve odayı terketti. Benden söylemesi Frodo, siten yakında torculukla anılırsa hiç şaşırma. hadi elveda.

frodo 22-03-2008 13:33

Schopenhauer amacın ne ? Eğer bir cemiyette nasıl davranacağını öğrenemedi isen
ben bunu öğretmeye hevesli değilim.

Ben o odadan bu güne değin 4 kişi uzaklaştırdım. 3'ü kendisini ateist olarak tanımlıyordu.

Derviş karşısındakini nasıl bilirmiş ? Kendi gibi mi ? Ne tuhaf genellikle de yanılırmış.
Çünkü kimse kendisi gibi değilmiş.

Gitmek isteyene "gitme kal" demem. Gideceksen güle güle. Kalacaksan başımızın üstünde yerin var.

dilaver 22-03-2008 13:48

Ben Vartor, Peker ve aydoe (ki bunlar senin sitende Torculuk adında gizemli bir harekete öncülük ediyorlar, beni ilgilnedirmez ama "dinlerden özgürlük" siten demek sadece müslümanlara yasaklıymış) de dindar oldukları halde kimse onları eleştiremiyor. niye onlar arkadaşınız. Bunları Dilaver'in yüzüne söyleyince ve hatta biraz da sıkıştırınca dayanamadı ve odayı terketti. Benden söylemesi Frodo, siten yakında torculukla anılırsa hiç şaşırma. hadi elveda.

* * * :lol: *:lol: *:lol:

* * * *Evet Vartor, Peker ve Aydoe'ya dikkat etmek lazım. *:lol: *:lol: *:lol:

* * * *saygılarımla

frodo 22-03-2008 14:01

Tor'cular gizemli bir inanç olarak sitemizde faaliyet göstermektedirler. Yönetim olarak
bu gizemli ve de tehlikeli örgütü ibretle "tarihin penceresinden" izlemekteyiz. Üyelerimizin
Yönetime duyduğu sarsılmaz güveni yok etmek isteyen kökü dışarda (muhtemelen kanada)
bu örgütle en kısa zamanda hesaplaşacağımızı bilmenizi isteriz.

Yönetimin Kül Yutmaz Kanadı.

mhmd 22-03-2008 14:02

Ben zaten şüpheliydim.
Sizi Torcular siziiiiiiiiiiiiii

K.C. 22-03-2008 14:07

Biri de şu TORCULUĞU açıklasa çok süper olacak *:lol:

frodo 22-03-2008 14:09

VarTor un başı altından çıktığı şüpheli bir tür mistik, gizemli ve dahi şüpheli yeni bir inaç biçimi *:lol: (muhtemelen sazan avlama ile ilgili)

mhmd 22-03-2008 14:12

Çok ciddi araştırmalardan sonra ulaştığımız sonuçları sizinle paylaşmak istiyoruz.
Tor ne demektir, şok şok şok.

1 *Tek Ortak Rahle (Muhtemelen olabilir. Bunların hepsi aynı masada otururlar)
2. Tekil Olgu Realitesi (Sn. Dilaver işi bozar zira Tekillik ona göre değil o halkçıdır.)
3. Trabzon Of Rize (Bu da olabilir. Çünkü aralarında ozgur_beyin abimiz zikredilmemiş bu yüzden Artvin yok.)
4. Tekin Olmayan Ruhlar (Kesinlikle olabilir. Hepsinden şüpheliyim. Hatta ruhların olmadığınız kendileri söyledi.)
5. Telsiz Operatör Ruhsatı (Bunu biz uydurduk, dikkate almayın)

Araştırmalarımız devam etmekte

dilaver 22-03-2008 14:20

VarTor * AydOe * PekeR

inanç biçimleri için, ilgili kişilerin iletilerini takip edin. Ve satır aralarındaki müteşabih anlatımları bulun. Bulamazsanız hiramustadan yardım isteyin. O mutlaka bulacaktır. *:lol:

Gizemleri konusunda Peker'in nick degiştirerek tekrardan aramızda yer almasını hatırlayın. Ve bunun ruhani anlamını düşünün. *:lol:

Çok işimiz var çoook. *:lol:

saygılarımla

K.C. 22-03-2008 14:25

Anladım galiba,
Bu torculuk da din gibi birşey. Ne olduğu konusunda bile kimse uzlaşamıyor. *:lol:

Averroes 22-03-2008 15:16

Öncelikle şunu belrtmeliyim ki, Frodo ve Dilaver'in samimiyetlerine güveniyorum. Frodo içi dışı bir insan olarak tanıyorum. En azından ne olup ne olmadığını cesaretle söylüyor. Ve onun tüzükler sözkonusu olduğunda ateist-müslüman ayrımıyla fazla ilgilenmediğini düşünüyorum. Şu ana kadar yasakladığı kişiden *3'ünün fikrine yakın olması bunu gösteriyor.

Dilaver ise proleter ahlaklı tıpkı ortalama Anadolu insanı gibi. Onun da samimi olduğunu düşünüyorum. Hatta torcularla gözümün önünde tartıştı (her ne kadar uzatmak istemese de).

Sevgili K.C.

Bunlar'ın inandığı Tor tanrısıyla İskandinavların mitolojik Tor tanrısı arasında benzerlik yok. Torculara sizi ifşa edeceğim dediğim de, Vartor bana, "ne biliyorsun ki ifşa edecksin?" diye sormuştu. Eğer İskandinav Toru olsaydı bbunu diyemezdi. Bu tor dedikleri tanrı, büyük bir ihtimalle bir takım ayinler ve dualar yoluyla kendisini gösteren ilginç bir entite.

Frodo'nun da tahmin ettiği gibi başını Vartor çekiyor bunların. Bana kalırsa Aydoe ve Peker'i de bu vartor torcu yapmış. Peker aydoe'ye göre daha ateşli bir tor savunucusu. *Aydoe sanki yeni bu işe bulaşmış gibi görünüyor. TOR sözcüğü burada açılımını vermek istemediğim üç sözcüklü İngilizce bir ifadenin baş harfleri. Peker ısrarla bana bilgi verilmemesini istiyordu. Çok önem verdikleri belli. Vartor, bir ara bu toru üzerime salmak türünden laflar etti. benim tahminime göre var olduğunu düşündükleri şey gerçek ama onları kandıran metafizik bir varlık. kafamda bir tahmin var aslında. ama yazmak istemiyorum.

Peki bunları niye anlatıyorum. şunun için:

Vartor adındaki şahıs kendisini ateist gibi göstererek, ve ateist bir sitenin nimetlerinden faydalanarak, bir müslümanıın dinini aşağılayamaz. ya herkes gibi açık açık ben buyum diyeceksin ve biz de ona göre tartışacağız ya da ben seni deşifre edeceğim ve tartışmayı bundan sonra bu düzlemde devam ettireceğiz. Sen benim yüzmilyonların inandığı dinimi eleştir en acımasız bir şekilde, daha sonra ne idüğü belirsiz dinini kamufle et ve kimse laf edemezsin.

Site yönetimini bir kez daha uyarıyorum. Bu insanlar dini bütün bir inanır, ateist falan değiller. bu acayip dinle işbirliğiniz varmış gibi görünebilir insanlar tarafından. ve sizin de bu din inanırlarına gösterdiğiniz tepki için teşekkür ederim. şimdi biliyorum ki turandursun.com yöneticilerinden (Frodo, Dilaver, Metalheart, K.C) hiçbir dinle bağlantılı değiller. ve tepkileri salt islamla alakalı değil, bütün dinleri reddediyorlar.

Bir çift lafta Peker ve Aydoe'ye. Sizler her ne kadar düşüncemde değilsenizde, iyi bir diyalog ortamımız vardı. Bu 60 yaşındaki şahısın yapıp ettikleri konusunda sizi bir kez daha düşünmeye davet ediyorum. Ve sizin hala sağduyunuzu kaybetmemiş insanlar olduğunuza inanmak istiyorum. ve sizi eğer düşüncenizde sabitseniz, *ve benim ve diğer tüm müslümanlar gibi korkusuzca dininizi burada açıklayıp tartışmaya açmanızı talep ediyorum.

Saygılar

frodo 22-03-2008 15:30

"Bir çift lafta Peker ve Aydoe'ye. Sizler her ne kadar düşüncemde değilsenizde, iyi bir diyalog ortamımız vardı. Bu 60 yaşındaki şahısın yapıp ettikleri konusunda sizi bir kez daha düşünmeye davet ediyorum. Ve sizin hala sağduyunuzu kaybetmemiş insanlar olduğunuza inanmak istiyorum. ve sizi eğer düşüncenizde sabitseniz, *ve benim ve diğer tüm müslümanlar gibi korkusuzca dininizi burada açıklayıp tartışmaya açmanızı talep ediyorum."

Schopen'in bu dileğine katılıyor ve Tor'cuları açıkyüreklilikle tartışmaya davet ediyorum.
Lütfen "Cafe" forumunda bir topic açıp açıkyüreklilikle dininizi imanınızı açıklayın.

Hamiş: Sayın schopen Cafe vurgusuna dikkat edin. Lütfen....

aydoe 22-03-2008 16:36

Sayın Site Yönetimi ve Değerli Üyeler,
Schopen arkadaşımın bahsetmiş olduğu herhangi bir dini yapılanma ve gizli örgütlenme içinde yer almadım.
Schopen arkadaşın odadan banlanması ile sitemizi karıştırmak için ortaya atmış olduğu hikaye arasında da hiçbir bağlantı kuramadım.
Babam bana küçük bir çocukken kol kırılır yen içinde kalır dedi.
Yine kolunu kesseler söylememen gereken şeyi söylememelisin derdi.
Benim almış olduğum terbiye budur.
Schopen arkadaş mistik inançlarıyla cinlerle hayalinde yarattığı dinlerle anladığım kadarıyla sitemizi sabote etmek amacındadır.
Bu konu bence kapanmıştır.
Saygılar

mhmd 22-03-2008 16:51

Ciddi ciddi savunma geliyor *:(
"Kol kırılır, yen içinde kalır" deniyor. *8O
Birileri çıkıp anlatsın yahu
Bu sitede neler oluyor?

metalheart 22-03-2008 16:55

schopenhauer

1.ben yönetici , admin falan değilim..

2.chat odasında iddialarında muhatap olduğun kişi de ben değildim.ben olsaydım beğeneceğin yada beğenmeyeceğin bir cevap alırdın benden..

3.ister müzik dinlerim , ister slogan atarım.. sana soracak değilim herhalde ne yapmam gerektiğini..

frodo 22-03-2008 17:01

Yahu iş ciddiye bindi. Baksana mhmmd bile kuşkulandı. Olayın aslı şu sevgili mhmmd vartor'un
başını çektiği "çete" *:lol: *tanrının varlığının sadece inançla mümkün olduğunu ispatlanamayacağını anlatabilmek için biz de tor'a inanıyoruz diye ortaya atmışlar. Schopen'in inandığını görünce de kendi ifadeleri ile doğaçlama tûlüat'a devam etmişler. Şimdi başımıza tor muhabbeti çıktı. O çeteden aydoe'de yukarıda oyuna devam etme kararlılığında olduğunu gösteriyor :)

Fakat umutsuzum. Schopen'i bunun şaka olduğuna ikna etmek artık çok zor. :roll:

Averroes 22-03-2008 17:32

Tahmininde haklısın Frodo,

postlarınızdaki gülme ikonlarınız beni bu işin sadece bir şakadan ibaret olduğuna inandırmaya yetmeyecek.

1- Dilaver, çet odasında torcu üçlüye, yaptıklarının doğru olmadığını ve buna fazla göz yumulamayacağını söyledi. Vartor'u büyüğü olduğu için onu eleştiremediğini itiraf etti. Sonra sinirlenerek odadan çıktı gitti. (şaka bunun neresinde)

2- Peker ve dilaver tartıştı. ben torculuğu ifşa edeceğimi söylediğimde dilaver bunun mümkün olduğunu söyledi, ama peker dilaver'e "bunu yapmasını tavsiye etmediğini" söyledi. (şaka bunun neresinde)

3- Frodo'nun torculukla ilgili ilk tepkileri spontane ve içten, hatta biraz öfkeli. Ancak sonraki postları gülücüklerle dolu ve torculuğu "sen de kandın ha" mantığıyla karikatürize etme çabasında. belliki, bu arada vartor amcayla, ya da diğer torcularla konuşup kendisini ikna etmişler. Frodo da sitenin istenmeyen mecralara girmesini engellemek için bu işin bir şakadan ibaret olduğunu (ve hatta sözleştikleri üzere Dilaver de) artık ifşa edilmiş olan torculuğun basit bir şaka olduğunu iddia ediyor. ama 60 yaşındaki vartor'un şaka yapar gibi bir hali yoktu.

Aydoe, "eğer bu bir şakaysa" öfkelenmek için bir nedenin yok. beni kandırmanın zevkini çıkartıyor olman lazım. ama yok eğer gerçekse, ki öyle, burada amacım seni aşağılamak falan değildir. çünkü senin torcu olduğunu bildikten sonra dahi sana olan sevecen tutumum değişmemiştir. benim itiraz noktam sadece uygulandığını düşündüğüm çifte standarta. 60 yaşındaki vartor, bana "Tor'u tanıdığın an Kur'anı'ı çöpe atacaksın" diyor. bunu dedirmem işte.

Metal,

senden bu konuda daha tarafsız olmanı beklerdim. beni kaç defa tebliğ yapma diye uyardın. ama tor'un teblliğine sesini çıkarmadın. oysa sen de gerçeği biliyorsun.

selamlar

metalheart 22-03-2008 17:49

schopen

beni neden konuya dahil etmek istiyorsun ...?
benim neden haberim war? kaynağın nedir?
sen yazmışın zaten her dine eşit mesafede uzak diye benim için ...

ewet sana tebliğ yapma dedim..
tartışmak başka benim bildiğim tek doğrudur diye diretmek başkadır...
saydıklarının hangisi tebliğ yaptılar ?? ben oradamıydım??
sana yaptılarsa sen de onları uyarsaydın...
bana kimse tebliğ falan yapamaz..
ayrıca hiçbir inanç beni bağlamaz..kim neye inanırsa buyursun inansın.ben sen imanlısın diye tepki werdim mi sana yada muhabbet ederken benle farklı algılamaların oldu mu sana karşı ??

qw19 22-03-2008 18:29

Ben odadaydım fakat tebliğ yapılmadığı gibi schopenhauer, ısrarla torculuğu açıklamamızı talep etmiştir ve kendilerininde ifade ettiği gibi ben bunun şiddetle karşısında oldum. Fakat schopenhauer belki kendisinin de tor cu olabileceğini ve torculuğun anlatılmasını talep etmiştir. Buna rağmen torculuk anlatılmamıştır. Bahse konu olan benim ve tüm arkadaşlarımın bugüne kadar olan yazılarının incelenmesini talep ediyorum, tebliğe dair hiç bir şey bulamayacaksınız.

Bu manada söz konusu tebliğ değil, schopenhauer tarafından yapılan tebliğ istemidir.
Yönetimin bilgilerine sunarım.

Artık bu konunun uzatılmasında ve forumlara taşınmasında yarar görmüyorum. Bazı konular vardırki tartışmak kimseye yarar sağlamaz.

Saygılarımla.

qw19 22-03-2008 18:35

"senden bu konuda daha tarafsız olmanı beklerdim. beni kaç defa tebliğ yapma diye uyardın. ama tor'un teblliğine sesini çıkarmadın. oysa sen de gerçeği biliyorsun. " schopen

*Amaç tebliğ olsa zaten forumlara yazı asardık. Varmıdır bu konuda herhangi bir yazı. Lütfen haksız suçlamalarınıza son veriniz.

Saygılarımla.

vartor 22-03-2008 18:53

Sevgili shopen,
*ifsa ediyorum.
*Sohbet odasinda bana adimin manasini sordugunda, var allah der gibi, var-tor oldugunu, bir anda aklima gelen muziplik neticesinde soylemistim. Senin cinlere, metafizik olaylara olan inancini bildigimden, sen tor nedir diye sorunca, ayni anda odada bulunan diger arkadaslarla bir teste tabi tutmayi dusunduk seni.
* * *Sonuc; testi basariyla gectin. Inanmaya olan meyilin, bu sakayi ciddiye almana sebep oldu. Bu da bize bazi zihinlerin, inanmaya ne kadar yatkin oldugunu gosterdi.
*Uc kisinin gizemli konusmalarinin sende uyandirdigi merak, tor diye birseyin varligina, gizli bir din olduguna, hatta tor'un tanri olmadigini soylememize ragmen inanmana yetti. Seni sevdigimi bilirsin, iletilerinden temiz, iyi karakterli bir insan oldugun manasini cikardim.
*Bu sitede, iste senin gibi temiz yurekli insanlarin, dini kendine meslek edinmis insanlar tarafindan, belki de bir seye dayanma ihtiyacilari yuzunden, nasil kandirildigini aciklamaya calisiyoruz.Nedense kandirilanlar dusuneceklerine, en guclu savunuculari haline geliyor boylelerinin.
*Umarim bir anlik muzipligimden kaynaklanan bu sakadan bana darilmazsin. Seni uzmek degildi maksadim, ama bir ders alabildiysen bana tesekkur borclusun.
* Mevcut bulunan iki bin kusur iletimlerimin icinden, *bir tane bile gizli din gurubunu *ima eden tek *bir yazimi *bulamayacaksin. *Hatta oyle inanmissin ki dogruluguna soylediklerinin belki bu sozlerimden bile suphe edeceksin. Eger yalanim varsa Tor beni kahretsin!!!!!!
* * *Sevgilerimi sunuyorum sana guzel kardesim benim.

qw19 22-03-2008 20:29

Kusura bakmayın sevgili üstadım vartor şakaylada olsa bu sizi inkara götürür.
Selamlar.

vartor 22-03-2008 20:41

sevgili kecim,
* ben ne dersem odur.

mhmd 22-03-2008 23:04

Re: Tor Olayı

Tor, tor, tor torrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Burdan bir tor mu geçti...
:lol: *:lol: *:lol:

Ben de isterim, ben de isterim.
Hani benim testim... :)

sargon 23-03-2008 00:41

Vartor ve aydoe'nin yazdiklari bana da hic inandirici gelmedi. Neden kendilerini bu kadar savunma ihtiyaci duyuyorlar? vgm bizim Peker mi oluyor? Neden nickini degistirdi? Demek ki var ortada biseyler. Derhal bu gizli dinin ortaya cikarilmasini talep ediyorum. Ben bu uc arkadasin ozellikle avatarlarinin incelenmeye alinmasi gerektigini dusunuyorum. Neden biri kus, biri kaplan, biri de doga avatari kullaniyorlar. Burda gizemli bir ucleme var kesinlikle. Bu eninde sonunda aciga cikar. Siteyi gizli dinlerine alet etmek isteyenleri ortaya cikarmak YK'nin gorevidir.

dilaver 23-03-2008 00:43

frodo bence tankları resmi geçit yaptırmanın zamanıdır.

* *saygılarımla

dilaver 23-03-2008 00:57

Bu arada scopenhauer'in soruları güme gitmesin , cevaplayalım :

1- O esnada beni kim yasaklamıştır?

* *sizi ben yasakladım

2- Hangi tüzük maddesi uyarınca yasaklamıştır?

* * *siz sohbet odasındaki tartışma ortamını sabote edip devamlı alıntılar yapıyordunuz. Üstelik bu alıntılar konusunda size daha evvelce *yazdıgınız başlıkta cevap verildigi halde siz bunları göz ardı ederek ve o yazılara cevap vermeyerek devamlı konuşmaları bölüyordunuz. İkaz edildigi halde devam ettiniz. Kendinizi alıntılarla kaybetmiş durumda idiniz ve bu tavrınızla da sohbet odasına hiç bir katılım saglamıyor, tam aksine var olan bütünlügü sabote ediyordunuz.

3- Hukuksuz bir şekilde beni yasaklayan kişi hakkındaki yaptırımınız nedir?

* * *Hukuk site tüzügüdür, ve yukarıda beirtilen hususlar yüzünden siz hatalı davrandınız ve yetkili olan admin de sizi odadan dışarı attı. Hukuki dayanak için de site tüzügünün C/p ile ilgili hükmünü okumanızı tavsiye ederim.

* *saygılarımla

vartor 23-03-2008 01:14

Sevgili mhmmd,
*Sen testi geceli cok oldu. bence artik teste ihtiyacin yok. M ve E buyuyunce onlarin da gececegine inaniyorum. (inandigim birseyler de var yani_).

Averroes 23-03-2008 01:32

Tezimde ısrarlıyım,

Bu Tor olayı karşı iddiaların aksine gerçektir ve titizlikle incelenmelidir. Vartor'un, Frodo'nun karşı yöndeki savları şahit olduğum gerçeği değiştirmeyecektir.

Peker diyor ki, "Kusura bakmayın sevgili üstadım vartor şakaylada olsa bu sizi inkara götürür."

Bu açık bir Tor ifşaatıdır.

İkinci Tor ifşaatı yine Peker'den: "Ben odadaydım fakat tebliğ yapılmadığı gibi schopenhauer, ısrarla torculuğu açıklamamızı talep etmiştir ve kendilerininde ifade ettiği gibi ben bunun şiddetle karşısında oldum."

Burada herhangi bir "şaka" iması göremiyorum. En azından Peker inkar yoluna gitmiyor. Kusura bakma Peker, seninle şahsi olarak hiçbir alıp veremediğim birşey yok. Dikkati sadece çifte standarta çekmek istiyorum. Ayrıca Peker diyor ki, "Bazı konular vardırki tartışmak kimseye yarar sağlamaz. " Yarar sağlamayacağı düşünülen konu Tor konusudur ve anlaşılan o ki Peker Tor'un gizli kalması gerçeğine herkesten daha fazla riayet etmek istemektedir.

Bir kabül ve itiraf da Aydoe'den: "Babam bana küçük bir çocukken kol kırılır yen içinde kalır dedi.
Yine kolunu kesseler söylememen gereken şeyi söylememelisin derdi.
Benim almış olduğum terbiye budur."

Yani burada benim kolum kesilse dahi bunu söylemem gerektiğini anlatmaya çalışıyor Aydoe. Eğer bu bir şaka olsaydı, Aydoe böyle yazarmıydı?

Metal, senin yönetici olduğunu düşünmüştüm. Adının yanında "A" ve "M" harflerini gördüm sandım, bu yüzden de yönetici olduğuna hükmetmiştim. "Tebliğ yapma" ifadeni de bir site yönetcisinin tehdidi olarak algılamıştım, ama madem yönetici değilsen özür dilerim yanlış anlamışım. Aynı şekilde ben de sana "tebliğ yapma" diyebilirmişim. Bunu yönetici olarak söylemekle, bir üye olarak söylemek arasında fark var çünkü.

Dilaver,

Aldığınız sosyalist ruh sizi insanları kovmaya mı teşvik ediyor? Oysa tahminimde yanıldım, ben başkası attı diye düşünüyordum, gerçekten şaşırdım şimdi. Uyarıdan bahsetmişsiniz, ben sadece metal'in uyarısını hatırlıyorum. Üstelik uyarı net ifadelerle yapılmalıydı mesela , "Schopenhauer, buna devam edersen, seni yasaklamak durumunda kalacağım" gibi. Böyle birşey olmadı. Sitenin diğer tartışanları tarafından tartışmadan "kaçtı" görüldüm. bari benim kendi isteğimle çıkmadığımı söyleseydiniz insanlara.

Selamlar

metalheart 23-03-2008 02:15

schopen
en yakın zamanda seni tekrar chat odasında görmeyi umuyorum...
nedir ne değildir etraflıca konuşalım...

vartor 23-03-2008 02:16

Sevgili shopenhauer,
Yalana inandirmak guc olmadi ama, seni gercege nasil inandirabilecegim bilemiyorum. Zaten sevmistim seni, simdi daha cok sevmeye basladim.

dilaver 23-03-2008 03:22

schopenhauer

* *ilk tanıştıgımızda bende iyi bir insan intibaı bırakmıştın, araştırıcı biri diye görmüştüm seni. Ama siteye son HY den astıgın ve iddia ettigin kişiler ile ilgili hiç bir bilgin olmaması, sordugun sorulara verilen cevaplar üzerine savunma olarak astıgın bu iletiler bende son derece olumsuz bir imaj bırakmıştı. Ve tebligatçı imajını yemiştin. O sırada da davranışın buydu, odad da aynı davranışları gösterdin.

* * Özellikle hakkında hiç bir şey bilmedigin Ali Demirsoy ile ilgili yaptıgın alıntılar bardagı taşıran damlaydı. Çünkü o insanın fikirlerini bilmemen bir yana ondan alıntı yapıyordun ve bu alıntılar kırpılmış alıntılardı. Konunun özünden sapmış alıntılardı ve hiç bir şey bilmedigin bu insandan yaptıgın alıntılar senin iyi niyetini göstermiyordu. İşin daha sert tabiri ile yalan idi.

* * Neyse şimdi geldigim noktada senin gene de iyi bir insan oldugunu düşünüyorum. İnançlı ya da inançsız olman bir şey fark etmiyor. Ama şurada sergiledigin saf tavır inan ki kimsenin alayını degil saygısını kazanmıştır. Ama sana tavsiyem bilerek konuş. Bilmediklerini ise bilmiyorum de. Bu sitede bir şey ispatlamak zorunda degilsin, kendini hiç degil. Tor olayı sana bir örnek olsun. Gerisi sana kalmış bir şey.

* * saygılarımla

evrensel-insan 23-03-2008 03:45

Saygideger arkadaslar;

Ben bu isten birsey anlamadim,ama hepinize onerim son yazdigim
"Allahin varligina inanc"hak ve ozgurlukler siniri"yazimi okumaniz,o yazidan bir tek cikis var,o da ihtiyac duyulup duyulmadigi.

Ayrica yorumlarinizi bekliyorum.Bu tip yazilarima simdiye kadar bir yorum gelmedi,bilmem nedendir?

Saygilarimla;
evrensel-insan

dilaver 23-03-2008 03:46

:lol: *:lol: *:lol:

frodo 23-03-2008 03:48

Nedense içimden quantum mekaniğini öğrenmek için büyük bir istek duydum. 8O

dilaver 23-03-2008 03:53

Bu arada site site olalı beri böyle zulüm görmedi, bunu nasıl aşacagız onu bilmiyorum. *:lol:

* * Spartacus ile ikixiki bu olayı çözebilirler ama onlar da ortada yok.

* * saygılarımla

evrensel-insan 23-03-2008 03:58

Saygideger arkadaslar;

Bunlar galiba yazim hakkindaki yorumlariniz,eh fena degil,kolayca algilaniyor da,ne cevap yazacagimi bilemedim.Halbuki okadar da acik ve algilanabilir yazdim

Quantum fizigi derken mumkunsuzlugun mumkunatimi? herneyse...

Saygilarimla;
evrensel-insan

evrensel-insan 23-03-2008 04:06

Saygideger dilaver;

zulum zalimin isidir insanlik icin yola cikmis ben zalim mi oldum simdi?Eh ne yapalim bu da bir yorumdur,hic yorumsuzluktan iyidir.

Bu bana Sener Senin namuslu namussuz filmini hatirlatti.Adam ne yapsa "nanuslu"olarak hep "namussuz"algilaniyor.Bizde insanligi yazalim derken zalim algilaniyoruz.Napalim "zorla guzellik olmaz"

Bu arada "siteye zulum yaptigim"gerekcesiyle beni zalim ilan edip ne ceza vereceksiniz?

Saygilarimla;
evrensel-insan

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:34 .