Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   niye haber vermiyorsunuz kardeşim. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=9533)

iknasızor 14-04-2009 18:54

niye haber vermiyorsunuz kardeşim.

Bu site bilmemnekadar zaman olmuş kurulalı bana haber veren allahın kulu yok. Öyle olsun beyler & bayanlar.

Neyse bende geldim tam oldu..

Kafa dengi adam varsa gelsin bulsun beni neyse ben kaçtım gidip iki forum karalayayım.

not : takıldığınız birşey varsa sorun çekinmeyin :)

azınlık 14-04-2009 18:58

bana da vermemişlerdi ... heralde "nasıl olsa bulurlar" demişler! :D

hoşgeldin.

A.

evrensel-insan 14-04-2009 18:58

Saygideger iknasizor;

Sitemize ve aramiza hosgeldin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

parmis 14-04-2009 19:08

Sayın İknasızor;

Benimde haberim olmadı ama buldum... yaşasınnnn..
Aramıza hoşgeldiniz...

parmis Güneşin-kızı

mep 14-04-2009 19:20

Ben zamanında site yönetimine dediydim..
El ilanı bastıralım,cami önlerinde filan dağıtalım diye ama..
sakalımız yok tabi...bak Millet bulamıyo işte..!

İknasızor abim/ablam,Dinlerden Özgürlüğe hoşgeldiniz.
Umarım sitedeki müslüman abiler sizi ikna eder,doğru yolu bulursunuz
böylece başınızda göğe erer..!:)
Aramıza hoş geldiniz.

prozac 14-04-2009 20:27

Sn iknasızor ,

Hoşgeldiniz kalıcı olmanızı dilerim..

aydoe 14-04-2009 22:00

Sevgili İknasızor,
Ben sana haber verecektim lakin ikna edemem gelmez diye düşündüğümden haber vermedim.
Kendi düşen ağlamaz bulmuşsun bak hadi bakalım ikna olacakmısın yoksa zormu paylaşalım.
sevgiler

placebo 14-04-2009 23:02

Sabit fikirli arkadaşım aramıza hoşgeldiniz..

mockba 15-04-2009 03:32

Alıntı:

placebo´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 166948)
Sabit fikirli arkadaşım aramıza hoşgeldiniz..

Selamlar sevgili SAYGILI :p placebo. Kusmuyuz kirginmiyiz hala ? :) Bak inadina tanitmayacagim kendimi kussek.

Mesajimida yonetim silmis iyi yapmis. Ondan once haklisin yazdiydim ama kabasin iste okumamissin ustume gelmissin.:p

placebo 15-04-2009 03:54

Alıntı:

mockba´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 167039)
Selamlar sevgili SAYGILI :p placebo. Kusmuyuz kirginmiyiz hala ? :) Bak inadina tanitmayacagim kendimi kussek.

Mesajimida yonetim silmis iyi yapmis. Ondan once haklisin yazdiydim ama kabasin iste okumamissin ustume gelmissin.:p

Aaaa sen hala orada mısın Mockba..Sana yazdığım son mesajı okumamışa benziyorsun..Ara tara bul ve oku,zira en olumlu mesajlarımdan biriydi sana yazdığım..Küs değilim barıştım,müjde:D

Kabasın demekte ne kadar haklı olduğumu şimdi daha iyi anladım...İknasızor arkadaşın tanışalım başlığında ilk önce ona hoşgeldin,beşgittin demen lazımken,sen çıkmış ona yazdığım hoşgeldini kıskanmışsın...Kıskanma kıskanma,sen de hoşgeldin:)

mockba 15-04-2009 04:20

Alıntı:

placebo´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 167040)
Aaaa sen hala orada mısın Mockba..Sana yazdığım son mesajı okumamışa benziyorsun..Ara tara bul ve oku,zira en olumlu mesajlarımdan biriydi sana yazdığım..Küs değilim barıştım,müjde

Kabasın demekte ne kadar haklı olduğumu şimdi daha iyi anladım...İknasızor arkadaşın tanışalım başlığında ilk önce ona hoşgeldin,beşgittin demen lazımken,sen çıkmış ona yazdığım hoşgeldini kıskanmışsın...Kıskanma kıskanma,sen de hoşgeldin

Hala saygida kusur yok..:p Kiskanirim tabi. Allahin selamini versek sucluyuz vermesek sucluyuz. :) Bu arada hakkatten ya pardon Iknasizor.:o Artik ikna olur musun bi kusura bakmaya bilmiyorum da denemekte fayda var. emmm...Kusura bakma... Hosgeldin...

Daha okumadim mesaji sevgili Placebo. Bakin ben saygiyi da gectim sevmeye de basladim sevgili diyorum haberiniz olsun. Mertebeleri cabuk arttirin. 3 gunde hosgeldini alabildik, artik 1 haftaya saygi diye tahmin ediyorum ortalamalara bakinca, bakalim icinizdeki sevgi pitircigi ne zaman bana dogru yonelecek?:cool: :p

Hosbuldum, hosbuldum.

AzinliginFeryadi 16-04-2009 20:46

kötü haber tez yayılır.demek ki bu iyi bir haber.
iknasızor hoşgeldiniz.

ozgur_beyin 16-04-2009 23:58

sevgili iknası zor hoşgeldin
temelin dükkan komşusu bir yahudi varmış.bir sabah yahudi dükanını açarken , temel yahudiye sağlam bir tokat çakmış yahudi komşu temele
- kuzum durup dururken bana niyevurdun deyince
temel -siz isa peygambere çok eziyet etmişsiniz der
yahudi - kuzum o iki bin sene önceydi
temel - olsun beni yeni duydum demiş.
senin duymanın kabahati kimin bilmem tekrar hoş geldin

AzinliginFeryadi 17-04-2009 19:28

iknasızor hoşgeldiniz.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:37 .