Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Tercüme Çalışmalarımız (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Sam Harris: İslami köktenciliğin problemi islamın kökleri (İng-TR çevirmen aranıyor) (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=22790)

Ascendent 21-01-2011 21:32

Sam Harris: İslami köktenciliğin problemi islamın kökleri (İng-TR çevirmen aranıyor)

Selam millet, söz konusu video bu:

Çeviri işini bölüşebileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. Video çok uzun değil sadece yedi buçuk dakika. Gönüllü arkadaşları bekliyorum.

Astur 21-01-2011 22:23

Ben yardım ederim. Nasıl bölüşelim? :)

Ascendent 21-01-2011 22:50

Alıntı:

Astur´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 359440)
Ben yardım ederim. Nasıl bölüşelim? :)

Sağol Astur,

Tamam şöyle yapalım. İlk 4 dakika benim olsun. 4:02'deki "...we have to speak honestly about." cümlesine kadar ben alıyorum. Gerisi senin kabul?

Astur 21-01-2011 23:01

Jawohl! :)

murted 21-01-2011 23:54

Alıntı:

Ascendent´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 359448)
Sağol Astur,

Tamam şöyle yapalım. İlk 4 dakika benim olsun. 4:02'deki "...we have to speak honestly about." cümlesine kadar ben alıyorum. Gerisi senin kabul?

Kaça anlaştınız? :D

Ascendent 22-01-2011 00:03

Ben bitirdim, bekliyorum senin bitirmeni de. Bana mesajla yollayıver metni ok?

Alıntı:

Jawohl! :)
Warum wusste ich nicht, dass du Deutsch sprechen kannst? :) Wohnst du in Deutschland oder? Wo hast du es aufgelernt?

Astur 22-01-2011 01:58

Alıntı:

Ascendent´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 359479)
Ben bitirdim, bekliyorum senin bitirmeni de. Bana mesajla yollayıver metni ok?

Warum wusste ich nicht, dass du Deutsch sprechen kannst? :) Wohnst du in Deutschland oder? Wo hast du es aufgelernt?

Bu gece halleder yollarım mesajla.

Ich habe schon in diesem Forum gesagt dass ich Deutsch sprechen kann. :) Ich wohne jetzt in der Türkei, aber anfang naechtes Monats werde ich umziehen. Ich habe die Sprache in einer Schule in der Türkei gelernt.

AhbAp 22-01-2011 02:04

Alıntı:

Ascendent´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 359479)

Alıntı:

Astur´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 359540)

Ich habe schon in diesem Forum gesagt dass ich Deutsch sprechen kann. :) Ich wohne jetzt in der Türkei, aber anfang naechtes Monats werde ich umziehen. Ich habe die Sprache in einer Schule in der Türkei gelernt.

Özel konuşuyorsunuz sanırım (Almanca bilmediğim için tahmin edebiliyorum). Biz çıkalım mı? :)

Astur 22-01-2011 02:16

Alıntı:

AhbAp´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 359546)
Özel konuşuyorsunuz sanırım (Almanca bilmediğim için tahmin edebiliyorum). Biz çıkalım mı? :)

Pardon AhbAp, haklısın. Özel bir şey konuşmuyoruz, Almanca biliyor muydun sen ya, haberim yoktu falan dedi Ascendent, ben de ona cevaben evet, okulda öğrendim falan yazdım; gizli/özel bir durum yok. Türkçe devam ederiz.

AhbAp 22-01-2011 02:20

Alıntı:

Astur´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 359552)
Türkçe devam ederiz.

Valla "Allah" deriz. Biz de duruma göre muhabbete katılır ve belki bir katkımız olursa sağlamaya çalışırız.

Bu arada, bu tip paslaşmalar ve çalışmalar güzel. Şimdiden elinize sağlık.

Çalışın, çalışın. "Arbeit macht frei!" :D

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:13 .