![]() |
Harun Yahya'nın genel olarak yaptığı
Öncelikle harun yahyanın ne yaptığını kavramamız gerekiyor.
Genel olarak yapılan şudur: 1)Amaca uygun Kur'an çevirileri kullanmak,ayrıca ayetleri bilimsel verilere uydurmaya çalışmak(en çok karşılaşılan durum budur) 2)"Kur'an zamanında bilinmesi mümkün değil" denilen birçok bilginin Kur'an dan yüzyıllar önce bilinmesi durumu.Daha önemlisi Muhammed'in bu kişilerle bazı ilişkilerinin olduğunun kanıtlayan bazı kaynaklar! 3)Kur'an da bulunan bazı "mucize" iddialarının Kur'an dan önceki kitaplarda bulunması... islamacevap.com'dan alıntıdır. Bu yazıyı astım, çünkü öncelikle harun yahyanın ne yaptığını kavramamız gerektiğine inanıyorum. İyi düşünürsek yukardakinden daha fazla madde çıkacağına eminim. Russell |
Re: Harun Yahya'nın genel olarak yaptığı
Harun Yahya'nın en büyük yaptığı yanlış kuran'ı bilimsel bir kitapmış gibi tanıtıp beyinleri kurana ayarlı makine yapmasıdır. Her olayı kuranla ilişkilkendirmeye çalışmaktadır. Böyle yaparak bu ülkenin geleceğine hiçbir katkısı olmayacak sabit fikirli gençler yetiştirilmesine en büyük katkıyı yapmaktadır.
Bir de Atatürkçü geçinmez mi:) |
Her kişi nevi şahsına münhasırdır.
Adnan Oktar da öyle işte. Peşinden koşanlar da nevi şahsına münhasırlıklarını arayanlar. |
Adnan oktar (Bu arada onada bilim adamı diyorlar) denen zatı muhteremin ne yaptığından çok ona onu yaptıranların ne yapmak istdikleri önemli buraya bakalım. birgün kendisi ile karşılaşırsam sormak istediğim bir kaç sorum var yazayım şimdiden olurda ben değilde sizden bi arkadaş o cemali görmeye muvaffak olur. Elinde kur-an ı kerim gibi gibi kutsal bi varken Çünki orda her şey açıklanmıştır yaratıcının kitabı neden bilimle örtüştürüyor? kurandan surelerden örnekler vermeden anlatırsa sevinirim.... diğer sorular sonraya...
|
Harun yahya yazarken yanina (adnan oktar) yazarsak bilmeyenler ikisinin ayni kisi oldugunu anlarlar,tesekkurler.
|
Bir de belgesel tadında filmleri vardır bu adamın, hatta bazı okullarda izletilir! Yazık...
|
yahu harun yahya kimdir ? ne yazıyor ?
.. bakın şunu belirtmek istiyorum ; harun yahya bilimadamı değil bilimden yazıyor ! harun yahya din adamı ,teolog değil dinden yazıyor! harun yahya biolog değilk biyolojiden yazıyor ! bilimi kendi düşüncesine ,inancına göre tekrar dizayn ediyor ! biliim ,ilim insanı değilki bu adam !! kim ne yazdığını bilsin lütfen .. sonrada bu adamı islamın savunucusu ilan ediyorlar ! bir kahraman yapıyorlar ! |
bu kadar harun yahya hakkında boş boş konuşacağınıza yazdıkları şeylerin yanlış olduğunu ispat etmeye çalışın
|
Gumitg; katılıyorum sana, bak benim de bazı çalışmalarım var bu konuda.
http://www.turandursun.com/modules.p...ewtopic&t=4870 http://www.turandursun.com/modules.p...ewtopic&t=6496 |
kendimi yazıyor müridlerimi :P
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:58 . |