![]() |
Tanrı
Tanrıya kızıyorum bazen
Var etti bizi ama neden Sağ olsun yine vermiş birer beden Ama insanlık zor, inse baksa tepeden |
Kızıyorsun bana, neden?
Olurmu kötü seni vareden Verdim size birer beden İciyorsun fosur fosur Sigarayı sen neden... İnip bakacağım tepeden Ama korkuyorum ben senden. Yarattım insanı, Seytan sana tapsın diye Sen giydirdin pabucu ters seytana sıp diye dilimde tüy bitti, benden kork diye diye Korkan ben oldum yarattığım kuldan Pişmanım, tevbe ettim, yarattım seni ne diye... |
Saygideger arkadaslar;
Tanri, Allah dediniz, Hep biribirinizi "yediniz. Halbuki ne guzeldir, mehtapli deniz. Tanri mi size, siz mi tanriya verdiniz? Soyleyin bana nedir, derdiniz? Aslinda siz, cuvala un serdiniz. Zannettinizki huzura erdiniz. Halbuki guzelce aranizda gecinebilseniz. Siz ektiniz, siz bictiniz. Insanoglu olarak; idareyi kime verdiniz? Verirken geri almakmiydi niyetiniz? Karar verseydi tekiniz, Gecinip giderdi ikiniz. Tanri allah demeyiniz, Boyle bir halt yemeyiniz. Insan olarak ki biliniz. Kontrol edin, diliniz. Tum dedikleriniz, Cunku, sizin eseriniz. Varsa; burnunuz, kulaginiz, gozunuz, diliniz ve eliniz. Dediginizi duyun ve de biliniz. Aslinda birimiz, hepimiz, Hepimizde birimiz Baska da yok guvenimiz. Saygilarimla; evrensel-insan |
Tanrı sen benim ömrümü yemeye devam ediyorsun
Annem babam senin yüzünden bu siteye girişimi yasakladı Ama ben seni dinlemeyip yine giriyorum Beni seni rencide EDİT Valla sana nasıl inanacam bilmiyorum Ben şimdi gözünde Norveçli bir kafirim değil mi Onlar gibiyim çünkü onlar gerçekleri sevenler Koluma dövme yapacam küpe takçam saçımı boyatacam Hatta sana karşı şarkıları dinleyecem Çünkü sen YOKSUN hayatımda Kızarsın kız banane Hayatımı yedin sen 12 yıl |
Yanılan Sensin...
Ey uluların ulusu Tanrı...! Suçu nedir, Adem'le Havva'nın Olmasa gerek bence yemeleri yasak meyveyi Cezalandırmakmıydı yoksa amacın Aşkı ve sevgiyi Cezalandırırken aşkı ve sevgiyi Piri- pak eyledin babasız çocuk doğuran Meyrem'i Sonrada böbürlene, böbürlene '' O benim ruhumdur '' deyip Gayri meşru ilişkiyi övdün. Öyle tuhaf işlerin varki tanrım anlatmakla bitmez sanırım Mesela kitaplarında: Tozdurup duranlara, Kolayca süzülenlere, İşleri ayıranlara, Yükünü yüklenenlere, Battığı zaman yıldızlara, Kararmaya yüz tutmuş geceye, Ağarmaya başlayan gündüze, Bu kadar tuhaf şeye, Bu kadar yemin niye? Şeytanı yaratmakla, Kullarını sınadığını sanırsın. İnsanda yanıldığın belli. Bence yanılıyorsun. Şeytanın hedefi insan değil Besbelliki sensin. Şeytanı cehenneme atmakla Ceza verdiğini sanırsın Ateşten yaratılmışı; ateşe atmak. Nasıl bir cezadır? Bence çok safsın. Cehennemin şeytana bir şey yapmıyacağını bilmezmisin? Görülüyorki... Secde konusunda, şeytan değil; yanılan sensin Tanrım. 22 Ocak 2009 Aliseydi Taşdemir |
Bu şiirlerin şarapları mı eksik.... Hayyamlaşmak için :)
|
Şarap kısmını İnvi tamamlasın experttir kendisi
|
KARLMARX VE TANRI
Karl marx ölür ve cehenneme gider.Bir zaman sonra cehennemde acaip bir karışıklık,bir hır-gür vuku bulur! Melekler falan bakarlar durum olacak gibi değil,ahiret başlarına yıkılacak..olayı tanrıya anlatırlar,tanrı bir meleği görevlendirir ve "git bir cehenneme gir bak bakalım neler oluyor?" der.karl marx ın cehenemdekilerin "tüm insanlar eşit değil mi?neden cennettekiler zevk-ü sefa içindeyken biz burda ateşler içinde yanıyoruz?biz de eşit haklar istiyoruz!!"diyerek ayaklanmasına yol açtığı anlaşılır.bunun üzerine tanrı,karl marx ın cennete alınmasını buyurur,sırf karmaşa sona ersin diye.karl marx cennete alındıktan bir hafta kadar sonra,tam herşey süt liman derken yeni bir kargaşa çıkar.bu kez cennettekilerin ayaklandığı anlaşılır."cehennemde kardeşlerimimz alevler içinde cefa çekerken biz burada sefa süremeyiz!!"diye ayaklanan cennet ahalisi ortalığı velveleye vermektedir.bunun üzerine çaresiz kalan tanrı,karl marx la başbaşa görüşüp onu artık olay çıkartmamaya ikna etmeye karar verir ve meleklerine karl marxla başbaşa bir görüşme yapacağını söyler.ikisinden başka kimsenin olmadığı bir odada tanrı ve karl marx görüşmeye başlar!yarım saat..bir saat..iki saat derken en sonunda melekler meraklanır ve aralarından birini içeri yollarlar,melek tanrıya "tanrım..neler oluyor?saatlerdir içerdesiniz..."derken tanrı meleğin sözünü keser: "tanrı yok!yoldaş var!!!" |
=))) güzelmiş
|
YARATANA...?
Zebur,Kuran, İncil, Tevrat Vahiy, Ayet, Hadis,Kitap Eyvah yaratıldık evlat Secdeye dur, eyle biat Dünya, Güneş, uzay evren Var eden, Yok eden yaratan Altıgün altıgece sürdü bu an Bir anda ''ol'' demeyle yaratamıyor yaratan Kıyamet, alamet, hıyanet Yok yer yüryüzünde insanlığa sadet kardeşi kardeşe düşman et kaderine boyun bük! yaratana dua et Sodum ve Gomorada sapkındı insan Haber eyledi günahkar insana olacak tufan Neydi günahı hayvanlarla,kuşların Onlarada eyledin büyük tufan Karısına kardeşim dedi korkudan Abraham Firavundandı korkusu,değil yaratan Karısını firavuna peşkeş çeken oldu bereket peygamberi Abraham Bulamadın mı başka imtihan yüce yaratan güvenmez peygamberine çocuğunu kes diyen küçük bebeyle anneyi çölde susuzluğa terk eden Bumudur takdirin ey bebeğe acımayan Üfleyerek Meryemi hamile bırakan Öldürecekler çocuğunu; Meryeme kaç diyen Krala gücü yetmeyip çoukları katleden Maharetmidir İsayı kurtarman herşeye gücü yeten Bütün peygamberlerinin uçkuru gevşek Belkıs Malikesine Süleyman eyledi aşk İkiyüz hanımla Davut eyledi meşk İsanın günahı neydi evlenmesi yasak Muhammede indirdin kitabul Kuran Onunda koynuna soktun onlarca can Hor görürsün ayetlerinde kadını yüce yaratan Gerdeğe soktun bebeği, dokuz yaşını doldurmadan Hayır da şer de senden değilmi Kendi suretinde yarattın Ademi Şer'i yaratan sensen şeytanın suçu ne Yarattığın meyveyi yiyen Havva'nın suçu ne Yarattıklarını aşağılayan sen değilmisin sonrada ''develer gibi'' (1) cehenneme sevk edersin Erkeği kadından üstün görürsün Sonrada ''aşağılık maymunlar'' (2) diye böbürlenirsin Dileseydim yükseltirdim dersin onun durumunu pisliğe benzetirsin Onları ''pislik'' (3) olmakla itham edersin Pisliği yaratan sen değilmisin Envayi çeşit peygamber gelmiş Kimisi kavmine kızlarını ikram eylemiş Kimi çileye çekilmiş kimi evlenmemiş Kimi ne bulduysa haremine katmış Sen tanrısın bilirsin bu ne iş Peygamber kızlarının tecavüzüne uğrarmıymış Sodum, Gomoradan ne farkı kaldı peygamberinin sıkılınca canın toplumları helak edersin Göğsü tomurcuk hüriler vaat edensin her türlü işkenceyi yaratan sensin Kitapların ayrı telden sözünün eri değilmisin sende özel mülkiyeti seven yalancının tekisin İşte bize çok övdüğün ashabı kiram Dokuzunda gerdeğe girdi Ebubekir'in kızı Ayşe anam kızını vermek için gün sayar adaletli ömer Damat olmak için Muhammed'e Osman la Ali sırayı bekler Herşey bununla bitmedi tanrım Ömer de Alinin kızına el attı hemen Ömeri'n adaleti yerine geldi Çocuk yaştaki Ümü gülsüm'ü yatağa serdi Böylece adalet yerine geldi Ashabı kiramın yaptığı örnektir dendi Sen yücesin sen bilirsin tanrı Bunlar bana bir sadet zinciri gibi geldi. 1-meryem 86 2-Araf 166 3-tevbe 28-125 Aliseydi Taşdemir |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:39 . |