![]() |
Parapsikolojiye bakış açınız?
Ben bir ateist olarak parapsikolojinin bir kaç bölümüne (astral seyehat,telepati ve telekinezi) inanıyorum..Özellikle yaşanmış deneyimler ve ölümden dönenlerin anlattığı hikayeler nedeniyle inanıyorum..Sizinde görüşünüzü merak ediyorum..
Alıntı:
|
Elbette tamamen uydurma! Test koşullarında sınanabilmiş tek bir ''paranormal'' veya ''doğaüstü'' vaka yok bugüne kadar.
Eskiden ''büyü, sihir, cin, üfürük, cadı, şeytan'' vs. gibi şeylerin yerini bugün -kulağa daha bi ''bilimselmiş'' gibi gelen- ''parapsikoloji, telepati, psikokinezi, enerji'' gibi kelimeler aldı. ''Böyle birşey vardır. Gösterebilirim'' diyen varsa, hiç durmasın, hemen zengin olsun. James Randi'nin Vakfı, ispatlanan herhangi bir psikokinezi, nazar, büyü, sihir, cin vs. gibi olguya tam 1 Milyon Dolar ödül veriyor. Ayrıca size Randi'nin ''alfa projesi'' ile parapsikolojiye inanan akademisyen taifesini nasıl dünyaya rezil ettiğini okumanızı da öneririm. saygılarımla |
tamamen bir uydurma olarak görüyorum. insanlar kendi ruhsal hezeyanlarını böyle tuhaf isimlerle adlandırınca kendilerini daha iyi hissediyorlar sanırım.
|
Bu zırvalara inan birinin kendini ateist olarak tanımlaması, basit 4/4 ritm hissedemeyen birinin kendini virtüöz olarak tanımlaması gibidir. Tanrı kavramı bu saçmalıklardan çok daha tutarlıdır.
|
Alıntı:
|
Parapsikoloji nedir?
|
Alıntı:
başını kuma gömmekten farksız. Bana ölümün eşiğinden dönmüş,binlerce birbirinden bağımsız ve habersiz insanın aynı manzarayı ağızbirliği yapmışlarcasına nasıl tarif ettiklerini açıklayamayan Bilim yok dedi diye hiçbirşey yok olmuyor. |
Daha önce astral seyahat ve telekinezi yapmıştım. Telepati yapabilen arkadaşımda var. Benim düşündüğüm 10 basamaklı bir sayıyı doğrudan bana söylemişti.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ http://www.youtube.com/watch?v=w86hDdUD03o Astral seyahat konusunda da evin içinde dolanmıştım ve yan odadaki sessizde ve titreşimi kapalı telefona gelen mesajı görmüştüm. Saygılarımla Umurcan Görür |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:28 . |