Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Merhaba arkadaşlar... (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=7280)

CAN WELAT 24-08-2008 00:48

Merhaba arkadaşlar...

Ben CAN WELAT(yani can vatan)...Aranıza yeni katıldım...Zaten misafir olarak siteyi takip ediyordum...

Slav dıkkım gelle hevala...(Selamlar tüm arkadaşlara)...

dilaver 24-08-2008 00:50

Hoş geldiniz Can Welat, iyi katılımlar diliyorum.

saygılarımla

pervane 24-08-2008 00:52

Sevgili can vatan, ser seran ser çavan hoş geldin.:)

serüvenci 24-08-2008 01:09

CAN WELAT,

hoşgeldin.

saygılarımla.

evrensel-insan 24-08-2008 01:13

Hosgeldin

Saygideger CANWELAT;

Sitemize ve aramiza hosgeldin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

CAN WELAT 24-08-2008 16:05

Xoşbuldux arkadaşlar...Bu sıcak karşılama için teşekkür ederim...Saygılar ve sevgilerimle...

Ayejj 24-08-2008 17:03

Hoşgeldiniz.

CAN WELAT 24-08-2008 18:29

Xoşbuldux...

pervane 24-08-2008 19:26

Sevgili Can Welat; Türkçe yayına geçmeyi öneriyorum. Daha anlaşılır olabilmek açısından. Ayrıca sizi Kürtçe Temel Bilgiler gurubunda görmek isteriz orda istediğiniz kadar XQW harflerini yazabilirsiniz dükkan sizin, yani hepimizin:)

HanifTürk 24-08-2008 20:17

Can welat hangi vatan
arkadaş

CAN WELAT 24-08-2008 21:07

Alıntı:

LaMevcud´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 124275)
Can welat hangi vatan
arkadaş

Kürdüm dostum...Ve hangi vatanı kastettiğim anlaşılmıştır umarım(kesinlikle türkiye değil ha);) Saygılar...

HanifTürk 24-08-2008 21:14

Kürt olabilirsin kürt olursan dostumda olabilirsin ama vatanıma laf edersen hiç kusura bakma dost olamayız ne demiş atalarımız

Sende bu kuyruk acısı bende bu evlat acısı olduğu müddetçe biz dost olamayız.

CAN WELAT 24-08-2008 21:20

Alıntı:

LaMevcud´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 124289)
Kürt olabilirsin kürt olursan dostumda olabilirsin ama vatanıma laf edersen hiç kusura bakma dost olamayız ne demiş atalarımız

Sende bu kuyruk acısı bende bu evlat acısı olduğu müddetçe biz dost olamayız.

Vatanına laf etmiyorumki dostum...Zaten ikimizin vatanları farklı...:D

HanifTürk 24-08-2008 21:26

Kardeş senin canınmı sıkılıyor anlamadım Türkiyedeki bir foruma girdi isen büyük ihtimalle türkiyede yaşıyorsundur Türkiyede yaşıyorsan vatanım diye nereden bahsediyorsun

Hakketten kardeş senin vatanım dediğin yer neresi

CAN WELAT 24-08-2008 21:59

Alıntı:

LaMevcud´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 124296)
Kardeş senin canınmı sıkılıyor anlamadım Türkiyedeki bir foruma girdi isen büyük ihtimalle türkiyede yaşıyorsundur Türkiyede yaşıyorsan vatanım diye nereden bahsediyorsun

Hakketten kardeş senin vatanım dediğin yer neresi

Ewet türkiyede yaşıyorum ama vatanım Kurdistandır...Ok?..

HanifTürk 24-08-2008 22:03

1 kürtçede okey varmı yoksa Barzani gibi sendemi halkına ihanet ettin
2. Kürdistan dediğin yere nere var mı öyle bir yer kendin çalıp kendin oynamaktasın
3. Ayrıca bana Kürdistan dediğin bölge neresi ise tarihte kurulmuş bir Kürt devleti söyle o bölgede

evet ayrıca kürtler kimin soyundan gelmekteler öyle ya gökten zembille inmediler değilmi

dilaver 24-08-2008 22:21

Sayın lamevcud

Sizi ilgili başlıklara yazmak konusunda ikaz etmekten bana ve arkadaşlarıma gına geldi. Tanışalım başlıkları tartışma alanları degildir. Kürt meselesi ile ilgili pek çok başlık var.

Kürdistan vatanını Irakta kurulan kürdistan olarak algılamaya çalışıyorum. Arkadaşım isterse vatanına gidebilir, ama böyle ifade etmediginin de farkındayım. Ancak yasalar karşısında bu tarzda savunulabileceginden bu yazıyı editlemiyorum.

Kendisine şahsen de ikaz ettim. Zannedersem forumumuza ilk kez bir Kürt milliyetçisi dahil oldu. Bundan evvel başka bir örnege ben rastlamış degilim.

Kendisini bu başlıkta da tekrar uyarayım. İnsanların eline silah almasındansa düşüncelerini ne olursa olsun ifade etmelerinden yanayız. Ancak bu söylemler siteye yönelik yasal bir yaptırıma vesile olmamalı.

Şayet kalıcı olmak istiyorsa söylemlerine gereken önemi vermek zorundadır. Bu arada özellikle bu konuda hassas olan diger forum üyelerini de gerçekten düzeyli bir tartışma yaratabilmeleri için ikaz ediyorum.

Tartışalım ama düşünceler ile. Birbirimize hakaret etmeyelim ve bir arada var olmaya çalışalım.

saygılarımla

CAN WELAT 24-08-2008 22:22

Alıntı:

LaMevcud´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 124319)
1 kürtçede okey varmı yoksa Barzani gibi sendemi halkına ihanet ettin
2. Kürdistan dediğin yere nere var mı öyle bir yer kendin çalıp kendin oynamaktasın
3. Ayrıca bana Kürdistan dediğin bölge neresi ise tarihte kurulmuş bir Kürt devleti söyle o bölgede

evet ayrıca kürtler kimin soyundan gelmekteler öyle ya gökten zembille inmediler değilmi

1-Kürtçede okey yok ama biz başkaları gibi kafatasçı değiliz ve her dili konuşuruz...İngilizce bizi bozmaz yani...
2-EDİT
3-Tarihte birçok kürt devleti kurulmuştur dostum...Sümerler,medler vb...
Sen şimdi sümerlerde türktür dersin...Ruslarda türk,Bulgarlarda,macarlarda...Aslında tüm dünya türkte dünyanın bundan haberi yok...:D

Kürtler türk ırkından değiller ya o yeter...Bunu biliyorum ve bu durumdan çox mutluyum dostum...:)Biz Kürtler ayrı bir ulusuz ve bir türk boyu değiliz...:DUmarım anlatabilmişmdir derdimi?..

YASAL SORUNLARIN ÇIKMASINI ENGELLEMEK AMACIYLA EDİTLENMİŞTİR.

SAYGILARIMLA. (delx)

dilaver 24-08-2008 22:26

geçici olarak başlık kilitlenmiştir.

saygılarımla

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:25 .