![]() |
Dua buyrun lütfen
Forumun dindar üyelerinden ricamdır...
11 Ağustos günü Aydın-İzmir otobanında meydana gelen tarfik kazasından ağır yaralı olarak kurtarılan ve şu an yoğun bakımda olan sevgili oğlum Ramazan Cihad'a yapılan tıbbi tedaviye dualarımızla destek olmak istiyoruz. Henüz 17 yaşında ve hayatının başında. Eğer yaşarsa hayatının geri kalanında onu nasıl bir hayat bekliyor bilemiyoruz. Onun için ölüm mü hayırlıdır, yoksa yaşam mı, sadece Yüce Allah biliyor. Ama yüreği yaralı bir baba olarak, yavrumuzu bize bağışlamasını Yüce Rabbimizden sonsuz bir arzu ile istiyoruz. Çünkü Ya Rab! Sensin bizi yoktan var eden, ölü iken dirilten. Bir hiç'ken değer veren... Öldüren de SENsin, dirilten de, ağlatan da SENsin güldüren de. Yarı ölü vaziyetteki yavrumuzu dirilt Ya RAB! Çünkü Ya Rab! Bu yaşına kadar adının gereği gibi yaşamayı, SENİN razı olacağın bir kul olarak yaşamayı henüz başaramamış olabilir. Eğer başarmışsa, ben evlat acısı çekmeye razıyım. Ama başaramamışsa, ne olur başarabilmesi için ona bir fırsat ver, ömür ver, akıl ve beden sağlığı ver, ver Ya Rab! SENsin bizi duyan ve SENsin ancak dualara icabet eden. Bu duamıza da icadet, yavruma Şafi isminle şifa, Hay isminle hayat bahşet Ya Muin, Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Hay, Ya Şafi!!! Acımızı anlayan herkesten duamıza amin demesini veya kendisine has güzel dualarıyla Rabbine yalvarıpyavrumuzu sağlığına kavuşturması için dua etmesini rica ediyorum. |
geçmiş olsun abdulKADİR..
umarım canından bir parça olan oğlun en kısa sürede eski sağlığına ve sevdiklerine kavuşur.. |
Alıntı:
Sevgili abdulKADİR, inanın dinsiz biri olarak da acınızı anlamakta ve paylaşmaktayım. Umarım oğlunuz en kısa zamanda eski sıhhatine kavuşur, ailenizin neşe ve huzuru tekrar yerine gelir. Ailenizin ve çevrenizin şu anlarda en çok ihtiyacı olan şahsınıza da metanet ve teselli dilerim. en iyi dileklerim ve saygılarımla ulpian |
AMİN abdulKADİR kardeşim...
RAB'bim en kısa zamanda şifa versin inşallah.Dualarımız sizinle. |
Geçmiş olsun.Umarım sağlığına kavuşur.
|
Sayın abdulkadir.
Geçmiş olsun diyorum ve saglıgına kavuşması için şayet dua gerekiyorsa inanmamakla birlikte sizinle birlikte amin diyorum. Şayet bir işe yarayacaksa binlerce kez amin diyorum. Acil şifalar temenni ediyorum. Umarım oglunuz çarçabuk iyileşir. Yaşama geri döner ve ne olursa olsun etrafındaki sevgi halesi onu daha da ileri götürecektir. Tekrardan geçmiş olsun. saygılarımla |
Tanri yardimciniz olsun abdülkadir,acini anliyabiliyorum,etdiyin ve edeceyin dualara bendende amin.
|
Saygideger abdulKADIR;
Oncelikle, ogluna buyuk gecmis olsun diyor ve acil sifalar diliyorum. Sonucta oglunuzun tamamen ve istendigi sekilde iyilesebilmesi icin; gunumuzun tum tibbi gelisiminin kullaniminin da yeterli olmasini diliyorum. Bu arada bir umudumda; oglunuzun, kendisine uygulanacak tedaviye karsilik verebilir olmasidir. Saygilarimla; evrensel-insan |
Sn. Abdülkadir;
Sevgili oğlunun acil şifa ile yaşama dönmesini ve kazanın izlerinden kısa zamanda kurtulup acınızı dindirmesini diliyorum. Büyük geçmiş olsun! |
Çok geçmiş olsun Abdülkadir,
Allah'tan oğlunun bir an önce iyileşmesini ve tekrar birlikte huzurlu bir ömür geçirmenizi diliyorum. Arada gelişmelerden de haberdar edebilirsen abi çok memnun kalırım. Allah'tan acil şifalar diliyorum. Dualarım sizinle. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:20 . |