![]() |
Sargon Onur Üyemiz
Sitemizin emektarlarından, çalışmaları ve araştırmalarıyla sitemize yön veren
isimlerden sargon YK'nın oy birliği ile aldığı kararla Onur Üyelerimiz arasında yerini almıştır. Arkadaşımızın katkılarının artarak süreceğine inanıyor bu güne kadar verdiği tüm emek için teşekkürlerimizi sunuyoruz. YK |
Sevgili Sargon'u tebrik ediyor, harcadığı emek ve zaman için teşekkür ediyorum.
Birikimine, erdemine ve alçakgönüllü içerikli yazılarına herzaman ihtiyacımız olacak. Sevgiler:) |
Teslimat gecikmişti.
Başına bir şey mi geldi diye de düşünmeye başlamıştık ki... Bu site harbiden şanslı. |
Alıntı:
Sevgili sargon'un bilgi ve birikimi, üslup ve tarzı ile siteye sağladığı sadece benim bilebildiğim katkıları bile nice onur ödüllerine layık, ki kendisi bu katkılarını sunmaya benim siteyi tanımamdan nice önce başlamış birisi. Gönülden tebrik ederim. saygılarımla |
Tebrikler Sargon.
|
Sevgili Sargon ;
Onur üyeliği denildiğinde, gerçekten "Hak" ediş önemliydi. Ananın ak sütü gibi helal olan onur üyeliğini can-ı yürekten kutlarım. |
Tebrikler Sargon...
|
Kutlarım sargon.
|
Hepinize tesekkür ederim. Yazdiklariniz paye almaktan daha onur verici.
|
Sevgili sargon
Bu frodo bol keseden gene ödülleri dagıtmaya başladı. Bunun sonucunda başımıza bir gelecek var diye endişeliyim. Bunlar gene başımıza bir çorap örmeye niyetliler zannedersem. Altından ne çıkacak bakalım diye merak içindeyim. Bu kuşkular bir yana zaten senin eylemin ve duruşun hiç bir ödül gerektirmeyecek kadar nettir ve üyelerin hafızasına kazınmıştır. İhtiyatı elden bırakmamak kaydıyla tebriklerimi sunarım. Benim için en büyük ödül ne olurdu biliyor musun. Şöyle iki kadeh parlatarak uzun uzun dertleşsek, özlem gidersek. Umarım ahir ömrümüzde bunu da gerçekleştirebiliriz. saygılarımla |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:48 . |