Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Yeni Üyeler (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Selam (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=13090)

negri 25-09-2009 18:29

Selam

Tanışma merasimine katılmayı unuttum. forumun yeni sivrisi geldi. selam...

evrensel-insan 25-09-2009 18:46

Saygideger negri;

Sitemize ve aramiza hosgeldin.

Saygilarimla;
evrensel-insan

ozgur_beyin 25-09-2009 19:15

Alıntı:

negri´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 238943)
Tanışma merasimine katılmayı unuttum. forumun yeni sivrisi geldi. selam...

negri hogeldinde ,tanıştık ama seni hiç tanımadık. biraz kendini anlatsaydın

ulpian 25-09-2009 19:16

hoşgeldin negri. ama kendinden bir-iki satırlık da olsa bahsetmen gerekirdi.. :)

saygılarımla

negri 25-09-2009 19:26

hoşbulduk, negri nasıl bir insan?
-orta yaşlı, rahat, rahatlığı göz batan, araştırmacı, analiz eden, yazmayı seven, sevgi dolu, nefreti bilen, sevgisi anlaşılmayan, bazen alaycı, hep güleryüzlü, bazen ciddi, hep samimi, istemediğini yapmayan, özgürlükçü, demokrat, eksikleri çok ve fazlaları yok olan bir yazar.
-ne tahrikçi ne de provakatörüm.
-genel olarak açıkça konuşup gizliden meselelerin tatlıya bağlanması ve uzamaması için uğraşan bir yazarım.
-sanal alemde ve forumlarda her tür insanla sohbet edebilirim. yeterki saygı sınırını aşmasınlar ve dinlemeyi bilsinler.

karmakarışık sunum oldu. idare et. : (

negri 25-09-2009 19:29

hoşbulduk ulpian, inançsal zaviyemi merak edenlere söyleyeyim, agnostiklikle ateistlik arasında bir yerdeyim. siyasi zaviyem, kendi zaviyem yani adı yok. siyasi konuları, zamansal, mekansal ve toplumsal olarak değerlendiriyorum.

evrensel-insan 25-09-2009 20:53

Saygideger negri;

"Neg" kokeni; aryan olarak; linquistik ve etimolojik anlamda; olumsuz, negatif, hayir, olmaz v.s. anlamina gelir."No, not, non, un ve cesitleri" kokenlidir.

"Nihilizm" akimi ve ideolojisi hakkinda bir bilgin ya da gorus-yorumun var mi?

Saygilarimla;
evrensel-insan

negri 25-09-2009 22:06

nihilizm hakkında ansiklopedik bilgiden fazla bilgim yok. kendimde görebildiğim kadarıyla nihilizmi açmış bir insanım. kendim olmayı ve ahlakın kölesi olmamayı becerebilmiş bir yapım var. uzun mes'ele, yaşam kısa. : )

Titan 25-09-2009 22:24

hoşgeldin sivri:D

evrensel-insan 25-09-2009 22:32

Saygideger negri;

kendim olmayı ve ahlakın kölesi olmamayı becerebilmiş bir yapım var.-negri-

Bunun farkindayim. Turkiye gibi bir ulkede bir toplumsal kisilik yetistiren toplumdan birinin bunu basarmasi; cok onemli bir gelismedir. Etigi de, belki sosyal-siyasal-toplumsal bir yonlendirim disinda asmis olman da ayri bir onem tasiyor. Oyuzden nihilizmi bilip, bilmedigini sordum.

Ustelik bunlarin; kendi kendine gelismesi de; cok onemli. Peki ne dusunup; nasil davrandigini algilamak icin; Felsefeyle neden ilgilenmedin?

Yani en azindan; dallarinin neler icerdigi bilgisi. Birde bireyci akilcilik ile; bireysel dusunce arasindaki farki hic duydun ya da dusundun mu?

Birde sakincasi yoksa ve herkesin anlayabilecegi Turkce dili acisindan;

Ex Nihilo Nihil Fit-imzani acikliyabilirmisin?

Saygilarimla;
evrensel-insan

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:35 .