![]() |
Allah Yeni Zellanda yerlilerinden nefret mi ediyor?
Müslümanların allahı Kuranda defalarca Eşeklerden, keçilerden, sığırlardan bahsedip bunların faydalarından insanlara yararlı olduğundan hatta insanın rızkını nasıl bu hayvanlarla verdiğinden dem vurur.
Peki müslümanların allahının Maorilerle ne alıp veremediği vardı da bu insanlar ilk koyunu 1773 yılında gördü.Onuda geçtim bu adalarda tek memeli türünün yarasalar olması için ne gibi bir günah işlemişlerdir. Alıntı:
Alıntı:
"özgün Türler Yeni Zellanda hayvan ve bitkilerinin çoğu başka yerlerde bulunmayan türlerdir(Özgün Türler olarak bilinir). Örneğin 2500 türü olan kozalaklı bitki, çiçekli bitki ve eğrelti otlarının %80'i buraya özgüdür. Zellandaya İnsanların gelmesinden önceki 245 kuş türünün %71'i de buraya özgüdür. Bu yüksek oranlar, ülkenin diğer karalardan uzun süredir izole olmasının sonucudur. Ne Eksik ? Yeni Zellanda'da Diğer kara parçalarında ortak olan türler ya yoktur ya da çok az miktarlarda bulunurlar. En önemli grup olan kara memelileri: Kalan iki yarasa türü dışında hiçbiri yok. Dünya üzerinde hemen hemen heryerde memeliler baskın veya önemli türlerdendir. Zellanda'da iguanid ve yılan gibi sürüngen gruplarının yerleştiğine dair bir kanıt yoktur. Karınca ve diğer omurgasız hayvanlar çok az miktarda bulunurlar." |
Dünyanın arap yarımadasından ibaret olduğunu sanan bir allah onları neden düşünsün ki ?
Nereden baksam kuranın allahı elimde kalıyor. |
Başlık tekrar aktif hale getirilmiştir.
|
Cok dogru zellandaya hayvan yok peki guney amerikadaki afrikadaki yerlilere ne demeli?O gariplerim hic bir zaman cenabi mevlayi tanima sansi bulamadilar.oralara kitap inmedi...allah cc lokal mekke allahi oldugunu bir kez daha gosterdi sagolsun:-))
|
bu kadar basit düşünceniz ile Allah yoktur diye kendi aranızda birbirinizi eğlendirirsiniz ancak.
Allah sizin gibi küfürde olanlara bile kendi ismini günde sayısız kez söylettiriyor. :) |
Alıntı:
Buna bir cevap veremeyince laf kalabalığı ve allah adını söylettiriyor avunması dışında bir şey söyleyemeyecek misin? |
Yahu Yeni zelanda bir tarafa
Koskoca Amerikadan haberi olmayan bir allahami inaniyorsunuz Arabistanda Kuzulari , develeri , domuzlari , filleri görmüslerde Kitaba eklemisdirler Ama Dünyayi sallayan Patates den , domatezden haberi olmayan bir allah ve onun kulu Ancak Islamdan BIN YIL sonra buluyorlar !! Amerika kesif edildikden sonra !! Domatez ve Patatesin bütün dünyayaya yayilmasi ve yetistirilmesinden ötürü herkez onlar zaten en basindan burda vardi sanarlar ! Muhammedcik domatezden haberi olaydi bari bir menemen yemeden gitmeyeydi su dünyadan |
Alıntı:
Kuranı yemek kitabımı zan ettiniz?yada sizin yazım dilinizle "sanardınız"? Domates ve Patatesin Amerikadan geldiğine İNANIYORSUNUZ... Hadislere inanmak gibi mi? Yoksa kanıtlarınız var mı? Başlık sahibi bir zahmet Kuranda keçilerden,Kuzulardan bahseden ayetleri refere edebilir mi? EN'AM kelimesi ile NİMET kelimesi arasında nasıl bir bağlantı kurabiliyor? |
Alıntı:
Bu net ve kesin bir bilgi. Alıntı:
Alıntı:
|
"Allah Yeni Zellanda yerlilerinden nefret mi ediyor?"
Allah, "Rabbim, ben sana inandım ama kalbim de inansın, bir mucize lütfen" dediği için "İbrahim kendine gel, ne dediğini kulağın duyuyor mu" demek yerine, kuş parçalarını birleştirip ona gelmelerini sağladığı İbrahim; kendisinin varlığına inanmayınca kendisini yanan çalı olarak gösterdiği Musa; "Lat, Menat, Uzza! Elbette bu yüce turnaların da şefaatleri umulur" dediğinde kendisini ibret-i alem için ortadan ikiye ayırmak yerine "Olur öyle! Şeytan dürttü, vesvese oldu, sildim temizledim kalbini" dediği Muhammed gibiler dışında herkesten nefret ediyor. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:42 . |