![]() |
Başarı Ödülü: tensiz.denek
Yönetim Kurulumuzun kararı gereği tüzüğümüzdeki amaçlarımız doğrultusunda başarılı çalışma yapan üyelerimiz simgesel Başarı Ödülü ile ödüllendirileceklerdir.
İlk Başarı Ödülümüz tensiz.denek arkadaşımıza verilmiştir. Karar metni: Tensiz.denek adlı üyemiz, Evrim Teorisi sitemizin (www.evrimteorisi.org) geliştirilmesinde gösterdiği çaba ve başarı sebebiyle Turan Dursun Sitesi Başarı Ödülü almaya layık görülmüştür. Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Yönetim Kurulu |
Tensizdenek arkadaşımızı kutluyorum ve tebrik ediyorum.
|
Tensiz.denek,tebrik eder başarı ve çalışmalarının sürekliliğini dilerim..
|
Saygideger tensiz.denek;
Azimli ve kararli calismalarinin devamini diler; layikiyla almis oldugun odul icinde tebrik ederim. Ayrica, sitemizin boyle bir dusunce uretimini de kutla, devamini ve gelisimini dilerim. Saygilarimla; evrensel-insan |
Hep başarılı olmanı dilerim....
|
Kutluyorum, bu çalışma azmi ile nice ödüllere diyorum.
|
tensiz dostumuz, gerçekten bize ihtiyacımız olan ivme ile enerjiyi kazandırmıştır. Kendisini kutluyor ve kendisini de aşmasını bekliyorum. Buna gücü vardır, bunu ispat etti.
saygılarımla |
Tebrikler tensiz.denek... Site gerçekten çok gelişti ve her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor. Sağol, varol...
|
Yeni hedefimiz bu ödüllerin sayısını 3'e çıkarmak :)
Şaka bir yana, sitelerimizin gelişmindeki başarı sadece bir kişiye ait bir başarı değildir. Dün ve bugün evrim sitelerinin gelişmesi için emek sarfetmiş olan herkesin bu başarının altında imzası vardır. Dolayısıyla bu ödülü site için çalışmış, çalışan ve çalışacak olan herkes adına kabul ediyorum. Ayrıca güzel yorumlarınız ve desteğiniz için evrim siteleri grubu adına hepinize teşekkür ederim. Saygılar, |
Tensiz deneği evrimteorisi sitemizdeki emeklerinden ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum..Başarılarının devamını dilerim..
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:26 . |