![]() |
Özgür düşünebilen herkesi Saygıyla Selamlıyorum
Herkese Selamlar,
Bu siteyi birkaç yıldır biliyorum fakat, 1-2 hafta önce ancak üye olmak kısmet oldu. Dini Kimliğim kendim için bile sorgulayan bir aşamada olduğu için şuyum ya da buyum diyemiyorum, fakat bu sorgulama hangi yönde netice bulursa bulsun, Liberal çizgiye sahip bir kişi olarak ifade özgürlüğünü herşeyin üstünde tutuyorum. Herkesin yaşam biçimine saygılıyım, fakat kendi inançlarını başkalarına dayatmayı marifet bilen kişilerin düşüne bilen tüm insanların tahammül sınırlarını zorladığını düşünüyorum. Herkesi tekrar en derin saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Beyin jimnastiği ile birlikte Güzel dostluk ve arkadaşlıklar kurmak dileğiyle :) |
Saygideger TurkceRap;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
sefa getirdiniz sayın TurkceRap...
umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz... |
Dinlerden Özgürlüğe hoş geldin TurkceRap!
|
Alıntı:
TeşekkürederimSn. Evrensel insan, Hoşluk bulduk. |
Alıntı:
Sn. Ulpian, Fikirlerin vucut bulduğu bu güzel ortamda çorbada benim de nacizane tuzum bulunsun istedim :) |
Alıntı:
Teşekkürler Saygıdeğer AhbAp hoş bulduk :) |
Sayın TurkçeRap;
Sitemize ve aramıza hoşgeldiniz. Saygılarımla |
Alıntı:
Saygıdeğer AerA, Teşekkürler, Hoş bulduk :) |
Dini Kimliğim kendim için bile sorgulayan bir aşamada olduğu için şuyum ya da buyum diyemiyorum, fakat bu sorgulama hangi yönde netice bulursa bulsun, Liberal çizgiye sahip bir kişi olarak ifade özgürlüğünü herşeyin üstünde tutuyorum.TÜRKÇE RAP
sevgili rapçı kardeşim, hoşgeldin.biz burda cuma vaazı vermiyoruz. kimseye kimsenin inancına yönelik yönlndirme de yapmıyoruz. sadece nasların ve dogmaların ne kadar yalana bulandığını kendi kaynaklarına daynarak anlatıyoruz. yani bir nevi ezber bozuyoruz. artık sende tekrar hoşgeldin bu özgür siteye ve insanlarının yanına |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:34 . |