![]() |
O Kadını Seviyorum Ama.....
Yakın mekanlar
"Otomobilin benzin deposunu asla doldurmuyor.Her iki haftada bir benzini bitiyor.Mahalledeki benzin istasyonu eve servis yapıyor sanıyor." -Bob,Glenview "Bir kez erken kalkıp ona kahvaltı hazırladığımda bana çok kızdı.Benim ona el koyduğumu söyledi.Ben kimdim de onun kahvaltı edeceğine,hatta ne yiyeceğine karar vermiştim?" -Ted,Wexford "Onun dağınıklığı toplama anlayışı ben daha okumaya fırsat bulamadan gazeteyi atmaktır." -Brendan,Kenilworth |
Yakın Mekanlar
"Asla söylemek istediğini söylemez.Onun için sözcüklerin önemi yoktur.Birbirlerinin yerini tutabilir.Meyve suyunu buzdolabına koy yerine garaja koy diyebilir ya da ocağı söndürmemi istediğinde suyu kapamamı kastedebilir ya da düz git yerine dön der.Üstelik,ne demek istediğini anlamamı bekler.Beni asıl endişelendiren çoğunlukla da anlarım."-Larry,Atlanta
"Üretilmiş her renk tırnak cilasına sahip.Onları yerleştirdiği özel rafları var ve bir bakışta yüz şişeyi birden görebiliyor.Ancak onları renklerine göre düzenlediği için her yeni şişe yeniden düzenleme gerektiriyor.Her alışverişte birkaç tane daha alıyor.Evi boyayabilirim."-Hank,Phoenix "Evi temizleme anlayışı 'Neden temizleyelim?Taşınalım'dır." -Don,Half Moon Bay "Temizlik yaparken inliyor.Toz alırken sürekli 'Ah,ah,of'sesleri.İşi ben yapmaya razıyım yeter ki bu sesleri duymayayım."Dylan,Wilmington "Listeler yapıyor.Alınacaklar.Yapılacaklar.Listede olmayan iş yapılmaz.Bir keresinde komiklik olsun diye listeye 'sex'yazdım.Büyük hata.Şimdi listede olmak zorunda yoksa yapılmıyor."-Nick,Wheeling |
Yakın Mekanlara devam
"Herşey steril olmak zorunda.Kafesi de amonyakla temizleyerek kuşu öldürdü.":D
"Evimiz onun müzesidir.Beyaz halılarının üstünde yürüyemezsiniz.Sehpanın üstüne kahve fincanınızı koyamazsınız.Formika yüzeylerde su lekeleri bırakamazsınız.Nefes alabilirsiniz ama aynaların yakınında değil.":p "Ben hala yemek yerken sofrayı kaldırır,okurken gazeteyi toplar,giysileri daha yere atmadan o çamaşır makinesine atar." "Canı birşeye sıkıldımı temizlik yapar.Evi pırıl pırıl bulduğum zaman bir sorun olduğunu anlarım Ya da gece yarısı elektrikle süpürgenin sesiyle uyandığımda." "Bulaşıkları ben yıkıyorsam benimle eviye arasına girip o da yıkar.Yemek yapıyorsam ocakla arama girer,karıştırır,tadına bakar,karabiber ekler.jduştaysam sıcak suyun içine dalar.Benim önüme geçemediği tek yer tuvalet." "Etoburdur.Kemikleri bile kemirir.Pirzolayla onun arasına girmek istemezsiniz." |
Alıntı:
Bu çok iyi ya :D |
"O yemek pişirirken ben tadarsam kıyamet kopar.Ama ben pişirirken o gelir,tadar,ateşi ayarlar....."
"Eve hazır yemek ısmarlamaya inanır.Tanrı bizim yemek yapmamızı isteseydi,bize restorantları vermezdi gibisinden...." "Daima perhiz yapıyor ve yapmayanlara da kızıyor.Önünde salata tabağıyla oturur ve ben yerken de gözleriyle beni yer." "Asla yalnızca yemek yemez.Afiyetle yer.İlk başlarda bu çok merak uyandırıcıydı benim için.Lokmasını sanki diliyle okşuyor,dudaklarını kıvırıp büküyor,yuvarlıyor.Bu çok uyarıcı ama bir dilim pizzayı yemesi bir saat alıyor." "Cikletiyle balon yapıp patlatmak onun için bir sanattır." "Dönem dönem tek birşey pişirir.Haftalardır tek yaptığı çorba.Geçen yaz sebze kızartmasıydı.Mantarlarla geçen üç uzun ay." "tuvalet kapağının içine notlar yapıştırır.Akşama yemek davetimiz olduğunu hatırlatır.Ya da mektubumu postalamayı.Ya da işimi bitirince kenarları silmemi." |
Alıntı:
|
"Küvet onun özel tapınağı.işirilen bir yastıktan yüzen tepsisi var.Köpükleri,kitapları ve bonbonlarıyla orada saatlerce kalır."
"Karım benimle birlikte duşa girer.Suyun sıcaklığını kendine göre ayarlar.Sonra da gözüne su sıçratıyorum diye şikayet eder." "Tuvaleti benden önce kapar.Benim işimin çok uzun zaman aldığını kendisinin daha çabuk olduğunu söylüyor." "Siyah noktalarımı sıkmak istiyor.Burun ve kulak kıllarımı kesmekte ısrar ediyor,makası şaklatarak beni kovalıyor." "Banyoda ikili eviye kullanmamız gerekiyor.Benimkinin ne kadar pis olduğunu göstermek için kendininkini tertemiz tutuyor.Misafirleri,benimkine bakmamamları için içeri girmeden önce uyarıyor." "Duş aldıktan sonra asla giyinmez.Temelde bir nudisttir.Ev işini anadan doğma yapar.Öyle ki artık farketmiyorum bile.O da unutuyor.Pizzacı çocuk bize gelmeye bayılıyor." "Tırnakları öyle uzun ki aniden yumruk yapsa bileğini keser." |
Yaşına göre kadın...
YAŞINA GÖRE KADIN
*15-25 arasında kadın AFRİKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir. *25-35 arasında AMERİKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel. *35-45 yaşları arasında HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel. *45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici. *55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır. *60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği. *70’inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok. :))))) parmis Güneşin_kızı |
dewamı nerde?? çok güzel ya
|
Alıntı:
boş vakit bulamıyorum da bu ara:D |
"Dövmesi var.karım,ben ve dövmeci dışında hiç kimse bilmiyor.Ne demek istediğimi anlarsınız."
"Arada sırada boom:Bir esmer güzeli oluyor.Ya da eve kızılsaçlı bir kadına geliyorum.Gerçekte saçının doğal renginin ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok." "Bütün gece boyunca saçlarını tarıyor.Saçlarıyla gurur duyuyor.Onlara 'bakire saç' diyor." "Sonunda hiç makyaj yapmamış gibi görünmek için çok zaman ve para harcayarak yüzünü bin türlü şeyle boyuyor." "Kafasını kalçalarına takmış durumda.Sürekli kalçalarını ölçüyor." "İç çamaşırı giymiyor.Hiçbir zaman." "Kirpikleri o kadar çok rimelle kaplı ki dokunsanız çatlayacak.Ağladığında başından aşağı bir şişe mürekkep boşaltılmışa benziyor." "Dişlerini fırçalıyor ama dişçiye gitmiyor.Acıdan korkmadığını,yalnızca dişçi olmayı seçmiş birinin eline kendini bırakmak istemediğini söylüyor." "Takma dişlerini birbirine vuruyor.Kullanma zahmetine girdiğinde." "Ağda yaptırıyor.Sonra tek konuştuğu şey bacaklarının ve kalçalarının ne kadar ipek gibi olduğu.Kendini okşuyord,ellerini bütün bedeninde gezdiriyor.Bu günlerce sürüyor." "Pek gizem yok.Varislerini,beyaz saçlarını,yüzündeki tüyleri,sivilcelerini,batmış tırnaklarını ve hemeroidlerini gösteriyor." |
Bir kadın çocuktur aslında Çocuk gibi davranmayı sever. Erkeğin
kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister.Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak sevmeli erkek kadını Ama hiç bir kadın çocuk muamelesi görmek istemez. Söylediği şeyler çocukça da olsa dinlenilmesini, dikkate alınmasını ister.Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz; ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz.. Bir kadın güçlüdür aslında... Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür. Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmez. İster ki, erkeğin gücü kendisine huzur versin. Kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin yapmasını bekler. Böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir. Ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz. Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yapar. Bir kadın sevgidir aslında... İçinde her zaman sevgiyi taşır. Sevdiklerinden kolay ayrılamaz. Sevdiklerini kolay kolay kıramaz. Zor sever; ama, tam sever. Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız. Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz. Ancak beyninde yer alamazsınız. Her an terk edilebilirsiniz. Sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette Bunun tek nedeni ise engelleyemedikleri 'acımak' duygusudur. Bir kadın yalnızdır aslında... Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz. Kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır. O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez. Hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz. Yalnızlık onun sığınağıdır. O sığınağa ne zaman gireceğine, ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir. Sığınaktayken oradan çıkmaya zorlarsanız, onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz. Bir kadın çılgındır aslında... Neler yapabileceğini erkek aklı hayal bile edemez. Üreticiliğinin sınırı yoktur ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler. Hoyratça harcamaz üreticiliğini. Sadece erkeğine saklar. Bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok şanslısınız demektir. Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor. Yemek yemek, su içmek bile. Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz? Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz! ............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! ....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!! kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!! öyle olsaydı ezilirdi......!!! üstün olsun diye başından da yaratılmadı......!! AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI...... Eşit olsun diye...... kolun biraz altında... Korunsun diye...!!! KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE!!! Can DÜNDAR parmis Güneşin_kızı |
O Kadını Seviyorum Ama.....
............ Sevgi bir tas çorba ise Her bir AMA, tasın içindeki sinektir. Ve açlığınıza bağlı olarak içersiniz. Amasız sevmek; Tanrım ne müthiş bir duygudur bilseniz. Zira; Sevgi Amaların terk edildiği anda vücud bulur asıl olarak. 25/05/09-Mekan |
"Bacaklarını traş etmekten vazgeçti.Şimdi insanların onun doğal sarışın olduğunu göreceklerini söylüyor."
"Ne yapıyor olursa olsun daima egzersiz yapar.Banyoda dişlerini fırçalarken olduğu yerde koşar,küvette bacaklarını kaldırır,kurulanırken gevşeme hareketleri yapar.Hiç hareketsiz durmaz." "Renk kodlu külotlar giyer.Kırmızı ateşli demektir.Pasteller ve çiçek desenleri şımartılmaya gereksinimi var demektir.Beyaz,yavaş olmamı,yeniden bakire olduğunu hatırlatır.Siyah...unut gitsin." "Dünyadaki tek umursadığı şey vücudunun su tutması.Günde üç kere tartılır." "Adet kanamasının gerçekten değerli bir sohbet konusu olduğuna inanır.Yani insanların,kanamanın düzenli mi,ağır mı olduğunu ya da onun kramp ağrıları çekip çekmediğini bilmesi gerekir diye düşünür." "Doğum gününde ona kendimi yirmi dört saatlik seks kölesi olarak sundum.Güldü.Bana 'tatlı' olduğumu söyledi." |
Alıntı:
:dance::dance::dance: diğer başlıkta sanki daha fazla yazı var :D:D |
Yatak Odası
"Yatakta enlemesine yatıyor."
"Canını sıkan şeyler yüzünden uyuyamaz.Sıkıldığı şeyleri bana anlatır,rahatlar ve uyur.Bu kez de sıkıntılar beni uyutmaz." "Rüyalarını anlatmak için gecenin ortasında beni uyandırır." "Emeklilik planlarımız gibi konuları konuşmak için yatağa girmemizi bekler sonra da uyuyakaldığım için bana kızar." "Takıntıları vardır.Yorgunluktan uyuklarken otuz saniyede bir dürtükler,'Larry,yeni müşteri hesabını bana verirler mi dersin?..Neden öyle düşünüyorsun?..Bu yeterli neden değil...Beni dinlemiyorsun...Yalnızca beni susturmak için böyle konuşuyorsun;gerçekten dediklerine sen de inanmıyorsun...'Sonunda,her bir detayın üzerinde durarak uzun uzun konuşuyorum ve tam uyuklamaya başlıyorum ki onun uzaklardan gelen sesini duyar gibi oluyorum,'Larry,yeni müşteri hesabını bana vereceklerini gerçekten düşünüyor musun?'" "Ben uyurken beni yeniden düzenliyor.Başımı çeviriyor,üstümü örtüyor,üstümü açıyor.Yan tarafa itiyor." "Kramp ağrıları çektiği zaman tek yardımcı olan şey karnını popoma dayaması oluyor.Bana dayanabilmek için yan yatmamı istiyor.Bir süre sonra uyuşuyorum,bedeninim yarısını hissetmemeye başlıyorum.Ancak kımıldadığım anda da kıyametler kopuyor." "İstisnasız her gün saat üçte uyuması lazım.Yaşantımız onun öğleden sonra uykusu etrafında dönüyor." "Horlarsam beni tekmeliyor." "Yatakta abur cubur yiyor.Kırıntıların üzerinde uyuyorum." |
Alıntı:
|
uzun zamandır bu başlığı ihmal ediyorum.güncelleyeyim dedim.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:34 . |