![]() |
niye haber vermiyorsunuz kardeşim.
Bu site bilmemnekadar zaman olmuş kurulalı bana haber veren allahın kulu yok. Öyle olsun beyler & bayanlar.
Neyse bende geldim tam oldu.. Kafa dengi adam varsa gelsin bulsun beni neyse ben kaçtım gidip iki forum karalayayım. not : takıldığınız birşey varsa sorun çekinmeyin :) |
bana da vermemişlerdi ... heralde "nasıl olsa bulurlar" demişler! :D
hoşgeldin. A. |
Saygideger iknasizor;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
Sayın İknasızor;
Benimde haberim olmadı ama buldum... yaşasınnnn.. Aramıza hoşgeldiniz... parmis Güneşin-kızı |
Ben zamanında site yönetimine dediydim..
El ilanı bastıralım,cami önlerinde filan dağıtalım diye ama.. sakalımız yok tabi...bak Millet bulamıyo işte..! İknasızor abim/ablam,Dinlerden Özgürlüğe hoşgeldiniz. Umarım sitedeki müslüman abiler sizi ikna eder,doğru yolu bulursunuz böylece başınızda göğe erer..!:) Aramıza hoş geldiniz. |
Sn iknasızor ,
Hoşgeldiniz kalıcı olmanızı dilerim.. |
Sevgili İknasızor,
Ben sana haber verecektim lakin ikna edemem gelmez diye düşündüğümden haber vermedim. Kendi düşen ağlamaz bulmuşsun bak hadi bakalım ikna olacakmısın yoksa zormu paylaşalım. sevgiler |
Sabit fikirli arkadaşım aramıza hoşgeldiniz..
|
Alıntı:
Mesajimida yonetim silmis iyi yapmis. Ondan once haklisin yazdiydim ama kabasin iste okumamissin ustume gelmissin.:p |
Alıntı:
Kabasın demekte ne kadar haklı olduğumu şimdi daha iyi anladım...İknasızor arkadaşın tanışalım başlığında ilk önce ona hoşgeldin,beşgittin demen lazımken,sen çıkmış ona yazdığım hoşgeldini kıskanmışsın...Kıskanma kıskanma,sen de hoşgeldin:) |
Alıntı:
Hala saygida kusur yok..:p Kiskanirim tabi. Allahin selamini versek sucluyuz vermesek sucluyuz. :) Bu arada hakkatten ya pardon Iknasizor.:o Artik ikna olur musun bi kusura bakmaya bilmiyorum da denemekte fayda var. emmm...Kusura bakma... Hosgeldin... Daha okumadim mesaji sevgili Placebo. Bakin ben saygiyi da gectim sevmeye de basladim sevgili diyorum haberiniz olsun. Mertebeleri cabuk arttirin. 3 gunde hosgeldini alabildik, artik 1 haftaya saygi diye tahmin ediyorum ortalamalara bakinca, bakalim icinizdeki sevgi pitircigi ne zaman bana dogru yonelecek?:cool: :p Hosbuldum, hosbuldum. |
kötü haber tez yayılır.demek ki bu iyi bir haber.
iknasızor hoşgeldiniz. |
sevgili iknası zor hoşgeldin
temelin dükkan komşusu bir yahudi varmış.bir sabah yahudi dükanını açarken , temel yahudiye sağlam bir tokat çakmış yahudi komşu temele - kuzum durup dururken bana niyevurdun deyince temel -siz isa peygambere çok eziyet etmişsiniz der yahudi - kuzum o iki bin sene önceydi temel - olsun beni yeni duydum demiş. senin duymanın kabahati kimin bilmem tekrar hoş geldin |
iknasızor hoşgeldiniz.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:37 . |