![]() |
En Büyük Allah'a Kul Rasulune Ümmet Olmaktır!!!
Evet iddia edildiği gibi ateistlik veya halk arasında ki tanımı ile dinsizlik kişiye bunalım karamsarlık ve içine kapanıklıktan başka birsey katmıyor. Kişinin yaptığı iğrençliklere bir kılıf bulmasına yarayabilir lakin bu da bir müddet sonra çamura bulanmayla neticeleniyor...
Her ne kadar Kur'an'ı Kerimde - haşa- yanlışlık bulmaya ıkınsanızda, her ne kadar Efendimize (SAV) o çirkefli ağızlarınızla çamur atmaya kalksanızda özgürlük kisvesi altında binlerce kez mağlup olduğunuzu sizler daha iyi biliyorsunuz... Bataklığa saplanmış varlıklar gibi çırpındıkça boğuluyor ve kusdugunuz iğrençliklerde boğuluyorsunuz... kendinize kalkan olarak seçtiğiniz ideolojinin sizlerin hayatınızda derin yaralar açtığını biliyor ama belki bir inat uğruna belki zorluklara katlanamama - ki ortada zorluk diye bişey yok - adına kendinize hedefsizliğe itiyorsunuz.... Neyse öncede deidmya özgürlük sizlerin iddia ettiği gibi dinsizliği benimsemek değil bir çamura batmak bir yok oluşa doğru adım adım gitmektir... En büyük Özgürlük Allah'a Kul Rasulune Ümmet Olmaktır... SElametle... |
sevgili islami zihin harmanı bu yazdıklarının hepsi senin vehimlerin ve fenomenlerindir.
senin öçzgürlük diye tanımladığın bir yalanlar silsilesine köle olmaktır. bu siteye yeni gelmişsin bu sitede islamı reddeden binlervce makale var. önce onları bir oku sonra vaaz bölümüne geç olurmu |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Neyse öncede deidmya özgürlük sizlerin iddia ettiği gibi dinsizliği benimsemek değil bir çamura batmak bir yok oluşa doğru adım adım gitmektir...[/QUOTE] neyse daha özgürlük ne bilmiyorsun..sadece çamur atıyorsun.. daha karşındakinin ne dediğini dinleme ahlakın bile yok Alıntı:
islam seni nasıl tanımadıklarına karşı şeytanlaştırıyor, iblisleştiriyor... kendine bir bak selametine sevgiyle.... |
Alıntı:
Alıntı:
Özgürlük kisvesi altında binlerce kez malup olmaktan kastınızın ne olduğunu bilesemde aşağıdaki resim bir sapkınlık olup malubiyet bakımından direk itikatınızı bağlar, biz ateistleri değil. Resimlerden yola çıkarak hangi ideolojinin hangi bataklıkları yarattığı ve ufacık çocukları bile hangi kusmukta boğduğu daha net görülmektedir. Alıntı:
Özgürlük dinsizlik değil, bir çamura batmak ve yok oluşa adım adım gitmek ise en büyük özgürlük Allah'a kul olmak, Resulune Ümmet olmak nasıl olabilir?Senin resulun ve Allahın en büyük çamur ve yok oluşmudur?Öyleyse kalsın ben almıyım. Tüm yazıyı ıkınma organın ile kaleme aldığın her halinden belli.Ama dedim ya beyin yerine düşünmek akletmek için ona ihtiyacın varsa sen bilirsin. |
Biraz akli olan musluman birini dinden cikarabilecek bu mantiksizlik ornegi kelimeler ve cumleler kalsin ki, gorenlere ders olsun. Iste sevgi dininin insani getirdigi nokta. Zihini harmanladigina gore, herkesinkini de kendininki gibi samandan saniyor herhalde....
|
Hafsalanın, öteki düşünceye karşı ne derece ayarsız ve kabulsüz olduğu anlaşılıyor harman kardeş.. O sebeple sana birşeyler söylemeye gerek yok.. "Allah kurtarsın" diyeyim..:mad2:
|
Alıntı:
Ne mutlu anlayabilene... |
Alıntı:
Köpüklü ağzından çıkan nefret dolu hakaretler bir yana, yukarıda alıntıladığım karamsarlık, içine kapanıklık, ve derin yaralar gibi tespitler hangi deney, gözlem ve araştırmalara dayanıyor merak ettim. Bu kadar iddialı konuşan birisi kanıt ve kaynak göstermek zorundadır. Üsluptaki penaltı ayrıca değerlendirilecektir. |
Söylenen sözler neden zorunuza gitmiş anlayamadım.
Dinlerden özgür olup, kendinizi kurtarın, uyanın diyen siz iseniz, tam tersini söyleyen, hayır asıl dinsizlik bunu yapar diyen birisine böyle tepki göstermek, ardından ne idüğü belirsiz resimler koymak, Biraz ağır gelecek ama hakettiniz bence bunu, Sizin bu yaptığınız, Geçen gün Edirne'de basın açıklaması yapmaya kalkışanları linç etmeye çalışanlarla aynıdır. Yarası olan gocunur misali, her böyle söz söyleyene bu kadar tepki göstermeniz çok tuhaf. Kişinin sözleri belki yersiz, belki çok ileri, bunlara siteminizi edersiniz lakin hiç biriniz buradaki bir çok müslümanın sizin kendi düşüncenize göre özgür olmanıza saygı gösterir iken buraya mesaj yazan hiç kimse sözlerinin arasına yine de düşüncene saygı duyuyorum dememiş. Dile getirmiştim ama yine getirmek istiyorum. Buraya ne idüğü belirsiz resimler koyan sayın AerA'yı şiddetle kınıyorum. |
bu tepki tabii envime dostum...
üstelik resimler konuyla son derece alakalı.. sen de benzer şeylerden şikayet etmiyor musun dostum??? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:18 . |