![]() |
Kendi İsteği İle Ayrılan Üyelerimiz
Bu başlığı daha önce de açmış fakat "ayrılmak isteyen siteye bağlanmaz sorun çözülür" mantığıyla vazgeçmiş idik.
Fakat bir tür veda gibi düşünenler olabilir. Böyle düşünen arkadaşlarımız için başlığı tekrar düzenliyoruz. Bu başlıkta tartışmalara izin vermeyip sadece duyuru yapacağız. Başlığın ilk müşterisi okinono nickli arkadaşımız olmuş ve dileği yerine getirilmiştir. |
Alıntı:
isteği yerine getirilmiştir. Arkadaşımıza katkıları için teşekkür ederiz. |
Alıntı:
|
Merhaba Aydoe amca,
Su siralar ve onumuzdeki bir kac yil biraz yogunum, zamanimi daha verimli kullanmam gerek, bu yuzden uyeligimin silinmesini istiyorum. Arkadaslara benim yerime selamimi iletirsiniz, hepinize uzun ve saglikli bir omur dilerim kendinize iyi bakin, hoscakalin. Kandahar nickli üyemizin talebi yerine getirilmiştir. |
Alıntı:
|
HAKKI_IRMAK destek masamıza gönderdiği e-posta ile üyeliğinin silinmesini istemiş.
istek yerine getirildi. |
One nickli üyemiz site üyeliğinden ayrılma isteğini iletti. İsteği yerine getirilmiştir.
|
Cigi nickli üyemiz site üyeliğinden ayrılma isteğini iletti. İsteği yerine getirilmiştir.
|
Chechen ö.m yolu ile üyeliğinin silinmesini istemiş. İstek yerine getirildi.
|
phantom öm ile üyeliğinin silinmesini istemiştir,üyeliği silinmiştir.
|
Akhenaton öm ile üyeliğinin silinmesini istemiştir,üyeliği silindi.
|
BASKALTURK nickli üyemiz üyeliğini sildirmiştir.
|
iyqsus nickli üyemizin üyeliği kendi isteği ile silinmiştir.
|
Yönetim Kurulu kendi isteği ile ayrılan üyelerin silinmesi uygulamasını kaldırmıştır. Üyelikten ayrılmak isteyenler yöneticilere bu isteklerini ilettikleri andan itibaren "Üyelikten Ayrılanlar" grubuna alınacak iletileri arama seçeneklerinde üye isimleri
ile yer alacaktır. |
Ugurce82, gerçekisim, placebo nickli üyelerimiz "taraflı davrandığımızı" düşündüklerinden üyeliklerinin sonlandırılmasını istemiş,
Negri nickli üyemiz de diğer yandan "taraflı" davrandığımız için üyeliğinin sonlandırılmasını istemiş İstekler yerine getirilmiştir. |
GÖK.BÖRÜ isimli üyemiz, kendi isteği ile üyelikten ayrılmıştır.
|
theatre isimli üyemiz, forum yönetimine dilekçe göndererek üyelikten ayrılmak istediğini bildirmiştir. Kendisinin bu isteği yerine getirilmiştir.
|
Shibumi isimli üyemiz, site üyeliğinden ayrılmak istediğini belirten bir form göndermiştir. Shibumi'nin bu isteği, üzülerek yerine getirilmiştir.
|
Üyeliğini sonlandırmak isteği ile yönetime başvuran fevziyapak'ın bu isteği yerine getirilmiştir.
|
UlulElbab isimli üye üyeliğinin sonlandırılmasını y.k ya verdiği dilekçe ile istemiştir. üyeliği sonlandırılmıştır..
|
Sheik Galib isimli üyemiz, forum yönetimine dilekçe göndererek ve bunu genel panodan istemeyen bir şekilde deklare ederek; üyelikten ayrılmak istediğini bildirmiştir. Kendisinin bu isteği yerine getirilmiştir.
|
sevgili exegoist tarafımıza istifa dilekçesi sunmuş ve sonrasında girdiği her başlıkta forumumuzda kalmaması yönünde beyanlarda bulunduğu için üyeliği sonlandırılmıştır..
|
demos cratos isimli üyemiz üyeliğinin sonlandırılmasını istemiş ve bu isteği yerine getirilmiştir.
|
Güle Güle
Alıntı:
|
isteginiz yerine getirildi. İlgili arkadaşlardan bu iletinin duyurular bölümünden kaldırılıp ait oldugu bölüme almalarını talep ediyorum.
saygılarımla |
darkofdeath isimli üyemiz, üyeliğinin sonlandırılması isteğini özel mesaj aracılığıyla ısrarlı bir şekilde belirtmiş ve bu nedenle de isteği yerine getirilmiştir.
|
´ Just!ce ` ve bilgeengin nickli üyelerimiz ayrılma isteklerini iletmişler ve istekleri kabul edilerek üyelikleri sonlandırılmıştır.
|
El Aksa Şehidleri üyelikten ayrılma isteğinde bulunmuş talep yerine getirilmiştir.
|
´´asanda , hasanda ´´ isimli üyemiz üyeliğinin sonlandırılması talebinde bulunmuş ve isteği yerine getirilmiştir.
|
postal isimli üyemiz üyeliğinin sonlandırılması talebinde bulunmuş ve isteği yerine getirilmiştir.
|
Üyeliğimin silinmesi
Lütfen üyeliğimi ve tüm postlarımı silin.
|
Alıntı:
|
Üyelik iptali
Tüm mesajlarımla birlikte üyeliğimin silinmesini talep ediyorum. (zaten pek bir şey yazmadım iyi ki yazmamışım) Arz ederim falan filan.
|
ateist.bakış nikli üye, hem moderatörlere öm göndererek hem genel forumdan dile getirerek, üyeliğinin sonlandırılması talebinde ısrarcı olduğundan ötürü, talebi yerine getirildi.
|
Alıntı:
|
iptal
Üyeliğimin acilen iptalini ve münkünse yazdığım tüm mesajların bu siteden ivedilikle kaldırılmasını talep ediyorum...
bu sitede bir daha aynı şeyleri yazmak istemiyorum...sorgusuz sualsiz bu isteğimin yerine getirilmesini istiyorum.. başarılar...kolay gelsin |
Üyeliğiniz iptal edildi. Mesajlarınızın silinmesi mümkün değildir.
|
Alıntı:
|
AerA isimli üye kendi isteği ile üyeliğini sonlandırmıştır. Bilgilerinize.
|
agnostik_25 isimli üyenin üyeliği, özel mesajla ilettiği isteği üzerine sonlandırılmıştır.
İvan Karamazov isimli üyenin üyeliği, yoğun ısrarları üzerine sonlandırılmıştır. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:10 . |