![]() |
Lost'un finali ile ilgili neler düşünüyorsunuz?
Şahsen ben işin içine mitolojik yada eski bazı uygarlıklar bağlantısı altında uzaylılara bağlanabileceğinden şüphe ediyorum.
Bunun yanında jacob'un claire in bebeği olan aeron olduğunu düşünüyorum.Eğer neden diye sorarsanız adada doğan ve yaşayan tek bebek olduğu için bölyle düşünüyorum.Ayrıca bir bölümde claire kaybolmuş ve jacobun olduğu söylenen boş evde görünmüştür yine kendisi orda rahat olduğunu ve onlarla gitmek istemediğini belirmiştir. Yine adamızda zaman veya mejanın önemi olmadığı için bebek aeron yüzyıllarca eskilere yada geleceğede gitmiş olabilir. Kara dumanında 5.sezonda finalde jacoba seni öldürmenin bir yolunu bulacağım diyen kişi olduğunu düşünüyorum.Ayrıca onun benjamine kızı şeklinde görülebildiğini hatırlatmak isterim yani ölmüş olanların şekline girebiliyor.Sonuçta john locke bu iş için ölmen gerek diye yine bildirende o dumanın jackin babası şeklinde gelip lock'u kandırmış olması muhtemel. John lock'un ölmesini istemesde onun the others'alrın lideri olarak kabul görüp jacopla rahat iletişim kurabileceğini düşünmesi olabilir. Bunun yanında john locke öldükten sonrada onun şeklini alarak jakobu öldürme girişiminde bulunduğunu düşünüyorum. Jacobun ölürken söylediği geliyorlarda muhtemelen başka bir uygarlık olabilir. Aslında lay karma felsefesi yada dinlerede bağlanabilir potansiyeldedir. Siz neler düşünüyorsunuz arkadaşlar ama spoiler vermeyin sadece kendi düşüncelerniz lütfen... Saygılarımla... |
Kimsenin bu konu hakkında bir düşüncesi yokmu yaaa :D.Arkdaşlar sizin senaryolarınızı bekliyorum bu sitede o kadar çok koplo teorisyeni yada fikir üreten insan varken losta bir senaryo belirleyememek ilginç geldi bana.
Hep forumlarda tartışıp birbirimizimi kırmalıyız,bence burda biraz birbirimizin düşüncelerine karşıt görüş katmadan rahatlıkla tartışabiliriz.Derin bir nefers almak umuduyla...;) Saygılar... |
Bence lost'da fazla uzayan diziler arasında yerini aldı. Prison break, heroes gibi başlardaki ilgilisi benim için azalıyor. Sonu için mantıklı bir sonuç üretemiyorum çünkü metafiziğin suyunu çıkardılar. Locke maya rahibi çıkıp, reankarne olmuş, uygarlığından çalınanları geri almaya gelmiş bir peygamber de olabilir. Zaman ve mekanda yer değiştiripde sadece derinlikde hiç yer değiştirmeyen saçma ada aslında bir kara delik falan olabilir ve bütün dünyayı yutacakken bunlar dururlar. Bilmiyorum, dizi kendi içinde tutarlılığını kaybetti bence. Ne yapsalar yeri...
|
Lostun yapımcıları hayranlarının istekleri ve beklentileri üzerine mantıklı bir şekilde olayı bitireceklerini söylemişler.Dediklerinizde gayet ilginç ve olabilecek senaryolar aslında biz kendi senaryolarımızı onalra göndersekte bizim isteklerimize göre bitirseler gayet hoş olurdu :D ama ben halen jacobun aeron ve locke'unda son halinin gerçek değil black smooke olduğunu düşünüyorum :)
|
Adanın manyetik çekiminden dolayı dünya da görünmeyen boyutlarda maceralar devam edebilir.
|
Çok şeyler olabilir ama ben mistik bir şeylere bağlanacağından kesinlikle eminim.
|
muhtemel finalin mantıklı olması oldukça zor. Milomanara'nın da dediği gibi dizinin suyunu çıkardılar. Özellikle bu dönem bir çok lost sever tarafından önceki sezonlara kıyasla beğenilmedi. Zamanın adeta yalama olduğu bölümlerle gerçeklikten uzaklaşmasına neden oldu. Geçmiş sezonlarını yayınladığı gün izlerken bu sezon 1 hafta geriden izliyordum. Eski heyecanını yitirdi ve fazlasıyla mistikleşti. O nedenle mistik bir sonu tahmin edemezsiniz. Adam ağzıyla kuş tutsa inanırsınız çünkü :) mantıklı bitecek dersek mistik mantığında olabilir. Onun mantığı nasıl oluyor gerçi onu da bilmiyorum.
|
Hepberaber göreceğiz,dilerimki yanılıyorsunuzdur çünkü bu kadar sezonu izledkten sonra sonucu mantıklı bir şekilde bağlayamazlasa biz izleyicilere yazık olacak :D
|
Bu kadarmı yorumlar düşünceler hadi arkadaşlar burdaki herkezin bir fikri olduğundan eminim,hepimiz düşünen insanlarız.Bu lostun pandorasını hepberaber açalım :D
|
be epeydir izliyemiyorum. en son ne olmuştu ya? :) lütfen kızmayın öğrenmek için sordm
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:32 . |