![]() |
Bir Hatırlatma!
Arkadaşlar, kaynak olarak verdiğiniz yazıların içeriğini değil linkini asmanız gerekiyor, ilk birkaç cümlesi yazılabilir ancak devamı lüfen link şeklinde verilsin. Ayrıca yazılarınızda; belirli bir cümleyi veya bir olayı belirtmek dışında büyük, koyu veya başka renk kullanmayınız. Sitenin genel yazım kurallarına uymaya çaba gösteriniz, kaldığınız yerden devam edebilirisiniz.
Turan Dursun Sitesi Moderatörleri... |
Herhangi bir sitede görülen ve siteye aktarmayı isterdiğimiz bir yazının linki nasıl bulunur?
Örneğin bir gazetenin bir haberini sitede tartışmaya açmak istiyorum.Haberin linkini nasıl bulup ta siteye ekleyeceğim? Bilgilendirme yapılırsa iyi olur. |
Alıntı:
Linki ise, kullandığınız tarayıcının (internet explorer-mozilla firefox) adres çubuğundaki yazıyı kopyalayıp-paylaşabilirsiniz. |
|
Tamam!
Ben Google Toolbar kullandığım için linkin orada görünmesi gerektiğini sanıyordum.Oysa orada hep girdiğim ilk adresin ismi var.Link falan yok. Daha yukarıda google'un başka bir adres çubuğu olduğunu yeni fark ettim. Bilgiyarı öğrenemediği için şiddetle sıkılan ve bir bilgiyarı kırıp hücrelerine ayıran,siteye resim eklemeyi dört yılda öğrenen biri için doğal tabii. İyi ki sordum. Teşekkür ederim. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:14 . |