Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ermeniler ile dostluk değilmi...buyrun zihniyete bakın.. (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=11691)

AYATA 05-08-2009 13:42

Ermeniler ile dostluk değilmi...buyrun zihniyete bakın..

Ermeniler son dönemde Türkiye'de Antalya' da tatili tercih ediyorlarmış...bunun en önemli sebeblerinden biride neymiş biliyormusunuz...

Erivan üniversitesi öğretim üyesi psikolog Nelly Haroian Antalya'nın güzel bir tatil beldesi olması dışında Ermenilerdeki "Türkler bize hizmet ediyor" psikolojisinin de Tatil için Antalya tercihinde etkili olduğunu iddia ediyor...

buyrun işte dost olmaya çalıştıklarınız.....hadi hep baraber çığlık atın Hepimiz ermeniyiz diye....bu EDİT ulusun eline bir kere daha geçseniz bir kere daha kesileceksiniz dedeleriniz gibi...

kaynak aşağıda
http://www.sabah.com.tr/Dunya/2009/0...talya_eritiyor

dilaver 05-08-2009 14:20

El insaf yahu, hakikaten el insaf.

Yani şimdi İstanbul'a gelmiş olsalar onlara Türkler hizmet etmeyecek mi. Bu kadar saçma ve anlamsız bir mantık olabilir mi.

Hadi bu saçma mantıga gazetede yer verdiler, sırf sansasyon için. Ama bu kadar anlamsız bir mantıgı alıp da onun üzerine tez bina edebilmek neyin nesi oluyor.

saygılarımla

evrensel-insan 05-08-2009 14:39

Saygideger arkadaslar;

bu EDİT ulusun eline bir kere daha geçseniz bir kere daha kesileceksiniz dedeleriniz gibi...-Ayata-

Bu, yukaridaki ifade nasil bir ifadedir? Boyle ifade kullanan bir yazar; ermeni soykirimi yapilmadigini nasil iddia edebilir? Boyle dusunen, kisiler oldukca, bizler; dunyaya ve kendimize "biz ermenilere iyi davrandik" diyebilirmiyiz?

Bu ifadeyi kullandirtan, nedir? bu ifadenin, insanlik ve insan neresindedir?
Ayrica, bu ifade site tuzugune aykiri degilmidir?

Daha cok sey yazacaktim ama; ben insanligimi simdiye kadar, hic bir sart ve durumda, kaybetmedim ve olunceye kadar kaybetmeyecek kadarda; bilgili ve bilincliyim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

kafasikarisik 05-08-2009 14:54

Dinciliğin dini olmadığı gibi ırkçılığında ırkı yoktur. Dincilikten muaf tutulan bir din olamayacağı gibi ırkçılıktan muaf bir millet de yoktur. Hadi biz yurtışında fink atamayan garibanlarız, yurtdışında yaşayıpta Türk olduğu öğrenilince gümrük memurundan itibaren ayrı gözle bakılanlar bunu nasıl görmezden gelir?
Türk ırkçıları olduğu gibi Ermeni, Rum ve Kürt ırkçıları da vardır. Her fırsatta bunu göstermekten de geri durmazlar. Tamam iğneyi önce kendimize batıralım, eyvallah. Haber abartılı olabilir ama yok asla Ermeniler böyle şey yapmaz demekte gerçekçi olmuyor.

AYATA 05-08-2009 15:29

saçmalamanızın sınırı yok anlaşılan...yahu ben zaten bunu haymatloslar için yazmadım TÜRKler için yazdım...Türkler bilsinler....yendikleriniz ile dost olamazsınız demiş Yüce Hakan Cengiz Han...doğru söylemiş...

Evrensel insan denilen zat.....Senin değil Türk'ün Ataları kesildi Ermeniler tarafından....biz buna inanıyoruz Türk'e ihanet ettiler ve düşmanla birlikte olarak Türkleri kestiler...senin kör gözlerin görmesede gerçek bu...haykırıp feveran etmene gerek yok...ermeni yarın fırsat bulsun dün karabağda, hocalıda (http://www.haber7.com/haber/20090225...i-katliami.php )yaptığı gibi yarında Türk kesmeye devam edecektir...ihanetleri yüzünden ve anadoluda yaptıkları katliamlar yüzünden özür dilemedikçe bu topraklara sokulmamaları gerekir...

evrensel-insan 05-08-2009 15:38

Saygideger ayata;

Seninle bu konuda polemige girecek degilim. Benim sozum ve senin ifadenle haykirisim; Turk'e veya Ermeni'ye degil; INSAN VE INSANLIGA ve insan ve insanligi bu duruma getiren; ayrimci zihniyete.

Saygilarimla;
evrensel-insan

boğaziçi 05-08-2009 16:35

bu basliga astigim iki iletinin kaldirilma nedenini ogrenebir miyim? ermeni ceteleri, ermeni tehciri ve talat pasayla ilgili yazdiklarim kimi rahatsiz etti acaba?

evrensel-insan 05-08-2009 16:48

Saygideger ayata;

Senin değil Türk'ün Ataları kesildi Ermeniler tarafından-ayata.

Ne sizin, ne de baska kimsenin, Turk'u ve Turklugu tekeline alma hakki yoktur. Ustelik, kimsenin kim ve ne oldugu hakkinda; fikir yurutmek ve tesbit yapmak hakki da, yoktur. Benim Turklugu mu ve Turk olup olmadigimi, degerlendirme hakkin da yoktur. Ustelik, Turk oldugumu defalarca acikladim.

Sen sadece kendinin kim ve ne oldugunu ortaya koyabilirsin. Birak herkeste kendinin kim ve ne olduguna kendi karar versin, olur mu?

Saygilarimla;
evrensel-insan

prozac 05-08-2009 16:49

Sn boğaziçi 2 dakika bekleseniz nedeninide öğrenirdiniz.
Artık burada belirtelim,iletinizi ben kaldırdım.Hiçbir katlıiam veya kıyıma alkıs tutmuyoruz bu tür iletilere yer vermemeye çalısıyoruz.Bunun dışında herkes dilediğini yazabiliyor...
Butür şeylerin hesabını sormadan önce ne yazıyorum diye bir bakın sadece size değil lütfen herkes böyle algılasın.

parmis 05-08-2009 17:03

Bilmiyorum bu masalı bilen varmı içinizde?

çocuğun birini yılan sokar öldürür çocuğun babası koşar yılanın kuyruğunu vurur koparır yılan kaçar baba acı içinde oğlunu gömer.. Aradan yıllar geçer baba bağına giderken bir yere sıkışmış yılanı görür yinede kıyamaz kurtarmak ister kurtarırda ama bakar ki yıllar önce kuyruğunu kopardığı yılan bu ;yani oğlunu öldüren bakışırlar..

Baba der ki-- git işine yılan bende evlat acısı sendede kuyruk acısı varken biz dost olamayız..
Bilemiyorum ama doğrumu ne??????

parmis Güneşin_kızı

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:33 .