![]() |
Kasım 2009 En İyi İleti Ödülü
Yapılan oylama sonucu sitemizin Kasım 2009 en iyi forum iletisi ödülünü "Pedofilinin (sübyancılığın) Kuran'daki yeri" başlıklı makalesiyle ulpian adlı üyemiz almıştır.
Kendisini kutluyorum. Söz konusu iletiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=14474 |
Tebrikler dostum...
|
Tebrikler Ulpian!
Birer başvuru kaynağı niteliğindeki makalelerinizin devamını bekliyoruz. Saygılarımla... |
Sevgili ulpian ilgi ile makalelerinizin takipçisiyim kutluyor ve de devamını diliyorum..
|
herhalde bircogumuzun dikkatini ceken bu makalenin, uzun tartismalara bos yere yol acmadigini farketmistik zaten; Tebriklerimizle basarili makalelerinizin devamini bekledigimizi hatirlatiriz:D
|
Kesinlikle harika bir çalışma. Din alimlerinin konuya bakışları da dile getirildiğinden "bizim" dincilerin "aslında onu demek istemiyor" gibi kıvırma argümanları havada kaldı. Ciddiyetle dokunmuş, bir dergide basılabilecek formatta çok güzel bir makale.
Tekrar tebrikler sevgili ulpian. |
Sevgili ulpian bunun makale özelliğinde bir yazı olmadığını söylemişti bana.. Katılıyorum.. Buna rağmen yazınsal estetik ve değer açısından çok üstün nitelikli olduğundan oy vermekten alamadım kendimi.. Tebrikler...
|
Teşekkür ederim arkadaşlar... Ödülden ziyade sizin gibi çok değer verdiğim forumdaşlarımın bu başlığa yazdıkları onurlandırıcı.
Ama sevgili editörümüzün de dediği gibi... Alıntı:
saygılarımla |
Çok güzel bir yazıydı ve hak ettiği ödülü almıştır. Tebrikler
Saygılarımla Umurcan Görür |
kutlarım dostum...
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:28 . |