![]() |
Hiç kimse duymak istemeyen kadar sağır değildir
Onlar vahyin güzel kokusundan eğrilmişler,sapıtmışlar,kendilerini yitirmişlerdi de ''sizin yüzünüzden uğursuzluğa uğramışız'' diye bağırmaya koyulmuşlardı
Diyorlardıki;''Bu söz bize eziyet vermede,hasta etmede bizi;sizin öğüdünüzü iyiye yormuyoruz biz.açıkça öğüde başladınızmı hemen o solukta sizi taşlarız biz. Biz olmayacak şeylerle,aslı yok oyunlarla semirmişiz mayamız öğütle yoğrulmamış.Bizim gıdamız yalandır,laftır,olmayacak şeydir;sizin haber verdiğiniz şey midemizi bozuyor.Hastalığımızı yüzlerce kere arttırmadasınız,çoğaltmadasınız.Akla afyon vermedesiniz siz''.İşte böyle yanlışlığa düşmüşlerdi onlar.(düşünen insanlar için) Çok hoşuma giden bu güzel yazıyı okuduktan sonra Kuran-ı kerimin matematiksel mucisesine geçelim; Yedi gök tabiri 7 kere geçiyor göklerin yaratılışı ifadeside 7 kere tekrarlanır Gün tekil olarak 365 kere geçerken çoğul yani günler 30 defa geçer ay kelimesinin tekrarı 12 Bitki ve hayvan kelimelerinin tekrar sayısı aynı 26 Ceza kelimesi 117 affetmek ise iki katı 234 De ve dediler kelimelerinin tekrarlanışı aynı 332 Dünya ve ahiret kelimelerinin tekrarlanışı aynı 115 Şeytan ve melek kelimelerinin tekrar sayısı aynı 88 iman ve küfür kelimelerinin tekrar sayısı aynı 25 Zekat kelimesi 32 kere tekrarlanrken bereket kelimesiyle tekrarlanışı aynı oda 32 Rahmet 79 hidayette 79 kere tekrarlanır İyiler 6 kere geçerken kötüler 3 kere geçiyor Yaz-sıcak kelimeleri ile kış-soğuk kelimelerininde geçiş sayısı aynı 5 İnsanı yarattı ile kulluk kelimelerinin tekrarlanışıda aynı 16 Şarap ve sarhoşluk 6 zenginlik 26 fakirlik yarısı 13 kere tekrarlanır İnsan 65 kere geçer yaratılış safhaları ise toprak 17 nutfe 12 embriyo(alak) 6 bir çiğnemlik et 3 kemik 15 et(lehmun )12 (17+12+6+3+15+12=65) (Düşünen insanlar için) aaaaa pardon bunlarda tesadüftü değilmi :D İşte kuran-ı kerimin mucizesi Saygılar |
karadenizli kitabından gene cifir ilmiylesaçmalamanın zirvesine oturmuşsun bugün şap
bulamamışın galiba |
Ne ilmi olum tekrar sayısı diyoruz dört işlem de mi bilmiyorsun yani
|
kardenizli natoya ait mermerleri hiç gördünmü?
|
Bu akşam laz gecesi yaptınız galiba rakı balık sarhoşmusun sen. yazıyı okuyan herkes ''dur bir dakika bunlar doğrumu'' der yani sorman gereken ilk soru bu olmalıydı.
ama sormuyosun neden acaba |
mucizeleri sorgulamanın alemi yok. haydar başın hemşehrisi senin yazdıkların
sorgulanırmı insan böyle hikmetli sözler karşısında nutku tutuluyor. evliya gibi adamsın yazdıkların bunu bin defa ispatladı . senin bakü üniversitesinden bir icazetname almalıyız arada ziyan olmayasın diye:) |
Ben rizeliyim trabzonlu değil
|
Saygideger karadenizli;
iman ve küfür kelimelerinin tekrar sayısı aynı 25-karadenizli Ne, yani simdi; iman=kufur mu oluyor? Ya da; "iman etmis olan, tanrinin huzurunda; kufur etmis olarak degerlendirilecektir" demek mi? Ya da; "her kim ki imam eder; onun bu imani kufur yerine gecer" mi demek? Ya da; " ey iman edenler; bilinizki; etmis oldugunuz imanin degeri; ulu tanriniz tarafindan, kufurle odullendirilecektir? mi demek? Ya da; " ey kullarim, madem iman ediyorsunuz; o zaman kufure gerek yok; cunku her iman bir kufur demektir. Hem iman ederek hemde kufur etmeniz; zamaninizi bosa harcatir. Tanri da bosa zaman geciren kullarini sevmez" mi deniyor. Ya da... Şeytan ve melek kelimelerinin tekrar sayısı aynı 88-karadenizli Bunu da; baska bir yazimda degerlendiririm. Saygilarimla; evrensel-insan |
Ay kelimesi 12 değil 17 kez geçiyor (En'am 96/Araf 54/Yunus 5/Rad 2/İbrahim 33/Nahl 12/Enbiya 33/Furkan 61/Lokman 29/Fatır 13/Yasin 39/Yasin 40/Zümer 5/Fussilet 37 (iki kez)/Rahman 5/Nuh 16)
Demek küfür 25 kez geçiyor öyle mi? (Al-i İmran/176-80-177; Nisa/46; Maide/41; Yunus/4; Tevbe/12) Başka nerelerde geçiyor ayetleri bir yazın bakıp iddianızı doğrulayalım. Diğerlerine artık bakmaya bile gerek yok. Bu istatistikler hep yalan. Sırf sizin için ikisine baktım buyrun birkaçına da siz bakın isterseniz. Ah her duyduğuna inanan Müslüman kardeşlerim ah! Önce Kuran'ı okuyun bakın sonra bu yazıları yazın. Bırakın bu sahtekarlıklara prim vermeyi Kuran elinizin altında açın okuyun. Hiç kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz! |
yahu mealden meale fark var türkçesini yazmıyorum ben buraya
O yazdıklarım direk arapçası için geçerli |
O yazdıklarım kuranın orijinal ifadesi için geçerlidir.
Türkçesi için değil |
karadenizli yine bir şeytan bulmuşsun kendine. bu şeytanın adıda ''mealciler'
|
valla özgür beyin mesajların kopardı beni sana katılıyorum mücizeleride sorgulamamak lazım bencede :)
|
Yahu arkadaş bi soluklan...Allaha kasem olsun ki yakında uçacaksın. Nasıl keşfettin bu okultik şifreleri hala dumur vaziyette kıpırdayamıyorum. Düşünme klavyemin nasıl çalıştıgını :D
Şimdi de yakındıgın israiliyatların başında gelen kabalistliğemi soyundun. Ne bu şimdi kurandaki matematiksel mucize dediğin şey bu mu senin. Bu saçmalıkları miylon defa yanıtladık. Sen yeni yeni el attıgın için hoşuna gitmeside normal. Nihayetinde düşünen insan olmak yerine copy paste insan olmak daha kolaydır. İnandığın bir kaç esas varsada onlara bile ne kadar zarar verdiğinin farkında bile değilsin sen. Bu mucize dediğin şeyi insanlar binlerce yıldır uyguluyorlar. Okultizm de numerolojide muhammedden de kuran da çok çok eski bir kavramdır. Dünyayı, evreni birer bilinemeyen arkasına sıgdırabilmek ve yanıtı alınmayana soruları gizemli kılabilmek için de binlerce yıl kullanıldılar. Gördüğünüz şeyin üzerine bu kadar balıklama atlıyorsunuz da yapın bari mantıklı açıklamasını da. Yedi gök tabiri 7 kere geçiyor göklerin yaratılışı ifadeside 7 kere tekrarlanır Gün tekil olarak 365 kere geçerken çoğul yani günler 30 defa geçer ay kelimesinin tekrarı 12 Bitki ve hayvan kelimelerinin tekrar sayısı aynı 26 Ceza kelimesi 117 affetmek ise iki katı 234 De ve dediler kelimelerinin tekrarlanışı aynı 332 Dünya ve ahiret kelimelerinin tekrarlanışı aynı 115 Şeytan ve melek kelimelerinin tekrar sayısı aynı 88 iman ve küfür kelimelerinin tekrar sayısı aynı 25 Zekat kelimesi 32 kere tekrarlanrken bereket kelimesiyle tekrarlanışı aynı oda 32 Rahmet 79 hidayette 79 kere tekrarlanır İyiler 6 kere geçerken kötüler 3 kere geçiyor Yaz-sıcak kelimeleri ile kış-soğuk kelimelerininde geçiş sayısı aynı 5 İnsanı yarattı ile kulluk kelimelerinin tekrarlanışıda aynı 16 Şarap ve sarhoşluk 6 zenginlik 26 fakirlik yarısı 13 kere tekrarlanır İnsan 65 kere geçer yaratılış safhaları ise toprak 17 nutfe 12 embriyo(alak) 6 bir çiğnemlik et 3 kemik 15 et(lehmun )12 (17+12+6+3+15+12=65) (Düşünen insanlar için) Sonuclara ulastıgın bütün rakamların nedenini soruyorum sana. Hepsini teker reker acıkla ve ikna et bizi. Neden bu sayılar? Kac kere tekrar edilmesinin önemi ne? Nereye varacagız burdan? Toprak 17 deil de 6 kere zikredilse aradaki fark hangi başka mucizeye neden olabilirdi? Yada niye 79 rahmet,79 hidayet? 79 sayısının önemi ne ? Zekat ile berekete arasındaki 32 lik baglantı ne alaka ? Şeytan ve melek arasında bir dualite var diye 28 rakamına ulaştın ise şeytan da bir zamanla melek idi. Bu iki kavram arasında nasıl bir ilişki olabilir? Şimdide düzen bozuldu iki katı verilere gectik. İyilik 6 kötülük 3 ne şimdi bu? Burdan hangi derin mucizeyi soktu tanrı gözümüze? Zenginlik 26, fakirlik 13 ne alaka yarı oran? Dünyada zenginler daha mı cok demek yoksa zengin olan iki kat daha fazla yanacak mı demek ? Yahu bu Allah'ın bizlerle zoru ne? Canımı sıkılıyor acep de zırt bırt yeni bir oyunla insanlıgı sözde uhreviyat sınavına tabi tutuyor. Bir gidin işinize ya. Yokmu başka bir deli de üstüne yıksanız bu saçmalıkları. Harbi artık bu saçmalıklar yüzünden Allah'ı yersiz karalamalarınızdan ben ar ediyorum. |
Alıntı:
|
Ayıkladım,
buyurun, Mea'nın sorularına arzuladığınız ciddiyette cevap verebilirsiniz. |
karadenizli bir kere dalga geçilmesini istemiyorsan magazinel yazmayacaksın.
sen sanki fasih arapça biliyorsunda filolojik bir araştırma yapmışsın ben biraz arapçadan çakarım anlattıkların arapça metinlerede uymuyor. yani neresinden tutsak dökülüyor bazılarını ''cahillikle'' suçlarken kendi cehaletini FAŞ ediyorsun lütfen dikkat anadoluda bir laf vardır ''eşşeğe binen osuruğuna katlanır'' yazıyı yazan sensin osuruk kokularına katlanmak zorundasın:D |
Yahu nebiliyim ben 79 un anlamı ne. orada sayılar arasındaki matematiksel bağıntıya baksana
Sayıların manasını ben ne biliyim.başka bir sayı olsa neden o sayı Ya kardeşim o yüzden siz inanmıyorsunuz ben inanıyorum bu kadar basit.o kadar katısınızki gökyüzüne allah var yazılsa ben ne diyeceğinizi biliyorum tesadüf. Ahirete gidip gelseniz haaa bu gördüğüm rüyaydı dersiniz. Nasıl bir mucize istiyorsunuz allah aşkına |
Ağzımdan bir küfür kaçtı şimdi ne yapıyım söylemiştim sana
|
Alıntı:
Bilmediğin şeyleri o zaman getirip burda ona buna bakın tesadüf değil bunlar birer mucize şeklinde kakalamaya kalkma bir daha. Seni ciddiye falan da almıyorum an itibari ile. Ya doğru düzgün yazılar ile çık karşımıza yada ciddi bişeyler yazıyorum dalga gecmeyin şekilnde feveranlar etme. Bu ne ciddiyetsizlik, bu ne pişkinlik! Bilmedigin bişeyi mucize diye nasıl kabul ediyorsun sen? Aklın yokmu senin , düşünemiyormusun Allah varsa bile böyle abidik gubidik işlerle ugraşmaz diye. İnandıgınız dinin savunmasını bile bize yaptırıyorsunuz ya yok böyle bişey. Bir daha bu konu üzerinden mucize falan tarzında ibareler kullanırsan yanıtlarım iki kat sert olacaktır. Aklını, yolladıgın yerden geri çağır gelsin Karadenizli ! |
Ben türkçe yazı yazmıyorum galiba şöyle bir iddiada bulundummu;
şu sayının bir manası vardır diye bilsem yazmazmıyım.ama yazıyla o kadar alakasız şeyler soruyosunki hiçbir alakası yok. Ben öyle bir iddiada mı bulundum. 2 kat sert mi olacak benimde 2 kat küfürlerim olacak ettikçe rahatlıyorum ettikçe rahatlıyorum. Yazılarımı doğru okuyun adam gibi yorum yapın dalga geçeçekseniz yazmayın |
sevgili karadenizli,yazını okudum açıkçası saymadım ama şayet gerçekten böyleyse bence bu gerçekten bir mucizedir..sayıların ne olduğu değil (belki onların da bir anlamı vardır ama) burada aralarındaki bağıntılar eşitlikler fln gerçekten güzel bir noktaya değinmişsin..bunun dışında seni bir konuda uyarmak istiyorum ciddiye alırsan sevinirim :) lütfen burada zaten önyargılarla konuşan inanmayan arkadaşların önünde (aslında bir inançlı olarak hiçbir zaman hiç bir yerde) bu şekilde küfür ederim vs diye konuşma..kötü niyetli olduğunu sanmıyorum belki bir anlık öfkeyle yazıyorsun bu tarz şeyler ama zaten sitede yorum yazan çok müslüman yok olanların da bu şekilde konuşması şahsen beni rahatsız etti..
|
Sevgili point teşekkürler
Sakın sende türkçe mealden saymaya çalışma. point onlar orijinali için geçerli. Biliyorsun mealden meale fark var |
Arkdaşın biride türkçe mealden araştırmış saymak lazım diyor
Yahu anlatamıyorumki derdimi Kuran-ı kerimin aslı, Kuran-ı kerinmin aslı, Kuran- kerimin aslı için geçerli Daha ne kadar tekrarlıycaz allah bilir Saygılar |
Alıntı:
buanlattıkların aslındada yok.şimdi ne olacak.yukarda da söylemiştim . am sen benim odunum deyip duruyorsun |
Kuran'ı kimler yazmış?
Ne zaman yazılmış? Sayısal mucizeler var içinde diye belirtilmiş mi? Sayılar mucize mi oluyor? Bu mucizenin ne gibi bir faydası var? İlahi bir kitap olduğuna mı işaret oluyor? Allah'ın mucizesi bu sayılarmı? Bu sayıların muhakkak ki bir anlamı vardır diyerek iman etmekmi gerekir? Allah neden vahiy yolunu seçmiştir? Neden ol deyince olan Allah ,Peygamberin yaşamı müddetince gündelik olayları açıklayan ayetler yollamıştır? Neden 22,5 sene sürmüştür,peygamber daha uzun yaşasaydı vahiy devam edecekmiydi? Şöyle 1. sınıf kuşe kağıda basılı yanında dvd si ile felan yollayaydı ya Kuran'ı bak o zaman hiç ateist bulamazdınız. |
''Şöyle 1. sınıf kuşe kağıda basılı yanında dvd si ile felan yollayaydı ya Kuran'ı bak o zaman hiç ateist bulamazdınız.''
Kendindesin dimi aydoe 7. y.y dan bahsediyoruz. |
Tek tek saysak göstersek size doğru olduğunu görseniz
aaa bunlarda mucizemi ne kadar basit dersiniz o muhteşem zekanızla |
Allah zamandan ve mekandan muaf değilmi,kainatı yaratan Allah dvd yollayamazmıydı?
Bu kutsal madde'nin ne olduğunu bilmeden saklarlar şimdiki zamanda da dvd yi bulduğumuzda 7. yüzyılda bize bunu yollamış olan güce inanırdık. Arapça yazılmış bir kitaptan daha inandırıcı olurdu. Arapça bilmeyenin şuçu ne ? |
offfffffff aydoe bu mantıkla hiçbişeye inanılmaz.
o zaman herşeyi göndersin herşeyi göndersin Ya o zaman insanlar yan gelir yatardı. Of bu ne mantık böyle ya böyle yapacaksan benim anlattıklarıma hiçbirzamn inanmıycan ben boşuna yazıyorum bu yazıları Demekki ben sana bir mucize daha yassam bu sefer allah niye uçak yaratmadı diyeceksin ya bende diyorum bunlar niye inanmıyor. Offf ofuna offki ne of |
Alıntı:
|
arkadaşım,karadenizlinin verdiği cevabı mantıklı bulduğum için saymadım çünkü ben arapça bilmiyorum ve mealdeki kelimeler her Kur'anda aynı değildir bunu siz de bilirsiniz..orjinalinden de sayamayacağıma göre yine de açık konuşmak istedim o yüzden belirttim sadece..önyargılısınız isteseniz de istemeseniz de kabul etseniz de etmesenizde benim olduğum yerden öyle görünüyorsunuz..çünkü hiçbir verilen cevaba bu mantıklı haklısın diyeni duymadım..hani hepsine demiyorum ama biri bile sizin mantığınızla paralellik göstermez mi?benim cevaplarım için değil genel olarak durum bu en azından benim gördüğüm..yanlışım varsa kusuruma bakmayın..bunlar benim yorumlarım..
|
Saymadan koyun gibi he he öyledir, diyip sonra da başkasına önyargılı demek nasıl bir duygu bilemiyorum. Mesela gökteki ay! Bunun Arapçası Türkçesi fark eder mi? Hala önyargııı, diye saldırıp kendi saçmalıklarını gizleme çabasındasın. İnsanlara önyargılı diyerek hiçbir şeyi kanıtlayamazsın. İşte ben ilk mesajda yazmışım sen bakıp araştırmak yerine önyargıııı diyorsun birazcık zahmet etmek yerine doğruyu söyleyene saldırmak klasik taktiğiniz.
|
arkadaşım sayma olayını izah ettim..her kelime her mealde birebir aynı mı?? değil!!!! o halde hala niye uzatıyorsun anlamıyorum..sayamayacağıma göre en fazla güvendiğim birine sorabilirim vs onu da şu an için yapamam..ve dikkat ettiysen şayet doğruysa diye belirttim doğru bu hadi imana gelin dedim gibi konuşuyorsun :S bir önyargı lafını da nerelere çektin sanki hakaret etmişim gibi..saçmalık demek senin takdirin bak ben de bu lafından ne diyorsun diye olay çıkarabilirdim ve belirtmek isterim kimseye saldırmak yanlış şeyler söylemek bana düşmez..sadece düşündüğümü belirttim bak yukarda da yazmışım yanlışım varsa kusuruma bakmayın diye..amacın kavga etmekse yanlış insana sardın tekrar kusura bakma..
|
Bazı arkadaşlar kuran-kerim de arıyorlar ''ay''
Yazmışlar ''ay-dınlanmak'' bu kelime çıkıyor onuda alıyorlar galiba Daha çeviri nasıl yapılır onu bile bilmiyorlar bütün kelimeler çevrilmez mana olarak çevrilir.Ben size elmalılı nın mealindeki bir ayeti birde diyanetin o ayetin mealini yazayım Birisi kısa birisi uzun birsindeki kelimeler ötekinde yok Size diploma veren üniversitenin içine tükürüyim |
Sevgili Point amacım kavga değil sadece bir bakıp sizin de saymanızı istiyorum. Ben oturup her konuda tartışan sorgulayan araştıran insanı severim buraya gelip tartışan insanlar olduğunuz için size de sevgim saygım var ama beni huzursuz eden sayılmaması. Mesela gökteki "ay" dedim bunun tercemesi de olsa kendi de olsa değişmez ki ne olduğu belli "Dünya'nın uydusu" bak "küfür" kelimesi haydi soyut diye onu geçtim. Şimdi bunu araştırmak için Arapça öğrenmeye gerek yok ki. İşimiz gücümüz var nasıl Arapça öğrenelim elbette Türkçesine bakacağız. Bak o kadar ilahiyat mezunu prof. var bir gün biri tv'de böyle dedi mi? Onlar orjinalini de biliyor. Bunlar bir kısım tüccarların uydurması ben siz bakın istiyorum. Bak Özgür Beyin Kuran Arapçasını iyi biliyor ona soralım bu sayılar doğru mu diye.
|
Eveet sayı saymayı bilmeyenler saymak yerine kavga çıkardı vee bu başlık ve içindeki palavralar da böylece güme gitti. Geçmiş olsun :D
|
kavga çıkaran kim acaba?? ben hala kesin doğrudur demiyorum ama orjinalinden sayılmasının daha sağlıklı olacağını düşünmeye de devam ediyorum..siz istediğiniz kadar sırıtabilirsiniz..
|
Karadenizli abim...
Yav sen bu işe fena kaptırmışın kendini.. Sen şimdi o kitaba mucize diyon ya.. Bak ben merak edip daha önce araştırdıydım.. Kitap mucize denince ne anlıyo ona bi bak.. Ellerine Kuran'ı alıp,Mucize arar bazıları içinde,sayılardan fal tutar kelimeleri eğer büker,Kuranın her bir ayeti derin anlam yüklüdür ona göre.Bilimsel bulgularla ilintilendirmeye çalışır. İcat edilmiş her şey olmalıdır ona göre Kuran da,Biraz kelime oyunu biraz hayal gücü ve yaratırlar kendi inanacakları Mucizeyi. Çünkü Kitabı Allah göndermiştir,o her şeyi bilir,bilmelidir,bildirmelidir. Ayetler yorumlana yorumlana her şeyi yazdığı ortaya konulur. mucize! mucize! çığlıklarıyla ilan edilir. * * Peki Allah mucize deyince ne anlıyordu,yada ne mucizeler göstermişti bu güne kadar, Araf 133 Biz de ayrı ayrı mucizeler olarak onların üzerine tufan, çekirge, haşere, kurbağalar ve kan gönderdik; yine de büyüklük tasladılar ve günahkar bir kavim oldular. Allahın gösterdiği mucizelerin bir bölümü bu Tufan,Çekirge,haşere,kurbağalar,kan..! Bizim mucize avcılarımız kuran'ın içinde hayaller kurup imanlarını pekiştirmek için mucize arayıp bilimsel bimemne türü şeyler çıkarma çabasıyla telef olurken,Allahın., mucizelerim diyerek saydıklarına bi bakın. Tufan,çekirge,haşere,kurbağa,kan.! Yaw Kurbağaya,çekirgeye mucize'm diyen bi Allah,sana Kuantum dan yada güneş sisteminden,bilgi verecek düzeydemidirki,Onu alim yapmaya çalışıyosunuz,mucize!mucize! deyip deyip? Alın size Allahın bir mucizesi daha! Taha 22 Bir de elini koltuğunun altına sok ki, bir başka mucize olmak üzere o, kusursuz ve lekesiz beyazlıkta çıksın.Elini koltuğunun altına sokmuş mucize olarak bembeyaz çıkmış! çAraf 73 Semud kavmine de kardeşleri Salih'i (gönderdik). Dedi ki: Ey kavmim! Allah'a kulluk edin; sizin O'ndan başka tanrınız yoktur. Size Rabbinizden açık bir delil gelmiştir. O da, size bir mucize olarak Allah'ın şu devesidir.Alın bi Allahın mucizesi daha Deve! Yani Allahın Mucize diye anlattığı şeylere bakın,haşeratlar develer Haa! bi de sitem var sonra.! Saffat 14 Bir mucize görseler alay ederler. Yav! n'apsınlar?sen Haşerata,kurbağaya,deveye mucize dersen alay etmesinlerde ne yapsınlar.İyiki o alay edenler bu gün yaşamıyor. Kurbağaya mucize diyen kitapta *mucize arayanları görseler,Alay etmeyi bırak,açıp bi taraflarını oralarıyla gülerler. Mucize olarak ne göstereceğini şaşırıyo Allah bide bastırıyolar illa mucize diye ya! Bakın ne diyo! Şuara 204 (Durmadan mucize talebiyle) onlar bizim azabımızı mı çarçabuk istiyorlardı? Kızıyo yani bide öyle ya ,Kurbağa,haşerat,deve bi sürü mucize göstermiş hala mucize diyolar kızılmıycak gibi değilki!Bide biliyo Aha! ağaç işte mucize diyecek.yine alay edicekler (1400 yıl önceki adamlar daha akıllıymış) N'abıcak bekliyo çöle kar filan yağsada yada ilginç bişey olsada aha mucize diye göstersem diye.Saklamıyoda öylece beklediğini Yunus 20 Ona (Muhammed'e) Rabbinden bir mucize indirilse ya! diyorlar. De ki: Gayb ancak Allah'ındır. Bekleyin (bakalım) ben de sizinle beraber bekleyenlerdenim. Asıl mucize nedir biliyormusunuz,bu masallara 1400 yıldır inanılıyor olması. onun dışında başka mucize aramayın.Asıl mucize o dur. |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:03 . |