Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Hadi Sizde Buyurun Arkadaşlar (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=10645)

mevladostu 15-06-2009 22:02

Hadi Sizde Buyurun Arkadaşlar

Arkadaşlar Sizlere Değer veriyorum. Ama Benim şöyle bir teorim var.
Bence Ateistler
Geçmişte yada hayatının bir bölümünde yaşamış oldukları bir Travma sonucu oluşudur. Bakın İnsan kendini İslama ve değerlerine adadığı zaman her şeye karşı zafer elde eder. ama Görülen oki ;Okumamışsızlığınız yada hayatı sadece Ölümden ibaret bilmeniz sizi bu yola iletmiştir.

Arkadaşlar Bakın Bende bir zamanlar Alkol alıyordum. Hertürlü pisliğe bulaşmıştım. Ağzım son derece küfürlüydü. Sonra Bir gün Kuran dinledim. Nur Suresi (ışık) Bende bir ışık belirdi. Okudum meallerini saatlerce. Ve aradığım yüzlerce soruya samimi cevaplar aradım.
İslamı dahası namaz kılmayı kendime çok zor görürdüm. Üşenirdim Cumaya gitmeyi Ama sonra İslam ışığı doğdu yüreğime. Dağılma noktasına gelen yuvam İslam ışığıyla yeniden dirildi. Ve hatta Eskisine nazaran dahada kuvvetlendi.
Şimdi Mutluyum. Huzurluyum. Cenneti İstemeyi bırakın bi tarafa kafam o kadar rahatki sanki her ibadetin sonunda yeniden dünyaya geliyorum.
Beni İçkiye ve her türlü pisliklere atan şey ise sevdiğimden ayrılmamdı. Tıpku sizin gibi bi travma geçirmiştim. Ama sonradan yaşanılan olaylar iyiykide O kızla evlenmemişim diyorum. Çünkü durum başkaymış. Allah Mümün kullarının üzülmesini istemez. Üzülseler bile Sabr edenler her zaman galip gelenlerdir.
Anlattıklarım samimidir. Ben size bi hakaret etmedim Küfür olmamalıdır. Çünkü inanmasanız dahi yinede sizde bir kulsunuz ve küfürü haketmiyorsunuz. İslam bana bunu öğretti.
Samimiyletle Sizinde Hidayeti Bulmanızı Temenni Ediyorum

thunderpoint 15-06-2009 22:07

Sevgili mevladostu,

Ne diyeyim, bilmem ki... :doh: Hoşgeldin..

unbe 15-06-2009 22:11

yazıyı okuyunca bir an bende ne diyeyim bilemedim...neyse,hoşgeldiniz diyelim....:drama:

evrensel-insan 15-06-2009 22:14

Saygideger mevladostu;

Sitemize ve aramiza hosgeldin. Bende; mevladostu yerine, ileride insandostu olabilmeni dilerim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

mevladostu 15-06-2009 22:14

Hoşbulduk :)

pervane 15-06-2009 22:14

Sn. mevladostu görünen o ki siz de bir travma sonucu inanır olmuşsunuz.
hoşgeldiniz.

parmis 15-06-2009 22:15

şimdi travma geçirmesem bir daha geçirmem sayın mevladostu:)))

Hoşgeldiniz..

parmis Güneşin_Kızı

dilaver 15-06-2009 22:16

Sayın mevladostu

Ben hala alkol alıyorum, hiç bir pislige bulaşmadıgım gibi son derece de keyif alıyorum. Özellikle Mevlut ile rakı içmek büyük keyfimdir. Çünkü eski gazelleri şimdi ancak mevlitte bıulmak mümkün. Gökten indi melekler sa saf bölümü koptugu andır. Genellikle dublemi kaldırır ve Allah diye bagırırım.

Ayrıca Merhaba faslı da kadeh arttıran bölümlerdendir. İyi bir hafızın Kuran okuyuşu da dinlenir. Bak alkol de Allah a yöneltiyormuş.

İslam size ne ögretti bilmiyorum ama Hüseyin Üzmez'e bir şeyler ögrettigi muhakkak. O yüzden şükrediyorum ki İslamı ögrenmedim ve ufak çocuklarla pedofili ilişkiyi aklımdan bile geçirmedim.

Biraz yaşlandım, şimdilerde. Onun için fazla alkol alamıyorum, bunu da eksiklik olarak düşünüyorum.

Eskiden ayakkabım eskidigi zaman Cuma'ya giderdim. Neyse şimdi biraz durumu düzelttik de Cuma ibadetinden ve hırsızlıktan da kurtulduk. Dini bırakmamın bana bu yönde çok faydası oldu. Artık din bahanesi ile kimsenin malına el uzatmıyorum.

Dinsiz oldugum için korkunç bir huzur içindeyim. Hiç bir şeyi doga üstüne baglamıyorum ve çözebiliyorum. Sömürüyü net olarak görebiliyorum.

Anlattıklarım samimidir. Dine inanıp da boş ve anlamsız laf edenlere istihza ediyorum ama sonunda dogru yolu bulacaklarına inanıyorum. Düşünceme göre inananlar bir sürekli travma içerisindedirler. Onlara yardım etmek için de buradayım.

20 seneyi aşkındır evliyim, çok Müslümanın boşandıgını, ikinci üçüncü kadını farz diye aldıklarını gördüm, şahit oldum. Müslüman olmadıgım için de böyle bir igrençlige tevessül etmedim.

Hayatımdan son derece memnunum. Diger yarışmacılara başarılar dilerim.

saygılarımla

mevladostu 15-06-2009 22:20

Ben bir insan dostuyum. Eğer insan dostu olmasaydım klasik bir davranış olan edepsiliği küfürü kullanırdım. Küfür etsem dahi (ki olamaz) Ne sizin lafınız ne benim lafım size ulaşa bilir. Ama size saygı çerçevesi içinde kendimi anlattım. İster inannın ister inanmayın size karşı bi kinim yok.
Kinim içimizdeki okumamışlığa. Herşeye baş kaldırşa. Siz bana Hertürlü küfrü etseniz dahi ben gene size saygılı olurum.

Eminimki sizinle konuşan hiç bir kimse size hidayeti temenni etmemiştir. Ama ben ettim. Sizn acı çekmenizi istemem çünkü. Bir Ateş perest, bi yahudi, bi putperest dahi olsa benim için insandır.
Dini kendisi içindir. Ama İnsanlara doğruyu göstermek de iyidir.
Saygılarımla...........

prozac 15-06-2009 22:23

Alıntı:

Samimiyletle Sizinde Hidayeti Bulmanızı Temenni Ediyorum
Amin,inşALLAH güzel kardeşim..

Aksamdan aksama 2 kadeh içerim pisliğe ! ? bulasmıslığım yoktur.
Kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim..

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:48 .