![]() |
benım merhabam yurekten suzulerek gelıyor hepınıze
oncelıkle bu sıteyı kurdugunuz ve devamını sagladıgınız ıcın emegı gecen herkese tesekurler.aranıza ızmır den katılıyorum.bende ırk olarak alevıyım.turan dursunla tanısmam 2 sene once bır arkadasımdan duymakla basladı.merak edıp kıtabını alınca bu gunlere geldım.ıste burdayım saygılarımla
|
Hoşgeldin desmend,
Kalıcı katılımcı olmanızı dilerim,site bizlerle güçlenecek,saygılar |
Sayın desmend
Aramıza hoş geldiniz, iyi katılımlar diliyorum. saygılarımla |
Sayin desmend aramiza yürekden hosgeldin
|
desmend,
hoşgeldin. sayılarımla. |
Hoş geldin kardeşim. Güzel paylaşımlar olması dileğiyle...
|
Alıntı:
Hoşgeldin desmend... |
Hosgeldin desmend,
etrafimda alevi irkin'dan olan hic kimse yoktu, ne iyi ettiniz de geldiniz... |
sevgili desmend hoşgeldin içten duygularını paylaşıyoruz.
yalnı sunumda bir hata yapmışsın inançla ırkı karıştırmışsın alevilik bir köken değil inanç biçimidir ırk ayrı din ayrıdır. |
Dinlerden özgürlüğe hoş geldiniz....
|
ben ırk olarak derken anlatmak ıstegım alevıyım ama su an dusuncelerım kesınlestıgı ıcın kendımı artık alevı olarak gormuyorum demek ıstemıstım.
|
Önemli değil Desmend,
Öskür abim demiş ki , ırk ayrı din ayrı,aslında ayrı ,ayrıştırmak için yaratılan şeyler bunlar ve koyunları damgalamaktan farkı yoktur. Sen haklısın sen bunları bıraktım diyorsun,ırkmış,dinmiş,mezhepmiş bunlar insanları bölüp birbiriyle uğraştırmak için var edilmiş ,egemenlik adına. Bizse insanların birliğini ve eşitliğini savunuruz. Her tür insanlığı bölen arasına sınırlar koyan etnik ve dinsel ayrıma karşı özgürlük ve evrensel barış için varız. saygılar |
Her tür insanlığı bölen arasına sınırlar koyan etnik ve dinsel ayrıma karşı özgürlük ve evrensel barış için varız.
..... Sayın desmend Sitemiz müdavimlerinden Sevgili Aydoe'nin Ulusalcılıktan ari; böyle bir cümle yazabilmesi için yaptığınız katkıdan dolayı yürekten teşekkürler. Hoşgeldiniz. Selamlar. |
Saygideger desmend;
Dileklerine aynen katiliyorum. Ayrica, kisisel olarak ortaya koydugun tutumunun da, bilincinde olmani arzu ediyorum. Tabi, bunu siteye, yapacagin dusunce katkilarindan da gorebilecegimizi umuyorum. Saygilarimla; evrensel-insan |
Sevgili desment
aramıza hoşgeldiniz. Saygılarımla. |
Söz yürekten çıkarsa, yüreğe dek ulaşır. Ağızdan çıkarsa, kulağı geçmez.
Sn. desment Yüreğinizden gelen merhabanız yüreğimize kadar hoşgelmiştir. |
Hoşgeldin
Sevgili Desmend,
Hoşgeldin.Ben de senin gibi bu sitede yeniyim.Şöyle dolaşıyorum.Bakınıyorum.Nasıl yazılar yazılıyor?Neler oluyor filan diye. Umarım yazılanlara aklınla,düşüncelerinle katkı verirsin.Siteye katılman beni mutlandırdı. Tekrar hoşgeldin diyorum. Selam ve sevgiyle kal |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:45 . |