![]() |
Vahyin ağırlığından deve çöküyor
Peygambere vahiy geldiğinde şu değişiklikler oluyor : Terleme , yüz kızarması,titreme,baygınlık ... Çevredeki değişiklikler : Arı vızıldamasını andıran bir ses , çevredeki insanların elini kolunu kaldıramaması (kal gelmesi ), basınç veya ağırlık oluşması ... Yani vahiy elle tutulur gözle görülür bir gerçek. Birgün peygambere deve üzerindeyken vahiy gelir ve o anda deve arka ayakları üzerine çöker. Deve de ilahi durumlara kayıtsız değildir. Hatta peygamber Medineye geldiğinde ev seçimini bindiği deve yapar.:yo: |
ne deveymiş ama.
Bir gün birisi"aha şu kemikler var ya,peygamberimizin devesinin kemikleridir"dese herkez kemilkeri üç kere öpüp alnına koyar.Zır zır da ağlarlar hırka olayında olduğu gibi. |
Hırka-ı Şerif deyip ona bir de kutsallık katmazlar mı ona yanarım. Putperest din ne olacak...
Fakat muhammede vahiy gelirkenki belirtiler Temporal Lob Epilepsi hastalıgı belirtileridir. Günümüzde bu tarz şikayeti olanlara bu teşhis konuyor. |
Yalnız kafamı karıştıran ..
Vahiyin özgün maddi belirtileri var da şeytan araya girip nasıl kafa karıştırıcı ayetler atabiliyor araya.. Olayda patent var şifre yok mu |
burdan şu sonuç çıkar.
kuran vahiy değildir. ağırlığıyla deve çöktüren bir kuran ben görmedim duymadım. |
Bundan sonra da duymayacaksın diamat. :)
|
Sadece vahyin ağırlığından çöken deve acaba kuranı bir bütün olarak taşıyabilirmi?
herhalde yere yapışır. :wacko: Eğer taşıyamazsa ben imana gelirim:) |
Alıntı:
|
Peygambere vahiy geldiğinde şu değişiklikler oluyor : Terleme , yüz kızarması,titreme,baygınlık ...
Sara hastalığı belirtileri bunlar ya! |
Birde sizofren !
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:41 . |