![]() |
Yeni Evrim Calisma Grubu Baskani: AerA
Evrim Calisma Grubu'nun baskanligini yürüten tensiz.denek arkadasimiz askerlik görevine basladigi icin bir süre grup calismalarini yürütemeyecek.
Calisma Gruplari Kurulu tarafindan yeni Evrim Grubu Baskani olaral AerA arkadasimiz secilmistir. Kendisine bu görevi kabul ettigi icin tesekkür eder, görevinde basarilar dileriz. |
Evrim grubu emin ellerde. AerA'nın bu görevi başarıyla yürüteceğine inanıyor ve kendisine başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
|
Tebrikler AerA görevinde başarılar dilerim kolay gelsin :)
|
tensiz.denek'e çabuk tezkereler umduğum askerliğinde, AerA'ya da evrimteorisi.com'da başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
|
Mesuliyetli bir gorevi ustlendigi icin tebrik eder, basarilar dilerim.
|
Derin bilgi ve birikiminizle yeni görevinizde çok başarılı olacağınıza inanıyorum sevgili Aera, tebrikler...
|
AerA;
Bu işi yapmaya en uygun kişi olduğunu, isabetli bir seçim olduğunu düşünüyor, kolay gelsin diyorum... |
Yazık, yazık.
Atlamışsınız arkadaşlar. Esas kabul ve taziyeler Sn. tensiz.denek almalıydı. Sn. AreA'ya işin kolayı kalmış. :) Saygı, her şeyden önce... |
Asıl askerliği sevgili AerA yapacak gibi görünüyor :)
Başarılar diliyorum. |
:)
Sevgili AerA tebrik ederim.. Sevgili tensiz.denek'imizide unutmadık tabi... askerliğin evrimini yazıp gelecek... :) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:48 . |