Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   herkese merhaba (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=7816)

randallflagg 30-09-2008 17:37

herkese merhaba

herkese merhaba
ben yeni üye randallflagg :))

hemen -ilk olarak- belirteyim ki siteye üye oldum ve otomatik olarak gelen mesajdan anladığım kadarıyla tek topic açabileceğim kategori burası oluyor..
forumu daha incelemedim.. hiç bir entryyi okumadım, zamanla kendi "forum altkültürünüzü" oluşturduğunuz formatınıza hatalı bir şey yazıyorsam affola..

agnostisizm'e "benzettiğim" bir görüşüm var benim.. şu ana kadar turan dursun'un hiç bir kitabını okumadım.. turan dursun'u yıllardır duyarım.. ama kim olduğu hakkında yüzeysel bir bilgim var açıkcası.. bir tek ilhan arsel'in "şeriatdan kıssalar" isimli kitabının büyük bölümünü "yıllar yıllar evvel" okudum..
ben genelde kendim yorumlamayı seviyorum.. çünkü herkesin karakteristik bir özelliği vardır.. dünyadaki "her bir birey" farklıdır..
turan dursun'un "din bu" serisinden yıllardır haberdarım.. yıllardır okuyacağim da güyya :)) ama tembelliğe denk geliyor :)) bi türlü okuyamadım..
geçenlerde ankara, karanfil sokak daki dost kitabevinde uzun uzun inceledim, benim kur'an veya diğer islami yorum kitaplarını okurken aklıma gelen şeylerden, sorduğum şeylerden de bahsetmiş çoğunlukla.. ama çok ilginç, aklıma gelmeyen, adeta "aaa harbiden lan" dediğim bazı konular da vardı.. bunlar sebebiyle param olduğu anda ve şu anda okumakta olduğum kitapları bitirince hemen alıp okuyacağim.. bacaklarım ayakta durmaktan sızlamaya başlayınca rafa geri koyup çıktım dost'dan

"turandursun.com" dan da yaklaşık 1 yıldır haberdarım.. ama üye olmak buguneymiş..
biraz tembelim galiba :)))

bu konularda görüşlerimi yazmayı seviyorum..
ekşisözlük ve privatesözlük dışında yazdığım pek bir site yoktu internette..
yazı yazmak için halihazırdaki ortamlardan olan "forum" formatını pek sevemedim.. ekşisözlükte 2004 den beri, privatesözlükte de (ki ordaki nickim de randallflagg) 2006 dan beri yazarım bu konularda.. forumları pek sevemedim.. ama turandursun.com gibi "sadece belli bir konusu" olan bir ortam ayrıcalıklı olmalı.. çünkü burda "her kesimden insan değil de", daha çok "kendim gibi" insan bulabileceğimi ümit ediyorum..
ama başarısız forum deneyimlerim sonucunda biraz da "önyargım" var açıkcası.. umarım burayı da kuşatmamışlardır "forumun konusu ile alakasız, başka başka amaçları olan kişiler".. neyse daha ilk mesajdan antipatik olmayalım.. :P :P

ehh peki ben uzattıkçaa uzatırım.. başka entrylere artık :)))
merhaba yazısı olduğu için kısa keseyim, şimdilik..
herkese merhabaaaaa :))

aydoe 30-09-2008 17:55

Hoşgeldin randallflagg,
kalıcı katılımcı olmanı dilerim,kısa yazın buysa hebe uzunundan esirgesin:)
sevgiler

imhotep 30-09-2008 18:08

Hoşgeldin.

Kalıcı ve Katılımcı olman dileği ile...

randallflagg 30-09-2008 18:33

hoş bulduk arkadaşlar..

ayrıca hepinizin bayramını kutlarım.. :P :P

şaşırmayın evet.. bayramınız kutlu olsun..
ramazan ayını sağ salim, kaşınız gözünüz yarılmadan atlatabildiğiniz için kutlarım hepinizi.. bi bayram yapmak lazım evet 3 gün.. köşede saklana saklana yemek yediğim halde 2 defa "saygısızlık etme" (!!!) şeklinde uyarıldım, ama ortam müsayit olmadığı için dalamadılar kaş göz..

keçiören'de 15 gün önce "çok müslüman" zabıtalarca, çivili sopalar ile suratı darmadağin edilen tekel bayii'nin bayramını tebrik etsinler sıkıyorsa.. bakalım adam nasıl karşılayacak onları..

placebo 30-09-2008 19:17

Hoşgeldiniz, umarım beş gitmezsiniz sevgili randallflag.Güzel yazılarınızın devamını diliyorum..Katılımcı olmanız dileğiyle..

evrensel-insan 30-09-2008 19:22

Hosgeldin

Saygideger randallflagg;

Sitemize ve aramiza hosgeldin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

serüvenci 30-09-2008 19:33

randallflagg,

hoşgeldin.

saygılarımla.

dilaver 30-09-2008 20:26

Sayın randallflagg

Aramıza hoş geldiniz, iyi katılımlar diliyorum.

saygılarımla

pervane 30-09-2008 21:42

Sevgili randallflagg;
Hoş geldiniz ama size bir uyarım olacak. Buraya tembel geldim tembel gezerim diyorsanız yanılıyorsunuz.;)
Dilaver konusunda sizi uyarmalıyım, benim gibi bir tembeli kışkırtmalarıyla kıdemli yazar yapmayı başarmış biridir kendileri:)

evrensel-insan 30-09-2008 21:48

Saygideger pervane;

Vallahi "alindim" simdi, bu konuda benim hic mi bir "payim" yok! :confused:

Saygilarimla;
evrensel-insan

randallflagg 30-09-2008 22:21

hoş bulduk arkadaşlar..

bayramınızı kutlayan sadece ben değilim galiba..
türktelekom da kutlamış.. ya da bir mahkeme..
bana "sadece hizmet" vermesi gereken devlet, benim "nereye girip nereye giremeyeceğimi de belirleme"ye başlamış sanırım.. ben salağim ya.. ben aptalım ya.. benim aklım, mantığım, özgür iradem yok ya! nereye gireceğime ben karar veremem, o kadar gücüm, takaatim yok ya!.. bir başkası karar versin..
"hizmetten öte şeyler"e de karışan, somut şeyler haricinde "soyut" şeylere de karışan devlet sistemini biliyorsunuz sanırım hepiniz.. :)))
çok sinirim bozuluyor şu duruma gerçekten..
yabancı blogları okuyorum.. richard dawkins olayından sonra resmen dalga geçiliyoruz ülke olarak.. herkes türkiye'yi nasıl bir yer olarak tanıyor, kafasında "türkiye" denilince oluşan imgeyi nasıl şekillendiriyor..

"tembel" olayı da bir espriydi sadece :)))
ben severim yazmayı zaten.. çenem düşüktür biraz.. :))

thunderpoint 01-10-2008 01:19

Sevgili randallflagg, hoşgeldin..

Alıntı:

randallflagg´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 131632)
yabancı blogları okuyorum..

Yabancı dilin iyi yani.. Hangisi?

vartor 01-10-2008 02:40

randallflagg, sitemize hos geldin, bos gelmedigini dusunuyorum.

Titan 05-10-2008 00:55

Alıntı:

randallflagg´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 131632)
hoş bulduk arkadaşlar..

çenem düşüktür biraz.. :))

Merhaba çenesi düşük, hoşgeldin randall..

randallflagg 06-10-2008 20:09

hoş bulduk arkada$lar,
sağolun

Alıntı:

thunderpoint´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 131658)
Sevgili randallflagg, hoşgeldin..

Yabancı dilin iyi yani.. Hangisi?

ingilizce biliyorum $u anda sadece.. fena değil..
ama bir kaç ay içinde almanca kursuna ba$lamayı dü$ünüyorum..
meslek açısından almanca bilmem gerek.. :)

KızıL 06-10-2008 23:19

hoşgeldiniz aramıza aktif olmanızı dilerim....

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:20 .