![]() |
sorum ınanmayan arkadaslara!!!!!
sızce teizm ile deizm arasındaki en büyük fark nedir........
|
Selam,
iletişim, din, peygamber... m.salih kıvançla... |
ınanmak konusu ayrı ......................
benım merak ettıgım bu kadar yuzeysel soru soran arkadaslar acaba neye ınandıklarını bılıyorlarmı bunumerak edıyorum .................
|
İlla birşeylere inanmak zorunda mıyız?
|
tabıkı degılsın.....................
Alıntı:
|
Sn.tokmak;
birşey değil!... saygılar... |
tokmak,
ben dinlerden özgürüm arkadaşım, hatta bu sayede panik atağımı dahi yendim bu dünyada insan gibi yaşayıp insan gibi ölmek için illaki birşeye inanmam gerekmiyor bu toplumda kimliğime kazınıp bana dayatılan dine gelince inanıp kabul edeceğim en son din islamiyet olurdu ben hayatımdaki en büyük kazığı kurandan yedim bak beni ne hale soktu |
Alıntı:
|
Sayın tokmak,
İslamiyeti çoğumuz doğru anladı. Gerek din derslerinde, inançlı aile büyüklerinden, bayramlardan, özel gecelerden, her yemek öncesi sonrası gece yatmadan, yola çıkmadan dua ederken az çok hepimiz anladık ve yaşadık islamı. kuran da okuduk bir kaç kere, dinledik binlerce kere. Güneşe asıp kurutunca "Allah herzaman heryerdedir, ondan kork. peygamberine inan, onun kadınlarına dokunma." kalıyor geriye. Peki madem biz yanlış yaşamışız islamı, islamiyet nasıl doğru yaşanır? Saygılar, |
bu tomak niye yasaklandı daha yeni üye olmuş bu başlıktaki mesajlarıda normal geldi bana
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:52 . |