![]() |
Siteye Ulaşımda Sorun Var
Yöneticiler Siteye girişte sorun yaşanıyor. www.turandursun.com adresi üzerinden giriş yapılamıyor. http://174.37.15.59/forumlar yazarak girebildim. Arz olunur.
|
Türkiye üzerinden ulaşımda sorun yaşanıyor olma ihtimali yüksek. DNS kaynaklı bir sorun olabilir.
|
Evet DNS ile ilgili bir problemmiş. Problemin kaynağını bulamadım ama DNS sunucusunu restart yapınca sorun çözüldü.
|
Azizim Elinize sağlık. Teşekkür ederim.
|
Bende giremedim saatlerdir yaw:)
Sağolasın Cem:) |
Bu sorunlar (siteye girememe, diğer siteler/bağlantılar hızlı iken TD'nin yavaş olması vs) devam ediyor mu?
Eğer varsa bunları burada paylaşalım. Bende sıklıkla bu sorunlar oluyor ve sadece benim başıma geldiğinden emin değilim. Eğer genel bir sorunsa, ona göre takip edelim arkadaşlar. |
bugün saat 17.00 den itibaren sorun yaşıyorum.
Siteye bağlanmakta ve tıkladığım yazıya ulaşmada çook ağır kalıyor. bazen sayfa donuyor. Siteden çıkmak zorunda kalıyorum. |
Azizim Sitenin yavaşlığı sorununu ben de yaşıyorum. Diğer sitelerle ilgili işlem yapılıp yapılmadığını öğrenmenizi öneririm. Ayriyeten Sitenin tablolarındaki kodlamalarda da sorun olabilir. Herhangi bir değişim yapılıp yapılmadığını öğrenmenizi öneririm.
|
Bu sorundan ötürü, şu an yapmakta olduğum radyo yayınını da kapatmak zorunda kaldım.
Umuyorum, teknik konularda yetkili arkadaşlarca sorun çözülür. Görülüyor ki sorun benden kaynaklanmıyor. Çoğu kişide bu sorun var. Her hangi bir bağlantıyı tıkladığımda açılması en az 30 saniye sürüyor. |
Benim buradan hiçbir sorun yok. Forumun bütün sayfaları hızlı açılıyor, sorunsuz mesaj yazabiliyorum vs.
Fakat bugünkü durgunluk sanki pek hayra alamet değil gibi. En az 4-5 farklı üyeyi bugün bir başlığa mesaj yazarken gördüm. Daha sonra baktığımda o başlıklarda o üyelerin yeni mesajı yoktu. Tesadüften ziyade teknik bir sorun gibi geliyor bana... ''Mesaj yazamayanlar lütfen bu başlığa yazsın'' gibi birşey demiyeceğim. :) Ama sanki bazıları hiç mesaj yazamıyor gibi geldi bana. saygılarımla |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:36 . |