Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Deizm? (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=108)

SERMED-I_MAHDUT 10-12-2004 22:50

Deizm?

Deizm hakkında biraz bilgi sahibi olmak istiyorum.İlgili arkadaşların yardımcı olacağını düşünüyorum...
Saygılar...

haci 10-12-2004 23:10

Yoksa deist mi olmayi dusunuyorsun? keh keh kehhhhh
Allah''a inanir onlar.. Dinleri reddederler.. Varsa eger, ayrintilarini ben de bilmiyorum. Yeni sana yardim edebilir.. O bir deistti galiba. Ama bilinecek baska tarafi yoktur belki de..

reel 11-12-2004 00:24

Senin bu gevrek gevrek gülmen beni inan illet ediyor..tıp okumuş bir adamsın nasıl inkarcı olabiliyorsun şaşıyorum?
en azından deist olman lazım....

Ebu Süfyan 11-12-2004 00:31

Merhaba. Ben mekorkmaz. Uzun zamandır meşguluyetten ve yüksek gelen telefon faturası yüzünden birşeyler yazamıyordum, sadece aradabir okuyordum. Bundan sonra daha sık yazmaya çalışacağım.
Yeni kullanıcı adım bu. Herkesinki gibi değişik olsun istedim.

Bu konuyla ilgili şimdiye kadar cevap bulamadığım bir soruyu sormak istiyorum. Bir deist nasıl ateist olabilir. Yani ateistler,deistlerin inandığı Tanrı''nın varolmadığını nasıl ispatlamışlar ki atesit olmuşlar?
Teşekkürler

haci 11-12-2004 00:38

Reel
Senin için gevrek gülmelerimi azaltabilrim..
Ama onları terkedeceğimi sanmıyorum....... keh keh kehhhh
Nesinden gıcık alıyorsun? Ben yıllardır böyle gülerim..
Sakın benim düşüncelerimden gıcık alıyor olmayasın! Keh keh

reel 11-12-2004 00:54

Evet düşüncelerin!!.ÇIkmazlara girdiğinde büyük sabır gösterip süt dökmüş kedi gibi sus pus durman...Sabrın çok ...
Tıp matematik okuyan birinin inkarcı olmasına şaşıyorum.....
Hatırlarsan senle bacterileri tartışırken sen"bacteriler okadar basit değil çok komplex yapılar kendiliğinden oluşmaz" demiştin...
Aslında inkar için bir temelin bile yok .Bunu sende biliyorsun...Fakat inkar ediyorsun.......
Sana bir şey söylimmi, ben senden daha akılcı biri olduğumdan inanmak zorunda kaldım..
Senin okadar akılcı olduğunu zannetmiyorum..Biraz şovenistsin ...Çok sırtma :lol: :lol:

Diğer ucube doktor nasıl?Piskolojisi düzeldimi?anemileri öğrendimi? :lol:

Ona söyle özel hayat tüzele alınmaz ..ÇOk ayıp ..Eğitimli bir adama hiç yakışmamış mesajımı yayınlaması :lol: :lol:

haci 11-12-2004 01:21

Reel
Seninle daha önce nerede karşılaştık?
Beni şaşırttın!

11-12-2004 09:22

Merhaba Haci
Sesini duymak guzel.Coktandir karsilasmamistik.Ne haber. :wink:

reel 11-12-2004 10:09

Ben savtullah...Nasılsın ?

ngcoskun 11-12-2004 10:28

arkadaşlar tıp okuyan inanır diye bir şey mi var.aksine okuyan bilinçlenen insan gerçeği görür ve cesareti varsa inkar eder.unutmayın ki bilim adamları giderek allahtan uzaklaşmaktadırlar. birşeylerin açıklamasını buldukça bunların o yüce saydığınız varlık tarafından değil doğal sürkülasyonla olduğu ortaya çıkmaktadır. ki allah tezinizi çürütür.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:42 .