![]() |
RETİNA mucizesi (mi)
kuran da retina mucizesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
iddia Alıntı:
Alıntı:
|
sevgili rita, bunlar uyduruk zavallı isalmı küçülten zavallı polemiklerdir
arkadaşlar bir sürü uğraşıp'' mucize yalanları'' adlı site kurdular keşke oralara bir baksaydın kuranın nasıl çarpıtıldığını iyi anlardın. ve bu hamamaböceği kılıklı mucizeciler hiç bulunmamış bir icadı öne sürmezler gavur önce bulacakki bu müslüman bozuntusu mucizeciler. mucize yalanlarını uydursunlar. umarım senin hala zeki olduğunu düşünmemi sağlarsın |
değerli özgür_beyin teşekkür ederim
mucizeyalanları sitesini bağendim zaten ilk önce oradan araştırmaya başladım bulamadıklarımı da burdan sormayı düşündüm evet haklısın saçma sapan şeyler belki ama ben arapça bilmediğim için nasıl yan yana gelmişte oluşmuş bu kelimeler onu öğrenmek amaçlı sordum mesela bazı kelimelerin arasına başka harflerin girdiği de oluyormuş örneğin televizyon yazısını oluşturmak için TEhjLısEVİZjdkYON gibi işte hangileri böyledir hangileri değildir işine gelen mi böyledir onları öğrenmek amaçlı soruyorum esenlik olsun |
sevgili rita sana bir anekdot yazacağım ama bazı kelimelerin anlamını bulmaya sana bırakıyorum(bulamazsan özelden yazarım istersen)
yaşı geçkince bir kadın (osmanlı zamanında)zıbıhçıya gider selam hoşbeşten sonra geçkince hatun zıbıhçıya derki, efendi ziyadesiyle asil ,bir mahdumum var. yalnız yaklaşık altı aydır mahı peyker bir tazeyle desti izdivaç etmişim ama oğlumda bu ariz zahire çıktı. bu izdivaç senin yapacağın zıbıha muhtaç. bu yüzden mahdumuma öyle bir zıbıh yapacaksınki kutri arabi ,tul-i farsi, letaifi türki olsun der zıbıhçı hışımla ,bre hatun kadar becerikli olsam istediğin emsalde kendime yaparım der ve kadını kovar şimdi bu mucizecilerde kuranın zıbıhçılarıdır kurana en güzel zıbıh yapmaya çalışan yalancı ustalardır |
Sevgili Rita,
Surada phonetik arama yapabilirsin : http://www.islamicity.com/ps/default...eticSearch.asp 35:8 'e baktim: hasaratin inna seklinde geciyor. Yani iki ayri kelime aslinda. ratin + inna'yi retina diye okumaya calisiyorlar. Oluyor sana mucize !! Daha cok zaman harcayip dogrulugunu arastirmayacak , taze ya da saf ya da tembel beyinleri kandirmak icin uydurulmus bir baska mucize iste. 3.yol |
yahu arapça kelime den terkib yapıpalatince yapmışlar bu kadar öküzlük için insan nasıl bir mücadele vermeli
|
teşekkür ederim arkadaşlar
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:57 . |