![]() |
Yaşayan faşistlerimize saygı...
Adlarını halı hazırda rahmetli olarak anamadığımız,
70 li yıllarda her tartışmada maydonoz misali bulunan ve de her zaman *''ülkemize bugünkü demokrasi fazladır''* diyen, 12 eylülle kına yakanları, matbuatın güzide SSdemirelci ''milliyetçi-mukaddesatçılarını'' hatırlayanlar varmı ? aklıma hemen gelen bazıları faşige hanım=Nazlı kabaklı bey =ölü ölmüş bile Taha abi Fehmi koru Rauf Tamer .... ..... katkılarınızı bekliyorum. |
Nazlı Ilıcak ablamın hayranı idim..
Tercüman gazetesindeki yazıları da güzelliğine inat erkekçe idi. Laf aramızda hayallerimi süslerdi.. Ama zor bir kadın.. Onunla yaşamak için peygamber sabrı şart. Şükür.. Pek ve çok ve hep uzağım. |
Alıntı:
1970'lerin MHP'lisi Taha Akyol günümüzde çok farklı bir çizgi izliyor. Geçtiğimiz yıl ABD'de meydana gelen kriz sonrası acaba marks haklımıydı sorusunu dünyada gündeme gelirken Taha Akyol da köşesinde bu şüpheyi dile getirmişti. Gerek Kürt sorununda gerekse insan hakları ve diğer pek çok gündem hakkında hepsine katılmasam da olumlu bulduğum görüşleri var Taha Akyol'un. Geçen mart ayında patlak veren TÜBİTAK ve darwin krizinde de bilimcilerden yana tavır koyan bir yazı yazmıştı. Bir kişi geçmişte ne ise şimdi de öyledir diye kabul etmek doğru olmaz. İncelemek gerekir. |
Darbe ve cunta yalakçısı yazarlar listesine asıl almanız gerekenler:
-Baasçı ve dönemin demokrasi için "cici!" diyen Doğan Avcıoğlu -Gizli Amerikan Tüfeği ve fake Devrim Meclisi üyesi İlhan Selçuk -Kafası hala 1940'lara mıhlanmış ve aynı fake meclisin üyesi Mümtaz Soysal -Zamanımızda Melih Aşık -Andık gazetecisi Oktay Ekşi -Karargah gazetecisi Mustafa Balbay -Kışlanın sesi M. Ali Kışlalı ve daha niceleri. Nazlı Ilıcağı böyle bir listeye almak ise tam terbiyesizlik. |
Alıntı:
EEEEEEEEE!!! Ne demişler.. "Düşenin dostu olmaz". |
Azizim sadece Türk milliyetçisi faşistleri mi listeliyorsunuz?
|
Alıntı:
matbuatın güzide SSdemirelci ''milliyetçi-mukaddesatçılarını''... ama illaki isterseniz politikacılarını da ekleyebilirsiniz. Şükran duyarım. |
Alıntı:
|
Sn wiperandcleaner,
Çok güzel wipe etmişler zihninizi. Pensilvanyalı mısınız ? Eleştirdiğiniz kişilerin size hissettirdiği her ne ise umarım aynı tadı alabilirsiniz gelecek günlerinizde. |
rauf tamer: solcu gençlere neden banka soyuyorsunuz, para kazanmak için etrafınızda güzel kızlar var, onları satın bakın ilk müşteriniz ben olacağım.
1981in 12 eylülü:mehmet barlasın genel yayın yönetmeni olduğu milliyetin manşeti.huzurun birinci yıldönümü. benim ilk aklıma gelenler bunlar. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:18 . |